Mijn ervaring met chirurgische excisie en verwijderingsprocedures voor lasertatoeages

In de loop van drie jaar heb ik tien zeer pijnlijke laserverwijderingsbehandelingen en twee tatoeage-excisie-operaties ondergaan. Hier'is mijn verhaal.

Ik heb zowel laserverwijdering als chirurgische excisie geprobeerd om mijn tatoeages te verwijderen: hier is mijn verhaal (met foto's).

Ik heb zowel laserverwijdering als chirurgische excisie geprobeerd om mijn tatoeages te verwijderen: Hier'is mijn verhaal (met foto’s).

Canvas

Tatoeage-excisie versus laserverwijdering

Ik had tatoeages op zowel mijn linker- als rechterarm die ik wilde laten verwijderen, en dat was niet gemakkelijk. Ik kreeg ze in Richmond, VA toen ik 18 was, en ik wist bijna onmiddellijk dat ik'd heeft een fout gemaakt. Ze hebben me oorspronkelijk $ 240 gekost en het verwijderen ervan kostte me in totaal $ 3.750. Hier deel ik mijn ervaring en foto’s.

Eén tatoeage werd met succes verwijderd met laserbehandeling, maar de andere vereiste excisie, wat een chirurgische verwijdering is.

Ik heb dit artikel geschreven omdat ik geen nuttige informatie kon vinden over ervaringen met het verwijderen van tatoeages wanneer ik het nodig had. Hier leg ik mijn ervaringen met zowel laserverwijdering als excisiechirurgie uit voor iedereen die geïnteresseerd is. Het kostte veel moeite om een ​​professional te vinden die de behandelingen kon doen, laat staan ​​om de beste prijs te vinden. Ik hoop dat ik iemand kan helpen die door dezelfde beproeving gaat.

Mijn ervaring met het verwijderen van lasertatoeages

Na onderzoek te hebben gedaan naar mogelijke plaatsen waar laserverwijdering mogelijk was, besloot ik op Immortal Images in Charlotte, NC. Ze boden een relatief lage prijs en waren zeer professioneel.

Heeft laser tatoeage verwijderen pijn gedaan??

Ik zal zeggen dat de eerste vijf behandelingen het meest pijnlijk waren. Ik had veel blaren en wat bloedverlies. De ervaring kan worden omschreven als een zeer pijnlijke brandwond, en het zal behoorlijk wat tolerantie vergen om aan de pijn te wennen. Na ongeveer vijf behandelingen deden ze geen pijn meer.

Hoe lang duurde het?

De wond genas ongeveer 1-2 weken na elke behandeling. Ik zou dan na 2 maanden teruggaan voor een nieuwe behandeling. Ik ging terug voor tien behandelingen, die anderhalf jaar (18 maanden) duurden. Na tien behandelingen was de tatoeage op mijn linkerarm met succes vervaagd, maar die op mijn rechterarm bleef (daarom moest ik in plaats daarvan excisie proberen).

Hoeveel kostte laserverwijdering??

De prijs voor elke sessie was $ 150, en de behandeling duurde elke keer ongeveer 10-20 minuten.

Werkte het?

Niet helemaal. De tatoeage op mijn linkerarm is met succes verwijderd zonder enige verkleuring, maar de tatoeage op mijn rechterarm is niet met succes verwijderd. Niet alleen was't het vervaagt, maar ik merkte ook verkleuring van de omringende huid op door de laser.

waarom niet't de laser werkt op beide tatoeages?

Ik kreeg te horen dat het type inkt dat werd gebruikt, op plastic zou kunnen zijn gemaakt, wat moeilijker te verwijderen is. Omdat de meeste tattoo-artiesten hun eigen inkt mengen, is er geen manier om zeker te weten welk type ze hebben gebruikt. Er zijn ook geen FDA-normen voor tatoeage-inkt.

Foto’s van Mijn Laser Tattoo Verwijdering

Mijn ervaring met tatoeage-excisie

Na tien behandelingen was de tatoeage er nog steeds'Het is niet weg, dus mijn enige andere optie was een operatie. Ik deed onderzoek naar plastisch chirurgen, stuurde e-mails, nam foto’s en vroeg om prijzen. Voor het grootste deel zeiden ze allemaal hetzelfde: dat het verwijderen van de tatoeage 2 of 3 sessies zou duren. Ik kreeg de keuze tussen excisie (verwijderen van de getatoeëerde huid) of huidtransplantaties (huid toevoegen, een proces dat meer verdoving zou vereisen). Ik koos voor excisie. Hier'zo ging het.

