60 ustvarjalnih in kul kozmičnih modelov tetovaž

60 modelov kozmičnih vesoljskih tetovaž | TattooBlend

Vesolje je tako fascinantna faza, polna neskončnih možnosti in dokončne skrivnosti.

Ko poskušate razumeti koncepte vesolja in kako je sestavljeno vesolje, se spomnite številnih vprašanj brez odgovora. Kako velik je prostor v prostranosti vsega tega? Je prostor končen? Eden najbolj skrivnostnih vidikov vesolja je njegova velikost. V resnici obstajata samo dve osnovni teoriji. Ali A, prostor se ovija kot krof ali B, prostor je preprosto neskončen in se vedno širi. Medtem ko je celotno teorijo oblike krofov precej težko premišljevati, je koncept vesolja, ki je neskončen, dovolj, da nam figurativno raznese večino misli.

Za naslednjo obliko tetovaže je težko dati nekaj tako zanimivega. Skoraj nemogoče je iti brez razmišljanja o tem, kaj je tam zunaj, ko so zvezde na nebu take, no, zvezde! Navdihnjeni smo sestavili seznam več kot 50 modelov tetovaž, povezanih z vesoljem, z meglicami, zvezdami, planeti in galaksijami, ki v veliki meri pokrivajo vse ustvarjalne podlage. Upamo, da boste uživali na tem seznamu tako kot mi, ko smo delali na njem. Ne pozabite shraniti svojih priljubljenih in jih dati v skupno rabo!

Ta čarobni gozd.

Čarobni kozmični gozd avtorja Tattoo With Me

Včasih so preprosti modeli najbolj osupljivi. Če iščete nekaj subtilnega, elegantnega in lepega, je ta okusna tetovaža na zapestju zagotovo nekaj, na čemer lahko gradite. Pogosto so najboljši razgledi na nočno nebo in zvezde, ki jih ima, na podeželju. Zato vam ta gozdni prizor daje močan kanček nostalgije in spomin na tiste izlete, kjer lahko dejansko ponoči vidite zvezde.  (Fotografija: Tattoo With Me)

Ta galaktična poteza čopiča.

Tetovaža galaktične poteze s čopičem Fin Tattoos

Zdi se, da tehnika akvarela in vesoljske tetovaže gredo z roko v roki. Na tem seznamu boste videli številne modele, ki so na enak način ilustrirani s stopljenimi barvami in celo nekaj neposrednimi čopiči (kot je zgornji). Ta krožni čopič je eden naših najljubših modelov na seznamu.  (Fotografija: Fin Tattoos)

Galaxy tetovaža las.

Galaxy tattoo las Adrian Bascur

Vesoljski lasje, vseeno. Stavim, da tega še niste slišali. Adrian Bascur je absolutni žrebec, ko gre za črnila epskih modelov tatoo, ki jih prinaša vesolje. Ko boste na seznamu napredovali, se boste verjetno začeli spraševati, zakaj nismo naredili ločenega seznama, ki bi vseboval samo Adrianove tate. Oh, kaj lahko prinese prihodnost.  (Foto: Adrian Bascur)

Ta kos gležnja Saturn.

Saturnova vesoljska tetovaža Resul Odabas

Tukaj imamo še eno akvarelno zasnovo, ki prikazuje vsem najljubši obročasti planet. V dneh, ne urah, ki smo jih porabili za kuriranje tega seznama, smo naleteli le na nekaj tetovaž gležnjev s temo vesolja. Tetovaže na gležnju so običajno nizke na gležnju, vendar je bil ta pametni posameznik dovolj pameten, da ga je postavil dovolj visoko, da se je izognil pokrivanju celo nogavic srednje dolžine.  (Foto: Resul Odabas)

Ta kozmična ključavnica.

Kozmična tetovaža ključavnice Anzo Choi

Všeč nam je koncept tatoo ključavnic, ki vam ponuja majhen vpogled v drug prostor ali čas. Ta zasnova služi kot takojšnja vaba, ki svoje gledalce vabi, naj se jim približajo in pokukajo skozi ključavnico v svet padajočih zvezd in neverjetnih barv.  (Fotografija: Anzo Choi)

Ti planeti krožijo.

Fanny kroži okoli planetov

To elegantno črno -sivo črnilo ponazarja poti vsakega planeta, ki krožijo okoli našega sonca. V zadnjem času opažamo veliko modelov, okrašenih z visečimi kroglicami ali “nakitom”, kot se včasih imenuje. Zapletenost teh visečih elementov dodaja eleganco in lepoto vsakemu kosu, in čeprav ta zasnova ne poskuša neposredno usmeriti tega vidika, nehote izkoristi iste estetske prednosti, zlasti z različno debelino vsake planetarne orbite.  (Fotografija: Fanny)

Ta čarobni kos podlakti.

Pričarana kozmična tetovaža Resula Odabasa

V tem delu se zagotovo zdi, da je pri delu večja moč. Na seznamu boste našli več tovrstnih modelov z barvitimi akvarelnimi galaksijami, uokvirjenimi z minimalističnimi oblikami in predmeti. To je odličen način za soočenje elementov, ne da bi odvrnili pozornost od glavne kontaktne točke.  (Foto: Resul Odabas)

Ta lobanja galaksije.

Tatoo galaksije galaksije Mihaila Andersona

Obožujemo dobro cvetlično lobanjo, vendar ta definitivno dvigne celoten koncept na povsem drugo raven. Na prvi pogled traja nekaj trenutkov, da resnično cenimo kompleksnost tega dela in ugotovimo, kaj se pravzaprav dogaja. Absolutni ustavljajoči pogovor, če ga je sploh kdaj obstajal.  (Fotografija: Mikhail Anderson)

Ta zemljevid sveta.

Kozmična tetovaža zemljevida sveta Yeliza Ozcana

Vsi imajo radi dobro tetovažo zemljevida sveta. Verjetno zato, ker vznemirja tresenje popotniških hroščev in vas spominja na vse tiste kul kraje, ki jih še morate raziskati. Toda mešanici dodajte malo tehnike akvarela in stvari postanejo še bolj zanimive. Na levi strani kosa boste opazili, kar izgleda kot veliko negativno vesoljsko sonce.  (Foto: Yeliz Ozcan)

Ta abstraktna zasnova Oriona.

Povzetek Orionove tetovaže Koray Karagozler

Turški tetovator Koray Karagozler vesoljska igra premočna! To je uradno. Kar tam zgoraj z Adrianom Bascurjem, ko pomislimo na miselne vesoljske tate, sta dva fanta prva umetnika, ki mi prideta na misel. Samo čakamo, da se pojavi kakšen stoični posameznik in se ustrezno razstreli z obsežno poslikavo, ki je resnično vredna svojih talentov.  (Foto: Koray Karagozler)

About the author