Lepe kratke pričeske 2012 – 2013

Če želite dobiti zelo kratke lase, potrebujete veliko poguma, a tukaj jih boste dobili lepe pričeske in odbitki, ki vam bodo dali res res srčkan in lep videz. Ne glede na videz, ki ga želite to poletje, lahko poskusite z različnimi in novimi pričeskami, ki bodo prinesle nekaj spremembe v vašo osebnost. Tu boste dobili slike različnih odbitkov, ki jih lahko poskusite videti srčkane:

Pixie kosi so najbolj trendovski odbitki leta 2013. To frizuro lahko spremljate s stranskimi šiškami, da boste videti lepše. Ta frizura vam bo dala srčkan videz.

Simpatični pixie odbitki s šiškami

To je eden izmed najboljša kratka pričeska lahko poskusite na laseh. Ta pričeska bo povečala vašo lepoto in zagotovo boste dobili lepši videz.

Lepe ideje za striženje kratkih las

Dodatki vam vedno dajo srčkan nedolžen videz. Na kratke lase lahko poskusite z zatiči za ohranitev in lepši videz.

Bobby zatiči v kratkih laseh

Dekleta dandanes, ne glede na poklic, želijo izgledati tako modno kot tudi vute. S svojimi pričeskami poskušajo manipulirati, da bi dobili nov videz. S to frizuro lahko poskusijo izpolniti svojo željo in videti lepo.

Simpatični kratki odbitki za dekleta

2013 naj bi bilo leto trendov. Skoraj vsa dekleta in ženske so dobile nov videz. Nekateri so določili trende, drugi pa jim sledili. Ta frizura je med odbitki, zaradi katerih so dekleta in ženske videti srčkane in lepe ter postavljajo trende.

Simpatični kratki odbitki 2013

Chloe Sevigny je med najbolj vročimi zvezdniki v mestu. Ve, katera frizura bo ustrezala njeni osebnosti. V tem izgleda res srčkano nova kratka frizura in ta frizura prikazuje nov vidik njene osebnosti.

Chloe Sevigny kratka frizura

Blondinke lahko leta 2013 uporabijo kratko frizuro bob, da bodo videti srčkane. Daljše stranice prinašajo spremembe v modnih trendih kratkih las, zaradi česar ste videti srčkani in trendovski.

Simpatične kratke blond pričeske

Šiške so bile v modi leta 2012 in so še vedno v modi leta 2013. Enostavne so za vzdrževanje in dajejo lepši videz brez trdega dela.

Simpatični kratki odbitki s šiškami

Odbitki Pixie so znani po tem, da ste po mitologiji videti srčkani in modni. In ženske, ki se odločijo za to frizuro, bodo zagotovo videti srčkane in lepe v svojem novem avatarju.

Simpatični kratki pixie odbitki 2013

Ravne odbitke boba najbolje priporočamo profesionalcem. Tako boste dobili srčkan videz, kot ga vidite na sliki in ga je enostavno vzdrževati.

Kratke ravne pričeske za ženske

Če ste siti svojih valovitih las, morate poskusiti to frizuro. To vam bo dalo trendovsko ljubek videz in ga je enostavno vzdrževati. Lahko vložite tožbo za nekaj dodatkov, s katerimi boste ujeli lase.

Kratka valovita pričeska za ženske

Bob frizura je ena izmed klasičnih odbitkov v svetu modne lase. Ne glede na obdobje, če želi videti srčkan, lahko poskusi in vsa njena pričakovanja, da bo videti srčkana, se bodo izpolnila.

Simpatične bob pričeske za ženske

Kot lahko vidite na sliki, je zelo luštna kratka frizura. Stranski šiški povečujejo lepoto frizure.

Res luštni kratki odbitki

About the author