115 Ultimate Atlas tetovaž za leto 2021

Atlas tetovaže so odlične zaradi svoje raznolikosti in sloga. Te tetovaže dajejo občutek moči in zvestobe, ko se z njimi sprehajate. Atlas je bil lik v grški mitologiji z nadnaravnimi močmi. Najbolj znana iz te folklore je, da je moral Atlas na svojih močnih ramenih držati nebo in zemljo. To je bila kazen, ki jo je za Atlasa izrekel eden od grških bogov Zeus, ki je Atlas odgovoren za to, da je Titane spravil v vojno z olimpijskimi bogovi, ker so prevzeli nadzor nad nebesi..

Titani so imeli bogato zgodovino, saj niso bili le močna in vplivna rasa, ampak so že prej vladali svetu grški bog Olimpijci. Znani so bili po moči, modrosti in poznavanju magije ter starodavnih verskih ritualov.

Atlas tetovaže

Zgodovinske povezave

Atlas je bil sin Titana Japeta in Clymene. Imel je tri brate in sestre, Menoetija, Epimeteja in Prometeja. Po zgodovini mitologije je bil Atlas oče morske nimfe Calypso in Maie. Maia je bila boginja polj in mati boga Hermesa.

Ko se folklora razvija, sta Atlas in njegov brat Menoetius podpirala Titane proti olimpijcem. Sčasoma so Titani vojno izgubili in Menoecija so dali v kletko v Tartaru. Vendar je bila Atlasova kazen drugačna. Bog Zeus je postavil Atlas na zahodni rob zemlje in držal nebesa.

V nekaterih knjigah je imel Atlas zavestno in odgovorno vlogo, ko je držal stebre, ki so ločevali nebo in zemljo. Še več, Atlas se v zgodovinskih knjigah šteje z gorami Atlas v severozahodni Afriki. Legenda pravi, da je grški bog Perzej spremenil Atlas iz pastirja v skalno goro.

Nesmrtni

Zgodba ima edinstven videz, kjer je bil Atlas oče Hesperid in nimf. Ščitil je tudi zlato jablano.

Boginja Gaea je zlato jablano skrila na skrivnem mestu. Vendar je bilo za zlato jablano prerokba, da jo bo ukradel eden od Zeusovih sinov. Da bi preprečil takšno krajo, Atlas nikomur ni dovolil obiskati njegovega kraja. Ko ga je Perzej prosil, da ga Atlas pusti na njegovo mesto, ga je Atlas zavrnil. Tako je Perzej uporabil glavo Meduze in spremenil Atlas v gorsko verigo v sodobni severozahodni Afriki.Atlas tetovaža

Osvoboditev

To je verjetno najbolj zanimiv del mita o Atlasu in njegovi vlogi v dvanajstih Herkulovih delih. Kralj Euristej je dal Herkulu ukrasti zlato jablano. Za ta vrt je skrbel zmaj Ladon z več glavami.

Hercules je po navodilih naročil Atlasu, naj mu priskrbi zlato jablano. Medtem bi Herkul s pomočjo boginje Atene obdržal nebesa za Atlas. Ob vrnitvi z zlatimi jabolki je Atlas okleval, da bi nadaljeval z dviganjem nebes. Kljub temu ga je Hercules zvabil nazaj v službo pod krinko, da mu je priskrbel nekaj blazin za tehtanje. Takoj, ko je bila ureditev končana, je Hercules vzel jabolko in stekel nazaj v Mikene.

Vendar je Hercules v nekaterih knjigah zgodb v resnici zgradil stebre, ki so držali nebo stran od zemlje. Njegovo dejanje je povzročilo osvoboditev Atlasa.

Atlas tetovaže in variacije

Izraz Atlas se uporablja za označevanje zbirke zemljevidov. Atlas tetovaža ima lahko več sporočil. To je veliko priznanje za izvirni in resnični grški mit.

Klasični mit – Atlas Tattoo

Atlas je bil v grški mitologiji znan po tem, da je stopil na napačno stran proti bogovom. Kakšne so posledice? Za vedno držite zemljo? Ta tetovaža prikazuje Atlasa kot močnega in mišičastega človeka. Slog odlično prikazuje pripoved. To tetovažo lahko imate na bicepsih ali stegnih, da dopolnite njen videz.

To je velika zasnova, ki potrebuje dostojen čas in potrpljenje za postopek iglanja. Če imate oboje, poskusite s to tetovažo.

