Najbolj kul tetovaže lobanje, ki jih boste kdaj videli (50 FOTOGRAFIJ)

50-lobanja-tattoo-modeli

Ne glede na to, ali vas zanima tetoviranje lobanje ali niste prepričani, kako ste prišli sem, ste prišli na pravo mesto. Te lobanje so kul, ostre, ustvarjalne in edinstvene. Obstaja veliko člankov o tetovažah lobanje različnih kakovosti, vendar so to zagotovo nekateri izmed najboljših.

Čeprav lobanje večinoma pomenijo smrt in nevarnost, jih večina ljudi privlači kot obliko tetovaže preprosto zaradi svoje estetske privlačnosti. Spodaj bomo raziskali raznoliko zbirko modelov tetovaž lobanje, ki so jih ustvarili najbolj nadarjeni tatoo umetniki z vsega sveta.

Te tetovaže lobanje v obliki diamanta.

Doctor Woo tetovaže lobanje na vratu

Ta fant ima nekaj zelo zanimivih tati. Najbolj pa izstopajo tri lobanje, postavljene v okvirje v obliki romba. Zdi se, da se kontrast vsake lobanje počasi zmanjšuje od leve proti desni. (Fotografija: Doctor Woo)

Ta del abstraktne skice.

Sketch tattoo lobanja Felipe Rodrigues Fe Rod

Ko greste dlje po seznamu, boste začeli opažati ponavljajoč se trend. Skicirajte tetovaže lobanje v slogu. In z dobrim razlogom. Tetovaže v slogu skice so kul, razburljive in trenutno ena najbolj trendovskih novih tehnik tetoviranja.   (Foto: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Ta cvetlična tetovaža lobanje.

Tetovaža cvetlične lobanje Joice Wang

To je zasnova, ki je bila večkrat poustvarjena. Čeprav je težko določiti, kdo je odgovoren za original, je vedno v veselje videti različne njegove različice, še posebej, ko briljantni umetniki, kot je Joice Wang, vržejo klobuke v ring.  (Fotografija: Joice Wang)

To prikrivanje.

Prikrivanje lobanje na vratu Jozsefa Beresa Jr.

Če potrebujete veliko prikrivanje, potem je to zagotovo eden od načinov. Ta poškodovana lobanja je videti, kot da je iz kovine in še vedno sedi v vroči kovačnici.  (Foto: Jozsef Beres Jr.)

Ta neprozorna siva lobanja.

Neprozorna siva tetovaža lobanje Chris Rigoni

Iščete realistično tetovažo iz trdne sive lobanje? Tetovaže lobanje so že daleč od časa oblikovanja surove lobanje in križnih kosti. Pirati po vsem svetu bi bili zagotovo malce ljubosumni, če bi pretresali to lepoto.  (Fotografija: Chris Rigoni)

Ta skicirana oblika prsne kletke.

Skica grozdov lobanje na rebrni kletki, Dino Nemec

Še ena osupljiva zasnova lobanje v slogu skice. Dino vedno uspe ustvarjalno zasukati vse, kar počne. Te tri skupaj blokirane lobanje dopolnjujejo geometrijske oblike in poudarki s pikami.  (Foto: Dino Nemec)

Ta zasnova lobanjske satje.

Tetovaža satovja lobanje Deborah Genchi

Tu imamo lobanjo črnega in sivega črnila, segmentirano v zasnovo satja. Negativne vesoljske črte so lep pridih, ki prispeva k kontinuiteti celotne zasnove.  (Foto: Deborah Genchi)

Ta ustvarjalni ročni kos.

Pol lobanje pri roki Ivy Saruzi

No, to bi bilo zabavno. (Fotografija: Ivy Saruzi)

Ta zlomljena čeljust.

Lobanja z zlomljeno čeljustjo Frank Carrilho

Frank Carrilho je eden naših najljubših tetovatorjev v skici. Izpopolnil je svoj edinstven slog, ki združuje prečrtane črte z dinamičnim senčenjem s pikami. Njegovo delo je mogoče videti na tem seznamu.  (Foto: Frank Carrilho)

Ta joker kos prsi.

Joker, skrinja Sven Rayen

Modeli z nizko vsebnostjo poli so Svenova stvar. In to je popoln primer. (Foto: Sven Rayen)

About the author