115 Risanke tetovaže za podoživetje vašega otroštva

Kdo pravi, da med odraščanjem ne morete gledati risank? Risanke so sestavni del otrokovega otroštva in lahko igrajo vlogo pri razvoju osebnosti. Zjutraj vklop televizije in ogled najljubše risanke je za mnoge od nas lep spomin na otroštvo. Mnogi ljudje si olajšajo spomine na otroštvo, ko si ogledajo svoje najljubše risanke. Nekateri celo pripravijo rojstni dan na temo risanke.

Če se vam zdi, da še vedno ne morete premagati svoje odvisnosti od risank, ne skrbite, saj lahko svojo najljubšo risanko ohranite za vedno v srcu, tako da si naredite tetovažo.

Risanke tetovaže so v industriji tatoo precej pogoste, trend pa narašča z neskončnim seznamom risank. Pridobivanje risane tetovaže prinaša veliko čustev, saj vas popelje nazaj v prve dni. Nekatere znane tetovaže risank so liki risani kanali, kot je Disney, Nickelodeon in Cartoon Network.

Mnogi ljudje mislijo, da so risbene tetovaže preveč otročje za starejše ljudi. No, kdor misli, da je to morda preveč konzervativno ali ne živi v tem trenutku. Ne glede na to, koliko ste stari, lahko vedno naredite tetovažo risanke, še posebej, če ima ta posebna risba pomemben vpliv na vaše življenje ali vaše družine.

Ker je toliko risanih likov, ki jih lahko dobite za naslednjo tetovažo, je izbira pravega lahko velika. V pomoč vam je spodaj navedenih nekaj najboljših tetovaž iz risank, ki bi vam bile morda všeč in vam bodo dali navdih o tem, kakšno tetovažo risank si lahko privoščite.

Risanke tetovaže

Pomen risanih tetovaž

Za tetovažo risanke ni posebnega pomena, saj ima vsaka risba različne značilnosti in ima za vsako osebo drugačen pomen. Mnogi ljudje dobijo risane tetovaže, ki predstavljajo močan odnos s svojo družino. V mnogih gospodinjstvih bi vsa družina skupaj gledala risanke, kot je Tom & Jerry ali Scooby-Doo. Če narišete posebnega risanega junaka, lahko oživite lepe spomine na otroštvo.

Nekateri se iz različnih risank učijo različnih značilnosti; zato se odločijo, da bodo dobili to posebno risanko, da bi dobili navdih. Vašemu risanemu tetovažu ni treba imeti pomena; preprosto ga lahko dobite, ker je zabaven trend ali njegov srčkan videz. Glavna stvar, ki jo simbolizira vsaka risbna tetovaža, je vaše otroštvo. Te tetovaže vam pomagajo pri povezovanju z drugimi ljudmi, saj jim je morda všeč enaka risanka, ki ste jo natrgali na svojem telesu.

Umestitve za tetovaže risank

Za risbe tetovaže ni posebne postavitve. Najljubšo risbo tetovažo lahko natisnete kjer koli na telesu. Namestitev se razlikuje glede na velikost in obliko tetovaže. Idealna mesta, kjer lahko potegnete svoje risane tetovaže, so roka, hrbet, stegno ali tele, še posebej, če se odločite za večje.

Če se odločite za manjšo tetovažo risanke, se lahko odločite, da jo napišete na zapestju, vratu, gležnju, prstu ali rokah. Poleg tega je odvisno od vas, ali želite, da je vaša tetovaža vidna ali ne. Kjer koli si narišete svojo risbano tetovažo, bo videti ljubka in nepozabna kot vedno. Ko izberete obliko, izbira pravega mesta ne bo velika težava.

Ideje za risanje tetovaže

Ideja risanke v stripu

Ideja risanke v stripu

Če ste ljubitelj stripov in jih berete do danes, se vam bo ta stripovska tetovaža morda zdela zanimiva možnost. Ta tetovaža prikazuje poseben prizor iz stripa v barvnem črnilu. Stripovsko tetovažo lahko predstavite na različne načine. Namesto prizora lahko dobite posebnega lika, kot sta Archie ali Betty, iz stripov Archie ali pa vse svoje komične prizore raztrgate po vsej roki. Stripovske tetovaže izgledajo odlično na tvoji roki in delujejo kot najboljša tetovaža z rokavi.

