50 neverjetnih modelov tetovaž Star Wars

50 čudovitih tetovaž Star Wars | TattooBlend

Pred skoraj 40 leti je George Lucas izdal prvi film v verjetno najbolj epski srebrni sagi stoletja. Odkar je izšla, je franšiza Vojna zvezd postala grabežljivka v zabavni industriji, ki je zbrala milijarde dolarjev v skoraj vseh delih potrošništva, ki si jih lahko zamislite. Zgodbe o upanju, pustolovščini in skrivnosti so franšizo Vojne zvezd ohranile na vrhu, brez znakov popuščanja. Zdaj, ko je Disney kupil Lucasfilm, zagotovo imamo v dogledni prihodnosti nekaj novih filmov na leto.

Kar zadeva super oboževalce, je malo franšiz, ki bi lahko zahtevale bolj gorečo bazo oboževalcev kot mogočna franšiza Vojna zvezd. In kaj super oboževalci naredijo, da pokažejo svojo predanost? Namažejo se. Tukaj je nekaj naših najljubših primerov tetovaž Star Wars na internetu.

Ta medaljon nevihtnih vojakov.

Stormtrooper Star Wars Tattoo avtorja Marc Durrant

Tukaj imamo neverjetno umetniški kos Galaktičnega imperija, ki vsebuje vrsto nevihtnih vojakov na različnih globinah. Policista v ozadju sta videti, kot da stojita za rdečo stekleno ploščo. Ta ustvarjalna grafika je videti kot nekaj, kar bi ustvaril profesionalni grafični oblikovalec, povezan s franšizo. (Fotografija: Marc Durrant)

To neverjetno abstraktno delo.

Darth Vader Tatoo Star Wars avtorja Tokmenina

Eden naših najljubših, zlovešč Darth Vader bi bil doma v vrhunski umetniški galeriji v Sohu. Ruski umetnik Vlad Tokmenin ustvarja neverjetna umetniška dela v različnih stilih.

To tihotapčevo orožje po izbiri.

Han Solo Blaster Tattoo avtorja Brian Woo

(Fotografija: Brian Woo)

Ta kos teleta Kylo Ren.

star-wars-tattoo-design-1

Odkar je debitirala The Force Awakens, Kylo Ren dobiva nekaj resnega časa za črnilo. Vsi imajo radi negativca. In ta čelada je videti preveč kul, da bi prešla z vidika oblikovanja. (Fotografija: Ash Higham)

BB8

BB8 Star Wars Tattoo Andrew March

Ah BB8. Zamenjava R2D2 – kar se tiče srčkanega brezpilotnega letala – in Disney ga je zabil. Veselimo se, da ga bomo v prihodnjih epizodah videli od njegovih ljubkih zvokov do njegovega ljubkega droida. Ta del ima mamutsko vizualno privlačnost. Kot da bi Andrew vsako kapljico črnila napolnil z malo koščka prostora. (Fotografija: Andrew Marsh)

Ta briljantna akvarelna čelada za nevihte.

Stormtrooper Star Wars Tattoo b Felipe Fe Rod

Še eden izmed naših najljubših umetnikov, Felipe Rodrigues Fe Rod v oddelku za slog nima enakega. Če se kdaj znajdete v Braziliji z malo dodatnega denarja, ki vam zažge luknjo v žepu, pojdite k Electric Inku in ga obiščite.

Ta brezhiben kos princese.

Tatoo Star Wars avtorja Benjamin Laukis

Tukaj imamo princeso Leio, ki je videti tako nedolžna kot kdaj koli prej. Odličen kos, ki ujame njen podpis, izgleda odlično. (Foto: Benjamin Laukis)

Ta tetovaža stegna General Grievous.

Grievous Star Wars Tattoo Design avtorja Benjamin Laukis

Še en spektakularen kos Benjamin Laukis. Mislim, da ima nagnjenost k tetovažam Vojne zvezd. Ali pa morda samo pritegne Lucasa Hounds s svojim velikim portfeljem črnila na temo Vojne zvezd.

Ta oklepni transport za vse terene.

AT-AT Star Wars Tattoo avtorja Ishi Neve

Ta sprehajalnik AT-AT naravnost iz voznega parka Galactic izgleda, kot da je transportna ladja po nesreči seveda zavila v luknjo za črve in je v šestdesetih letih preživela nekaj časa. Okrašen modelni mandalski vzorec vozila daje temu komadu igriv videz. (Fotografija: Ishi Neve)

Ta eskadrila X-Wing.

X-Wing Star Wars tetovaža Nicka Coffinasa

Resnično epsko umetniško delo s samo rdečim črnilom na glavnem borcu. (Fotografija: Nick Coffinas)

Lord Vader.

Tetovaža Darth Vader Star Wars, Felipe

Felipe znova udari s tem spektakularnim prikazom spretnosti in vizije. Vedeli smo, da je Vaderjev obraz zmešan, toda kdo je vedel, da so njegovi zobje tako slabi. S temi pokvarjenimi zobmi je bila morda njegova čelada le filter za dihanje, zato ni ubil nikogar, s katerim se je po nesreči pogovarjal.

Ta tetovaža trebuha Boba Fett.

Tetovaža Boba Fett Star Wars, avtor Benjamin Laukis

Vedno je lepo videti ljudi, ki sprejemajo svojo obliko telesa in izkoriščajo področja “lager platna”. Odličen kos. (Foto: Benjamin Laukis)

About the author