Lepi kratki lasje za leto 2013

Veliko žensk leta 2013 je tako preprosto cenilo kratke odbitke zaradi enostavnosti in udobja, ki jih ponujajo te pričeske. Prav tako slog in glamur, ki ga ustvarjajo kratke pričeske pixie rezi zelo privlačna in privlačna za večino žensk. Iz tega razloga vam predstavljamo nekaj prikupni kratki lasje za leto 2013.

Kratek Voguish Pixie Cut

Ta čudovit pixie kroj je zelo čudovit in privlačen na pogled. Prav tako mehki blond lasje močno dopolnjujejo ta pixie kroj. To raztrgana pričeska ima majhne trne na vrhu in je dodatno poudarjen z dolgimi ljubkimi šiškami, ki pokrivajo celotno čelo. Ta zelo glamurozna in privlačna pričeska vam bo zagotovo všeč.

Kratek Voguish Pixie Cut

Čudovita diplomirana Bob pričeska

Ta fantastičen bob kroj je resnično privlačen in zelo kul. Svetli lasje se naravnost spustijo tik pod brado in jih dodatno okrepijo plasti, ki so namerno narejene za ustvarjanje več teksture in sloga. Poleg tega nazobčane šiške povečajo privlačnost te zelo privlačne pričeske. To vam bo zagotovo všeč zelo kul in očarljiva pričeska.

Lepa diplomirana Bob pričeska

Cute Pixie Cut

Ta neverjetna pričeska je kul in preprosta. Rez je kratek, lasje pa so jasno česani vstran. Učinek je jasen pogled na vaš obraz. Poleg tega so stranice in hrbet skrajšane, šiške pa zelo kratke in skoraj neočitne. To pričesko boste zagotovo ljubili vsako poletje.

Simpatičen Pixie Cut

Očarljiv Pixie kroj z mehkimi šiškami

Ta očarljiva pričeska je zelo čudovita in lepa za opazovanje. Zanj so značilne kratke stranice in hrbet, ki dosežejo vrhunec v mehkih ljubkih šiškah. Šiška je postrani pometena in razporejena centimeter navzgor po obrvi. Učinek je privlačno očarljiv in fantastičen. Zagotovo vam bo všeč ta privlačen pixie kroj.

Očarljiv Pixie kroj z mehkimi šiškami

Čudovita kratka pričeska s stranskimi šiškami

Ta čudovita pričeska je zelo očarljiva in privlačna. Mehki črni lasje se naravno spuščajo na ne tako obrezan način, učinek pa je čudovit in očarljiv. Hrbet je le rahlo nameščen na tilniku, stranice pa lepo odrezane. Celoten učinek te pričeske je privlačno vabljiv.

Čudovita kratka pričeska s stranskimi šiškami

Lovely Bob Cut with Curly Fringe

Ta čudovita pričeska je zelo luštna in privlačna zaradi izbire bob kroja in kodrastih robov, ki poudarjajo ustvarjen videz. Poleg tega ljubke šiške ustvarijo očarljivo in privlačno avro, ki je zelo ženstvena. Zagotovo vam bo všeč ta privlačna pričeska.

Simpatičen Bob Cut z kodrastim obrobjem

Očarljiv Bob Cut

Ta zelo kul in privlačen bob kroj je odličen za tiste s srčastim obrazom. Poleg tega čudovite šiške ustvarijo čudovit videz, ki je zelo privlačen in očarljiv. Čeprav so lasje naravno spuščeni, je celoten učinek zelo ženstven in privlačen. Zagotovo vam bo všeč ta čudovit in privlačen bob kroj.

Očarljiv Bob Cut

Privlačen diplomirani Bob Cut

Govorite o privlačnosti in slogu in zagotovo boste te vidike videli v tej čudoviti pričeski. Ta graduirani bob kroj je kul in privlačen za opazovanje. Prav tako lahko mehke šiške vseeno preuredite, če želite ustvariti čudovit videz, ki je zelo ženstven in privlačen. Zagotovo vam bo občasno všeč ta neverjeten bob.

Privlačen diplomirani Bob Cut

Neurejen, a očarljiv Bob Cut

Ta čudovita pričeska je vsekakor zelo kul in očarljiva. Lasni postavitvi ni dano veliko poudarka; kljub temu pa ta bob kroj omogoča, da lasje naravno tečejo. Hladne in očarljive, ob strani pometane šiške in valoviti lasje ustvarjajo zelo ženstven videz, ki je očarljiv in hladen. Zagotovo vam bo všeč ta fantastična pričeska.

Neurejen, a očarljiv Bob Cut

Lovely Layered Bob Cut

To je vsekakor a krasen in ljubek bob kroj. Mehki valoviti lasje, ki so oblikovani slojevito, da ustvarijo veliko teksture in sloga, so dodatno okrepljeni z mehkimi valovi las. Prav tako mehki valoviti lasje jasno opredeljujejo to čudovito pričesko. Zagotovo bi rad imel to čudovito pričesko.

Čudovit večplastni Bob Cut

Čudovit kroj Pixie z odtenki rjave barve

Ta zelo luštna pričeska je res kul in privlačna. Nekoliko daljši hrbet in ob straneh nazobčane šiške ustvarjajo očarljiv videz, ki je zelo ženstven in zelo očarljiv. Prav tako rahlo obrezane stranice in hrbet močno dopolnjujejo ljubke šiške. Ta pričeska je zagotovo ljubka in privlačna pričeska za leto 2013.

Čudovit Pixie Cut z odtenki rjave barve

Neredna in valovita Bob pričeska

Ta pričeska je vsekakor čudovita in ljubka. Neurejeni in valoviti lasje so resnično zelo privlačni. Mehke šiške, ki pokrivajo čelo, so hladne in osvežujoče. Poleg tega slojeviti hrbet in stranice ustvarjajo edinstven učinek, ki je resnično neverjeten in privlačen. Ta bob kroj je zagotovo privlačen in glamurozen za tovrstno pričesko.

Neredna in valovita Bob pričeska

Čudovit elegantni kroj Pixie

Ta fantastična elegantna pričeska je resnično očarljiva in ljubka. Način, kako je urejen, je res neverjeten z dobro česanimi lasmi, ki štrlijo z vrha. Vsekakor je super in privlačen. Prav tako stransko ločeni lasje ustvarijo jasen pogled na obraz in ustvarijo resnično očarljiv in privlačen učinek. Rada bi imela to čudovito pričesko.

Čudovit eleganten kroj Pixie

Očarljiv kroj Pixie

Ta kul in srčkana kratka pričeska je vsekakor zelo privlačna in ljubka. Kratke stranice in hrbet dodatno poudarjajo stransko razčlenjene šiške, ki so resnično očarljive na pogled. Poleg tega obrezane stranice in hrbet omogočajo kul in privlačen videz, ki bi ga zagotovo všeč vsem. Simpatična in zelo kul, ta ljubka blond pričeska je zagotovo zelo privlačna in čudovita na pogled.

Očarljiv kroj Pixie

Kul azijski Bob Cut

To kul azijski bob rez je vsekakor zelo privlačna in očarljiva. Tudi ti mehki valoviti azijski lasje so zelo lepi in privlačni. Poleg tega so stransko ločene šiške hladne in osvežujoče. Poleg tega mehki valoviti lasje še izboljšajo videz te pričeske in ustvarijo očarljiv videz, ki je resnično zelo ženstven in privlačen.

Kul azijski Bob Cut

About the author