115+ Tetovaže morskih tetovaž, ki kažejo vašo ljubezen do sil

Morskih tetovaž ali tetovaž Marine Corps ne morete zamenjati z drugimi vrstami tetovaž, saj so zelo edinstvene. Simbol ponosa lahko prepoznamo, ko ga zagledamo. Te tetovaže USMC so neverjetne in drzne. To so poklon in način, kako pokazati občudovanje borcem za svobodo države.

Teh risb s črnilom ne morete jemati zlahka. Če jih želite dobiti, morate upoštevati nekaj posebnih kod in običajev. Vsi tisti, ki trenutno služijo v marincih, morajo upoštevati in upoštevati pravila tetoviranja v Pravilnik USMC.

Morda ste del drzne ameriške vojske ali eden tistih domoljubnih državljanov, ki se želijo pokloniti pogumu vaših hrabrih vojakov. Kakorkoli, tukaj je nekaj nasvetov in podrobnih informacij o zgodovini, umestitvi in ​​sortah morskih tetovaž.

morske tetovaže

Zgodovinsko ozadje tetovaž Marine Corps

V 17. stoletju so francoski vojaki prižgali plamen tetoviranja v ameriški vojski. Vojaški uradniki so bili tako navdušeni nad francoskimi vojaki, ko so jih videli tetovirati v južnem Pacifiku, da so to umetnost predstavili tudi v ameriški vojski.

Od takrat se mnogi vojaki okrasijo s posebnimi vojaškimi tetovažami, da bi izkazali spoštovanje in ponos v svoji državi.

Kmalu pa so Francozi zaradi zdravstvenih težav ustavili prakticiranje tetoviranja; čeprav je trend pridobivanja črnila ostal in uspeval v ZDA. Postalo je tako trendovsko in modno, da so se začeli črpati tudi civilisti.

Poleg tega bodo morali ljudje, ki trenutno služijo v vojski, opraviti nekaj dokumentov in dovoljenj, da bi si tetovirali telo.

Za primerjavo, državljani nimajo omejitev ali pravil, ki bi jih morali upoštevati, da bi si naredili tetovažo. Ko pa se odločijo, da ga bodo dobili, morajo vedeti, kaj podoba na njihovem telesu predstavlja, da ga popolnoma sprejmejo.

Najboljše umestitve za tetovaže Marine Corps

Postavitev morske tetovaže je enako pomembna kot kompozicija posnetkov. Na simboliko in pomen vaše tetovaže vpliva tudi položaj slike na vašem telesu.

Čeprav si prebivalci lahko tetovirajo kjer koli na telesu, se morajo vojaški vojaki za tetovažo držati nekaterih zakonov in kodeksov ravnanja..

Morske tetovaže so bolj primerne za tiste dele telesa, ki jih je enostavno odkriti. Za razliko od drugih modelov tetovaž so morske tetovaže simbol domoljublja, solidarnosti z državo, ponosa in časti. Zato ga ljudje ponosno razkazujejo. Biceps, nadlaket ali noge so idealni deli telesa za podobo morja.

Uradni moto Semperja je običajno vklesan na hrbtu ali ob rami. Roke in noge ustrezajo frazam, oznakam ranga in običajnim simbolom. Le redki si upajo dobiti ogromno umetniško delo s črnilom na svojem telesu.

To je zato, ker morate biti potrpežljivi in ​​neustrašni, da prenesete bolečino zaradi teh igel. Morske tetovaže so povezava s tistimi, ki imajo vojaške vezi ali se počutijo ponosni na svojo državo. Ljudje z izbiro morskih tetovaž so junaški, plemeniti in vztrajni.

Raznolikost morskih tetovaž in njihov pomen

Marine Corps Združenih držav je ena najprestižnejših in najelitnejših vojaških sil na svetu; in morske tetovaže na koži se počutijo kot častni znak in pogum. Zaradi morskih tetovaž je zgodovina več kot sto let nedotaknjena na trupih vojakov v obliki simbolov, stavkov in ilustracij, kar je odlično.

Zaradi takšnih tetovaž je marinci tudi ugleden in cenjen del ameriških vojaških sil, kar je velika čast.

Dobra stvar teh tetovaž je, da so uniseks. Moški in ženske jih lahko nosijo, ker imajo simbolni pomen zvestobe državi. Obstajajo različni modeli, med katerimi lahko izbirate.

Prav tako se lahko odločite glede oblike in velikosti glede na to, kaj potrebujete. Spodaj bomo obravnavali nekaj najbolj priljubljenih simbolov in besednih zvez, ki so ponos morskih tetovaž.

Sidro, globus in orel

Uravnovešen orel na svetu pred sidrom je eden od ikoničnih simbolov ameriške vojske. Orel je postal del uniforme marincev leta 1868, nato pa je leta 1955 postal uradni simbol korpusa..

