95 modelov tetovaž, ki si jih vsaka ženska skrivaj želi

95 modelov tetovaž, ki si jih vsaka ženska skrivaj želi

Te si boste želeli. Te boste potrebovali!

V petek smo začeli sestavljati naš dvotedenski pregled najnovejših in največjih tetovaž za ženske. Obstaja veliko modelov običajnih čarovnikov, ki ste jih navajeni videti pri tuberkulozi, pa tudi nekaj odličnih del novih umetnikov, ki smo jih nedavno odkrili. Vedno je navdušujoče odkriti nove talente in ko naletimo na resnično briljantnega tetovatorja, običajno navdihne nekakšen seznam – kar je bilo tukaj. Če ste redni bralec, ne boste imeli težav razločiti, kdo je novinec.

Za ženske, ki si želijo dobro tetovažo, preden bo poletje v polnem teku, imamo na tem seznamu nekaj dragih, ki jih ne boste želeli zamuditi. Od običajnih akvarelnih del do nekaj resnično božanskih skladb za eno iglo, na tem seznamu je vse, kar bi dekle, ki išče navdih za tetovaže, lahko prosilo. Upamo, da vam bo ta seznam všeč, ne pozabite shraniti in dati v skupno rabo svoje priljubljene!

Ta pisani planet.

Barvit planetarni stranski del Barisa Yesilbasa

Podrobne tetovaže lune so v teh dneh deset centov, vendar ta oblika resnično izstopa od ostalih. Baris se je odločil, da bo Luno obarval s tisto, kar je mogoče opisati le kot najbolj kul barvno kombinacijo. Če iščete nekaj s stilom in razredom, hkrati pa edinstveno, je takšno oblikovanje vsekakor vredno razmisliti.  (Foto: Baris Yesilbas)

Ti barvni trakovi.

Trakovi barvne tetovaže Bryana Gutierreza

Ne glede na to, ali vas ta tetovaža spominja na infrardeči toplotni podpis ali mavrični lesk na mokri površini na bencinski črpalki, ni mogoče zanikati njene lepote. Kot edinstvena in ustvarjalna tetovaža se je v tem dizajnu zlahka izgubiti, hkrati pa občudovati njene žive barve in druge privlačne lastnosti.  (Fotografija: Bryan Gutierrez)

Ta cvetlični kompas.

Tetovaža cvetličnega kompasa na hrbtni rami, ki jo je izdelal tetovaž Banul

Za dokaz, da ste ženska razreda in elegance, bi moral ta krasen cvetlični kompas več kot uspeti. Prefinjen kompas v slogu skice daje kosu vintage občutek, rože pa dodajo močan ženstven utrip, ki bo nasmehnil vsa dekleta.  (Foto: Tatooist Banul)

Ta osupljiva rentgenska roža.

Rentgenska tetovaža cvetja Jakuba Nowicza

Odkar smo pred več kot letom dni prvič predstavili rentgensko cvetlično tetovažo na tuberkulozi, so se zahteve za več modelov vztrajno pojavljale na tedenski osnovi. Kadar koli naletimo na kakovosten primer, ga ponavadi uvrstimo na seznam, vendar le ni veliko umetnikov, ki bi redno ustvarjali tisto, kar bi menili za vrhunske tetovaže rentgenskih cvetov.. (Foto: Jakub Nowicz)

Ta stranski kos vrtnice in maka.

Roza in mak pri Tattooist Flower

Cvetje tetovatorja Flower je v svoji ligi. Vrtnice, potonike, lilije, vse naredi – in vsakič v svojem podpisnem slogu, ki je takoj prepoznaven, ne glede na to, koliko cvetličnih tetovaž pride na naš zaslon. Ta rdeča vrtnica in vijolični mak skupaj tvorita harmonično kompozicijo, ki bi jo imela vsaka ženska.  (Fotografija: Tattooist Flower)

Ta čudovit šopek.

Lepa tetovaža cvetličnih šopkov na podlakti avtorja Nando

Ko že govorimo o rožah, ima še eden izmed naših najljubših korejskih umetnikov tetovaže tudi sposobnost ustvarjanja čudovitih in edinstvenih cvetličnih modelov. Če ste na trgu za nekaj lepega s cvetnimi listi, ne pozabite preveriti Nando na Instagramu.  (Fotografija: Nando)

Ta akvarelni polž.

Zabaven akvarelni polž Koraya Karagozlerja

Kozmični sijaj, viden v vijoličastih in roza odtenkih, daje temu kosu čarobno lastnost, zaradi katere je ta tetovaža polža vse prej kot navadna. Korayevi modeli so vedno posebni in odlična izbira za vsako žensko, ki išče samostojen dizajn.  (Foto: Koray Karagozler)

Ta okrasna oblika mandale.

Kompleksna tetovaža mandale avtorice Agnieszke Kulinske

Čudovit dizajn v obliki mandale, poudarjen z visečim nakitom iz kroglic. Poleg tega, da so se sanje o ljubiteljih mandale uresničile, se tukaj dogaja še veliko več. Vsakdo, ki uživa v zapletenih podrobnostih, bo cenil to simetrično umetnino. (Foto: Agnieszka Kulinska)

Ta cvetlični simbol neskončnosti.

Simbol cvetlične neskončnosti tetovaža Banul

Od postavitve do barvanja do koncepta je bilo vse o tem cvetličnem simbolu neskončnosti dobro premišljeno in strokovno izvedeno. In potem je seveda dejstvo, da je to storil Banul, ki nikoli-kolikor nam je znano-ni ustvaril nič drugega kot občutljive, nesposobne modele tetovaž, v katere se vsako dekle takoj zaljubi.  (Foto: Tatooist Banul)

Ta črno -sivi črni volk.

Črno -sivi črnilni volk, avtor Ariel Nirakara

Kolikor predstavljamo tetovaže volka, bi si mislili, da smo se jim do zdaj že naveličali. A stvari so pravzaprav ravno nasprotne. Še posebej, ko smo videli ta veličasten primer, ki ga je napisal tetovator SoCal Ariel Nirakara. (Fotografija: Ariel Nirakara)

About the author