115 Idej za tetoviranje palmov, ki bodo dodale eleganten pridih

Tetovaže s palmami so za vas najljubša izbira, če želite tetovažo drevesa. Umetniško tetoviranje je ogromno področje, med vsemi pa so najbolj zahtevne tetovaže z drevesi.

Ni presenetljivo, saj so tetovaže palmovih dreves zaradi svoje izrazite demonstracije in lepote videti super. Palme izvirajo iz botanične družine trajnic.

Rastejo v različnih oblikah, na primer plezalci, drevesa, grmičevje in brezšivne rastline. Drevesa v celoti predstavljajo palme. Palme držijo zgodovinskega pomena v mnogih religijah in kulture. Zaradi tega je tetovaža palme ena najpogostejših tetovaž med vsemi.Tetovaža s palmami

Pomen tetovaže palme

Vsaka tetovaža ima različne pomene, ki se lahko razlikujejo od kulture do kulture. Tetovaža, ki jo dobite, ima lahko za seboj osebni pomen. Poleg tega ima lahko kulturno perspektivo ali zgodovinski pomen.

Tetovaže s palmami so preproste oblike, vendar lahko vnesete več zapletenosti, da narišete kateri koli poseben pomen. Na primer, tetovaža palmovega drevesa lahko simbolizira različne perspektive, kot je mir. Poleg tega prikazuje pomen

 • Regeneracija
 • Trdnost
 • Dolgoživost
 • Plodnost
 • Nemoralnost
 • Stremljenje
 • Razširitev
 • Doseganje
 • Resnica
 • Toplota
 • Vrednost

Spadajo med tropske otoke, zato izražajo tropske in subtropske lastnosti. Zaradi dolgega in vitkega debla z obilnim zgornjim listjem je videti edinstven. Poleg tega predstavlja različne druge pomene, kot so osamljenost, neodvisnost in vstajenje. Kot smo že omenili, tetovaža palme simbolizira nemoralo, pa tudi večnost. Tetovaže s palmami

Postavitev tetovaže palme

Postavitev bi se popolnoma prilegala velikosti tetovaže drevesa. Tetovaža palme je daljša, vendar z različnimi velikostmi, jo lahko tetovirate čez zapestje, gleženj, bicepse, za ušesom, vratom, ključno kostjo itd. Če bi se radi odločili za večjo, potem tele , roka, podlaket, hrbet ali prsni koš so idealna mesta.

Tetovaže s palmami so prilagodljive in jih lahko dobite kjer koli na telesu. Ena sama palma ima svojo naravno lepoto in edinstvenost; lahko dodate druge naravne elemente. Podolgovata oblika tetovaže palme je ugodnejša za stopalo, ramo in obsežnejše in vidnejše dele telesa.

Ideje za tetoviranje palmov

Tetovaže s palmami prihajajo z različnimi elementi in slogi za ženske in moške. Najpogostejša predstavitev tatujev s palmami so valovi, sonce, oblaki, naravni prizori, živali, ptice, deske za deskanje itd..

Kaj je lahko bolj zaželeno od tetovaže palme, ki izraža vašo ljubezen do sonca, peska in vode? Najprej si oglejmo obsežen in edinstven seznam idej za tetoviranje palmov s črno -belo in pisano temo.

Tetovaža dlani v tradicionalnem slogu

Tradicionalna palma je idealna izbira za vas, če želite običajen slog s svetlim, barvitim pridihom vaše tetovaže. Tatoo palme izgleda edinstveno in izstopa.

Osupljiva kombinacija barv, dober umetniški pristop in predstavitev kokosa, trava spodaj in privlačen dizajn v okolici – vse izgleda privlačno. Daje neverjeten videz in dodaja vašo osebnost s pomenom upanja, svobode in vrednosti življenja.

Tetovaže majhnih palm

Majhna tetovaža palme je popoln prikaz preprostosti in licenčnine. Umetnik je uporabil barvno črnilo za liste in les te majhne tetovaže palme. To je simbol moči in avtoritete.