Upoštevajte, da simbolični pomen orla, ki sedi na svetu, pomeni, da so ZDA večno budne po vsem svetu, sidro pa predstavlja morske vezi z ameriško mornarico. Vpisani so obdarjeni s simbolom v celoti zlata, policisti pa naj bi uporabljali srebrno in zlato znamenje.

Povezava med temi tremi krepkimi simboli kaže na obljubo mornarice, da bo državo zaščitila ne glede na to, kje je težava. Naj bo v zraku, na morju ali na kopnem.

morska tetovaža

Buldog ali hudič

Zgodovina buldogov v simbolu ameriškega pomorskega korpusa sega v prvo svetovno vojno. Takrat so se Nemci posmehovali ameriški vojski z imenom Devil Dogs. Ta vzdevek naj bi žalil ameriško vojaško silo; namesto tega je postala moč ameriških sil.

Pravzaprav je podjetniškemu zaposlovalcu dala idejo, da bi pridobil več novakov. Ti ogromni, neustrašni, drzni, drzni, junaški novaki- Buldogi ali Hudičevi psi so Nemce prestrašili.

Morali so pobegniti zaradi svojega življenja. Zamisel o zaposlovanju novih članov se je izkazala za eno pogumnih odločitev in od takrat vsaka marinska korpusa ponosno in zmagovito razkazuje svojega buldoga. Še danes je to ena od zmagovitih oznak, ki predstavlja, da nihče ne more premagati Američanov.

Semper Fi je uradni moto

Semper Fi je okrajšava latinske besede Semper Fidelis. To je že od nekdaj uradni slogan ameriških marincev. Dobesedni pomen tega izraza je “vedno zvest”. Ta izraz simbolično pomeni in kaže na integriteto, bratstvo, domoljubje in enotnost med marinci.

Simbolizira tudi zvestobo državi in ​​ji služi z zvestobo. Običajno je Semper FI napisano staro angleško besedilo, vendar lahko slog pisave spremenite glede na vaše želje in želje.

Meč kraljev

Eno najstarejših, a najostrejših orožij, ki jih še vedno uporablja marinci, je meč. Je del uniforme marincev in vojaki ga uporabljajo kot sabljo. Ti meči nikoli ne pustijo marincem pozabiti na svojo preteklost in jih vedno prisilijo, da proslavijo, kar so njihovi predniki storili zanje.

Zaradi simbolne povezanosti s predniki je priljubljen v obredne namene. Policisti imajo dovoljenje za nošenje enega najbolj cenjenih mečev Mameluke. To je darilo princa Hameta iz Osmanskega cesarstva Poročnik Presley O’Bannon leta 1805.

Smrt pred Dishonorjem

Oborožene sile so vedno ohranjale dolžnost in čast. Integriteta in zvestoba državi in ​​njenim ljudem sta prvi in ​​najpomembnejši motiv Marine Corps. “Smrt pred nečastjo” je še en priljubljen zvon med marinci, ki navzven opozarja na obveznost varnosti in varnosti države. Družina in prijatelji so vedno na prvem mestu, tudi če to pomeni vaš padec.morske tetovaže

Bojni križ

Ko puško držite obrnjeno navzdol in čevlji so tam, postane bojišče križno. Ta znak označuje grob padlih vojakov. Ta praksa se je začela med državljansko vojno v Ameriki. Spoštovanje in čast vojakov sta najpomembnejša.

Ta znak simbolično pomeni žalovanje za padlim vojakom in podobno praznovanje življenja in služb padlega.

Zaključek

Če nameravate dobiti morsko tetovažo, pojdite na to. To je eden od načinov, kako lahko dejansko pokažete svoj patriotizem in svojo zvestobo svojim borcem za svobodo in svoji državi. Upamo, da ste z branjem tega članka dobili navdih za naslednjo tetovažo.

Tetoviranje je oblika umetnosti, ki bi morala imeti tudi nekaj osebnega pomena. Tako lahko mešate morsko tetovažo s frazo, simbolom ali katero koli drugo sestavo, ki povezuje vaša čustva in misli o državi z morskim dizajnom. Prav tako bo naredil nekaj osebnega in vas opomnil. Kadar koli imate slabe izkušnje in se začnete pritoževati nad svojo državo, vas bo ta tetovaža spomnila, kaj so ta država in tisti pogumni vojaki storili za vas.

Vendar morske tetovaže niso navadne tetovaže; zato se prepričajte, da natančno preučite pravila in predpise, preden jih uredite. Spoštujte pomen morskih simbolov in jih najprej razumejte, preden obiščete svojega tetovatorja.

About the author