99 dekliških tetovaž, ki jih je treba upoštevati za leto 2017

99 dekliških tetovaž za 2017 | TattooBlend

Leto 2016 se je skoraj končalo, kar pomeni, da odštevanje do iskanja najboljše tetovaže za naslednje leto poteka. Novo leto pomeni novoletne zaobljube in seveda novo črnilo. Težko se je odločiti za eno samo obliko tetovaže, s katero boste zadovoljni vse življenje. Z vsemi modeli zunaj se zdi, kot da je vsaka tetovaža, ki jo vidite, tista, dokler ne pride naslednja. Ta članek je napolnjen s številnimi dekliškimi tetovažami.

Iskanje popolne tetovaže bi moralo biti zabavno. Z leti so se tehnologije razvijale, metode se izboljševale in pojavili so se novi slogi, zaradi česar je postopek pridobivanja črnila bolj razburljiv kot kdaj koli prej.

Za vaše udobje smo iskali visoko in nizko, da bi sestavili seznam najboljših tetovaž. Ne glede na to, ali iščete tetovažo zase ali samo cenite lepoto dobro oblikovanega umetniškega dela, ne boste razočarani nad nobenim od tetovaž na tem seznamu.

Te ptice na veji.

Ptica na veji Lindsay April

Prej smo objavili podobno obliko tetovaže, ki je hitro postala viralna. Ta zasnova je isti osnovni koncept, vendar se v marsičem razlikuje, če je to smiselno. Popolna tetovaža za vsako žensko, ki išče nekaj malega, elegantnega in elegantnega. (Fotografija: Lindsay April)

Ta cvetlični ovitek za vrat.

Vlada Shevchenko, cvetlični ovitek za vrat

Čeprav nismo mogli najti nobenega nadomestnega pogleda na ta kos, smo se takoj zaljubili v to zasnovo zaradi njene izvirnosti. Črne cvetlične veje tvorijo ogrlico, ki se ne poveže povsem.  (Foto: Vlada Ševčenko)

Ta osupljiva longhorn lobanja.

Cvetlična tetovaža lobanje longhorn, avtor Amanda Wachob. Idealno za vsakega Teksašana!

Vem. To izgleda kot profesionalna oljna slika. Ampak ravno tako je dobra Amanda Wachob pri svojem delu. Čudovit kos s podeželskim vzdušjem.  (Fotografija: Amanda Wachob)

Ta kos orhideje na rebrni kletki.

Košček orhideje na rebrni kletki avtorja Lianna Sabrina

Polnjenje trikotnih oblik s cvetjem je nedavni trend, ki je v zadnjih nekaj letih postal zelo priljubljen. Ta velik kos prsne kletke (ouch) je bil narejen s črnim in sivim črnilom in se ponaša s čudovito kompozicijo, ki popolnoma ustreza lokaciji.  (Foto: Lianna Sabrina)

Ta čudovita vrtnica.

Čudovita vrtnica Tattooist Flower

Izdelano v slogu vintage v akvarelnem slogu Flowerja, ta kos skoraj izgleda, kot da ima rentgenske vidike, še posebej vidne v steblu. (Fotografija: Cvet)

Ta mala kača.

Kačja tetovaža Cara Delevingne od doktorja Wooja

Ta poseben kos je bil narejen na modelu Cara Delevingne (na sliki zgoraj). Zdaj ima 21 drobnih tetovaž in šteje. Vendar je ta kača daleč najbolj kul.  (Fotografija: Doctor Woo)

To cvetlično srce.

Cvetlično srce Bryana Gutierreza

Različne vrste cvetja so strateško postavljene tako, da tvorijo obliko v obliki srca. Rožnate vrtnice in vijolične lila so med številnimi cvetovi v tem dizajnu.  (Fotografija: Bryan Gutierrez)

Ta super kul kos nazaj.

Neverjeten zadnji del Antona

Vse o tej tetovaži izžareva čudovitost. Od rahlo modrega odtenka vode do papirnatih letal je ta kos tako impresiven kot edinstven. Če iščete tetovažo na temo potovanja, je to to.  (Foto: Anton)

Ta nežen cvetlični venec.

Barvit cvetlični venec Zihee

Ta barvit cvetlični venec, ki uokvirja podlago golenične kosti, je popolna izbira tetovaže za vsako žensko, ki išče nekaj zabavnega in lepega. Takojšen pogovor, če ga je sploh kdaj bilo.  (Fotografija: Zihee)

To črno -sivo črnilo se je dvignilo.

Črno in sivo črnilo za ušesom se je dvignilo Kane Navasard

Ne glede na to, kako jim rečete, tetovaže za ušesom ali vratom, te zelo vidne tetovaže začenjajo uživati ​​v priljubljenosti med ženskami. Lepo je videti, da ta lokacija, kjer so nekoč prevladovali moški, dobiva več črnila pri ženskem spolu. (Fotografija: Kane Navasard)

About the author