50 privlačnih tetovaž s prsti, ki jim ženske preprosto ne morejo reči ne

50 privlačnih tetovaž s prsti, ki jim ženske preprosto ne morejo reči ne | TattooBlend

Tresite z glavo, kolikor želite, toda tetovaže s prsti so nekatere najbolj kul tetovaže, ki jih lahko imate. Sama lokacija pogosto dvigne obrvi, ker so dobro vidne in pogosto smešno stereotipizirane kot tetovaže tolpe ljudi, ki ne vedo nič bolje. Toda na srečo živimo v dobi, ko tetovaže vseh vrst postajajo norma. In daj no, če katera od tetovaž na tem seznamu vzbudi čustva razen poželenja in ljubosumno, bi se verjetno morala zlezati nazaj pod svoj kamen in se spomniti, kako dobro je bilo življenje, ko ti ni bilo treba skrbeti za stvari, kot je elektrika in to fancy talk box v dnevni sobi, ki povzroča ves ta hrup.

Da bi zagotovili, da delate vse, kar je v vaši moči, da bi ustvarili najboljši možni dizajn, smo sestavili ubijalski seznam modelov in idej za tetoviranje prstov, za katere jamčimo, da vam bodo všeč.

Ta ljubka tetovaža s prsti.

LOVEly tetovaža s prsti Wonseok

Kot najmočnejša štirimestna beseda v angleškem slovarju ne preseneča, da je to daleč najpogostejša tetovaža prstov, na katero vsakodnevno naletimo. “Ljubezen” je ponavadi izvedena v kurzivu in je popolna izbira za vse, ki iščejo nekaj romantičnega in brezčasnega, kar na fotografijah izgleda tako dobro kot osebno. (Fotografija: Wonseok)

Ta črna vrtnica.

Tattoo Blackwork rose na prstu avtorja Tusz Za Rogiem

Če iščete nekaj kul, mislimo pa res super, tako kul, da ga lahko objavljate na Instagramu ves dan, ne da bi se pritoževala tudi ena oseba, potem bo ta majhna vrtnica zagotovo nekaj, kar boste cenili. V zadnjem času opažamo veliko težkih črnih vrtnic in hitro postajajo eden naših najljubših trendov.  (Foto: Tusz Za Rogiem)

Ti ljubki modeli.

Tetovaže s prsti prek Catherine Franken

Tetovaže povzročajo zasvojenost. Ampak to ste že vedeli. In po videzu te fotografije tudi ona. Kar se začne kot ena tetovaža, hitro postane dve. In tako naprej in tako naprej. (Foto: Catherine Franken)

Te tetovaže s prstnimi prsti.

Prstne pike podjetja Indy

Čeprav s tega pogleda ne vidimo celotne slike, so same pike zanimiv koncept, ki bi bil videti sam ali kot del večjega dela.   (Fotografija: Indy)

Ta majhen fotoaparat.

Majhna tetovaža fotoaparata na prstu Savage Sal

Med priljubljenim povpraševanjem je ta majhen fotoaparat eden tistih zabavnih in domiselnih majhnih modelov, na katere občasno naletimo. Veliko ljudi si tetovira prste, ker jim je všeč ideja o tetovaži, vendar se ne želijo popolnoma zavezati nečemu večjemu in vidnejšemu. (Foto: Savage Sal)

Ta vzorec kačje kože.

OOZY tetovaža kačje kože

Ta vrsta velja za tetovažo s prsti, kajne? V redu, morda ne, vendar vemo, da ste veseli, da tega epskega in razmišljajočega dela nismo umaknili s seznama. Prav?  (Fotografija: OOZY)

Ti občutljivi modeli.

Nežne tetovaže s prsti Oliverja Whitinga

Samo zato, ker imajo prsti omejeno površino, ne pomeni, da ne morete ustvariti večjih kompozicij. Nekaj ​​dobro postavljenih predmetov lahko ustvari harmoničen videz z edinstveno in elegantno vzdušje. (Foto: Oliver Whiting)

Ta geometrijska tetovaža prstov.

Geometrijska tetovaža prstov Ariel Nirakara

Včasih potrebujete abstraktne geometrijske oblike. Ta kos vsebuje vrsto različnih elementov, ki skupaj združujejo v dinamično in privlačno obliko. Tu so vidni pikčasti poudarki in črne črnilne črte različnih širin.     (Fotografija: Ariel Nirakara)

Žrebanje.

Poleg tega, da je to najbolj kul tetovaža igralca kart, na katero smo kdaj naleteli, vse od pisave do pametne lopate, ki je odlično nameščena na srednji prst, izžareva čudovitost in je odlična izbira za oblikovanje tako za moške kot za ženske.  (Foto: Shpadyreva Julia)

Malo ljubezni.

Mala ljubezenska tetovaža s prsti avtorja Kayleigh Kerr

Še ena “ljubezenska” tetovaža. Je treba povedati več?  (Fotografija: Kayleigh Kerr)

About the author