110 Nepozabnih idejnih tetovaž z imenom

Tetoviranje imena na telesu je nekaj zelo pomembnega, še posebej, če je ime te osebe pomembno vplivalo na vaše življenje ali tistega, ki vas je vzgojil. Trend tetovaž z imeni se je zelo povečal, zlasti med najstniki.

Vaša tetovaža z imenom lahko vsebuje ime vsakogar; lahko so to vaši starši, prijatelji ali nekdo, ki ste ga morda izgubili. Lahko si tudi priskrbite tetovažo z imenom, s katero pokažete, kako ponosni ste nase. Pridobitev tetovaže z imenom prikazuje, koliko vam ta določena oseba pomeni in kako želite, da svet ve za njihovo ljubezen in prijaznost.

Obstaja veliko načinov, kako lahko predstavite svojo tetovažo z imenom, spodaj pa je nekaj zanimivih idej za tatoo z imenom, ki vam bodo všeč. Za vsako idejo smo delili tudi prave ideje za umestitev. Tako veselo ime lov na tetovaže!

Tetovaže z imenom

Pomen imena tetovaže

Za tatoo z imenom ni posebnega pomena, ker gre za zgodbo za tem imenom. Če si tetovirate ime družinskega člana, kot so vaši starši, stari starši ali zakonec, to pomeni vašo neskončno ljubezen in oboževanje do njih ter močno družinsko vez..

Nekateri na svojem telesu narišejo ime svojega najboljšega prijatelja, ki predstavlja lepo vez in časti leta prijateljstva. Ni nujno, da je vaša tetovaža z imenom sestavljena iz imena prijatelja ali družinskega člana. Lahko je tudi ime nekoga, ki vas je navdihnil, na primer ime učitelja, trener ali znana pevka ali slavna oseba. To prikazuje, kako sta njihovo delo in predanost njihovemu specifičnemu področju navdihujoča in kako vam je pomagalo, da postanete boljša in močnejša oseba, ki se lahko bolj potrudi za uresničitev svojih sanj.

Lahko si tudi tetovirate svoje ime, saj to kaže, kako ponosni ste na svoje ime in na lep pomen, ki ga nosi vaše ime. Mnogi ljudje dobijo tetovaže z imenom, s katerimi se poklonijo določeni osebi, ki je morda umrla. Poleg imena lahko vključite tudi pomemben datum, da bo imelo večji pomen.

Tetovaže z imenom

Idealno mesto za tetovaže z imenom

Tetovažo s svojim imenom lahko natisnete kjer koli na telesu, še posebej tam, kjer bi se počutili udobno. Eno najpogostejših in najpomembnejših mest za tetoviranje imena je na prsih; pomeni, da je oseba vedno v tvojem srcu. To je tudi najboljše mesto za tetovaže imena, saj prikazuje, kako je lahko oseba z vami po duhu, tudi če ni fizično prisotna.

Mnogi ljudje raje dobijo tetovažo imena na roki, saj je zaradi tega bolj vidna, in to lahko vidite vsakič, ko pogrešate osebo. Druga popolna mesta, na katera lahko pridete, so hrbet, vrat, ramena, za ušesom, prsni koš, stegno in trebuh. Želodec je najboljše mesto za ime vašega otroka, zlasti za matere, saj to predstavlja čas, ko je bil njihov otrok v maternici.

Ne glede na to, kje črpate svoje ime, bo videti kot vedno smiselno in lepo. Ne pozabite, da nič ne more premagati edinstvenosti tetovaže z imenom. Pri izbiri mesta ne pozabite na velikost tetovaže.

125 Ideje za tetovaže z imenom

Tetovaža s cvetličnim imenom

tetovaža cvetličnega imena

Če želite tetoviranju svojega imena dodati ženstven pridih, poskusite s to tetovažo s cvetličnim imenom. Ta tetovaža vključuje cvet z rdečim črnilom in majhno zastavico s črno barvo, na kateri je prikazano ime osebe. V to tetovažo lahko vključite ime svoje prijateljice, matere ali babice, saj ima ženski pridih.

Rože pomenijo lepoto in nežnost. Če je to nekaj stvari, ki jih vidite v imenu te določene osebe, bi morali to storiti. To tetovažo lahko predstavite na roki ali podlakti in naredite osebo posebno.