Tatoo z logotipom Cartoon Channel

Tatoo z logotipom Cartoon Channel

Če želite doseči subtilno in edinstveno risbo tetovaže, se lahko odločite za to tetovažo z logotipom kanala. Ta tetovaža vključuje logotip določenega kanala. Če se odpravljate na Disneyjev kanal, lahko logotip natisnete v črni barvi z majhnimi Mickey ušesi, nataknjenimi v bližini logotipa. Izberete lahko tudi logotip Cartoon Network ali Nickelodeon. Ta tetovaža predstavlja vašo ljubezen do tega posebnega kanala in prikazuje, kako je vaše otroštvo napolnilo s srečo. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na roki, podlakti ali hrbtu.

Mario Games Tattoo

Ni nujno, da je vaša risbna tetovaža iz risane serije ali filma; lahko je tudi iz vaše najljubše video igre, v kateri ste odrasli. Če ste radi igrali znano igro Mario Bros, morate preizkusiti to tetovažo Mario iger. Ta tetovaža vključuje barvno črnilo Mario z vsemi drugimi liki v igri. Tetovažo z Mario lahko dobite le, če ne želite drugih likov v oblikovanju. To tetovažo lahko ubijete kjer koli; če pa se odločite za večjo velikost z vsemi liki, bi jo morali dati na rokav.

Risanka tetovaže Simpsons

Simpsons tetovaža

Simpsonovi morajo biti še danes ena najbolj priljubljenih in smešnih televizijskih oddaj. Če ste trmasti ljubimec Simpsona in ste odrasli ob gledanju serije, lahko izrazite svojo naklonjenost tej družini, da si naredi tetovažo Simpsonove risanke. Ta tetovaža vključuje črno orisano podobo Lise iz Simpsonovih. Če želite postati bolj ustvarjalni s svojo tetovažo Simpsonove risanke, lahko dodate nekaj barvnega črnila ali pa očistite celoten klan Simpsonovih.

Če menite, da se lahko povežete z določenim likom te oddaje, lahko dobite njihovo ime in njihov oris na telesu. Glede na velikost vaše Simpsonove tetovaže jo morate na roki ali hrbtu natrgati.

BANANA!!

Tetovaža minion

Če ste obsedeni z animacijo, se boste v trenutku, ko zaslišite besedo Banana, spomnili na srčkanega rumenega lika Minions. Če ste pravi ljubitelj minionov, ne morete prezreti te ljubke tetovaže Minions kot naslednjo oznako telesa. Ta tetovaža vključuje rumeno podobo nasmejanega enega od Minionov. Ni se vam treba zadovoljiti z enim, ko lahko celoten klan miniona nataknete na hrbet ali roko. Za edinstven dotik lahko na prstih naribate obraze vsakega Miniona. To bi bilo videti čudovito in ustvarjalno.

Anime Tattoo

Anime Tattoo

Zaljubljenost v tetovaže animejev je resnična in zdi se, da ne bo kmalu izginila. Če ste pravi, trmasti oboževalec kul japonskih risank, potem morate dobiti anime tetovažo. Ta tetovaža vključuje enega vaših najljubših anime junakov, pobarvanih z barvnim črnilom. Lahko bi izbrali lik Kakashi Hatake iz serije Naruto. Ta tetovaža bi bila precej opisna z veliko podrobnostmi, vsa pozornost pa bi bila namenjena Kakashijevi maski. Surovost in pametna taktika boja tega lika bi vas lahko navdihnila, da postanete močnejša oseba. Zato bi bilo pridobivanje te tetovaže precej simbolično in bo najbolje izgledalo na teletu, roki ali hrbtu.

Klasična tetovaža risank

tetovaža tom in jerry

Če ste obsedeni z risanko, ki je klasika vseh časov, potem morate dobiti to tetovažo Toma in Jerryja. Komaj boste našli osebo, ki ne mara tega ikoničnega dvojca risank Tom in Jerry. Nekateri imajo radi Jerryja zaradi njegove ljubkosti in trikov, ki jih igra na Tomu; drugi obožujejo Toma in so žalostni, ko ga Jerry ustrahuje. Če menite, da se lahko povežete s prijateljstvom in hudomušnim vedenjem, ki ga prikazuje risanka, razmislite o tem, da si naredite to tetovažo. Vključuje barvno podobo Toma in Jerryja v njihovi klasični pozi, torej Tom lovi Jerryja. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na tvoji roki ali teletu.

