65 Očarljive tetovaže optične iluzije

Očarljive tetovaže optične iluzije

Daleč najbolj zabavni modeli tetovaž, ki so jih gledali, so tetovaže v slogu 3D ali “optične iluzije” prevzele tatoo. Videti nekaj na način, ki tehnično ne obstaja, ustvarja velik spektakel in določeno stopnjo zmedenosti, ki je preprosto ni, če pogledamo tradicionalno dvodimenzionalno tetovažo. Od 3D predmetov na površini kože do navidezno razrezanih kosov mesa je ustvarjalni genij in inovativnost, ki jo predstavljajo umetniki, preprosto osupljiva.

Če ste uspeli tukaj, ste verjetno v enem od dveh čolnov. Čoln ena, resno razmišljate o tem, da bi si naredili tetovažo z optično iluzijo in v tem primeru ste prišli na pravo mesto – zagotavljamo vam, da boste zapustili ta blog z nekaj odličnimi idejami in navdihom za vašo prihodnjo tetovažo. In čoln številka dva, samo želite videti nekaj kul modelov tetovaže. Kakorkoli, sestavili smo seznam najboljših mističnih in mističnih modelov tetovaž, na katere boste verjetno naleteli..

 1. VSE VKLJUČENO

optična-iluzija-tetovaža-skozi-kožo-3d-34rfr3

2. LETEČI MLEČEK LETI KROZ ČRVENO luknjo

optična-iluzija-tetovaža-skozi-kožo-3d-66

5. OBRAZ NA TOTUIRANIH ROKAH

optična-iluzija-tetovaža-skozi-kožo-3d-55re

6. RAZKRITA KOŽA NA RAZKRITI BIOMEHANIKO

optična-iluzija-tetovaža-skozi-kožo-3d-88u6u

7. REALISTIČNI NOHTI V RAČUNIH

Človek, ta tetovaža izgleda tako resnično, da bi se ob pogledu nanjo lahko malo zaskrbeli. Sence in kri so strokovno narejene, vendar je to ena od tistih tetovaž, ki jih je treba gledati pod pravim kotom.

R: 172 G: 255 B: 132 X: 39852 Y: 0 S: 0 Zs: 0 Zp: 1 F: 760 I: 0 ImgVer: 08.05.07.23

8. GENOMETRIJSKI TUNEL KALEIDOSKOPSKEGA STILA

To sem poskušal opisati čim bolje, vendar se mi je zdelo, da sem malo zgrešil. Ta zasnova je tako preprosta, vendar se vam zdi, da jo lahko gledate ure in ure.

optična-iluzija-tetovaža-skozi-kožo-3d-3eww3

9. PENNYWISE IZ “IT” PO SKRAJŠENI KOŽI

Mislim, da se lahko vsi strinjamo, da so klovni strašni. Toda Pennywise iz filma “IT” je bil verjetno prvotni strašni klovn. Ta edinstven dizajn ga prikazuje z grozečim obrazom, ki pokuka skozi luknjo, raztrgano v koži. Neverjetni detajli senčenja dodajo še eno stopnjo grozljivosti oblikovanju.

optična-iluzija-tetovaža-skozi-kožo-3d-77

10. KOŠČICA UGANICE IZREŽI TATUT ODPIRA LESTVICE

optična-iluzija-tetovaža-skozi-kožo-3d-968976

About the author