Footprint Name Tattoo

Footprint Name Tattoo

Lahko preizkusite tudi to pomembno tetovažo z imenom odtisa in si tetovirate ime svojega otroka. Ta tetovaža vključuje črni odtis s črnilom z imenom v bližini, vpisan v ukrivljenem slogu pisanja. Lahko dobite natančen odtis prvih otrokovih stopinj. Ta tetovaža predstavlja veselje, blagoslov in pozitivne spremembe, ki jih je vaš otrok vnesel v vaše življenje.

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na prsih, saj to predstavlja ljubezen, ki jo imate do svojega otroka. Prav tako lahko dobite svoj odtis in ime, da označite svoje prve korake in predstavite svoje neverjetno potovanje po tej zemlji z veliko več izkušnjami, ki prihajajo.

Tribute Angel Wings Name Tattoo

Tribute Angel Wings Name Tattoo

Če si želite v spomin narediti tetovažo z imenom nekoga, potem preizkusite to tetovažo imena tribute angels wings. Ta tetovaža vključuje dve črno -beli angelski krili z imeni osebe, ki so v sredini natrpana s črnim črnilom.

Dodate lahko tudi poseben datum, na primer dan, ko ste osebo izgubili, ali datum njenega rojstva. Ta tetovaža je pomembna, saj predstavlja vašo misel in ljubezen do nekoga, ki ste ga izgubili, prav tako pa simbolizira, da vas gleda od zgoraj. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na hrbtu ali roki.

Tetovaža z imenom v obliki srca

Tetovaža z imenom v obliki srca

Preizkusite to edinstveno in trendovsko tetovažo z imenom v obliki srca in dosežite enega najbolj kul videzov tetovaže. Ta tetovaža je sestavljena iz imena osebe, ki jo želite na tetovaži, pobarvanega s krepkim črnim črnilom s 3D pisavo. Ime se pojavi na način, ki ustvarja minimalno obliko srca.

Ta tetovaža je kot nalašč za ime nekoga, kot je vaš zakonec ali partner, ki ga obožujete in ljubite za vedno. Predstavlja ljubezen in močno vez, ki jo imate z njimi. Ni nujno, da vključite ime partnerja; če želite, lahko vključite tudi ime svoje mame ali celo svoje ime. Ta tetovaža bi izgledala odlično na vaši podlakti. Če se odločite za večjo velikost, bo na prsih videti odlično.

Tetovaža z minimalnim imenom prsta

Tetovaža z minimalnim imenom prsta

Če se odločite za preprosto, a smiselno tetovažo, se odločite za to minimalno tetovažo imena prsta. Ta tetovaža vključuje ime, natisnjeno z navadnim črnim črnilom. Če želite nadgraditi videz, lahko prosite svojega tattoo umetnika, da preizkusi edinstveno pisavo, da bo vaša tetovaža privlačna.

Ta tetovaža je kot nalašč za vključitev imena vaše druge polovice, saj predstavlja poroko zaradi območja obroča. To tetovažo lahko naredite še bolj posebno, če jo primerjate z drugo polovico. Dodate lahko majhen simbol, kot je orisano srce ali ptica, za eleganten dotik in naredite vašo tetovažo bolj edinstveno in ustvarjalno.

Tetovaža z imenom akvarel

Tetovaža z imenom akvarel

Poiščite svojo tetovažo z imenom na drugo raven, tako da preizkusite to tetovažo z imenom akvarel. Ta tetovaža vključuje ime, vpisano nazaj v edinstveno ukrivljeno pisavo z barvnimi madeži v ozadju, ki so sestavljeni iz roza, rumene in modre barve.

Za ustvarjanje zabavnega učinka akvarela se lahko odločite za različne barve. Tehnika akvarela izgleda neverjetno v tetovažah z imenom, saj tetovažo bolj pojavlja in pritegne več pozornosti.

Ta tetovaža je kot nalašč za vsako ime, ki v vaše življenje prinese barvo in veselje. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na podlakti. Če želite postati nekaj edinstvenega, ga lahko dobite tudi ob strani nog.

Tetovaža z imenom Infinity

Tetovaža z imenom Infinity

Ta tetovaža z neskončnim imenom je ena najbolj nenavadnih in srčkanih tetovaž, na katere boste naleteli. Ta tetovaža vključuje znak neskončnosti rjave vrvi z imenom osebe, ki je razčlenjeno vzdolž linij znaka. Za dodaten dotik lahko dodate srce, cvet ali celo sidro, da bo ta tetovaža bolj smiselna.

