50 čudovitih tetovaž lovilca sanj, narejenih pravilno

Ta črni zadaj.

Tetovaža lovilca sanj na hrbtu

Tu imamo dva vrbe, obrobljena z marjeticami, obešena skupaj, kar izgleda kot nekakšna vrsta ogrlice. Način, kako umetnik na perju prehaja iz temnega v svetlo, je res nekaj posebnega.  (Fotografija: Nancy Fancy)

Ta zasnova mandale.

Mandala Dreamcatcher oblikovanje tetovaž

Mandala zasloni so vključeni v skoraj vsako obliko tetovaže, ki si jo lahko zamislite. Če je sestavljen, napisan s črnilom in cenjen, je bil verjetno narejen v kakšni različici, v kateri je vložena mandala. Ta lovilec sanj zagotovo vzame torto, kar zadeva zapleteno spletno delo. Bravo.  (Fotografija: Jonathan Toogood)

Ta akvarelni košček.

Akvarelna tetovaža lovilca sanj na boku

Običajno so akvarelne tetovaže krepke črte, napolnjene z barvo v akvarelnem slogu za učinek. Vendar je bil ta del dejansko narejen v celoti na akvarelni način. Od vrstic do barve je ta neverjetna tetovaža lovilca sanj 100% akvarel. V stilu torej. (Foto: Simona Blanar)

Ta podrobna miniaturna tetovaža lovilca sanj.

Miniaturna tetovaža lovilca sanj

Vso srečo pri iskanju bolj elegantnega dela od tega drobnega podrobnega lovilca sanj južnokorejskega umetnika tetovaž Zrna. Skoraj potrebujete lupo, da resnično cenite to umetniško delo.

Ta čudovit kos stegna z vrvjo.

Oblikovanje tetovaže Dreamcatcher na stegnu

Še en čudovit dizajn, a resnično izstopa, je odlično vrv. (Fotografija: Alice Morgan)

Te drobne zvezde.

Dreamcatcher tetovaža z zvezdami

Modro do rožnato gradientno perje se lepo ujema z nizom drobnih zvezdic, vtaknjenih v trak.  (Fotografija: Luksuzna črnila)

Ta tetovaža na rami.

Dreamcatcher tetovaža na rami

Odlična barva. Je biserna prava beseda? (Fotografija: Eloise Entraigues)

Ta lep kos hrbta.

Lepa tetovaža lovilca sanj

Pestra izbira drobnega perja visi s tega obroča, kot drobnarije iz čar zapestnice. Obroč je obešen na drugo ohlapno ogrlico z nekaj lastnimi okraski.  (Fotografija: Jen)

To indijsko perje.

Mandala Dreamcatcher oblikovanje tetovaž

Indijsko perje visi s tega edinstvenega oblikovanja drevesa življenja. Velik obroč ima impresivno rožnato mandalasto rožo z nekaj urnimi kazalci, ki označujejo čas. Kakšno neverjetno umetniško delo. (Fotografija: Mandy)

Ta enojni koralni kamen.

Lepa tetovaža lovilca sanj

Indijanci že stoletja uporabljajo nakit iz rdečih koral v nakitu. Primeri teh kamnov iz kamene dobe so datirani že pred 30.000 leti.  (Foto: Wika)

About the author