50 levovih tetovaž, ki so 100 -odstotno epske

Epic Lion Tattoo Designs in ideje | TattooBlend

Trajalo je več kot trinajst let, da smo končno razumeli, zakaj leva imenujejo kralj džungle. No, pravzaprav še vedno ne razumemo, ker levi ne živijo v džungli, ampak, hej, morda so v nekem trenutku. Kakorkoli že, naša misel je, da nismo razumeli, zakaj so levi tako pomembni, dokler se nismo znašli iz oči v oči z velikanskim samcem levom, ki nam je zmogel odgrizniti glavo v enem ugrizu in morda celo pogoltniti ter ga pokakati. ven cel. Ja, tako veliki so in bodo hitro ponižali tudi največje moške. Spoštovanje je dano v hipu in to niti ne upošteva njihovih impresivnih zmožnosti lova in rjovenja. Ogromne so!

V začetku tega meseca je bilo končno videti, da imamo dovolj modelov, da začnemo sestavljati dolgo pričakovano zbirko levjih tetovaž. Veliko pričakovano, saj smo se ga veselili in odkar smo odprli to spletno stran, zbiramo modele. Z zbirko več kot 200 modelov je bilo potrebno veliko razvrščanja, premišljevanja in več kot nekaj težkih odločitev, da smo končno odšteli le 50 modelov, za katere smo mislili, da bodo naše občinstvo najbolj uživale. Upamo, da vam bo na tem seznamu všeč, in če imate obliko, za katero menite, da si zasluži, da je na seznamu, jo pošljite in morda jo bomo dodali na seznam. Uživajte!

Ta krasen kos stegna.

Čudovita tetovaža leva na stegnu avtorja Diogo Rocha

Če bi se poročil ciganski lev, bi tako izgledal. Na tem seznamu so številne različne tetovaže levov, položene naravnost na stegno – verjetno zato, ker je to eno največjih platno na voljo. Levja barva oči se poleg zibanja krošnje ujema z dragulji na čelu in bradi.  (Foto: Diogo Rocha)

Ta negativna vesoljska griva.

Levova tetovaža z negativno vesoljsko grivo avtorja Tattooist River

River ga vedno raztrga ne glede na to, na čem dela. Njegov slog podpisa je enostavno prepoznati po subtilni uporabi negativnega prostora v večini njegovih del. Če dovolj dolgo gledate v to zasnovo, bo vaš um začel sestavljati abstraktne oblike in druge oblike, medtem ko bo preučeval zadnji del levje grive.  (Foto: Reka)

Ta abstraktni akvarel.

Abstraktna tetovaža leva v akvarelu Tayfun Bezgin

Tayfun se rad igra z abstraktnimi črnimi črtami, ki so videti, kot da so kapljale s čopiča Jacksona Pollocka. V tem primeru so črne črne črte dodaten kontrast strokovno izvedenemu mešanju barv.  (Foto: Tayfun Bezgin)

Ta epska tetovaža akvarelnega leva.

Epska tetovaža leva v akvarelu avtorja Boni Lucena

Modeli akvarelov, narejeni izključno s črnim in sivim črnilom, so odličen trend, ki je po našem mnenju lahko videti celo bolje kot njihovi bolj pisani kolegi. Če ste bili kdaj v živalskem vrtu in ste imeli priložnost videti leva od blizu in osebno, najprej opazite njihovo neverjetno velikost in prisotnost. (Foto: Boni Lucena)

Ta barvit geometrijski lev.

Barvita geometrijska tetovaža leva Armanda Munoza

Če prej niste napolnili abstraktne dobrote akvarela, vas bo ta zasnova zagotovo postavila na vrh. Ta članek vključuje številne enako neverjetne modele akvarelov, ki so sami po sebi presenetljivo edinstveni. Tu Armand uporablja barvite geometrijske oblike, postavljene na črno črnilo v akvarelu, da uokvirja levji obraz.  (Fotografija: Armand Munoz)

Ta osupljiva oblika dotwork.

Osupljiva tetovaža leva z dotworkom od avtorja Frank Carrilho

Lev je bil ustvarjen z nizom drobnih pik, da ne bi dosegel čudovite puhaste teksture. Frank vedno pride, ustvarja velika in podrobna dela s svojim edinstvenim in zelo cenjenim slogom, ki je vedno narejen s črnim in sivim črnilom. (Foto: Frank Carrilho)

Ta eleganten kos gležnja.

Elegantna tetovaža leva na gležnju Tattooist Doy

Če iščete manjši dizajn z bolj ženstvenim občutkom, je morda kaj takega kot ta očarljiva tetovaža malega gležnja južnokorejske tetovatorke Doy. Kar zadeva občutljivo senčenje akvarela, to ne postane veliko bolje.  (Foto: Tattooist Doy)

Ta skiciran kos stegna.

Skicirana tetovaža leva Kamila Mokota

Oči se pogosto obravnavajo kot eden najzahtevnejših vidikov oblikovanja – zato jih verjetno toliko modelov na tem seznamu nima. Način, na katerega je Kamil ujel svetlobo v tem levjem pogledu, je nekaj, kar ni enostavno doseči.  (Foto: Kamil Mokot)

Ta zabavna oblika podlakti.

Tetovaža leva na podlakti Barisa Yesilbasa

Po spletu plava nešteto navdušujočih akvarelnih modelov, nekaj pa jih je tudi na tem seznamu, vendar se vsake toliko časa zvezde poravnajo in vse popolnoma pristane in nastane resnično neverjetno umetniško delo. Barijevo delo se nam vedno zdi tako neresnično. Ne glede na to, kolikokrat obiščemo njegovo stran na Instagramu, se vedno znova lotimo vsakega njegovega dizajna, kot da si ga ogledamo prvič.  (Foto: Baris Yesilbas)

About the author