48 tetovaž češnjevega cveta, ki presegajo popolnost

48 tetovaž češnjevega cveta, ki presegajo popolnost

Češnjev cvet je veliko več kot cvet. Za mnoge kulture je to simbol njihove dediščine. Za druge je to znak, da je pomlad končno prišla. Ne glede na vaš pogled, ni mogoče zanikati lepote češnjevega cveta in njegovih izvrstnih rožnatih cvetnih listov.

Za tiste, ki iščete ljubko cvetlično tetovažo, naj bo češnjev cvet na vašem radarju.

V zadnjem letu smo brskali po internetu visoko in nizko – celo nekaj e -poštnih sporočil smo poslali umetnikom, ki jih poznamo, ki imajo določeno šibkost pri tetovažah češnjevega cvetja v upanju, da bodo z nami delili svoje najljubše najdbe. Do tega smo prišli.

Ta akvarelna tetovaža češnjevega cveta.

Lepa tetovaža akvarelnega češnjevega cvetja Pis Saro

Težko je natančno določiti, kaj naredi slog Pis Saro tako edinstven in zanimiv, toda eno je gotovo; njen slog je tako brezčasen kot tudi fascinanten. Najbolje bi opisali delo Pis Saro, če bi rekli, da je videti “naslikano”. Kot v resnici je ponazorjeno z uporabo akrilnih ali oljnih barv namesto črnila. Akvarelne tetovaže posnemajo videz akvarelnih barv, vendar vedno lahko poveš, da so tetovaže. Življenjska dela Pis Saro so videti, kot da bi že najmanjši dotik lahko razveljavil ure strokovnega čopiča.  (Foto: Pis Saro)

Ta čudovit kos gležnja.

Tatoo češnjevega cveta na gležnju avtorja Jeejae Jung

Ko se odločite za tetoviranje češnjevega cveta, takoj začnete razmišljati, kako popolno se bo izkazalo in kako ljubosumni bodo vsi vaši prijatelji. “To je lepo!” “OMG, popolno je!” “Kje si to naredil?” To je le nekaj stvari, ki jih boste nedvomno slišali, kajne? No, če ne bi porabili toliko časa za preverjanje svojega umetnika, kot ste sanjali o svoji novi tetovaži, bi lahko pričakovali manjši rezultat od pričakovanega. Ko pa gredo stvari po načrtih, boste morda le dobili nekaj tako lepega, kot je ta eleganten in nekoliko čaroben kos gležnja južnokorejske Heejae Jung. (Fotografija: Heejae Jung)

Ta tetovaža sakura na podlakti.

Tatoo sakura na podlakti avtorja Bonnie Souris

Tetovaže češnjevega cveta so v različnih oblikah in velikostih. Toda najbolj priljubljeni modeli običajno spadajo v tri različne kategorije. Tisti, ki predstavljajo celo drevo češenj. Te so sestavljene iz dela vej s cvetovi. In te tetovaže samo cvetov. Toda ena stvar, ki vedno manjka, so listi. Umetnik se je v to zasnovo odločil vključiti liste in jim dati zanimiv modrikasto zelen preliv, ki odlično dopolnjuje rožnate cvetne liste.  (Fotografija: Bonnie Souris)

Ta mehak kos na hrbtu.

Tetovaža češnjevega cvetja na hrbtni rami, Eiji

Poleg tega, da je popolnoma zaskrbljujoč v vseh pogledih, ta oblika resnično izstopa po svojih rožnatih cvetnih lističih, za katere se zdi, da brez težav izginejo v koži osebe. Dobrim ljudem v studiu Muscat niso tuje tetovaže češnjevega cveta. Pravzaprav jih izčrpajo toliko, da lahko rečete, da imajo do modelov naklonjenost.  (Fotografija: Eiji)

Ta čudovit akvarelni dizajn.

Nežna tetovaža češnjevega cveta, Fatih Odabas

Glejte, videz vedno tako elegantne tetovaže, ki ve, da si zasluži nekakšno trofejo. Kot lahko vidite, eden od cvetov nima barve. Ne glede na to, ali je bil umetnikov namen pustiti en sam cvet brezbarven ali samo zgodnji trenutek, izgleda tako ali tako polirano. Če iščete nekaj super dekliškega, zaradi česar bodo vsi vaši prijatelji ljubosumni, potem je treba razmisliti o čudoviti grozdi svetlo obarvanih češnjevih cvetov.  (Foto: Fatih Odabas)

Ta elegantna tetovaža češnjevega cveta na gležnju.

Elegantna tetovaža češnjevega cveta na gležnju, Fatih Odabas

V zadnjih 20 letih je kakovost tetovaž napredovala z osupljivo hitrostjo kljub večjemu napredku v tehnologiji tetoviranja. Da, imamo zelo vrhunska črnila, vendar se tetovaže še vedno nanesejo z eno samo iglo ali skupino igel, kot so bile pred mnogimi leti. Večina ljudi povečuje splošno kakovost tetovaž ostrejši konkurenci in trendom, ki se nagibajo k podrobnejšim modelom.  (Foto: Fatih Odabas)

Ti osupljivi rožnati češnjevi cvetovi.

Tetovaža češnjevega cveta od Anza

Pustite Anzu Choiju, da si ustvari realistično tetovažo češnjevega cveta, ki vam preprosto vzame sapo. Osupljivi detajli, kot so cvetoči cvetovi in ​​dinamična zrna lesa, prikazujejo Choijevo predanost detajlom. Čeprav je ta oblika videti realistična v vseh pogledih, obstaja tudi subtilen osnovni šolski pridih, ki ga ima vse Choijevo delo.  (Foto: Anzo)

Ta krasen stranski kos.

Stranski kos češnjevega cveta iz Hongdama

Ta tetovaža češnjevega cveta izgleda kot nekaj, kar bi lahko našli na orientalski sliki. Trdni rožnati cvetovi dajejo kosu edinstveno vibracijo, ki ga ločuje od drugih modelov na seznamu. Pustite Hongdamu, da ustvari dizajn, ki na subtilen in skrivnosten način razbije kalup.  (Fotografija: Hongdam)

Te ujemajoče se tetovaže češnjevega cveta.

Ujemanje tetovaž češnjevega cveta po Wonseoku

Točno vem, kaj se je tukaj zgodilo. Ko je končala s prvim tetoviranjem češnjevega cveta, je mislila, da bi bilo pošteno do njene druge roke, če bi dobila drugo. Tetovaža zavist, to čutijo tudi deli telesa.  (Fotografija: Wonseok)

Ta očarljiva tetovaža prikrivanja sakure.

Tetovaža češnjevega cveta, avtor Koray Karagozler

To presenetljivo akvarelno delo vsekakor dobro opravlja svoje naloge: da bi prikril brazgotino ali rojstni znak, se ne spomnim, katerega. Ne glede na to, ali gre za bledo belo kožo, živahno rožnato in modro črnilo ali kombinacijo obeh, ta del res izstopi pred gledalcem na skoraj tridimenzionalen način.  (Foto: Koray Karagozler)

About the author