  1. Ze begonnen met het verdoven van het gebied van de tatoeage.
  2. Ik werd in een stoel geplaatst en kon de hele procedure, die ongeveer een uur duurde, bekijken.
  3. Er is een ellips rond mijn tatoeage gemaakt en de tatoeage is van mijn arm weggesneden.
  4. Het resterende gebied werd dichtgenaaid en gestikt.

Mijn arts was erg cool en beantwoordde alle vragen die ik had voor de procedure.

Heeft tatoeage-excisie pijn gedaan??

  • De nacht na de procedure begon ik mijn arm echt te voelen en er was wat ongemak.
  • Twee dagen na de procedure voelde ik me goed en kon ik mijn arm normaal strekken.
  • Ik ga terug om de tweede helft te laten verwijderen met dezelfde procedure in 6 tot 12 maanden wanneer ik'ben volledig genezen van deze procedure en mijn huid is weer normaal geworden.

Hoeveel heeft de operatie gekost??

De prijs voor elke excisie was $ 850, en het consult was $ 50. Omdat er twee excisies nodig waren voor verwijdering, waren de totale kosten voor mijn tattoo-excisie $ 1.750.

Foto’s van mijn tatoeageverwijderingsoperatie

Hoeveel heb je uitgegeven aan het verwijderen van tatoeages (totaal)?

De totale kosten van begin tot eind, inclusief laser en excisie, bedroegen $ 3.250. Dit is exclusief het gasgeld en de fooi voor elk bezoek aan North Carolina, dat elke keer ongeveer dertig dollar voor gas en een fooi van $ 20 bedroeg. Dus, voeg nog eens $500 of zo toe en dat komt neer op $3.750. Ja, ik wou dat ik'Ik wist dit voordat ik die originele $ 240 uitgaf om die tatoeages te krijgen toen ik 18 was. Over het algemeen was dit een heel goede leerervaring en hopelijk kan ik iemand anders helpen het pijnlijke en langdurige proces van het verwijderen van een tatoeage te begrijpen.

Mijn tatoeage verwijderen litteken

Dus was laserverwijdering de moeite waard??

Voor iedereen die zijn tatoeages wil laten verwijderen, raad ik aan om ergens te zoeken – of het nu's een arts of een tattooshop – die laserverwijdert en dat eerst probeert. Als je net als ik bent en problemen hebt met de laserbehandelingen, is excisie de volgende manier om te gaan. U zult een litteken hebben, maar de resultaten zullen onmiddellijk zijn. Enkele dingen om in gedachten te houden:

  • Zorg ervoor dat de plastisch chirurg die u vindt gecertificeerd is en controleer zijn of haar referenties.
  • Plan een consult in en stel al je vragen.

Er zijn enkele factoren die bepalen of excisie geschikt voor u is, zoals de grootte en locatie van de tatoeage.

Deze inhoud is naar beste weten van de auteur nauwkeurig en waarheidsgetrouw en is niet bedoeld ter vervanging van formeel en geïndividualiseerd advies van een gekwalificeerde professional.

Opmerkingen

Terra op 13 mei 2018:

Erg behulpzaam. Bedankt.

Michael op 11 april 2016:

Hoi Michael! Bedankt voor het plaatsen van dit. l'Ik heb lang onderzoek gedaan en er zijn maar heel weinig artsen in mijn omgeving die excisie doen. Mag ik vragen waar je de jouwe hebt laten doen??

erica op 26 augustus 2014:

Ik heb een vrij kleine 1×1 tatoeage op de bovenkant van mijn voet. Is het mogelijk om te excideren gezien de huid zo dun en strak is? Kunt u ook uw chirurgeninfo posten??

norah op 19 juli 2014:

4 inch x 4 inch, zou ik zelfs in aanmerking komen? Het's op mijn linker biceps en ik vind het niet erg een klein litteken, rotonde prijs als je kon?

Alejandro op 09 mei 2014:

Welke kleur had de tatoeage oorspronkelijk??

Andrea op 05 maart 2012:

Hoeveel heeft de excisie gekost?? & kun je betalingsplannen instellen??

Val op 21 februari 2012:

Heel erg bedankt Michaël! Ik ben net begonnen met mijn onderzoek hiernaar, blij dat ik je heb gevonden!