Drobna tetovaža se popolnoma prilega gležnju in nekako izgleda primerno. S to obliko tetovaže lahko pokažete svojo osebnost.

Palma s tetovažo citata

Pri dodajanju elementov tetovaži palme imate na izbiro več možnosti. Sposobnost tetovatorja jim je omogočila, da vašo tetovažo pobarvajo z vašim najljubšim citatom. Tetovaža je lahko o potovanjih, prijateljstvu, ljubljenih, vaši perspektivi življenja in drugih.

Palma s citatom tetovaže izgleda fantastično s svojo dobroto. Ni zapleteno, ampak preprosto-ljudje, ki radi potujejo po citatih skupaj s palmami, da bi označili njihov sproščen slog.

Tetovaža palme z lobanjo

Če želite dobiti tetovažo palme, ki izžareva ostrino, se morate odločiti za tetovažo palme z lobanjo. Ta tetovaža vključuje črno in sivo črnilo z dvema obrazoma glave sredi drevesa ter nekaj kamnov in trave pod drevesom s citatom.

Senčenje črnega črnila je osupljivo in prinaša resnično umetnost. Lahko izrazi temnejši vidik, pritrjen na palmo. Tetovažo lahko nanesete na svoje telo, da prikažete vznemirljivo plat vaše osebnosti.

Črna plemenska tetovaža palme

Za to črno plemensko tetovažo palme se lahko odločite, če ste pripravljeni izraziti kakšno posebno kulturno manifestacijo. Pomeni nekaj kulturnih znakov, povezanih s palmo. Vendar pa izgleda nekoliko hudo in ustrezno tetovažo.

Lahko ga natisnete na prsni koš ali morda na roko. Poleg tega lahko dodate tudi svojo kulturno simboliko, ki najbolje predstavlja vaše osebnostne lastnosti.

Areca Palm Tattoo

Torej, želite se odločiti za manj pogost dizajn, ki ga mnogi ljudje ne poznajo. V tem primeru tetovaža palme Areca ni nič drugega kot odlična izbira. Vključuje le podaljšano vejo palme skupaj z lepimi oblikovalskimi listi, ki zasedajo manj prostora.

Poleg tega si ga lahko tetovirate, vključno z drugimi elementi; palma Areca majhne velikosti je privlačna. Edinstven videz tetovaže bo prinesel eleganten pridih vaši osebnosti.

Majhna tetovaža palme

Kako očarljivo izgleda ta majhna palma zaradi svojega drobnega tovornjaka in čudovitega listja! Če želite doseči nekaj edinstvenosti, preizkusite to majhno tetovažo palme.

Vsebuje črni obris in odlično črno senčenje z odličnim občutljivim umetniškim delom. Tetovaža simbolizira strast in preprostost. Kaže, da bi moralo življenje imeti jasno in jasno politiko za preživetje, premagovanje sovražnikov in boj za ovire. Tetovaža z datumsko dlanjo

Tetovaža z datumsko dlanjo

Tukaj je še ena tetovaža z datumsko palmo z belim ozadjem in izolacijo. S kakovostnim črnilom daje popoln kraljevski videz.

Z barvami in več ilustracijami ga lahko naredite bolj edinstvenega. Simbolizira drevo življenja, zato vašemu življenju doda večjo vrednost. Poleg tega lahko, če želite dodati več elementov glede na vaše osebnostne lastnosti.Tatoo palme z levom

Tetovaža palme z levom

Čeprav simbolizira pogum, moč, moč, pa daje privlačen pridih elegance. Torej, če imate te lastnosti, si priskrbite ta tetovažo palme z vtisnjenim levom.

Palma z levom simbolizira vstajenje in nesmrtnost. Če želite prikazati to tetovažo, si ta tetovažo nanesite na telo.

Palma s kokosovo tetovažo

Tukaj je ena najbolj neverjetnih tetovaž palme s kokosom. Tetovaža prihaja z lepo oblikovano palmo in kokosom, ki visi pod njo z nekaj kamni in travo na tleh pod drevesom.

