Top 15 slojevitih idej za kodraste lase za leto 2021

Večplastni kodrasti lasje so pričeska za kodraste ženske, ki si želijo iluzije dolžine in volumna, brez prevelike količine. Dodajanje plasti naravno kodrastim lasem oblikuje vaše lase, hkrati pa spodbuja definicijo. Plastenje kodrastih las doda teksturo in ustvari gibanje po kodrih.

Večplastni odbitki za kodraste lase delujejo s katero koli dolžino las in obliko obraza. Prebrskajte naše fotografije in pokažite svoje priljubljene svojemu stilistu, da na podlagi vaših edinstvenih lastnosti ugotovi popolno slojevito kodrasto pričesko.

Chic kodrasti sloji dolžine vratu

Chic kodrasti sloji dolžine vratuInstagram @curlsbylish

Sveža kratka večplastna frizura je odličen način za opredelitev vaših naravnih kodrov. Dolžina do vratu je koristen način za dodajanje telesa in volumna, ne da bi imeli preveliko količino. Večplastni lasje in kodri gredo z roko v roki pri ustvarjanju čudovitih pričesk.

Curly Shag za ženske s tankimi lasmi

Curly shag za ženske s tankimi lasmiInstagram @ashadoeshair

Curly shag za ženske s tankimi lasmi je pametna izbira. Veliko plasti na kroni lahko ustvari videz polnejših in debelejših las z odbojnimi kodri. Pri oblikovanju dodajte kremo za kodre za boj proti kovrčanju, na primer Aveda Be Curly Curl Enhancer, pustite, da se posuši na zraku ali pa jo razpršite.

Večplastni kodrasti lasje za starejše ženske

Večplastni kodrasti lasje za starejše ženskeInstagram @ka_espacobeleza

Večplastni kodrasti lasje za starejše ženske so pametna izbira. Še posebej za tiste s tankimi lasmi, saj ustvarja iluzijo debelejših, polnejših kodrov. Suha frizura omogoča, da vaši kodri naravno padejo. Prosite svojega stilistka, naj oblikuje vaše kodre tako, da vam najbolj ustreza.

Curly Pixie s plastmi za ženske nad 70 let

Curly pixie s plastmi za ženske nad 70 letInstagram @brits_elizabeth

Dodajanje kodrov in slojev pixieju je srčkan in drugačen način oblikovanja kratkega kroja za ženske, starejše od 70 let. Naravno skodranim ženskam bo pixie kroj zagotovo koristil. Kodri se ponavadi okrepijo, saj so manj obteženi in ko so lasje krajši.

Večplastni kodri za ženske nad 60 let

Slojni kodri za ženske nad 60 letInstagram @curlcraft

Večplastni kodri za ženske nad 60 let so popolnoma osupljivi in ​​se lahko prilegajo vsaki obliki obraza. Dame, ki se odločijo, da bodo sprejele svoje naravne kodre in si želijo kodrasto frizuro, morajo upoštevati dve stvari, teksturo in vrsto kodra. To bo določilo, kako se vaš stilist odloči za striženje kodrov za najboljše rezultate.

Večplastni lasje z kodri za ženske nad 50 let

Večplastni lasje z kodri za ženske nad 50 letInstagram @juliassilvercurls

Večplastni lasje z kodri za ženske nad 50 let so popoln način za ustvarjanje polnega, obsežnega sloga. Zlasti pri tankih laseh poseben kodrast rez omogoča, da se vaši kodri porežejo v naravnem stanju za čudovit slap kodrov.

Elegantni kratki kodrasti lasje

Elegantni kratki večplastni kodrasti lasjeInstagram @urbanbloomhair

Polna glava seksi ključavnic izgleda čudovito v dolžini, ki je le malo nad brado. Slojeviti kodrasti lasje bodo zagotovili prepotrebno količino in definicijo z uporabo ustreznih izdelkov za kodranje.

Simpatičen kodrasti Bob z večplastnostjo

Simpatičen pred in po kodranem bobu s plastenjemInstagram @curlyonq

Simpatičen kodrasti bob s plastenjem je vsestranski in deluje na vseh vrstah kodrov. Rezanje kodrastih las po plasteh jim daje dodaten pridih in polnost.

Strokovnjakinja za kodraste lase Kara Dollahite iz Sacramenta v Kaliforniji uporablja tehniko suhega striženja. »Ko so lasje v redu, rada strižem vodoravno. Dvignem se, da bi natančno našel, kje bi morala biti linija teže, in jo manj plastiti, «pojasnjuje Dollahite.

