115 Ideje in pomeni ostre tetovaže Tigra

Tigraste tetovaže so postale precej priljubljene zaradi različnih osupljivih modelov tigrastih tigrov, od katerih vsak prikazuje neustrašne tigre, kot sta bengalski tiger ali beli tiger. Tiger tetovaže vam pomagajo doseči ta oster in dramatičen videz tetovaže. Ne samo, da so modeli neverjetni, ampak tudi tigraste tetovaže imajo močan pomen, ki vas lahko prisili, da si naredite več kot eno tetovažo tigra.

S toliko različnimi vrstami idej za tetoviranje tigra ni enostavno izbrati pravega. V pomoč vam je spodaj nekaj najbolj norih modelov idej za tetovaže tigra, ki vam bodo olajšali postopek izbire. Te ideje vas bodo vodile, da izberete obliko, ki vam in vaši osebnosti najbolj ustreza.

Tiger tetovaža

Pomen Tiger Tattoos

Če ste naleteli na različne tetovaže živali, kot so medvedi, levi, ribe itd., Ste morda opazili, da imajo vse te živalske tetovaže močan, močan pomen. Tigraste tetovaže so druga vrsta živalskih tetovaž, ki vsebujejo enega najbolj zanimivih pomenov, s katerimi se lahko poveže veliko ljudi.

Tigri so med najlepšimi in najhujšimi živalmi na planetu Zemlja. Ta bitja igrajo pomembno vlogo v številnih azijskih skupnostih, na primer v bengalski, japonski in kitajski. Bengalski tiger izvira iz indijske podceline in je ena najbolj priljubljenih vrst z oranžnimi in črnimi črtami. Številni Bengalci na svojem telesu tigrajo tega tigra, ki predstavlja njihov narod.

Žal so tigri postali ogrožena vrsta; to je eden glavnih razlogov, zakaj si mnogi ljudje tetovirajo tigra. Ljudje okrasijo svoje telo s tetovažami tigrov, ki označujejo njihov obstoj in moč. Nekateri ljudje dobijo tigraste tetovaže, ki predstavljajo njihovo neodvisnost in svobodomiselno osebnost, saj tigri običajno vedno hodijo sami po džungli. Tiger tetovaže simbolizirajo tudi moč in moč. Mnogi ljudje te tetovaže dobijo, da se spomnijo na močne lastnosti njihove osebnosti.

Tiger tetovaže imajo tudi globok pomen, saj lahko simbolizirajo nevarnost in kazen. To prikazuje temno osebnost, ki jo morda imate, in da ni najbolje, da se nekdo zaplete z vami. S tetovažami tigrov je povezanih še veliko drugih pomenov, kot so pogum, bes, ponos, lepota in maščevanje. Ne glede na to, katero vrsto tetovaže tigra izberete, bo videti kot vedno smiselna in drugim pokazala to močno in ostro podobo vaše osebnosti.

Tiger tetovaže

Idealno mesto za tetovaže tigra

S tako veliko raznolikostjo tetovaž tigra se lahko odločite, da boste sprožilno tetovažo postavili kamor koli želite. Vaša tetovaža izgleda veliko bolje, če jo naribate na pravo mesto, še posebej, če se oblika prilega določenemu predelu telesa. Če se odločite za majhno ali srednje veliko tetovažo tigra, ki vsebuje samo obraz tigra ali majhno telo, se lahko odločite, da ga naribate na roki, komolcu, roki in hrbtu. Nekaterim se na prstih narišejo tudi mini tigrovi obrazi.

Če se odločite za večjo tetovažo tigra, ki vključuje veliko podrobnosti in 3D -predmetov, bodo idealno mesto za to vaše stegno, prsni koš in hrbet. Druga področja, kjer si lahko naredite tetovažo tigra, so noge, stopala, vrat, zgornji del prsnega koša in rebra. To je nekaj pogostih mest za tetovaže tigra. Če se vam zdi, da si želite tetovirati na drugem mestu, se morate tega lotiti, dokler se počutite udobno.

Ne glede na to, kje si boste natisnili tetovažo tigra, bo videti kraljevsko in lepo kot vedno. Ko ste od spodaj izbrali prave ideje za tetovažo tigra, lahko preprosto izberete pravo postavitev, pri tem pa upoštevajte obliko.

