48 Veličastni modeli in ideje za tetovaže lune

TattooBlend-Moon-Tattoo-Designs-Ideje

Od jamskih sten do oljnih slik se podobe lune pojavljajo v umetniških delih od začetka človeštva. Luna je bila do nedavnega predmet skrivnosti, špekulacij in folklore, odkar so jo prvi ljudje opazili. Kot najsvetlejši predmet na nočnem nebu ima Luna naslov najbolj gledanega predmeta katere koli vrste na svetu. Vsak človek z očmi je to videl in tega ni mogoče reči za nobeno drugo goro, razgled ali znamenitost na svetu.

V jasni noči je lepota lune nesporna. Ta nedvomna lepota je nedvomno navdihnila nešteto tetovaž v različnih velikostih, oblikah in barvah. Tukaj je nekaj najboljših.

Ta dekorativni kos za noge.

Moon Tattoo on Foot od Gine

Ta čarobna tetovaža stopal ima ženski obraz in majhno količino okrasnega pridiha. Opazite majhno tetovažo sonca na velikem prstu!  (Foto: Gina)

Ta akvarelna polmesec.

Akvarelna tetovaža polmeseca, Doy

(Fotografija: Doy)

Ta krožna stvaritev.

Tetovaža polmeseca Rachainsworth

(Fotografija: Rachainsworth)

Ta kul kozmični odsev.

Lunar Moon Tattoo, Adrian Bascur

Odsevne galaksije obarvajo to lunino površino vijolično in modro. Dotik belega črnila in nekaj podrobnih kraterjev dodajo značaj sicer pusti skali. (Foto: Adrian Bascur)

Te lunine faze.

Faze lunine tetovaže Danike Brooke

Tukaj imamo neverjetno tetovažo lune na podlakti v vseh različnih fazah. Vsaka faza traja pribl. 8 dni, preden se vidno spremeni v naslednjega. Obstaja 8 različnih vmesnih in glavnih faz lune. (Foto: Danika Brooke)

Ta eleganten kos čez ramo.

Mini tetovaža na rami Moon

Ta kontrastna lunarna tetovaža je bolj videti kot pošast iz piškotov, ki jo je ugriznila kot lunarna faza. Vendar izgleda tako dobro, da se ne morete pritoževati. (Fotografija: Mini)

Ta dotwork polmesec.

Dotwork Moon Tattoo by Dain

Majhne lune polmeseca so ena izmed bolj priljubljenih modelov lunarnih tetovaž in enostavno je razumeti, zakaj. Ta neverjeten primer je nastal z množico majhnih modrih pik, ki so strateško postavljene skupaj in mu dajejo najmanjši naklon. (Foto: Dain)

To cvetlično delo na hrbtni rami.

Moonda tetovaža cvetlični polmesec

Medtem ko je malce težko brati, to cvetlično luno spremlja ime subjekta v romanizirani korejščini. (Fotografija: Moonda)

Ta pisana cvetlična tetovaža polmeseca.

Barvita cvetlična tetovaža lune Cole Knox

Tu imamo krasen polmesec brez robov, sestavljen iz pisanih cvetov skupaj z začetnicama E in A. (Fotografija: Cole Knox)

Ta simbolična luna.

Awesome Moon Tattoo avtorja Cody Dillow

Ta edinstven dizajn zamenja kovanec z luno, ki je po videzu presenetljivo podobna tistemu iz ameriške četrtine. (Fotografija: Cody Dillow)

Te vertikalne lunine faze.

Faze lunine tetovaže, avtor Yasin Alıcı

Te sveže s črnilom lunine faze sledijo poti hrbtenice od zadnjega dela vratu vse do pasu. (Fotografija: Yasin Alıcı)

Ta nasmejani polmesec.

Tetovaža polmeseca od Sol Art

Zdi se, da ta polmesec ve nekaj, česar ostali ne poznamo.  (Foto: Sol Art)

To viseče delo mandale.

Mandala Moon Tattoo

Tu imamo čudovito delo z rebrami, ki prikazuje polmesec, napolnjen z neverjetnim turkiznim vzorcem mandale. Zdi se, da so viseči okraski precej priljubljeni okraski, ko gre za lunine tate. Več pa sledi, ko se seznam nadaljuje. (Foto: Danielle Martinez-Hunt)

About the author