Valovite pričeske za moške: 21 sodobnih in elegantnih videzov

Vsak klasičen moški kroj ali priljubljen slog deluje za valovite lase. Valovi dodajajo glasnost, gibanje in pretok, ki izboljšajo vsak slog.

Valoviti lasje so prednost kratkih stilov, kot je trendovski teksturiran pridelek, prinaša pa tudi nekaj posebnega za gladek videz in pričesko na stranskem delu.

Kratke valovite pričeske potrebujejo le namig izdelka, nekaterim daljšim videzom pa bo koristilo sušenje s fenom z difuzorjem za dodatno držanje in minimalno kovrčanje.

Spodaj je 21 najboljših valovitih pričesk za moške.

1. Teksturiran pridelek za valovite lase

Valovite pričeske za moške

Whitney VerMeer

Letošnji trend teksturiranih pridelkov je namenjen ustvarjanju vrste definicije in teksture, ki jo že imajo valoviti lasje. Večplastni pridelek bo okrepil naravni val, prav tako pa bodo tanjšali lase.

2. Pričeska na stranskem delu z valovitimi lasmi + nizko bledenje

Anthony Giannotti

Valovite lase je mogoče oblikovati v katero koli priljubljeno moško pričesko, vključno z gladkim videzom. Pričeska na stranskem delu dobi nekaj fantastičnega volumna iz dolgih valovitih las, stranice pa se razrežejo v nizko plešavost.

3. Moška pričeska s kratkimi valovitimi lasmi + izpadanje

Ross Mathieson

Tu je krajši pogled na teksturiran pridelek. Ta trendovski in privlačen slog je tudi enostaven za nošenje, s skoraj suhimi lasmi nanesite dotik izdelka, da izboljšate definicijo.

4. Zarezani valovi srednje dolžine

Raggos Brivanje

Tukaj je še ena klasična moška pričeska, ki iz valovitih las dobi nekaj dodatnega. Valovi dodajajo volumen in teksturo na vrhu, srednji zbledek pa zagotavlja, da je ta kroj enostaven za nošenje.

5. Debel pridelek za valovite lase + izpadanje

Grk

To je daljši in težji način nošenja teksturiranega pridelka, v nasprotju s tem, ko plešavost zbledi nad ušesom z debelimi obrobami, ki padajo čez čelo.

6. Dolga valovita pričeska za moške + Undercut

Lou škarje

Obrit podrezan z dolgimi lasmi na vrhu je kul kombinacija, ki olajša nošenje daljših moških las. Da bi dobili ta videz, vnesite nekaj izdelka v lase na čelu, da lasje ne bodo na obrazu.

7. Visoka in napeta za kratke valovite lase

Tommy Roth

Visoka in napeta ni več samo vojaška pričeska. Z valovi na vrhu in visokim bledenjem, ki se spušča do kože na lasišču, ima ta kratka moška frizura enak profil, vendar veliko več stila.

8. Moška podrezana pričeska za valovite lase

 Nick Barber

Ta ustvarjalni videz, navdihnjen z mohawkom, naredi tisto, kar bi morala narediti dobra moška frizura-deluje z lasmi. Podrezana pušča na vrhu široko dlako. Lasje so levo valoviti, a na sredini stisnjeni kot umetni jastreb.

9. Valoviti lasje srednje dolžine + Line up

Lorenzo Diaz

Zapeljiva zadnja frizura je kul in enostavna za nošenje. Dotik izdelka zadrži lase in ukroti kovrčanje. Izbledeli robovi dodajo še več podrobnosti. Ena najboljših valovitih pričesk za moške.

10. Valoviti lasje + dolge resice + visoko bledenje

Toastie

Nasprotno od gladkega hrbta, ta trendovski slog namesto tega nosi lase naprej. Lasje so dovolj dolgi, da se mahajo, in dovolj slojni, da povečajo naravni volumen.

11. Kratka moška frizura za valovite lase z visokim bledenjem

Brivnica Ross Parlane

Ta kul kratka frizura ima dovolj dolžine, da lasje zamahnejo, medtem ko visoko bledenje ob straneh odreže lase do kože.

12. Stranski del glavnika čez pričesko za valovite lase

Criztofferson

Medtem ko nizko plešavost zbledi, stranice ostanejo kratke, valoviti lasje na vrhu pa dodajo volumen in teksturo temu klasičnemu glavniku s stranskim delom. Ena najlepših valovitih pričesk za moške s kratkimi lasmi.

13. Naprej Fringe + Undercut + Valoviti lasje

Mikey

Druga različica trenda pridelka, ta različica govori o valovitih laseh v šiškah na čelu.

14. Klasična moška frizura za valovite lase

Raggos Brivanje

Z debelimi lasmi na vrhu in zbledelimi stranicami je ta klasična kratka moška frizura ravno dovolj dolga, da lasje zamahnejo.

15. Zelo kratka frizura za moške valovite lase + bledenje kože

Tote Barber

Za fante z debelimi in valovitimi lasmi ta slog pranja in nošenja razkriva naravno teksturo, medtem ko lase striže na kratko.

16. Moško striženje s škarjami z razkuhanimi valovi

Travis Briggs

Za nekaj drugega ta moška pričeska spredaj razprši valove v umetnega jastreba.

17. Valoviti surferski lasje za kul fante

Whitney VerMeer

Da bi dobili ta kul neurejen videz, razpršite sol s prsti na vlažne, skoraj suhe lase in jih razpršite s prsti. Rezultat tega deskarskega kul stila, ki ne potrebuje plaže.

18. Pričeska s stranskim delom za debele valovite lase

Alvaro Vargas Roso

Del in bledenje ustvarjata strukturo med debelimi, valovitimi lasmi.

19. Umazani valovi + daljše obrobje + visoko bledenje

Whitney VerMeer

Valoviti lasje izgledajo res kul s pridihom tousleja, da okrepijo to naravno divjino.

20. Dolgi valoviti lasje za moške, oblikovane nazaj

Sam Campagna

Ključ do te dolge moške frizure je sušilec za lase. Z razpršilcem in prsti skoraj popolnoma posušite lase, medtem ko lase postavite v želeni položaj. Kombinacija toplote in izdelka na dotik ustvari veliko močnejšo oprijem kot sam izdelek.

Torej, 21 čudovitih novih odbitkov in valovitih pričesk za moške.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author