Ta tetovaža simbolizira, kako bo oseba, katere ime ste napisali, za vedno z vami, drug drugemu pa boste vedno stali ob strani. Ta tetovaža je kot nalašč za ime prijatelja ali starša; lahko pa se odločite, da dodate katero koli ime, za katero menite, da ustreza temu dizajnu tetovaže. To tetovažo lahko popolnoma ubijete na podlakti.

Rose Family Tree Name Tattoo

Rose Family Tree Name Tattoo

Če želite narediti tetovažo z več kot enim imenom, potem je ta tetovaža z imenom družinskega drevesa vrtnic odlična izbira za vas. Ta tetovaža vključuje okoli štiri vrtnice z rdečimi črnili, ki so na razdalji nekaj centimetrov, blizu vsake vrtnice pa je pasica z imenom.

Lahko dobite poljubno štiri imena; to so lahko štirje družinski člani ali štirje vaši najbližji prijatelji, ki jih najbolj cenite. Nekaterim se tudi imena njihovih otrok pretvarjajo.

Če želite vključiti več imen, lahko vedno povečate število pasic. Struktura te tetovaže predstavlja spremenjeno družinsko drevo, ki izgleda neverjetno čudovito, ko je končano. To tetovažo lahko ubijete na hrbtu ali roki.

Preprosta tetovaža z imenom skripta

Preprosta tetovaža z imenom skripta

Če iščete nekaj preprostega, ste našli pravo možnost, saj vam bo ta preprosta tetovaža z imenom skripta pomagala doseči enega najbolj subtilnih imen videza tetovaže. Ta tetovaža vključuje črno pisano ime v pisavi pisave. Ta slog ustreza imenu vsakogar, ki ga želite dodati. Prav tako bo videti odlično za vaše ime.

Če želite tetovažo narediti bolj ustvarjalno, lahko dodate nekaj simbolov. Ta tetovaža bi izgledala odlično na zapestju ali v bližini ključne kosti. Mnogi ljudje dobijo to tetovažo tudi na robu stopala, saj slog pisanja zelo dobro dopolnjuje to področje.

Začetno ime tetovaža

Začetno ime tetovaža

Če v svojo tetovažo ne želite vključiti polnega imena osebe, lahko preprosto dobite prvo črko imena, tako da preizkusite to začetno tetovažo z imenom. Ta tetovaža vključuje prvo črko imena, črne barve.

Lahko se odločite tudi za združitev prve začetnice imena in priimka. Za popolnejši videz lahko v bližini črke dodate različne simbole, kot so srca ali golobi. Ta tetovaža bi izgledala še bolj posebno, če bi dobili prvotno ime.

Lahko se odločite, da boste to tetovažo narisali kjer koli. Če želite, da je viden, ga lahko postavite na zapestje, roko ali prst.

tetovaže z imenom tetovaže z imenom

tetovaže z imenom

ime modelov tetovaže

Pogosta vprašanja

Ali bom porabil kalorije, če se bom tetoviral?

Da, med tetoviranjem boste izgubili nekaj kalorij, saj se med procesom metabolizem poveča kot odziv na živčnost in napetost, ki se pojavljata v vašem umu. Preden se odpravite na tetovažo, morate poskrbeti za dovolj moči in energije, saj jo boste potrebovali za prenašanje bolečine.

Koliko bo stala tetovaža imena?

Cena tetovaže vašega imena je odvisna od nekaj dejavnikov, kot so oblika, velikost in mesto, s katerega izdelujete tetovažo. Če se odločite za minimalno tetovažo z imenom, bi vas to stalo okoli 50 USD. Če pa se odločite za večjo velikost z več podrobnostmi, boste morali plačati največ 200 do 500 USD. Nekateri saloni za tetoviranje zaračunavajo urno postavko; zato bo to nekoliko spremenilo cene.

Vzemite s seboj

Zdaj, ko se zavedate priljubljenih modelov tetovaž z imenom, lahko preprosto izberete popoln dizajn za tetovažo svojega imena. Pomagal vam bo doseči enega najbolj nepozabnih videzov tetovaže doslej. Tetovaže z imenom so za mnoge ljudi posebne; zato želite skrbno preučiti obliko, ki jo izberete, in umestitev. Ta članek vam bo zagotovo pomagal pri tem. Zato ne zamudite te dobre priložnosti, da si naredite nepozabno tetovažo z imenom, ki jo boste cenili za vedno.