50 fantastičnih tetovaž morskega psa, ki so boljši od tedna morskega psa

Najboljši modeli tetovaže morskega psa .... doslej.

Ogromno zbirko tetovaž morskih psov smo pomanjšali do najboljših 50.

Ne glede na to, ali opazujemo morske pse, ki počasi plavajo na Nat Geo WILD, ali si predstavljamo, kako se skrivajo na dnu naših primestnih bazenov, so najstarejši morski plenilci tako strašni, kot so napačno razumljeni.

Zahvaljujoč Hollywoodu in ustom, polnim grozečih zob, morski psi običajno dobijo slab glas – kar je povsem razumljivo. Konec koncev, kolikor imamo radi morske pse, si težko ne predstavljamo, da bi se kdo pojavil iz teme, da bi počasi odščipal dodatek, kadar koli ste v vodnem telesu globlje od kad. Toda v resnici je verjetnost, da bodo morski psi plavali stran od ljudi, kot pa da bi jih napadli. Vendar to ni tisto, zaradi česar so morski psi tako fascinantni. Ljudje morskega psa privlačijo zaradi njegovih morilskih in odličnih lastnosti. Narave popoln morilec.

Ko gre za črnilo, so tetovaže morskih psov tako priljubljene, kot bi pričakovali. Najbolj znana in najstrašnejša oceanska riba je bila raztrgana na skoraj vse možne načine. Ta edinstvena zbirka tetovaž morskih psov ima od hiperrealističnih podvodnih slik do črno -sivih črnilnih motivov za vsakogar nekaj.

Kakšno vrsto morskega psa naj dobim?

Čeprav obstaja več kot 400 različnih vrst morskih psov, je le nekaj vrst dobro znanih. Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih vrst morskih psov, ki so pogosto zastopane v tetovažah.

Velika bela: Močno sivo -belo telo Velikega belega morskega psa je tisto, kar običajno pomislite, ko pomislite na morskega psa. Čeljusti Stevena Spielberga, pa tudi skoraj vsi drugi morski psi, ki so jedli človeka, ki so kdajkoli okrasili srebrno platno, so oblikovani po veliki beli. Velika bela je znana po svoji impozantni velikosti in ostrih britvicah.

Hammerhead: Morski pes kladivoslovec je verjetno najbolj zanimiv in vesolju podoben morski pes, ki obstaja. Glava kladiva je dobila ime po glavi kladiva, na kateri so na vsaki konici oči.

Kitov morski pes: Nežni velikan, znan po očarljivem vzorcu belih lis, ki prekrivajo morskega psa od glave do pete, je kitov največji od vseh morskih psov in lahko doseže dolžino več kot 40 čevljev. Namesto polnih ust velikih nazobčanih zob za odtrganje velikih kosov mesa imajo kitovi morski psi vrsto filtrirnih blazinic za nežno zbiranje krila na enak način kot kiti.

Ta zevajoča usta.

Jeisson Odink, tetovaža morskega psa z razprtimi usti

Vsekakor nekaj, česar nočete videti osebno, ta usta, polna nazobčanih zob, ki iščejo obrok, je eden najbolj zloveščih modelov na seznamu. Tudi plakat uspešnice Jaws iz leta 1975 se ne more primerjati z grozljivo naravo tega dela.  (Fotografija: Jeisson Odink)

Ta vesoljski morski pes.

Vesoljski morski pes Blayne Bius

Če iščete nekaj zabavnega in ustvarjalnega, je lahko ta morski pes vesoljske tematike z blokirano barvo tik pred vami. Ta “nadrealistični vesoljski slog” spominja tako na nebo, polno zvezd, kot na tujerodni svet, ki leži globoko pod površjem oceana.  (Foto: Blayne Bius)

Ta dotwork tatoo morskega psa.

Dovwork super bela, Parvick

Če naokoli plava bolj zloveš morski pes, tega še nismo videli. Prva stvar, ki jo opazite pri tej zasnovi, je osupljiva količina podrobnosti in teksture, ki jih je umetnik uspel doseči. No, bele oči prav tako pritegnejo pozornost. Mrtve, vse bele oči bi lahko pripadale le bitju, ki hodi po najglobljih globinah, ki jih ocean ponuja … zaradi česar je ta morski pes še bolj grozljiv.  (Fotografija: Parvick)

Ta premagani morski pes.

Premagana tetovaža morskega psa Anza Choija

Presenetljivo je, da to ni edini morski pes z mečem na našem seznamu. Ali je to naključje ali kakšen trend, nismo prepričani, vendar je varno, da je bilo v zgodovini z meči ubitih vsaj nekaj morskih psov!  (Fotografija: Anzo Choi)

Ta dotwork tatoo morskega psa.

Dotwork tatoo morskega psa Black Line Studio

Popolne linije dajejo tej tetovaži morskega psa neverjetno verodostojen videz. Odlična izvedba in popolna lokacija naredita to tetovažo morskega psa z dotworkom kar se da izvirno.   (Foto: Studio Black Line)

Ta akvarelni ramenski kos.

Scady Alyona, akvarelna ramena

Ta čudovit akvarelni dizajn je le začetek tistega, kar bi sčasoma postalo poln rokav. Primarne barve, natisnjene v slogu akvarela, odlično dopolnjujejo vrisane in skicirane linije morskega psa. Približno deset minut smo poskušali razvozlati ta elegantni scenarij, vendar smo na koncu obupali. (Fotografija: Scady Alyona)

Ta realistična tetovaža morskega psa.

Realistična tetovaža morskega psa Jesseja Rixa

Tu imamo grebensko ribo, nekaj ražencev in velikega belega morskega psa, ki poje celotno družino naenkrat, ki bi poslal Chucka Norrisa v mrzlično iskanje njegove matere. Zabavno dejstvo: ljudje vsako leto ubijejo 10 milijonov morskih psov na vsako osebo, ki jo ubije morski pes.  (Fotografija: Jesse Rix)

Ta neo -tradicionalna oblika morskega psa.

Neo tradicionalni morski pes Cedric Weber

Če bi si Blackbeard danes tetoviral, bi to verjetno bilo to. Neo -tradicionalne tetovaže ne bodo nikoli izginile, še posebej, če so narejene tako. Gradientni sijaj na pasicah resnično združuje obliko.  (Foto: Cedric Weber)

Ta akvarelni kitov morski pes.

Akvarel kitov morski pes Sol Tattoo

Na bolj igriv način je ta oblika kitovega morskega psa kot nalašč za tiste, ki iščejo nekaj manj zastrašujočega. Kitov morski pes je morda bolj kit kot morski pes. Je eden izmed treh filtrskih krmilnih morskih psov, ki se namesto rib in drugih sesalcev zanašajo na drobnega krila.  (Fotografija: Sol Tattoo)

About the author