Tetovaža grških kipov

Ta tetovaža vam bo najbližje, kolikor je mogoče, kot oseba. Atlas je bil vse o odločnosti, tako tudi ta tetovaža. Izgledalo bo kot neverjetna tetovaža, kot da Atlas še vedno dela in drži svet.

Za popolno tetovažo mora biti umetnik visoko usposobljena in usposobljena oseba, da na najboljši možni način dopolni njen videz. Ta tetovaža prinaša malo razkazovanja o mističnem Atlasu.

Dekle, ki nosi Atlas Globe

Ta ženska teorija tetovaže Atlas je nov obrat za ta grški mit in lik. V sodobnem svetu imajo ženske na svojih ramenih veliko odgovornosti, vključno s planetom. To je edinstvena in edinstvena Atlasova tetovaža za praznovanje neskončne bitke za svobodo.

Ta podoba ne bi smela nakazovati samo deklet, da pomagajo svetovni industriji, ampak tudi vsem ženskam. To je odlična obleka za tetovaže za moške in ženske.

Močna ženska ima rad tetovažo Atlas

To je še ena tetovaža, kjer močna gospa nosi svetovni svet, nekaj podobnega sebi. Za to je ta tetovaža. Morali bi videti, da ta tetovaža prikazuje močno žensko s skrbnim odnosom do vseh. To je lahko dobra tetovaža, ki jo lahko nosite na rokah.

Tetovaža močne ženske, ki drži Zemljo, je primerna tako za moške kot za ženske. Če se strinjate, da so ženske lahko ostrejše, lahko to tetovažo ponosno postavite.

Dinamična tetovaža za pranje s črnilom Atlas

Iščete Atlas tetovaže, ki bi pokazale vašo težko stran? nato nosite to vznemirljivo tetovažo Atlas. Roka ali noge so morda dobre za prikaz te tetovaže. Zaradi pranja s sivim črnilom je razburljivo tetoviranje. Poudaril bo mišice v sivi senci.

To prikazuje Atlas v resničnih modrih barvah. Ta tetovaža je namesto svetega sveta namesto zemlje, kot bi lahko pričakovali. Če želite, da bo bolj privlačen, lahko dodate odtenek modre ali vijolične barve.

Abstract Black Lines Tattoo

Ali želite namišljeno tetovažo Atlas, ki simbolizira življenjsko pot in zavzetost? Potem imaš vse v redu. Ne razmišljajte več o tem, da bi si naredili drugo tetovažo. To bo videti neverjetno tatoo slog. Izgleda naravnost iz umetnikove skice.

Veličastni vtis Atlasa je upravičeno izražen s temi skicami. To je idealna tetovaža za prsni koš ali ramo.

Atlas tetovaža v oblaku

Atlas je v kateri koli grški mitologiji predstavljen kot nosi težo celotnega neba na ramenih. In ta slog črne in sive tetovaže je poklon fantastični razlagi legende!

Nebesni globus prikazuje nebo kot mejo, globus vseh znanih skupin.

Tatujev oblak Atlas bo dokončal svoj namen, če ste podobni Atlas zgodbi.

Njegovo prisotnost lahko dodatno poudarite tako, da dodate grški citat po vaši izbiri. To je poseben način, kako bi se Grki spomnili Atlasa.

Teža tetovaže črnega črnila na svetu

To je še en način za predstavitev znanega grškega mita.

Atlas je mogoče videti z gorečim globusom na hrbtu. Čeprav to ni odličen način, da predstavimo, da ljudje niso bili zelo prijazni do zemlje. Vendar se zdi pomembno vedeti, kako v sodobnem času ravnamo s svetom. Kot lahko vidite, je celo velik Atlas v tej tetovaži opečen.

Posvetujte se s svojim tatoo umetnikom, da dokončate njegovo umestitev. To lahko izgleda odlično za obrabo želodca.

Zlati rez in Atlas

Ta slog tetovaže je neka sanjska situacija, ki uživa v stari Grčiji in matematiki. Ko ima tetovaža zlato razmerje, postane bolj naravno za popolnost in lepoto. Tako je tudi s to tetovažo.

Slog risbe te tetovaže Atlas nakazuje na obdobje renesanse. Videti je, da je oblikovanje tetovaže naredil Da Vinci sam. To tetovažo lahko imate na telesu z željami po matematiku ali brez njih. Dobro bo videti na katerem koli delu vaše kože.

Oče nosi svoj svet kot Atlas Tattoo

Če ste oče, boste razumeli pravi pomen, da vam tetovaža lahko govori. Tudi če niste oče, boste to nekoč videli sami!