Vrste tetovaž tigra

Spodaj so navedene glavne vrste tetovaž tigra, ki vam bodo pomagale razumeti, kaj točno lahko pričakujete pri iskanju tetovaže tigra:

  • Tiger tetovaža v akvarelu
  • Črno -bela tetovaža tigra
  • Tetovaža obraza tigra
  • Tetovaža azijskega tigra
  • Geometrijska tetovaža tigra
  • 3D Tiger Tattoo
  • Tetovaže tigraste šape

Ideje za tetovaže tigra

Tigrasta akvarelna tetovaža

Tigrasta akvarelna tetovaža

Ta tetovaža akvarela tigra je odlična izbira za vas, če želite svoji tetovaži dodati svetel in barvit pridih. Akvarelna tehnika pomaga izboljšati videz tetovaže in jo naredi privlačnejšo.

Ta tetovaža vključuje obraz tigra, označen s črnim črnilom in napolnjen z različnimi akvareli, kot sta rumena in morsko zelena. Barve lahko spremenite ali naredite privlačnejše, tako da dodate več akvarelov ali drugo kombinacijo.

Ozadje vključuje brizge črnega črnila, ki dodajo dramatičen pridih tetovaži. Poleg svobodomiselnega in neodvisnega pomena, ki je pripisan tej tetovaži, bo videti neverjetno lepo, če jo dobite na komolec, roko ali roko.

Tetovaža kronanega tigra

Tetovaža kronanega tigra

Ta kronana tetovaža tigra je še ena odlična izbira, če se želite odločiti za nekaj bolj kraljevskega in močnega. Ta tetovaža vključuje barvni tigrov obraz s črnilom, oblečen v rdečo in druge barve. Ta tetovaža govori o kraljevstvu in simbolizira moč in avtoriteto.

Tetovaža predstavlja tudi, kako tigri s svojo ostrino vladajo živalskemu kraljestvu in vas opozarjajo, da ostanete močni v svetu, polnem toliko sovraštva in strahu. Idealno mesto za nanašanje tetovaže so prsi ali hrbet, saj se velikost tetovaže popolnoma prilega.

Črno -bela tetovaža tigra

Črno -bela tetovaža tigra

Če se odločite za veliko tetovažo tigra, ki izžareva ostrino, bi se morali brez dvoma odločiti za to črno -belo tetovažo tigra. Ta tetovaža vključuje črnega, belega in sivega tigrastega tigra, ki sedi in rjovi, medtem ko gleda na stran.

Zasenčenje te tetovaže je čudovito in pomaga prikazati realizem. Ta tetovaža simbolizira temnejši pomen, povezan s tetovažami tigra, to je maščevanje in ostrina. To tetovažo bi lahko ubili tako, da bi celega tigra nataknili na hrbet, trebuh ali stegno.

Tiger s cvetjem Tiger

Tiger s cvetjem Tiger

Lahko preizkusite tega edinstvenega tigra s tetovažo cvetja in dosežete čudovito predstavo tigra v svoji tetovaži. Tetovaža vključuje črno, sivo in rjavo tigrovo telo z različnimi cvetovi po vsem tigru. Na tej tetovaži je tiger videti, kot da lovi nekaj z besnim in hudim pogledom. Senčenje v tej tetovaži pokaže realistično lastnost.

Tiger predstavlja moč, strast in ostrino, rože v tej tetovaži pa simbolizirajo ljubezen in naravno lepoto. Prikazuje, kako ste in si morate prizadevati za dosego svojih ciljev z vso svojo ostrino. Oba skupaj pomena vas spominjata in pokažeta, da je pomembno biti oster v svetu s tako veliko konkurenco in slabimi vibracijami. To neverjetno tetovažo lahko pokažete na stegnu, hrbtu, prsnem košu ali roki.

Tetovaža tigraste šape

Tetovaža tigraste šape

To tetovažo tigraste šape morate preizkusiti, če želite v svoji tetovaži tigra doseči nekaj edinstvenega in zabavnega. Vključuje črno obrobljeno tigrovo šapo, znotraj šape pa tigrov obraz, obarvan z različnimi barvami, kot so oranžna, črna in bela.

Ta tetovaža simbolizira strast in moč. To je tudi pokazatelj napredovanja v življenju z neposrednim in hudim pristopom. Ta tetovaža je znak za mnoge ljudi, ki simbolizira premagovanje sovražnikov in ovir. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na roki, komolcu ali stopalu.

Tetovaža s prsti na obrazu tigra

Tetovaža s prsti na obrazu tigra

Ta tetovaža s prstom na obrazu tigra je idealna izbira za vas, če iščete minimalno tetovažo tigra. Ta tetovaža je lahko videti zelo preprosta in subtilna, vendar je edinstvena zaradi svoje namestitve. Ta tetovaža vključuje majhen črno -siv tigrov obraz, na srednjem prstu. Obstajajo tudi majhni namigi oranžnega črnila, ki v tej tetovaži pokažejo nekaj realističnega dotika.

