115 osupljivih idej za tetovaže magnolije, ki jih ne smete zamuditi!

Cvetlične tetovaže pritegnejo vsakega posameznika, ne glede na vrsto cvetja. Zaradi tega so tetovaže s cvetjem ena najpogostejših tetovaž, ki jih ljudje po vsem svetu radi dobijo. Te tetovaže sestavljajo različne vrste cvetja, od marjetice do vrtnic do sončnic in lokvanj do krizantem. Tam je na stotine tisoč rož, toda če nameravate dobiti edinstveno cvetlično tetovažo, se morate odločiti za tetovaže magnolije.

Magnolije so cvetlične tetovaže, ki izgledajo neverjetno lepo, z različnimi barvami. Cvetovi magnolije so različnih barv, vendar je ena najpogostejših roza. To cvetje je zelo priljubljeno v južni Ameriki in na Kitajskem. Cvetovi magnolije niso le najbolj privlačni cvetovi, ampak imajo tudi globok pomen. Mnogi ljudje iščejo pomen v svoji tetovaži, in če ste eden izmed njih, imajo tetovaže magnolije številne lepe pomene, s katerimi se lahko povežete.

Čudovite barve, lepi detajli in simbolika Magnolije tetovaže je težko prezreti. Ker je na voljo toliko idej za tetovaže magnolije, se lahko pri izbiri enega dizajna za vašo tetovažo nekoliko zmoti. V pomoč vam je spodaj navedenih nekaj najbolj priljubljenih tetovaž magnolije, ki se lahko odlično prilegajo vaši zbirki tatoo.

Pomen tetovaže Magnolia

Tetovaže magnolije so znane po očesu prijetnih barvah in raznolikih pomenih, zaradi česar si mnogi te tetovaže radi privoščijo. Pomen tetovaže magnolije se razlikuje glede na barve in regijo. To cvetje je priljubljeno na Kitajskem in v južni Ameriki; zato se pomena razlikujejo.

Magnolije so eno najstarejših cvetov, ki obstajajo na tej zemlji od začetka časa. Zaradi dolgega obstoja magnolije simbolizirajo večnost, vzdržljivost in dolgoživost. Torej, če želite, da nekaj v vašem življenju ostane dolgo, je ta tetovaža najboljši način, da to izrazite.

Lahko dobite poljubno barvno tetovažo magnolije, vendar ima vsaka barva drugačen pomen. Vijolične tetovaže magnolije so ena najpogostejših barv in predstavljajo srečo in zdravje. Tetovaže bele magnolije simbolizirajo čistost in popolnost, tetovaže zelene magnolije pa znak sreče in sreče. Naleteli boste tudi na številne tetovaže roza magnolije; dajejo pomirjujoč občutek in so očarajoči na pogled. Tetovaže roza magnolije simbolizirajo mladost in nedolžnost. Vsi ti pomeni imajo pozitivne vibracije in lastnosti, kar vam daje več razlogov, da to dobite zdaj!

Tetovaže magnolije so precej velike in imajo drzen videz; zato predstavljajo tudi veličastnost in lepoto, saj so te rože nebeške na pogled.

Kitajci menijo, da so tetovaže magnolije znak plemenitosti, pionirstva in čistosti. To cvetje gojijo že več kot tisoč let. Za Američane so tetovaže magnolije zelo pomembne, saj so te rože uradna državna roža Louisiane in Mississippija.

Te tetovaže imajo različne pomene, zato jih ne smete preskočiti. Vse, kar potrebujete, je pravi dizajn tetovaže in pripravljeni ste na tetovažo magnolije. Ni pa nujno, da ima vaša tetovaža magnolije pomen. Lahko ga dobite samo zaradi čudovitega dizajna, vendar pomeni v tetovaži vedno zasenčijo, tudi če ne razmišljate veliko o pomenu, ki jih tatoo prenaša.

Idealne umestitve za tetovaže magnolije

Tetovaže magnolije so precej prilagodljive; zato jih je lažje raztrgati kjer koli na telesu. Namestitev je močno odvisna od velikosti in dizajna tetovaže, pa tudi od vašega udobja. Če se odločite za veliko tetovažo magnolije z veliko podrobnostmi, si omislite, da si jo nataknete na hrbet, ramena, kletko reber, roke, noge in stegno.

Majhne tetovaže magnolije izgledajo odlično na zapestjih, vratu, rokah, stopalih in ključni kosti. Najboljši način za izbiro umestitve tetovaže Magnolia je, da najprej izberete model od spodaj. Tako bo vaš postopek izbire toliko olajšan in vam prepreči, da bi kasneje obžalovali svojo odločitev.

Ideje za tetovaže magnolije

Tetovaža akvarelne magnolije

Tetovaža akvarelne magnolije

Tehnika tetoviranja z akvarelom se neverjetno dobro ujema s tetovažami magnolije in naredi tetovažo bolj izstopajočo. Če nameravate dobiti nekaj edinstvenega, se morate odločiti za to tetovažo z akvarelno magnolijo. Ta tetovaža vključuje majhno magnolijo, rožnate in zelene barve; podrobnosti v tej tetovaži so precej subtilne in kot nalašč za vas, če imate radi diskretne in majhne tetovaže. Ta posebna tetovaža simbolizira vašo mladost in nedolžnost. Ljudje se s to tetovažo spomnijo na svoje zabavne mladostne dni, saj se jim zdi, da so še vedno tako mladi kot kdaj koli prej.