Hammy op 08 februari 2012:

Hallo, ik heb een tatoeage van mijn enkel laten verwijderen door middel van excisie. Hoewel ik in termen van het grotere geheel'ben erg blij met het resultaat (geen tattoo), ik heb wel een blijvend litteken dat na anderhalf jaar nog behoorlijk roze is. Het werd nog verergerd door het feit dat het litteken ongeveer vier dagen nadat ik de hechtingen had verwijderd, openscheurde en ik op vakantie was in het buitenland, dus ik kon'doe er niet veel aan. Het litteken is daardoor veel breder dan het had kunnen zijn. Dus als iemand denkt aan excisie in een gebied waar de huid erg dun is (zoals de enkel) en uitgerekt moet worden, raad ik aan om de hechtingen langer te laten zitten, zelfs als ze beginnen te jeuken. Anders dan dat, is excisie een van de beste beslissingen die ik heb genomen'heb gemaakt. Het klinkt dramatisch, maar het is'heeft mijn leven veranderd. Ik leefde vroeger in angst dat iemand mijn tatoeage zou zien, omdat ik me er zo voor schaamde. l'd veel liever dat mensen mijn litteken zien.

Josh op 06 maart 2011:

Enige kans op een jaar update foto’s? Benieuwd hoeveel de kleur in het litteken is veranderd.

Bedankt,

Josh

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 01 november 2010:

Jacob, je zult een dokter naar je tatoeages moeten laten kijken om een ​​definitief antwoord te krijgen. De mijne vereiste twee procedures. Dit is wat ik bedoel met een nauwgezet proces van het verwijderen van tatoeages. Er is geen snelle en gemakkelijke manier om tatoeages te verwijderen. Het kost alleen veel tijd. De reden dat ik dit schreef, is omdat er nergens online iets over het verwijderen van tatoeages is dat het proces beschrijft. Ik kan niet geloven dat dat zo is't meer diepgaand materiaal over het onderwerp. Dit maakte me zo gefrustreerd en ik ging gewoon door het pijnlijke proces en hoop dat ik alles op de best mogelijke manier heb uitgelegd. Ik moet herhalen dat het verwijderen van tatoeages radicaal is en dat het het laatste redmiddel zou moeten zijn als je echt wilt dat je tatoeages weg zijn. succes en pas op.

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 01 november 2010:

Randy, de laatste foto is hoe mijn litteken eruit ziet; behalve een beetje meer vervaagd. Zoals ik al zei, moet excisie het laatste redmiddel zijn, omdat je een litteken krijgt. Er zijn procedures nadat de excisie geneest voor littekenrevisie. Wat volgens mij gewoon het littekengebied wegsnijdt en de littekenlijn zo netjes mogelijk herdefinieert. Als je het geld hebt en niet tevreden bent met het litteken, is dit de manier om dat op te lossen.

Jakob op 22 oktober 2010:

Hallo MBurton,

Allereerst wil ik je bedanken voor het nemen van de tijd om dit te posten en mensen te antwoorden. Ik ben gek geworden toen ik probeerde een manier te vinden om 2 tatoeages te verwijderen die ik kreeg toen ik op een zeer slechte plaats op mijn beide onderarmen zat.

Mijn vraag aan jou gaat over de grootte van beide tatoeages die je hierboven laat zien. De ene op mijn linkerarm is 2,5×2,5 en de andere is 3,5x.3,5. Ik geloof dat de kleinere in één keer kan worden verzorgd, maar ik ben niet zo zeker van de andere. Heeft u enige input (van uw arts of in verband met de grootte van u) of deze grotere slechts één procedure kan ondergaan?

Nogmaals bedankt voor het schrijven en lezen, ik heb niet overal geslapen en onderzoek gedaan en dit is het enige waardevolle verslag dat ik heb kunnen vinden.

geil op 19 oktober 2010:

Hey, heb je nieuwe foto’s? Ik heb mijn excisie 3 maanden geleden laten doen en ik kan nog steeds zien waar mijn hechtingen waren.

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 18 september 2010:

een beetje uitgerekt en wordt breder

geil op 29 juli 2010:

Hee bedankt voor de snelle reactie! Heb je bijgewerkte foto’s? Ook toen je je hechtingen eruit haalde, rekte je litteken uit? (wijder worden)

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 28 juli 2010:

maffiabaas'Denk niet dat veel bewegen met het litteken een goed idee is, maar het is jouw beslissing. je wilt proberen het genezingsproces niet zo veel mogelijk te verstoren om de beste resultaten te krijgen.

geil op 28 juli 2010:

Ik heb een tatoeage laten verwijderen op ongeveer dezelfde plaats als jij, maar niet langer en niet zo breed (5 inch lang en 25 inch breed) het is nu twee en een halve week geleden en alles is goed. Ik moet over anderhalve week wakeboarden, dus dat betekent 1 maand na de operatie, denk dat het litteken weer open kan?

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 24 juli 2010:

moet teruggaan en ze eruit laten halen?.

agb op 23 juli 2010:

Moest je terug om de hechtingen te laten verwijderen of losten ze gewoon vanzelf op. Bedankt

Kay op 11 juli 2010:

Ik heb net een tatoeage op mijn enkel laten verwijderen door hem eruit te laten knippen. Ik zou meer dan blij zijn om de foto’s te sturen die ze me tijdens de procedure hebben laten maken.

