20 ljubkih kratkih odbitkov za obdobje 2012-2013

Leto 2013 velja za leto nove mode in trendov. Vsakdo išče nov videz, ki bi ga lahko preizkusil, da bi bil videti srčkan in trendovski. Tukaj je nekaj srčkanih kratkih odbitkov za leto 2013, zaradi katerih boste videti srčkani:

V letu 2013 lahko poskusite kratka pixie frizura. Je v trendu in vam daje srčkan videz.

Simpatični kratki pixie odbitki 2013

Lahko poskusite pixie frizuro z dolgimi šiškami. Prav luštna, spodobna, funky in tudi trendovska. Številne zvezdnice se odločajo za ta trend, za njimi pa se odločajo tudi številna dekleta.

Kratki lasje z dolgimi šiškami

Če imate svetlo polt in blond lase in želite srčkan videz. Potem morate poskusiti večplastna frizura. Je trendovsko in vam bo dalo srčkan videz.

Simpatične kratke pričeske za ženske

Želite poskusiti nekaj novega, kar vam daje funky videz? Nato morate skupaj s kratkimi šiškami poskusiti sekano frizuro. To je funky pričeska, ki je ljubka tudi pri dekletih.

Kratke razcepljene večplastne pričeske s šiškami

Stranske šiške so bile vedno v modi. Zaradi njih izgledaš srčkano. Ne glede na to, za katero frizuro ste se odločili, morate s to frizuro poskusiti stranske šiške, ki vam bodo zagotovo ustrezale in izgledale bodo srčkane.

Kratki odbitki s stranskimi šiški

Dekleta in ženske z ovalnim obrazom se morajo preizkusiti s kratko pixie frizuro. Ta frizura bo ustrezala njihovemu obrazu in jim bo na koncu dala srčkan videz.

Tiffani ima asimetrično frizuro in v tej kratki frizuri je videti srčkana.

Če vam je všeč pletenica in imate kratke lase, poskusite to pričesko s stransko pletenico. Je srčkan in daje dostojen videz. In kar je najpomembneje, oprijema vse vaše lase, zato vam jih ni treba vzdrževati znova in znova.

Ljubke pletene pričeske za kratke lase

Če imate kratko frizuro in želite videti drugače. S kratko frizuro morate poskusiti asimetrične šiške. Izgledalo bo srčkano in vam bo dalo dostojen videz.

Kratki lasje z asimetričnimi šiškami

Kimerly je slavna oseba v mestu. Nedavno se je ostrigla, nakar je videti zelo srčkana. Že ima valovite lase, zdaj pa jih je skrajšala in izgleda zelo srčkano.

Kimberly Caldwell kratke valovite pričeske

Če želite imeti srčkan videz, poskusite kratko valovito frizuro. In to frizuro spremljajte s šiškami. Zaradi te kombinacije boste videti srčkani in drugačni od drugih.

Kratke valovite slojevite pričeske s šiška

Če imate okrogel obraz, morate lase poravnati in se podrezati bob. Skupaj z bobom imajo nekaj čela na čelu. Dala vam bo srčkan videz in dala vtis, da imate manjši obraz.

Kratki ravni odbitki za okrogle obraze

Dianna je imela valovite lase, zdaj pa po večplastni frizuri njeni valoviti lasje izgledajo lepo in izgleda srčkano in impresivno.

Prikupne enostavne pričeske za kratke valovite lase

Drew ima frizuro bob s šiškami na čelu in izgleda zelo lepo in prikazuje klasičen videz.

Drew Barrymore kratke pričeske

Če želite kratko, a trendovsko frizuro, morate poskusiti frizuro pixie. Zagotovo vam bo ustrezalo.

Slike kratkih odtenkov blond pixie

Slike idej za barve kratkih las

Fotografija kratkih las Natalie Portman

Super kratke pixie pričeske za ženske

Simpatične kratke pričeske za zrele ženske

Slike srčkanih kratkih pričesk za dekleta

About the author