15 alternativ Lepe pletenice za kratke lase

Ne glede na to, v kolikšni meri oz kratek vaši lasje so, pletenice vedno naredijo velik vtis, saj predstavljajo naravno teksturo in barvo vaših las ter prikrijejo vse znake slabega dneva za lase-pranje ali oblikovanje s toploto ni potrebno. In ali niso to neke vrste vrhunske sanje o laseh? Povečanje naše grive z minimalnimi napori, vendar na koncu končan rezultat, ki je videti tako veliko boljši od vsega, ko smo se neodločno zbudili proti začetku današnjega dne?

Kljub temu obstaja tipična zgrešena presoja, da pletenice delujejo na srednje dolge do dolge lase, kar nas s kratkimi lasmi ohranja bobs, lobovi, in pixies od tega, da nas v celoti zadovoljijo pleteni potencial. Zato smo si zadali osebno poslanstvo, da razpršimo to domišljijo.

1. Simpatična pletenica za kratke lase

Naslednji pričeska Moramo dokazati, da ste tako plažni. Za to so bili lasje lepo mahani in imajo dve majhni pletenice ta kompromis. Takšni lasje bodo odlični sredi leta, vendar jih lahko uporabite tudi za poroke na plaži, boho in poletje. Za družice bi to presenetilo.

Simpatične pletenice za kratke lase

Vir

2. Kratka pletena pričeska

Naša naslednja ideja je druga stranska pletenica. Pričeska ima kratek bob z neopaznimi valovi in ​​je narejena svobodno in sproščeno stranska pletenica. To je luštna in elegantna pričeska, ki bo popestrila vaše vsakdanje lase. Vse do pozne pomladi bo videti neverjetno. Obožujemo to idejo!

Kratke pletene pričeske

Vir

3. Simpatična kratka pričeska z dvema pletenicama

Ta zabavni slog je idealen za dneve, ko morate iti naravnost iz rekreacijskega centra, da opravite stvari.

Simpatične kratke pričeske s pletenicami

Kratki lasje Trenutno je tako v modi, da je, razen občasnega videza bobby-stick-a ali polovičnega stila, zelo težko oblikovati. Verjetno se vam ne bo zdelo, da so vaši lasje dovolj dolgi za pletene pričeske, vendar se bodo ta luštna iskanja kratkih las pokazala, da se motite.

4. Pol pletenice za kratke lase 2019

Pletenice za kratke lase

5. Slap pletena pričeska za kratke lase

Simpatične pletene pričeske za kratke lase

6. Več pletenic

Kratke pletene pričeske-6

7. Enostaven slog

Kratke pletene pričeske-7

8. Pletene šiške

Kratke pletene pričeske-8

9. Stranski pleteni Bob

Kratke pletene pričeske-9

10. Blondinka Bob s temnimi koreninami

Kratke pletene pričeske-10

11.

Kratke pletene pričeske-11

12.

Kratke pletene pričeske-12

13.

Kratke pletene pričeske-13

14.

Kratke pletene pričeske-14

15.

Kratke pletene pričeske-15

About the author