Simpatični slogi za kratke lase

Pravijo, če je tvoj obraz res ljubko, zagotovo boste videti dobro v kateri koli frizuri. Vendar pa, kratke pričeske imate način, da izboljšate svoj videz. Vse kar morate storiti je, da ugotovite, kakšno teksturo las imate in kakšno obliko obraza imate. Nato lahko pričesko delate na način, ki bo ustrezal teksturi in obliki vaših las. V tem članku nekaj ljubki slogi za krajše lase so predstavljeni za ogled in morda šport v bližnji prihodnosti.

Čudovit asimetrični Bob kroj

To fantastičen bob kroj je zelo očarljiv in čudovit na pogled s temi finimi prameni čudovitih las. Ob straneh in nazaj so bile dodane plasti za povečanje volumna in projiciranje več teksture za lase. Rezultat je lep in privlačen bob kroj. Vsekakor bi se v prihodnosti rad ukvarjal s tem očarljivim bobom.

Čudovit asimetrični Bob rez

Očarljiv in ljubek diplomirani Bob Cut

Ta čudovit bob kroj je zelo ljubek in očarljiv. Opredeljujejo ga tisti srednje debeli prameni las, ki so lepo skošeni na bob kroj. Prav tako so stranske šiške res kul in čudovite na pogled. To je zagotovo lep dodatek k našemu seznamu čudovitih in ljubke kratke pričeske.

Očarljiv in ljubek diplomirani Bob Cut

Čudovit klasični Bob Cut

Ta neverjeten bob kroj je zelo lep in očarljiv na pogled. Vendar pa fini lasje deklice potrebujejo volumen in teksturo. Zaradi tega mora imeti tiste ljubke valove, ki povečajo volumen in teksturo las. Prav tako je čudovito na pogled na čudovite razcepljene šiške, ki so pogosto na sredini. Ta dekliški bob kroj je res zelo srčkan in očarljiv na pogled.

Čudovit klasični Bob Cut

Čudovita pričeska Rihanne Red Pixie

Ta čudovita Rihannina pričeska ima to edinstveno lastnost zaradi žive barve, ki jo ima. Prav tako ima tiste odletele šiške, ki jih je res lepo videti. Rihanna ima način ustvarjanja čudovitih pričesk, ki jih naredijo zelo zaželene in privlačne.

Čudovita rdeča pixie pričeska Rihanne

Cute Messy Bob Cut

Za ta kul in očarljiv bob kroj so značilni tisti fini prameni blond las, ki so kul in ljubki. Fina tekstura teh las potrebuje dodaten volumen, kar se odpravi z dodajanjem plasti in neurejenim razporejanjem las. Morda boste v bližnji prihodnosti želeli to pričesko igrati.

Simpatičen neurejen Bob Cut

Čudovit in srčkan Pixie Cut

Ta ljubka piksica je zelo kul in privlačna na pogled. Opredeljujejo ga tisti tanki prameni črnih las, ki potrebujejo več teksture in volumna. To je mogoče odpraviti z dodajanjem plasti in oblikovanjem te frizure v neurejenem aranžmaju. Vendar je ta pričeska sama po sebi srčkana zaradi tistih ljubkih šišk, ki dajejo tej pričeski potreben čar.

Lep in srčkan Pixie Cut

Čudovita pričeska Pixie

Ta čudovit pixie kroj je res neverjeten in čudovit na pogled. Ima kakovost, zaradi česar je klasičen pixie kroj. Njegova glavna značilnost je šiljast vrh in večplastne stranice in hrbet. Prav tako čudovite nazobčane šiške dajejo tej pričeski dokončen videz, ki je neverjetno privlačen. Še več, zaradi čudovitih blond pramenov las je ta pričeska neverjetno očarljiva.

Čudovita pričeska Pixie

Fantastičen Bob Cut z ljubkimi plastmi

Ta večplastni kroj bob izgleda prefinjeno in čudovito. Hladni kratki prameni las, ki so razporejeni v čudovitih plasteh, ustvarjajo veliko teksturo in volumen za te lase. Prav tako so očarljive šiške in kratke stranice res čudovite na pogled. Vsekakor bi rad preizkusil ta fantastičen bob kroj za kul in očarljivo spremembo mojega videza.

Fantastičen Bob Cut z ljubkimi plastmi

Lovely Flip Out Bob Cut

Ta izrezljani bob kroj je res neverjeten in očarljiv na pogled s svojim zašiljenim hrbtom in stranicami ter neurejenim vrhom. Učinek te ureditve je vsekakor zelo krasen in privlačen. Poleg tega so očarljivi sprednji lasje postrani res privlačni in lepi na pogled.

Lovely Flip Out Bob Cut

Čudovit in očarljiv neurejen Bob Cut

Za ta bob kroj so značilni tisti valoviti prameni las, ki so neurejeno razporejeni. To je treba narediti, da bi tem lepim lasem ustvarili več volumna in teksture. Podobno so hladni stransko ločeni lasje ter valovite stranice in hrbet očarljivi na pogled. To je vsekakor dober primer prikupne kratke pričeske.

Simpatičen in očarljiv neurejen Bob Cut

Očarljiv slojevit kroj Bob

Ta fantastičen bob kroj je opredeljen s temi srednje debelimi prameni azijskih las, ki so res kul in lepi na pogled. Dodatek dodatnih slojev na straneh in na hrbtu ustvarja več teksture in volumna te pričeske. Podobno tudi mehki stransko razčlenjeni šiški dajejo tej pričeski njen čar in privlačnost. Vsekakor bi rad imel to lepo pričesko.

Očarljiv večplastni Bob Cut

Awesome Spiky Pixie Cut

Ta čudovit pikčast kroj je vsekakor očarljiv in kul. Na vrhu ima tiste čudovite kratke konice, ki se ob straneh zožijo. Kul in očarljiv, ta ljubka piksica ima tiste lepe šiške, ki dodajo slog tej pričeski. Poleg tega majhne konice na straneh ustvarjajo dovolj teksture in volumna super pričeska.

Awesome Spiky Pixie Cut

Očarljiv valovit Bob rez

Za to fantastično pričesko so značilni tisti ljubki kodrasti prameni blond lasje ki so res privlačne in očarljive na pogled. Prav tako ima tiste neverjetne šiške, ki tej očarljivi pričeski dodajo glamur in slog. Čudovit in vznemirljiv, ta valovit bob kroj je kul dodatek k našemu seznamu srčkanih bob kosov.

Očarljiv valovit Bob Cut

Zelo ljubek Bob Cut s tupim koncem

Ta čudovit bob kroj je opredeljen s temi ljubkimi prameni srednje debelih azijskih las. Dodajanje plasti ob straneh in zadaj poveča teksturo in volumen te pričeske. Prav tako lepe nazobčane šiške temu lepemu bob kroju dodajo čar in privlačnost. Vsekakor bi rad poskusil to lepo in lep bob kroj.

Zelo ljubek Bob Cut s tupim koncem

About the author