60+ neverjetnih tetovaž z rokavi za moške in ženske

60+ neverjetnih tetovaž z rokavi za moške & amp; Ženske

Tako ste začeli z majhno tetovažo Snoopy, zdaj pa načrtujete rokav. Ne skrbite. To je samo naravno. Vsi smo bili tam. Čeprav prvotno niste načrtovali pridobivanja rokava, tetovaže hitro snežijo in če niste dovolj močni, da bi se uprli privlačnosti te naslednje tetovaže, se boste morda znašli z rokavom, pa če ste to načrtovali ali ne.

Ali pa se znajdete na drugi strani, saj ste rokave načrtovali več kot desetletje, preden se vam je igla sploh dotaknila kože. Kakorkoli, ta seznam je za vas.

Tukaj si bomo ogledali 60+ najboljših in najbolj osupljivih tetovaž na rokavih, ki vas bodo zagotovo pustili v strahu. Upamo, da vam bo ta seznam všeč in ne pozabite shraniti in dati v skupno rabo svoje priljubljene.

Ta spiralna tetovaža rokavov.

Spiralna tetovaža s polnimi rokavi avtorja Cassady Bell

Kar zadeva rokave, sestavljene iz geometrijskih vzorcev, so trenutno v obliki spiral. In enostavno je razumeti, zakaj. Ta oblika ločuje vsak spiralni del z uporabo negativne vesoljske reže, ki je pretirana s krepkimi obrobami črnega črnila, ki izginejo v vsakem vzorcu. (Fotografija: Cassady Bell)

Ta ribnik koi koi.

Akvarelna koi ribniška tetovaža s polnimi rokavi Russell Van Schaick

Ko dobite poln rokav ali končate s polnim rokavom, bo vaš kos padel v eno od dveh kategorij. Tisti, ki so sestavljeni iz številnih majhnih kosov, pogosto zbranih enega naenkrat v daljšem časovnem obdobju, in tisti, ki imajo eno samo neprekinjeno temo, ki se običajno načrtuje med enim posedanjem, kot je rokav koi za ribe zgoraj. (Fotografija: Russell Van Schaick)

Ta cvetlična tetovaža s polnimi rokavi.

Cvetlični polni rokav Justina Hobsona

Tako za moške kot za ženske so rokavi s cvetlično tematiko elegantna izbira s privlačno kontinuiteto v celotnem dizajnu. Ta poseben dizajn je sestavljen iz vrtnic in ima črno -sivo črnilo.  (Fotografija: Justin Hobson)

Ta rokav Star Wars.

Tetovaža s polnimi rokavi Empire Strikes Back avtorja Saga Anderson

Od osupljive razsvetljave čelade Darth Vaderja do čudovitega modrega vzorca satja, ki obdaja R2D2, Saga vedno znova dokazuje, da je med najboljšimi koloristi v poslu s tem fascinantnim rokavom The Empire Strikes Back.  (Fotografija: Saga Anderson)

Ti dinamični vzorci.

Dinamična tetovaža s polnimi rokavi Wagner Basei

Čeprav imamo le delni vzorec tega rokava, je vsekakor eden naših najljubših. Na seznamu boste opazili kar nekaj modelov, ki so podobni temu. Te vrste geometrijskih rokavov postajajo pogost pojav na Pinterestu in Instagramu.  (Fotografija: Wagner Basei)

Ta skulptura in lupina.

Neverjetna tetovaža s polnimi rokavi Jun Cha

Jun Cha ustvarja neverjetne primere klasičnega oblikovanja. Njegovo delo običajno vsebuje grško kiparstvo, in kot vidite tukaj, je zelo dober v tem. Kaj vam bo torej ena od teh mojstrovin zadalo nazaj? No, kot vedno je odvisno od kompleksnosti dela, a zahvaljujoč Cha -jevi nedavno prenovljeni spletni strani je bil dovolj prijazen, da je za tiste, ki vas zanimajo, vključil nekaj figur. Rokav, kot je zgornji, vas bo stal od 30 do 50 tisoč dolarjev, torej če se vas odloči dodati na svoj obsežen čakalni seznam. Oh ja, za manjša dela je na voljo tudi projektni minimum najmanj 6000 USD.  (Fotografija: Jun Cha)

Ta nadrealističen rokav.

Nadrealistična tetovaža rokavov Garyja Mossmana

Ni tako pogosto videti, da je tetovaža tako dobra, da se nam zdi, da je ponaredek. Z vso programsko opremo za simulacijo tetovaže, ki je na voljo danes, smo ta rokav hitro pripisali čarobnosti postprodukcije. Toda ob natančnejšem pregledu smo bili prijetno presenečeni, ko smo ugotovili, da je ta oblika resnična. Mehko, sanjsko senčenje daje temu kosu nadrealen učinek.  (Fotografija: Gary Mossman)

Te sevajoče črte.

Odsevna tetovaža rokavov Kev Richardson

Nič ni bolj fascinantnega kot ustvarjalno in izvirno oblikovanje. Z uporabo komolca kot izhodišča črne črte sevajo od zasnove, ki daje videz sončnih žarkov ali globoke temne luknje. Negativni prostorski elementi oblikovanja odlično dopolnjujejo črne in sive črnilne črte.  (Fotografija: Kev Richardson)

Ta čudovit akvarelni rokav.

Lep akvarelni rokav Alberta Cuerve

Če iščete nekaj barvnega s skoraj psihodeličnim občutkom, potem ne iščite več. Ne da bi karkoli odvzeli čudovitemu akvarelnemu tigru, moramo reči, da negativno vesoljsko oblikovanje cvetne mandale ni nič drugega kot spektakularno.  (Foto: Alberto Cuerva)

Ta vzorec dotwork.

Dotwork tetovaža rokavov Fabio Sciascia

Tu imamo še en čudovit geometrijski vzorec z očarljivo optično iluzijo. Ilustrirano z neštetimi pikami, čisti krogi negativnega prostora in povezovalne črte so skoraj več, kot zmorejo oči. Kakšen impresiven dizajn. (Foto: Fabio Sciascia)

About the author