35 Zelo ljubki kratki lasje

Letos so v trendu prekratki odbitki, še posebej za dekleta. Ti kratki odbitki so zelo enostavni za rokovanje in tudi dobri za to poletje. Tudi dekleta so lahko v teh kratkih odbitkih videti srčkana in modna. Tukaj je nekaj najboljših 35 zelo srčkanih kratkih odbitkov za modne in elegantne dame. Ti odbitki vam bodo pomagali, da boste letos videti bolj elegantno in lepo.

Dekleta izgledajo srčkano v zelo kratkih odbitkih, v zelo kratkih pričeskah. Če želite videti bolj elegantna in edinstvena dekleta, si lahko lase pobarvate na različne načine trendovska barva las tone. Vaša frizura se bo z njeno barvo popolnoma spremenila in izgleda tudi bolj trendovsko.

Simpatične pričeske za kratke valovite lase

Letos se pojavlja veliko trendovskih kratkih odbitkov z edinstvenimi slogi. V teh odbitkih so lahko dekleta res srčkana in elegantna.

Res luštne pričeske za kratke lase

Kot vemo, so zelo kratki odbitki za dekleta priljubljeni in so pri tej frizuri videti trendovsko. Letos se pojavlja veliko kratkih odbitkov, na primer pixie striženje las, pol prihrankov. Asimetrične, šiške itd. Vse to so kratki in trendovski odbitki letošnjega leta.

Simpatični zelo kratki odbitki

Pixie je eden izmed zelo ljubkih in trendovskih odbitkov za dekleta letos. Ta frizura je prekratka do tri leta. Odtenek blond barve las dobro izgleda tudi pri odbitku pixie.

Simpatični pixie kratki odbitki 2013

Najbolj priljubljeni srčkani kratki odbitki za dekleta v letu 2013 so šiška, napol obrito, piksi frizura, asimetrična frizura itd. Te odbitke lahko še naprej nosite tako, da jih pobarvate v katerem koli blond odtenku. Barvni odtenki las so najbolj trendovski ton tega leta. Tako svetlejši kot temnejši odtenki blond odtenka so v trendu.

Simpatični kratki odbitki za dekleta 2013

Črna barva las je priljubljena tudi pri kratkih odbitkih. Dekleta s kratko frizuro in v črni barvi las izgledajo dostojno, lepo in ljubko.

Simpatične kratke črne pričeske 2013

Rjava barva izgleda tudi trendovsko in elegantno na kratkih odbitkih. Ta modna dekleta, ki želijo izgledati edinstveno in elegantno, lahko nosijo to barvo las. Dame ali ženske lahko nosijo tudi to barvo las, da izgledajo modno.

Simpatični kratki rjavi odbitki

Večina azijskih deklet lahko nosi kratke pričeske, ki so videti srčkane ali lepe. Te kratke frizure jim oblečejo in izgledajo modno in elegantno.

Simpatične kratke azijske pričeske

Kot dobro vemo, da so kratki odbitki priljubljeni med dekleti. S temi odbitki je zelo enostavno ravnati ali jih nositi kjer koli. Ti kratki odbitki so dobri tudi za ta poletja.

Prikupne enostavne pričeske za kratke lase

Šiška je ena najbolj trendovskih frizura letošnjega leta. Večina deklet rada nosi šiške z edinstvenimi barvami las. Vaša izbira je, ali želite nanesti šiško na glavo ali na obe strani. Dekleta na spodnji sliki izgledajo lepo v rdeči barvi las.

Simpatične kratke pričeske s šiška

Blondinka odtenek vedno izgleda srčkano na kratkih odbitkih.

Simpatične pričeske za kratke blond lase

Sami Gayle: To je zadnja prekratka frizura za modna dekleta. To frizuro nosijo tudi nekatere znane osebnosti.

Sami Gayle kratki ljubki lasje

Dekleta izgledajo ljubko v trendovskih kratkih odbitkih. Ti odbitki dodajo več lepote njihovi osebnosti.

Simpatične pričeske za kratke lase za dekleta

Drew Barrymore: Ta slavna oseba izgleda vroča in seksi v tej edinstveni pričeski.

Slavne kratke pričeske

Zelo ljubki kratki lasje

Zelo ljubki kratki lasje-1

Zelo ljubki kratki lasje-2

Zelo ljubki kratki lasje-3

Zelo ljubki kratki lasje-4

Zelo ljubki kratki lasje-5

Zelo ljubki kratki lasje-6

Zelo ljubki kratki lasje-13

Zelo ljubki kratki lasje-7

Zelo ljubki kratki lasje-8

Zelo ljubki kratki lasje-9

Zelo ljubki kratki lasje-10

Zelo ljubki kratki lasje-11

Zelo ljubki kratki lasje-12

Zelo ljubki kratki lasje-14

Zelo ljubki kratki lasje-15

Zelo ljubki kratki lasje-17

Zelo ljubki kratki lasje-18

Zelo ljubki kratki lasje-16

Zelo ljubki kratki lasje-19

About the author