Barvita tema oblikovanja tetovaže je svetla in osupljiva. Vendar pa predstavlja vrednost vašega življenja in dosežkov (plodne rezultate, ki jih dobite po boju). Nekako izraža pristop k težavam v življenju, ki je optimističen.

Barvna tetovaža palme

Če ste veseli, da vidite barve, vam ta barvna tetovaža palme dobro pristaja. Tetovaža ima svetle barve, ki dajejo pomirjujoč učinek. Sonce v ozadju predstavlja njegovo naravno lepoto in realizem.

Tetovirate ga lahko na najbolj vidnem delu telesa, saj simbolizira svobodo, srečo in dolgotrajno veselje. Tatoo lahko vašo osebnost prikaže kot iskalca veselja, ki se trudi doseči srečo.

Dve prepleteni palmi v krogu

Dve prepleteni palmi v krogu dokazujeta cvetlični videz. Brizganje barv, kot so črna, siva, rumena, oranžna, zelena, nebesno modra in svetlo rjava, prikazuje osupljivo pokrajino.

Predstavlja kot otoški prizor z naravnim ozadjem. To lahko naredite, če ste ljubitelj narave in svoje življenje vodite z veselimi trenutki.

Tetovaža palme s pticami in soncem

Če se želite odločiti za nekaj izjemnega, preizkusite to tetovažo palme s pticami in soncem. Tetovaža prikazuje sonce za palmo in ptice, ki letijo okoli drevesa. Daje umirjene, sproščujoče vibracije.

Tetovaža simbolizira moč, moč, svobodo in občutljivost. Odlično se poda tako ženskim kot moškim lastnostim.

Tetovaža palme s pogledom na plažo

Ste tudi vi tisti, ki radi hodite po plaži? Svojo ljubezen do plaže lahko pokažete tako, da preizkusite to tetovažo palme z videzom ob plaži. Pisana scena z okrepljenimi barvami ponuja realizem narave, kristalno čisto vodo in hipnotičen sončni zahod.

Vključuje elemente tropske regije in popolno pokrajino z vodo, nebom, travo, palmami, pticami, peskom, celo dežnikom. Videz ob plaži je zelo pomemben in podrobno označuje vaše osebnostne lastnosti.

Palma z letalom

Tukaj je še en osupljiv dizajn s tetovažo palme z letalom. To je najboljša izbira, če ste strastni popotnik. Majhna tetovaža palme z letalom je najboljša predstavitev edinstvene umetnosti.

Pomagalo bo, če izberete profesionalnega umetnika, ki bo za vas narisal realistično in popolno tetovažo. Dobro oblikovana tetovaža je primerna za različne dele telesa. Poleg tega, če radi potujete na tropske destinacije, je to posebej za vas.

Palme v obliki tetovaže v obliki srca

Če želite biti bolj ustvarjalni, izberite tetovažo palme v obliki srca. Tetovaža vključuje skicirano osnovno umetnost s črnim in sivim črnilom. Dve palmi sta oblikovali srce in lahko ga celo pobarvate.

Simbolizira in daje globok pomen dobre povezanosti odnosa in vrednosti človeškega vedenja. Zato je primeren za oba spola.

Palma z gorsko tetovažo

Palma z gorsko tetovažo vključuje visoko stopnjo umetniške vrednosti. Tetovaža izgleda očarljivo s črno -sivim črnilom, gorami, soncem, vodnimi valovi, pticami in peskom.

Če imate radi jadranje, jih lahko vtisnete na svoje telo. Oblikovanje je zapleteno, vendar ga lahko nosite na velikem in vidnem delu telesa.

Palme v tetovaži steklenice

Očarani boste, ko boste videli, kako izgleda! Preizkusite najnovejšo in edinstveno tetovažo palme v steklenici. Tetovaža vključuje odlične umetniške sposobnosti, da na kratkem mestu prilagodite dve palmi in okolico.