Tetovaža je bolj podobna prstanski tetovaži in vam pusti edinstveno body art, ki vas bo spomnila na močan pomen, ki ga ima vsak dan. Lahko ga naribaš na poljuben prst; srednji prst pa je veliko boljša izbira.

Sliši me Roar

Roar tiger tetovaža

Pridobite silovit in strašen dotik v svoji tetovaži, tako da preizkusite to tetovažo Roar tigra. Ta tetovaža vključuje realistična tigrasta tigrasta usta z rjavim, črnim, sivim in belim črnilom z odprtimi usti, ki prikazuje ostre čeljusti.

Izjemno senčenje in oblikovanje te tetovaže prinašata njen realizem. V tej tetovaži se mora pokazati realizem, saj dodaja lep in močan pomen, ki ga ima tetovaža tigra. Zato, če nameravate dobiti to tetovažo, to naredite pri izkušenem umetniku za tetovaže.

Pridobite si to tetovažo, da se spomnite, kako vstati in se boriti, ko ste v temi in kaosu. Idealna postavitev te tetovaže bi bila na komolcu, roki ali trebuhu.

Kitajska tetovaža tigra

Tetovaža kitajskega tigra

Tatu kitajski tiger je zelo priljubljen in ima ta risani pridih, zaradi katerega si ga vsi želijo dobiti; barve, uporabljene v tej tetovaži, pritegnejo tudi ljudi. Ta tetovaža vključuje oranžnega in s črnilom napisanega tigra s hudim videzom, ki je videti, kot da tiger poskuša nekoga napasti. Tetovaža je sestavljena tudi iz ozadja z rahlim senčenjem in nekaj rdečih listov, ki letejo naokrog in mu dajejo dramatičen pridih.

Ta tetovaža ima globoko povezavo s kitajsko mitologijo, saj se povezuje s taoistično religijo, ki meni, da je ta tiger Bog bogastva. Mnogi Kitajci dobijo to tetovažo kot simbol njihovega najvišjega vojaškega položaja. Nekateri to tetovažo povezujejo tudi z neodvisnostjo, pogumom in zaupanjem. To tetovažo bi lahko popolnoma pobili na stegno ali hrbet.

tetovaže tigra

tetovaže tigra

Pogosta vprašanja

Koliko bo stala moja tetovaža tigra?

Tetovaža tigra vas bo stala v povprečju od 100 do 150 dolarjev, če se odločite za majhno tetovažo tigra s preprostejšo zasnovo, na primer tetovažo črno-belega tigra ali prstnega tigra. Večja tetovaža tigra, ki vključuje barve, vas bo stala okoli 200 do 500 dolarjev, na primer tiste, ki vključujejo 3D modele ali tetovažo akvarelnega tigra.

Kako vzdržujem tetovažo tigra?

Izjemno pomembno je, da svojo tetovažo ohranite, potem ko jo imate, še posebej, če vsebuje barve. Ne pozabite pustiti povoja vsaj 4 ure in potem, ko ga odstranite, ne pozabite nežno umiti tetovaže z antibakterijskim milom. Med tem nikoli ne drgnite ali opraskajte tetovaže, saj bi to uničilo celoten dizajn in poslabšalo vaše stanje. Poskrbite, da bo vaša tetovaža ves čas suha in se ne izpostavljajte soncu, dokler se popolnoma ne zaceli.

Kako boleče je tetovirati prst?

Tetovaže s prsti so precej boleče, saj to področje vključuje več kosti kot maščobe. Med postopkom tetoviranja vam igla zbode v kosteh; zato čutite veliko več bolečine, kot bi jo čutili na drugih področjih. Če ne prenesete bolečine, se prepričajte, da izberete območje, ki ima bolj oblazinjenje, kot so stegna ali roke, in se izogibajte kostnim predelom. Nelagodje, ki ga doživite, je vredno, ko imate na prstu spektakularno tetovažo tigra. Bolečina med postopkom je tisto, zaradi česar je tetovaža bolj vredna in boljša po videzu.

Zaključek

S pomočjo teh neverjetnih tetovaž tigra lahko zdaj s pazljivo izbiro dizajna, ki vam ustreza, dosežete spektakularno zase. Prednost pri pridobivanju tetovaže tigra je, da se zagotovo lahko povežete s pomenom, ki ga ima, in vam daje veliko več samozavesti, ko ga nanesete na telo. Zato ne izgubljajte časa pri razpravljanju, ali bi ga dobili ali ne, in si čim prej rezervirajte svoj termin!

About the author