Tetovaža lobanje magnolije

Tetovaža lobanje magnolije

Ali želite svoji tetovaži magnolije dodati nekaj vznemirljivih elementov? Moral bi iti za to tetovažo magnolije lobanje in doseči seksi in laskavi videz tetovaže. Vključuje sivo barvno lobanjo, ki je videti precej realistična, v bližini lobanje pa se na obeh straneh pojavljajo cvetovi magnolije, rožnate barve. Cvetovi imajo nekaj morsko modrega črnila s podrobnostmi, ki dodajajo njihovo lepoto.

Lobanja in magnolija skupaj predstavljata dvojnost življenja z dobrimi in slabimi dnevi. Spominja nas, da je v redu, če ti življenje ne gre po svoje, in ne gre le za dobre dni. Izkusiti morate mešanico obojega in se soočiti z izzivi, ki vam jih postavlja življenje.

Tetovaža drevesa magnolije

Če se odločite za večjo in vidno tetovažo, se morate odločiti za to tetovažo drevesa magnolije. Ta tetovaža zavzame velik prostor na vašem telesu; zato morate razmisliti o tem, da bi si ga nataknili na hrbet ali sprednji del telesa. Ta tetovaža vsebuje celo drevo magnolije, obrobljeno v črni barvi z minimalnimi podrobnostmi rožnatega črnila. Linija te tetovaže je impresivna in poudarja značilnosti vsake rože magnolije. Umetnik tetovaže je zapolnil nekaj prostorov s črnim črnilom, da bi ustvaril globino.

Bela tetovaža magnolije

Bela tetovaža magnolije

Ta bela tetovaža magnolije je idealna izbira za vas, če iščete nekaj angelskega in diskretnega. Ta tetovaža je edinstvena in vam bo pomagala doseči nekaj seksi body arta. V tej tetovaži cvetijo dve magnoliji z belim črnilom z zelenimi in rjavimi črnimi listi in koreninami za ustvarjalni dotik. Ta cvet izgleda tako resnično kot vedno, zahvaljujoč fantastični tetovažni veščini. Ta tetovaža simbolizira plemenitost in čistost, dva dobra opomnika za dobro življenje.

Magnolia Tattoo ft. Bodalo

Magnolia Tattoo ft. Bodalo

Lahko poskusite tudi nekaj nenavadnega, tako da preizkusite to tetovažo bodala iz magnolije. Ta tetovaža vsebuje črno -sivo natisnjeno magnolijo, na sredini pa gre skozi črno -sivo bodalo. Ta tetovaža prikazuje, kako bodala zabadajo skozi cvet, kar je nekaj zanimivih posnetkov. Ta tetovaža ima odprt pogled, saj predstavlja dvojnost življenja.

Magnolija predstavlja dobroto življenja, bodalo pa smrt. Ta tetovaža prikazuje, kako ima naše življenje dve plati in da je treba uravnotežiti tako dobro kot slabo. Ta tetovaža bi ustrezala tako moškim kot ženskam in jo lahko pokažete kjer koli na telesu.

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med drevesom magnolije in tetovažo grma magnolije?

Ni velike razlike med drevesom magnolije in grmom, saj gre za isto rožo. Edina izrazita značilnost je število stebel, saj drevesa magnolije proizvajajo eno samo steblo (deblo), medtem ko grmovje magnolije vključuje razvejane korenine. V tetovaži ni treba prikazati korenin; lahko pa, če želite pokazati, da imate drevo magnolije ali grm oprhano. Poleg tega korenine simbolizirajo rast in moč, česar na svoji tetovaži ne bi smeli zamuditi.

Koliko bo stala tetovaža magnolije?

Tetovaže magnolije stanejo toliko, kot bi stala vsaka tetovaža cvetja. Cena se razlikuje, saj je odvisna predvsem od velikosti in dizajna tetovaže. Majhna tetovaža magnolije bi lahko stala okoli 200 do 300 dolarjev. Za primerjavo, velika tetovaža magnolije, ki zavzame več telesnega prostora, bi stala 450 do 600 dolarjev. Stroški so odvisni tudi od tetovirnega salona, ​​saj nekateri saloni zaračunavajo na uro, zlasti dobri. Urna ocena je odvisna od časa, potrebnega za izdelavo tetovaže. Dlje kot traja, več boste morali plačati.

magnolija-tetovaža

Zaključne besede

Tetovaže magnolije so ena najlepših tetovaž na tem planetu, in če imate priložnost, da si jo kot naslednjo oznako telesa privoščite, ne smete zamuditi te priložnosti. Upajmo, da so zgoraj omenjene ideje in pomen olajšale vaš izbor. Preden dokončate obliko, se prepričajte, da ste jih pregledali. Pri enem dizajnu se lahko nekoliko težko odločite, saj so vse te ideje za tetovaže magnolije neverjetne. V tem primeru razmislite o svojih željah glede umestitve in proračunu. Zato pohitite in si rezervirajte svoj termin za tetoviranje in dosežite fantastičen cvetlični videz tetovaže.

About the author