54 klasičnih cvetličnih idej za tetovaže za pomlad

54 klasičnih cvetličnih idej za tetovaže za pomlad | TattooBlend

Medtem ko je do prvega pomladnega dneva le še nekaj mesecev, nikoli ne škodi zgodnjega začetka. In če ste podobni nam, ste že začeli sestavljati svoj prelomni pomladni videz, ki bo navdušil vaše prijatelje in družino. In seveda je nova, popolnoma ozdravljena tetovaža sestavni del tega načrta.

Ko se večina žensk odloči za novo tetovažo, porabijo veliko časa za brskanje po spletu in branje revij, da bi odkrile popolno obliko tetovaže. Toda na eno stvar vas nihče ne more resnično pripraviti, in prav toliko je neverjetnih variacij in stilov cvetličnih tetovaž. Resno. Tudi če niste dekliško dekle ali ste morda smrtno alergični na vse rože in ob pogledu nanje samo bruhate, ne podcenjujte privlačnosti in lepote elegantne in prefinjene cvetlične tetovaže. Hudiča, z njimi boste celo videli moške.

Ampak ne verjemite nam na besedo. V pričakovanju pomladnih iskalcev tat smo naredili lastno čiščenje in za vaš užitek pripravili galerijo neverjetnih cvetličnih tetovaž. Upamo, da boste uživali na tem seznamu, kot smo ga uživali mi pri njegovem ustvarjanju. Ne pozabite shraniti svojih priljubljenih in jih dati v skupno rabo!

Ta elegantni črni ramenski kos.

Eleganten črni cvetlični ramenski kos Chaehwa

Ko gre za zapeljive kraje, je področje ramen tik pod ključnico težko premagati. Ta šopek s črnim in sivim črnilom oddaja elegantno in elegantno vzdušje, hkrati pa je še vedno navdušujoč.  (Fotografija: Chaehwa)

Ta keltski vozel s škotskim badljem.

Keltski vozel s škotskim badljem junija Junga

Sanje za vse ženske škotske dediščine, ta čudovit dizajn vključuje subtilne akvarelne dotike, ki tiho krvavijo po celotnem kosu. Če natančno pogledate, boste opazili nekaj skritih predmetov. Na dnu dizajna je viden vozel keltske trojice, beseda “svoboda” pa je vidna tudi v drobnem tisku na začetku/dnu modela.   (Fotografija: June Jung)

Ta tetovaža lotosovih cvetov.

Trikotna tetovaža lotosovega cvetja Tritoan Ly

Trikotne zasnove so tako priljubljene, kot so bile doslej. Ta izjemno čista zasnova črnih in sivih črnilnih točk je ena najboljših, kar smo jih videli že nekaj časa. Večja od vašega tipičnega trikotnega glifa, ima ta oblika prostor za impresiven prikaz lotosovih cvetov skupaj z listi in vsem. Mehko ozadje s pikami zaseda prazne prostore, da zapolni trikotnik in da kosu lep zaključen videz.  (Foto: Tritoan Ly)

Te nežne cvetlične tetovaže.

Nežna cvetlična tetovaža Sol Art

Iščete nekaj manj bolečega? Morda bi bile te majhne cvetlične tetovaže z eno sejo zanimive. Nobena skrivnost ni, da so se korejski umetniki tetovaž po svojih najboljših močeh trudili, da bi zaokrožili trg, ko gre za drobne in srčkane. Skoraj vsak korejski tetovator na Instagramu se dotakne teh miniaturnih del, za katera se zdi, da vedno cukajo.  (Foto: Sol Art)

Ta edina vrtnica.

Rose od avtorja Ana Abrahao

Lansko leto je bilo polno potonik in precej rožnatih cvetov češenj. Letos pa imamo občutek, da bodo vrtnice znova prevladovale. Ana Abrahao ima zelo edinstven slog, ki ga radi opišemo kot »eksplodiranje s čudovitostjo« ali »dotwork psychedelic«. Če vam je všeč, kar vidite tukaj, pojdite na Anino stran na Instagramu in si oglejte njen celoten portfelj.  (Foto: Ana Abrahao)

Ta cvetoča tetovaža cvetja.

Cvetoča roža Chaehwa

Ta oblika je bila predstavljena v prejšnji zbirki tetovaž na zapestju, ki smo jo sestavili v začetku tega meseca. Vendar je bil preveč lep in se je tako dobro ujemal s temo tega seznama, da smo se odločili, da ga predstavimo še enkrat. Nič ne ponazarja pomladi bolj kot nastajajoče rože.  (Fotografija: Chaehwa)

Te čudovite spomladanske cvetlice.

Čudovite spomladanske cvetlice reke Tattooist

To, kako lahko River pri svojem delu zajame življenjske lastnosti, ne da bi bile stvari videti preveč realistične, je tisto, kar njegov slog loči od drugih. Riverjevo delo je nenehno predstavljeno na našem spletnem mestu in s primeri, kot je zgornji, je enostavno razumeti, zakaj. (Foto: Tattooist River)

Ta cvetlična manšeta.

Vlada Shevchenko, tetovaža cvetlične manšete

Vsakič v modri luni pride tatoo, ki je tako posebna in tako edinstvena, da dobesedno potrebuje vsak košček samokontrole, da ne zmanjka in ne dobi natančne replike, ko imamo prvo priložnost. To je eden tistih trenutkov. Vse o tej cvetlični manšeti se je popolnoma združilo.  (Foto: Vlada Ševčenko)

Ta vintage cvetlični dizajn.

Vintage cvetlični dizajn Joice Wang

(Fotografija: Joice Wang)

Ta majhna tetovaža cvetja potonike.

Mali potonik Sol Art

Če sem iskren, še pred nekaj leti sploh nisem vedel, kaj je potonika. Šele ko sem odprl to spletno mesto, sem odkril potonike in njihovo neskončno lepoto. Ta majhna oblika prsnih kletk je vse elegantno in nežno, kar bi si dekle lahko želelo.  (Foto: Sol Art)

About the author