Mystery Cartoon Tattoo

tetovaža tom in jerry

Če ste bili v svojem otroštvu obsedeni z razburljivo skrivnostno serijo risank, morate preizkusiti to tetovažo risank Scooby-Doo. Ta tetovaža vključuje barvno tetovažo Scoobyja, ki sedi z vso svojo ekipo. Iz risanke bi lahko dobili tudi tetovažo katerega koli drugega lika, s katerim bi se morda bolj pogovarjali. Če bi jih imeli radi, bi lahko celotno posadko naribali s slavnim kombijem v ozadju. Ta tetovaža simbolizira vaše otroštvo in ljubezen do te slavne in prijetne risanke.

Mešanica tetovaže likov iz risank

Tatoo prst risanih likov

Če ste ljubitelj risank in se ne morete odločiti za enega posebnega junaka iz risanke, da ga napišete, ne skrbite, ker zdaj lahko to preizkusite mešanica tetovaže likov risank. Pomagal bo združiti vse spomine iz otroštva v eno sliko. Ta tetovaža vključuje obraze različnih likov iz risank, črno -belih. Vsak obraz se pojavi na vsakem prstu. Tako bi lahko združili Scoobyja, Mickeyja, Doraemona, Toma in še veliko drugih likov. Če ne želite samo obrazov, potem lahko njihova celotna telesa skupaj zložite. To bo videti bolj kot tetovaža ponovnega srečanja in je popolna tetovaža risanke, na katero bo kdo kdaj naletel.

Tetovaža ljubiteljev Pokémonov

Tetovaža ljubiteljev Pokémonov

Če bi bili eden od tistih otrok, ki bi skoraj vsak dan zbirali karte Pokémonov in si risanko ogledali, potem morate preizkusiti tetovažo Pokémonov. Ta tetovaža vključuje podobo Pikachua z rumenim črnilom, ki je videti vsa razkrita; če pa ne želite samo dobiti Pikachua, lahko naribate tudi druge Pokémone.

Mnogi ljudje radi gredo s tetovažo Pokémon ball, saj je ta tetovaža zaradi svojih edinstvenih moči precej močna. Pomaga vam oddati nekaj kul in močnih vibracij. Popolno mesto za tetoviranje Pokémonov bi bilo na roki ali podlakti, še posebej, če si tetovirate kroglico Pokémon.

Klasična tetovaža Mickey Mouse

Mickey

Če ste bili oboževalec Disney Worldja in ste gledali vse epizode znane risanke o Mickey Mouse in prijatelji, bi vam morda bila všeč ta tetovaža Mickey Mouse. Ta tetovaža vključuje tetovažo Mickeyja in Minnie, ki se gledata, narejena z barvnim črnilom. Mnogi ljudje dobijo to tetovažo kot ujemajočo se tetovažo parov zaradi čudovite ljubezni, ki jo delijo Mickey in Minnie.

Lahko bi se odločili, da boste dobili kakšnega drugega lika, na primer Donalda Ducka ali Plutona, ljubkega psa. Za subtilno risbo tetovaže bi lahko dobili silhueto Mickeyjevih ali vseh likov skupaj. Ne boste obžalovali, da ste dobili to tetovažo, saj bo oživela vse stare in zlate spomine. Ta tetovaža bi izgledala popolno kjer koli na telesu, pri tem pa upoštevajte velikost tetovaže.

risanke-tetovaže

Pogosta vprašanja

Ali imajo kakšne znane osebnosti tetovaže iz risank?

Seveda! Obstaja nekaj znanih osebnosti, ki so na svojih telesih potegnile nekatere najbolj nore in srčkane tetovaže risank. Amy Winehouse ima na spodnjem delu hrbta osupljivo tetovažo Betty Boop, Tess Holiday pa še vedno ubije Miss Piggy na podlakti. Vsaka oseba, ki je globoko povezana z risanim junakom, bi si morala narediti vsaj eno risbo.

Kako vzdržujem svojo risbano tetovažo?

Ko si naredite tetovažo iz risanke, jo morate skrbno vzdrževati, da se hitro zaceli in nastavi. Povoj morate odstraniti s tetovaže pred 24 urami. Umivajte ga z antibakterijskim milom, hkrati pa poskrbite, da bo ves čas suh. Vedno uporabite vlažilno kremo, da pomirite območje in ga očistite.

Zaključek

Sedaj lahko s pomočjo teh nepozabnih in srčkanih idej za risanje risank uresničite svoje sanje o risanju tetovaže. Ustvarjanje tetovaže iz risanke je za mnoge veliko, saj prinaša veliko razmišljanja in čustev. Imejte v mislih, da nikoli niste prestari, da bi si naredili tetovažo risanke. Je bolj simbolična, ker predstavlja vse vaše otroštvo.

About the author