50 najboljših tetovaž češnjevega cveta

50 najboljših tetovaž češnjevega cvetja | TattooBlend

Češnjevi cvetovi so med najbolj priljubljenimi vrstami cvetja v tetovažni industriji – na zadnjem mestu so morda le vrtnice. Znani po svoji izjemni lepoti, je enostavno razumeti, zakaj so nekatere azijske države češnjev cvet sprejele kot simbol nacionalnega ponosa. Poglejmo si nekaj najbolj spektakularnih in osupljivih primerov tetovaž češnjevega cveta.

Ta samotni cvet.

DoY - enotna tetovaža češnjevega cveta

(Fotografija: Doy)

Ta minimalistična ročna obleka.

Lahka tetovaža češnjevega cveta na roki

(Fotografija: Ilwol)

Ta čudovit kos noge.

češnja-cvet-stopala-tetovaža

Chuyeva briljantna uporaba le dotika belega črnila odlično opravi delo in doda tridimenzionalni učinek veji in cvetju. (Fotografija: Chuy Espinoza)

Ta potujoča veja.

češnja-cvet-tetovaža

Eden mojih najljubših kosov, ta veja je narejena na hiperrealističen način in prikazuje rože v cvetu in cvetu. (Foto: Aleksandr Yarmolenko)

To akvarelno delo podlakti.

Akvarel Češnjevi cvetovi avtorja Koray Karagozler

Mislili bi, da bo zaradi trenutne priljubljenosti vseh akvarelov v svetu tetovaž tam več akvarelnih tetovaž, vendar jih je presenetljivo malo. (Foto: Koray Karagözler)

Ti cvetovi bele češnje.

Bela tetovaža češnjevega cveta

Ali pa so morda običajni češnjevi cvetovi in ​​ta kos je samo s črno -sivim črnilom? Nikoli ne bomo izvedeli. (Fotografija: neznano)

Ta čudovit kos zapestja.

češnjev cvet na zapestju

Najljubši oboževalec, vse o tej tetovaži samo kriči “GET ME!”. Ne prevelika, ne premajhna, le ljubka v vseh pogledih. (Foto: Krystel Ivannie)

Ta ramenski kos.

Češnjevi cvetovi na rami, Tavares

(Foto: Tavares)

Ta ramenski kos.

Čudovita tetovaža češnjevega cveta na rami, Hongdam

(Fotografija: Hongdam)

To plavajoče cvetje.

lepa-češnja-cvet-tetovaža

Zdi se, da posamezni cvetovi češenj lebdijo na koži, namesto da se oprijemajo vej, kar si običajno zamislimo, ko razmišljamo o tetovažah češnjevega cveta.

Te ptice.

češnja-cvet-nazaj-tetovaža

Češnjevi cvetovi so skupaj z listi užitni in se na Japonskem uporabljajo za pripravo različnih jedi. Listi in cvetovi običajno soljene ali vložene in prodajajo kot prigrizke v supermarketih po vsej Japonski. Slani češnjevi cvetovi se uporabljajo tudi za pripravo čaja z rahlo kiselkastim okusom.

About the author