Večplastni obrnjeni Bob za debele kodraste lase

Večplastni obrnjeni bob za goste kodraste laseInstagram @rodrigocintra

Večplastni obrnjeni bob za debele kodraste lase omogoča neskončno zabavo in najrazličnejše podobe. Dolg kodrasti bob je priljubljen, saj odlično izgleda na večini oblik obraza. Večplastni kodrasti lasje so osupljivi na vseh oblikah obraza in ustvarjajo iluzijo polnejših kodrov. Kodraste lase s plastmi lahko režete na različne načine, vendar se bo najverjetneje najbolje odrezalo s “kodrastim rezanjem”, ki se naredi na suhih laseh.

Najboljša šaga z razdrobljenimi plastmi

Najboljši nemirni slojiInstagram @ravenrowsalon

Naj vam lasje podivjajo s tem močno teksturiranim dlako, ki kriči po volumnu in polnosti! Dodajanje neurejenega obrobja s slojevito kodrasto frizuro odlično sodeluje pri uravnoteženju širokih ramen in ovalnega obraza.

Sodobna V-oblika za naravno kodraste lase

Sodobne plasti v obliki črke V za naravno kodraste laseInstagram @curlyonq

Razmislite o sodobni obliki v za naravno kodraste lase, ki bo vašim dolgim ​​pramenom dala zanimiv zagon. Kodrasti lasje so lahko težavni, zato prosite svojega stilista, da ustvari subtilen v-cut moker in nato posuši za natančnejše rezanje. Na dolgih kodrastih laseh mehke plasti dobro ohranijo lepo obliko. Izdelki so nujni za ohranjanje ločenih in sijočih las.

Neurejene kosmate plasti s šiškami

neurejeni kosmati večplastni kodrasti lasje s šiškamiInstagram @eryn.o.hair.salonw

Nositi umazane dlakave plasti s šiškami izgleda tako zabavno! Njegova živahna, obsežna obdelava bo zagotovo pritegnila pozornost ljudi. Ta večplastna kodrasta pričeska daje fini grivi mehkejši zaključek, zlasti na blond odtenku.

Modni večplastni kodri srednje dolžine

večplastni kodri srednje dolžineInstagram @meesha_major_stylist

Ti trendovski večplastni kodri srednje dolžine niso le elegantni. Plasti za kodraste lase so idealne za ženske z debelimi lasmi in širšo obliko obraza. Zaradi kroja so prameni manj obsežni in nekoliko lažji. Naravni kodri in zlati odtenek ustvarjajo idealno kombinacijo za to pričesko.

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Michelle Major

Specialist za kodraste lase @ Hush Salon in Spa v Ontariu, CA

Kako bi to opisali?

Ti trendovski večplastni kodri srednje dolžine so na dolgem kodranem bobu. Plastenje ponuja prostornino, ne da bi bilo neobvladljivo. Poleg tega se plasti dobro zlijejo in pokažejo kodre. Ta rez zajema naravno teksturo!

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Ženske, ki iščejo kodrastega stilistka, bi morale najprej preveriti svoje delo. Mnogi stilisti pravijo, da bodo delovali z vašo naravno teksturo, nato pa jo želijo nakodrati ali poravnati. Če ga ne bodo oblikovali ali vas naučili, kako ga nositi naravno, morate še naprej iskati. Dober stilist kodrastih las vas bo želel naučiti, da bodo vaši kodri boljši. In ne pozabite, da vedno vstopite s spuščenimi lasmi in razpletenimi! To morajo videti, brez žemljic ali čopkov!

Čudoviti dolgi in kodrasti lasje s sloji

Dolgi in kodrasti lasje s plastmiInstagram @curlyonq

Če želite doseči čudovite dolge in kodraste lase s plastmi, je potrebna večplastna frizura. Posebna frizura, ki je določena za kodraste ključavnice, je pogosto dosežena s suhim rezanjem, ki omogoča, da lasje naravno ležijo, hkrati pa se prilagajajo vaši naravni teksturi. Dolgoplastni kodrasti lasje so čudoviti za vse ženske in nikoli ne izginejo iz mode.

Simpatične večplastne kodraste ključavnice s stranskimi šiškami

Večplastne kodraste ključavnice s stranskimi šiškamiInstagram @camyhairstylist

Ljubke večplastne kodraste ključavnice s stranskimi šiškami so popolna frizura za podolgovate obraze. Večplastne vzmetne kodre je najbolje odrezati s tehnikami, kot je »suh kodrast rez«. Ta vrsta striženja omogoča vašemu stilistu, da analizira, odreže in oblikuje vaše kodre tako, da najbolje ustrezajo vašim potrebam.

About the author