Tetovaža je pobarvana z elegantno črno -sivo barvo, vendar jo lahko dobite v pisani temi. Poleg tega ga lahko dobite tudi iz škatle. Podobno kot to lahko prosite svojega umetnika, naj za vas oblikuje tetovažo palme z vašim najljubšim predmetom.

3D tetovaža s palmami

3D tetovaža s palmami je najbolj realen videz med vsemi idejami za tetoviranje. Tetovaža vključuje številne svetle barvne brizge, ki vključujejo podolgovato palmo, lep prizor v ozadju in moškega, ki stoji sam.

Če se odločite za pragmatičen in privlačen pristop, preizkusite to 3D tetovažo palme. Lahko simbolizira človeško moč, moč in vašo ljubezen do narave.

Klasična tetovaža s palmami

Če imate raje črno, krepko tetovažo palme z vzorcem, izberite to klasično obliko tetovaže palme. Tetovaža je preprosta z zelo impresivnimi lastnostmi s črnim črnilom.

Tatoo palme kaže svojo samostojno kakovost. Če torej nosite to tetovažo, simbolizira preprostost življenja in osamljenost. Klasična oblika umetnosti ostaja edinstvena v vsaki dobi, saj njen pomen z novimi inovacijami nikoli ne izgine.

Akvarelna tetovaža palme

Če vas barve bolj privlačijo, se lahko odločite za akvarelno tetovažo palme. Tetovaža ima pomemben pridih elegantnih barv. Poleg te teme lahko izberete barve po vaši izbiri, kot so rdeča, rumena, modra in druge.

Samice imajo raje akvarelno tetovažo, saj vsebuje ženske značilnosti. Barvita tetovaža simbolizira srečo, nežnost, zanimanje za življenje in lepe misli.

Geometrijska tetovaža palme

Geometrijska tetovaža palme je edinstvena in vključuje geometrijsko podobo. Vključuje geometrijske matematične vzorce in z njimi povezane koncepte, kot so koti, črte, krivulje in oblike.

Prav tako prikazuje ustvarjalni del vaše osebnosti in simbolizira, da se v življenju srečujete s kompleksnimi situacijami. To tetovažo lahko natisnete na vidnem delu telesa, tako da javno izrazi vaše ideje.

Palm_Tree_Tattoos

Pogosta vprašanja

Koliko stane tetovaža s palmo?

Povprečni stroški preproste tetovaže s palmami bi bili okoli 100 do 200 dolarjev. Za večjega boste morda morali plačati 300 do 400 dolarjev.

Kaj je pihanje tetovaže?

Tatoo udarec pomeni, če tetovator nanese črnilo na kožo, medtem ko ima robusten oprijem. Črnilo se absorbira v zgornje plasti kože. Ko pride pod kožo, se razširi po površini kože.

Ali moram ohraniti tetovažo palme?

Da, tetovažo svoje palme morate vzdrževati s stalno nego in vzdrževanjem. Pomagalo bi, če bi porabili čas, da bi bil videti sijoč in nov.

Zakaj se moja tetovaža palme zamegli?

Če vaš umetnik tetoviranja preveč pritisne, medtem ko uporabljate svoja orodja ali kot v napačni smeri, črnilo za tetovažo gre v globljo plast vaše kože. Zato se preveč razprostira in izgleda zamegljeno.

Kaj naj storim, če mi tetovaža na palmi postane zamegljena?

Obstaja en način, kako popraviti zamegljeno tetovažo. Če vam tetovaža na palmi postane zamegljena, poiščite ali prikrijte. Če je preveč zamegljen, morate prekriti staro tetovažo in začeti znova.

Zaključne besede

S pomočjo teh osupljivih tetovaž s palmami lahko z natančno izbiro enega dobite spektakularno tetovažo. Še pomembneje pa je, da vam bo pomagal izbrati tetovažo palme tako, da bo pomen prilagodil vaši osebnosti. Če želite dobiti visoko profesionalen videz, izberite priznani tatoo studio.