Brandon voorheen zeer geïnteresseerd op 06 juni 2010:

Ziet er best goed uit voor iets meer dan een maand. l'Ik ga zeker naar deze dokter. Ik waardeer het enorm Michiel. Uitstekende informatie.

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 06 juni 2010:

De dokter zorgde ervoor dat ik alle andere opties had onderzocht en verschillende meningen had ingewonnen bij verschillende bronnen. Plastisch chirurgen bieden unieke diensten zoals deze en de meeste zullen bepalen of de operatie in uw belang is. Het was simpel als je naar een zelfstandig praktiserend chirurg gaat. Voor het litteken gebruik ik mederma minstens 5 keer per dag.

Erg geïnteresseerd op 04 juni 2010:

Zou graag update foto’s willen zien. Als het er al goed uitziet, mag ik de 6 uur durende reis maken voor een consult. Was het moeilijk om het voor elkaar te krijgen of was het vrij eenvoudig? "Dit is wat ik wil doen" soort ding? Ik weet dat veel chirurgen deze operatie NIET ZULLEN doen. ik zou'let helemaal niet op het litteken zolang mijn beweging dat zou doen'niet beperkt zijn.

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 25 mei 2010:

Ik wil iets meer zeggen dan 2X2. De chirurg was Norman Harris. Ik zal na juli nog wat foto’s plaatsen van de genezing en de tweede ingreep. Er is een mooi groot litteken, maar ik kan ermee leven en het geneest nog steeds. Er zijn geen beperkingen en mijn arm rekt weer als normaal. Ik denk dat je laser moet proberen voor excisie, omdat het een behoorlijk radicale ervaring is en het misschien niet zal uitpakken zoals je wilt, omdat je een litteken zult hebben. veel geluk

Joe op 25 mei 2010:

Nog een vraag. Hoe gaat de genezing. Enige beperkingen? Voelt het gebied strak aan of bent u in staat om dat deel van uw arm te strekken zoals u vroeger ook gebruikte? Bedankt

Joe op 25 mei 2010:

Hey Michael, gewoon nieuwsgierig, weet je de afmetingen van de huid die ze eruit hebben gehaald. Ik heb een tatoeage op mijn triceps die ik eruit wil hebben van ongeveer 2×2 inch. Ook naar welke chirurg ben je geweest Ik woon in nc en het lijkt erop dat hij het geweldig heeft gedaan. Bedankt voor de info. Je weet hoe frustrerend informatie over het verwijderen van tatoeages is

kan'twait op 21 mei 2010:

l'Ik ga vandaag naar mijn consultatie om over excisie te praten. Heel erg bedankt voor de post, ik voel me een stuk beter om naar binnen te gaan.

Bristrom op 16 april 2010:

Heel erg bedankt voor het plaatsen van dit! Ik overweeg serieus om een ​​tatoeage op mijn onderarm te laten knippen omdat ik naar school ga om leraar te worden. Dit is letterlijk de enige site die ik heb gevonden die een persoonlijke ervaring met deze procedure vertelt.

mburton23 (auteur) uit Blacksburg, Va op 26 maart 2010:

Mijn excisie vond plaats op 23 maart 2010. Ik weet het niet'geen antwoord hebben hoe lang het duurt om te genezen. Mijn foto’s doen het niet'Ik laat het niet zien, maar mijn excisie gaat bijna helemaal rond de bovenkant van mijn arm. Ik kon maar één andere site vinden die zegt dat het genezingsproces niet werkt't duurt erg lang. Ik ga terug om de tweede helft te laten verwijderen in ongeveer 8 maanden. Als ik het helemaal opnieuw kon doen, had ik gewoon de excisie gedaan. De laserbehandelingen waren niet leuk. Als je niet'vind het niet erg om een ​​litteken te hebben, ga gewoon met de excisie en bespaar jezelf een hoop moeite.

een meisje op 26 maart 2010:

Ik heb een kleine tatoeage achter mijn oor met de tekst Faith en die moet binnen 6 weken verwijderd worden. l'ik ga het leger in en dat doen ze niet't laat tatoeages boven de kraag toe. l'ik overweeg echt excisie omdat de resultaten onmiddellijk zijn en ik don'U hoeft niet te wachten tot het genezen is voor een andere procedure. Maar hoe lang duurde het genezingsproces voor uw excisie? Ik heb nog ongeveer 6 weken tot ik vertrek voor de opleiding. Eventuele suggesties??

About the author