2013 Simpatični kratki odbitki

Kako želi izgledati katera ženska? No, želi biti lepa in to je zadnja resnica. Da pa bi dosegli ta kip lepa ženska, morate narediti nekaj sprememb in skrbeti zase. Zdaj, ko gre za spremembe, je ena od njih in najpomembnejša glede frizure, ki jo boste imeli. Če želite veljati za lepo žensko, se morate prepričati, da ste izbrali ravno pravo frizuro, da bo vse videti še bolj ljubko, kot je videti v resnici. S pravo frizuro boste morali le malo oblikovati lase, si nanesti ličila in vsaka oseba bo obrnila glavo. Ali želite videti srčkan in zanimiv hkrati? To pomeni, da morate biti pripravljeni na izbiro frizure, ki vam bo koristila na več načinov. Izberite najbolj srčkanega!

Cute Way Bob

Eden najbolj zanimivih odbitkov je bob. Zdaj, če lase pustite valovite in jih ne oblikujete preveč, boste lahko videti ljubki in lepi hkrati. Pridobite videz le z nekaj preprostimi kroji!

Cute Way Bob

Kratek debel Bob

Ko imate veliko las in jih želite oblikovati tako, da bi vas vsi občudovali, potem morate lase zravnati in na eno stran oblikovati šiške. To bi moralo narediti trik!

Kratek debel Bob

Zelo kratek Bob

To je res najkrajša različica boba, je pa tudi zelo ženstvena. Zagotovo boste videti srčkani in zanimivi, pri oblikovanju na različne načine pa boste imeli nekaj možnosti.

Zelo kratek Bob

Simpatičen večplastni rez

Ena prvih stvari, ki jih lahko opazite pri tej vrsti frizure, je dejstvo, da boste lahko uživali v veliki količini. Morevoer, sloje boste lahko oblikovali tako, da bo vaš vrat videti daljši.

Simpatičen Layerd Cut

Kratkoplastni Pixie

To je vsekakor daljša različica tradicionalnega videza pixie, ki smo ga tako vajeni, a res izgleda lepo. To pomeni, da boste lahko s koničastimi prameni las opozorili na svoje lepe lastnosti.

Kratkoplastni Pixie

Kratki ljubki lasje

Ena izmed najbolj zanimivih stvari pri tej frizuri je dejstvo, da šiška opozarja na čudovite lastnosti vašega obraza, medtem ko je zaradi celotne frizure videti zelo zanimivo in srčkano.

Kratki ljubki lasje

Simpatičen klasični Bob

To je vrsta boba, ki je danes ne vidite tako pogosto, saj so jo ljudje poskušali spremeniti in si omisliti različne različice. To je resnično elegantno in je popolna frizura za vsako priložnost.

Simpatičen klasični Bob

Izjemno kratki lasje

Resnično svetlo blond odtenek in izredno kratki lasje naredijo to frizuro ljubko in drugačno. Običajno ne vidite žensk s tako kratkimi lasmi, da bi izgledale tako dobro. Lahko pa poskusite in vidite, kako se počuti!

Izjemno kratki lasje

Srčkan Bob

Plasti te frizure bob vas bodo naredile mlajše. Zdaj, če tega še niste vedeli, lahko zaradi prave frizure izgledate veliko mlajše, kot ste. Bi radi imeli od tega koristi?

Srčkan Bob

Simpatični blond lasje

Prva stvar, ki jo opazite pri tej frizuri, je dejstvo, da lepo odrezane šiške naredijo celoten videz osupljiv. Če želite izgledati tako, morate samo poklicati svojega stilista in mu pokazati to sliko!

Simpatični blond lasje

Kratek lep rez

Če niste prepričani o spremembi, ki jo želite narediti, se lahko s frizuro vedno nekoliko skrajšate, da boste imeli čas, da razmislite o različnih načinih oblikovanja las, ko ti zrastejo nekoliko dlje!

Kratek lep rez

Kratka drzna Pixie

To je vrsta pixie frizure, ki je ne vidite pogosto zaradi dejstva, da je nekoliko drzna. Običajno vidite ženske s pixie odbitki, ki držijo šiške na čelu in niso oblikovane navzgor.

Kratka drzna Pixie

Simpatičen umazan Bob

Čeprav izgleda preveč neurejeno, je resnica, da je bob prerezan v ravno črto in se je veter poigral z lasmi manekenke. Lahko se odločite za ta bob in lase pobarvate v različnih odtenkih blond.

Simpatičen umazan Bob

Simpatičen kodrasti Bob

Uradno je, da je bob eden najlepših odbitkov. Lahko pa rečemo, da je kodrasta različica najslajša od vseh. Če imate kratke lase in jih rahlo zvijete, boste videti neverjetno.

Simpatičen kodrasti Bob

Neurejena lahka frizura

Ta frizura ni le drugačna, ampak tudi fantastična hkrati. Svetla barva las in neurejene plasti so resnično drzna izbira. Kljub temu ga bodo preizkusile le pogumne ženske!

Neurejena lahka frizura

About the author