65 tetovaž majhnih deklet, ki jih boste zlahka prepričali, da potrebujete

65 tetovaž drobnih deklet, ki jih boste zlahka prepričali, da potrebujete | TattooBlend

Morda tega še ne veste, toda najtežja odločitev, s katero se boste verjetno soočili to poletje, se bo pokazala. Če ste torej impulzivni tip, ki se mora nenehno spominjati “brez tetovaž”, boste morda želeli zapreti ta zavihek in se namesto tega odpraviti na Yahoo News, ker bodo stvari postale mamljive. 

Ne glede na to, ali še niste nikoli pisali s črnilom in iščete popoln izgovor, ali ste trenutno na trgu za svoj naslednji kos, a še niste našli pravega dizajna, je bil ta članek ustvarjen z mislijo na vas.

Danes vam bomo pokazali nekaj najlepših in osupljivih drobnih tetovaž, o katerih vsako dekle sanja, da jih bo nekoč imelo. Najboljši od najboljših. Nič drugega kot čista skušnjava in neomejen navdih. Uživajte!

Ta cvetlični dizajn v obliki diamanta.

Cvetlična tetovaža v obliki diamanta, avtor Zihee

Ta seznam je poln drobnih cvetličnih tetovaž, kajti kaj je lepšega od občutljivih cvetnih listov in tankih stebel. Umetniki ustvarjajo toliko modelov, ker se zdi, da jih ženske preprosto ne dobijo dovolj, bile so pesem lanskega poletja, poletja pred tem, in če bodo stvari letos ostale tako, bodo verjetno trdile spet to mesto. Zato je videti nekaj malo drugačnega, na primer zgornji dizajn, lep in ustvarjalen dih svežega zraka. (Fotografija: Zihee)

Ta mali gleženj.

Majhen cvetlični gleženj od Fatiha Odabasa

Tukaj je eden od tistih občutljivih cvetličnih kosov, o katerih smo ravno govorili. Vključuje zaobljeno kost v gležnju, umetnik upogne steblo, da bi lepo komplimentiral anatomijo, podobno kot tiste čudovite tetovaže za ušesom, ki jih vidimo v zadnjem času.  (Foto: Fatih Odabas)

Ta krona in prstan.

Tetovaže s krono in obročem avtorja Heejae Jung

Heejae Jung AKA Tattooist IDA nas še naprej vabi na svojo Instagram stran s čudovitimi detajli, kot so ta krona in prstan iz črnega bisera. Imeli smo fotografijo vsakega posameznega dizajna, vendar smo se na koncu zaljubili v sestavo te fotografije, zaradi česar smo namesto dveh uporabili eno fotografijo. Upamo, da vam ne moti, če pa vas zanima podrobnejši ogled vsakega posameznega dizajna, pojdite na stran Heejae na Instagramu za bližnje posnetke..  (Fotografija: Heejae Jung)

Ta kozmični portal.

Kozmični portal podjetja Tattoo With Me

V teh dneh ni tako pogosto, da bi naleteli na delo galaksije s črnim in sivim črnilom. Zato smo ob prvem ogledu tega čudovitega dela nazadnje vedeli, da je namenjen temu seznamu. Trenutno so cvetlične lune polmeseca zelo priljubljene in način, kako jih umetnik uporablja za odpiranje portala v vesolje, je precej kul.  (Fotografija: Tattoo With Me)

To čudovito pero na rami.

Doyjeva tetovaža modrega perja Kot umetnik, če imate veščine ene same igle, ni boljšega načina, da jih prikažete tako, da ponazorite subtilno teksturo majhnega peresa. Popolna izvedba skupaj s šibkim pridihom modre barve naredi to eno najbolj impresivnih tetovaž perja, na katere smo naleteli že dolgo časa. Ampak spet se znajdemo s podobnimi besedami v ustih vsakič, ko pogledamo eno od Doyjevih veličastnih stvaritev. (Fotografija: Doy)

Ta kos sivke na rami.

Ramenski kos sivke, ki ga je izdelal Tattooist Flower

Kaj smo prej govorili o nežnih cvetličnih tetovažah? Oh ja, res so čudoviti. Moramo reči, da smo v zadnjem času videli veliko in mislimo, veliko tovrstnih tetovaž, vendar je ta v svoji ligi. Pravilno poimenovana “Tattooist Flower”, ja, to je njen ročaj, ta korejska tetovatorka vsekakor ustreza svojemu vzdevku. Koliko časa, preden se ljudje dejansko zavedajo, da je to tetovaža, in prenehajo poskušati, da bi si jo odtrgali z rame? (Fotografija: Tattooist Flower)

Ta cvetlični šopek.

Cvetlični šopek Sol Art

Torej, če še niste vedeli, je to začasna tetovaža. Toda niti za sekundo ne pomislite, da pol dneva niste mogli ležati v Solini trgovini in oditi s tem enakim dizajnom. Ja, tako dobra je. Nam ne verjamete? Oglejte si njeno stran na Instagramu in se pripravite presenetiti.  (Foto: Sol Art)

Ta preprosta puščica.

Preprosta tetovaža s puščico Jon Boy

Včasih preprosto zadovolji kot nič drugega. Ta majhna tetovaža s puščico je ravna in bistvena. Vidite, kaj smo tam počeli? Povedali so nam eno šalo na dan, tako da je to to. Kakorkoli že, kadar razmišljamo majhno in preprosto, se naše misli vedno obrnejo naravnost na Jon Boyja.  (Fotografija: Jon Boy)

Ta vijolični mak.

Makova tetovaža Heejae Jung

To je mak, mislimo. In zdi se, da raste znotraj tega čevlja. Kako ustvarjalno in kul. Tudi ta oseba nosi samo eno nogavico in je zelena, kot zemlja.  (Fotografija: Heejae Jung)

Ti spomladanski in zimski javorji.

Spomladanski in zimski javorjev zdravnik Woo

Drevesa so vedno najboljši način za ponazoritev spreminjanja letnih časov. V preteklosti smo predstavili številne različne tetovaže dreves, ki spreminjajo sezono, vendar nobena ni tako podrobna kot zgornja.  (Fotografija: Doctor Woo)

About the author