Končni vodnik po gorskih tetovažah (70 fotografij)

Končni vodnik po gorskih tetovažah (70 fotografij)

Gorske tetovaže so presenetljivo priljubljene.

Lani smo sestavili seznam gorskih tetovaž in vse od tega dne prejemamo na tone prijav gorskih tetovaž od umetnikov in pokroviteljev z vsega sveta. Večino časa, če dobimo odlično oddajo, jo radi vstavimo v že objavljen članek, vendar smo se zaradi velike količine gorskih tetovaž, ki smo jih prejeli, odločili, da jih shranimo in sestavimo drugi seznam. Dodali smo tudi nekaj modelov drugih umetnikov, ki smo jih našli sami.

Tukaj je ta seznam.

Ta abstraktna kompozicija.

Balazs Bercsenyi, abstraktna tetovaža gora

Tu se dogaja marsikaj, kar je značilno za Balazsa in njegov vrhunski super modus operandi. Seveda vse tetovaže veljajo za umetnine, toda Balazs resnično daje frazi nov pomen, ko gre za tetovažo. Kako bi Balazs prišel do teh modelov, kaj šele, da bi jih izvedel, bi bilo zanimivo odkriti.  (Foto: Balazs Bercsenyi)

Ta barvita in ustvarjalna gorska tetovaža.

Barvita in ustvarjalna gorska tetovaža Daria Stahp

Traja nekaj sekund, da v celoti cenite lepoto in genialnost tega dizajna. Prva stvar, ki jo opazite pri pogledu na to čudežno delo, so čudoviti goreči toni sončnega zahoda, ki se popolnoma zlijejo. Potem začneš opazovati negativno vesoljsko reko, sonce in kako je vrh posode v obliki diamanta spretno oblikovan v sam gorski vrh. (Foto: Daria Stahp)

To pogorje in njegov odsev.

Gorska tetovaža podjetja Clean Lines

Tukaj imamo slikovito popoln gorsko pokrajino v obliki diamanta, ki prikazuje gorsko okolico in njen odsev na spodnjem jezeru. Kosa in njegova lokacija zadovoljujejo simetrijo, zaradi česar je to zasnovo prijetno gledati.  (Foto: Čiste črte)

Ta realistična pokrajinska gorska tetovaža.

Krajinski del gorske verige tetovaža Banul

Pustite Banulu, da ustvari veličastno okno v naravo z igrivim in elegantnim pridihom. Ta majhna pokrajina, polna podrobnosti, se uresniči sanje vsakega popotnika. Portret je zasnovan tako, da izgleda kot kompas, vendar mu majhne zunanje podrobnosti dajejo tudi videz globusa.  (Foto: Banul)

Ta nadrealistična gorska tetovaža.

Nadrealistična tetovaža gora David Cote

Ko poskušamo opisati ali kategorizirati Davidovo delo, pridejo na misel številni pridevniki. Nadrealistično, psihodelično, eklektično, njegovo delo je virtualno kislinsko potovanje v nastajanju. Nedvomno edinstvena, vsaka Davidova tetovaža daje čarobno avro, ki jo morate videti, da verjamete.   (Fotografija: David Cote)

Te geometrijske gore.

Geometrijske gore Fin Tattoos

Geometrijske gore Fin T so zabavne na pogled. Pred tem smo jih na svojem seznamu že veliko predstavljali, zato ne preseneča, da bi seznam, namenjen gorskim tetovažam, vseboval vsaj eno izmed naših najljubših del malezijskega umetnika.  (Fotografija: Fin)

Ta osupljiva tetovaža gora v akvarelu.

Osupljiva tetovaža gora v akvarelu Pis Saro

Ko Pis Saro ustvari kaj drugega kot življenjski botanični kos, figurativno skačemo od veselja. Običajno so njena necvetna dela spektakularna in veličastna – tako po velikosti kot po spektakularnosti. Čeprav to ni ravno celoten kos, na katerega bi upali, je vseeno precej impresiven in eden naših najljubših modelov na seznamu.  (Foto: Pis Saro)

Ta pokrajina z eno iglo.

Tatoo gorske pokrajine z eno iglo, avtor Doctor Woo

Skoraj potrebujete makro objektiv ali morda celo lupo, da v celoti cenite nekaj črnila doktorja Wooja. Pokrajinski prizori – zlasti gorski verigi – so trenutno zelo priljubljeni in ne preseneča, da eden od mojstrov oblikovanja enojnih igel ustvarja nekaj najboljših del v žanru. (Fotografija: Doctor Woo)

Ta kosmični kos hrbta.

Kozmična gorska tetovaža hrbta na rami avtorja Cynthia Sobraty

Če iščete nekaj malega, super kul in super srčkanega, je treba razmisliti o modelih Cynthie Sobraty, torej če let v Melbourne ni problem.  (Fotografija: Cynthia Sobraty)

Ta čudovit kos podlakti.

Lepa tetovaža gorskih verig iz Hongdama

Ko govorimo o črnilih gorskih verig, južnokorejski tetovator Hongdam zagotovo ve, kaj se dogaja. Narejene v slogu orientalske slike, te gore s ščetinami izgledajo, kot da bi se vršile skozi oblake ali pa bi bile morda postavljene globoko v dolino, prekrito z meglo.  (Fotografija: Hongdam)

About the author