Vaša družina postane vaš ves svet, ki ga z veseljem spremljate. Ponosni ste, da izpolnjujete svoje odgovornosti.

To tetovažo lahko uporabite na telesu, da spoštujete tesno povezavo, ki jo lahko odraža. Za bolj oseben dotik lahko zemljevid sveta zamenjate z domačim mestom ali mestom. Poskusite uporabiti drugo barvo, ki se pojavi na vašem naravnem tonu kože. Mešanica škrlatne in kraljevsko modre barve vam bo dala neverjeten videz.

Atlasov mitološki del

Čeprav grški mit o Atlasu obstaja že tisočletja,

Obstaja veliko umetniških interpretacij grškega mita, ki jih še ni mogoče videti. Poglejmo, kako bo videti ta epski posnetek Atlasa, ki ima na hrbtu vsa ozvezdja.

Ta slog tetovaže bi pritegnil strokovnjake zodiaka. Da bi nosili vse značilnosti 12 znakov zodiaka, potrebujejo trdne in definirane mišice, kot je Atlas. Ceniti bi morali shemo senčenja, ki prihaja iz majhnih pik, ki skupaj dajejo potrpljenje in slog.

Skeletni atlas za svet

Atlas_Tattoos

To je popolnoma drugačen način, da se Atlas prikaže kot okostje. Kljub temu Atlas nosi breme zemlje. To je njegova zaveza, da bo nosil breme. Ta tetovaža odraža, da je Atlas pripravljen veslati čoln, tudi v obliki okostnjakov. Le redki bi trdili, da ima Atlas iz leta v leto veliko vzdržljivosti in poguma.

Na splošno tetovaža Atlas v najboljšem primeru simbolizira potrpljenje in vztrajnost. Ta kul tetovaža Atlas je dobra za uporabo kot konceptualna tetovaža. Njegov videz bo v sivih in črnih odtenkih zelo impresiven.

Povzetek Sketchy Atlas

Če iščete edinstveno tetovažo Atlas s črnim črnilom, ne iščite dlje od te ideje. Gre za ekskluzivno in klasično ilustracijo. Ta podoba je edinstvena po svojih jasnih geometrijskih črtah in skicirani podobi brez obraza. Lahko ga dobite na rami, roki ali bokih.

Slika je kot Atlas, ki prevaža žgoče sonce. Te tetovaže ne smete zamuditi, če želite imeti več majhnih tetovaž.

Atlas v ozvezdju Device

Iščete ekskluzivno obliko tetovaže Atlas? Ne pozabite, da je bil Atlas Devica, ki je nosila težo zemlje. In drugič, to je bila zanj kazen, ki jo je dal bog Zeus.

Torej, morda ste všeč ta tetovaža, če ste rojena Devica. Nato naj Atlas nosi del neba, ki si je tetoviran na vašem telesu. Dodajte svojo najljubšo rožo ali rojstni cvet Device, masla, da predlogo dopolnite kot bolj osebno obleko.

Atlas Carrying World in taljenje

Videti morate, da je sodobna interpretacija grškega mita o Atlasu osupljivo iznajdljiva in elegantna.

Poglejte to mojstrovino, ki jo lahko nosite kot tetovažo. Modre odtenke obdržite v nekem življenjskem potezu, da postane tetovaža za vse življenje. Ta tetovaža ima novost – če ste športnik, lahko svet zamenjate z žogo, da jo prilagodite. Ne pozabite pa, da je velike vzorce tetovaže idealno videti na bicepsih in stegnih.

Pogosta vprašanja

Ali je bil Atlas prisiljen držati zemljo ali nebesa?

Kaznili so Atlasa, da je nosil Zemljo na ramenih. Medtem ko so se Titani borili z olimpijci, da bi obvladali nebesa, v katerih jim ni uspelo.

Vem, kdo je ubil Atlas?

Perzej je prosil Atlasa za pomoč, potem ko je ubil Meduzo. Atlas je bil naveličan nositi zemljo, zato je Perzeja prosil, naj mu pokaže glavo Meduze. Perzej je Meduzsi vzel glavo in Atlas se je spremenil v goro, danes znano kot Atlas Mountains.

Kdo je močnejši, Hercules ali Atlas?

Po ljudskem izročilu in zgodbi je Herkul res deloval kot nadomestek Atlasa za držanje zemlje. To kaže, da je bil Hercules precej močan. Atlas je močnejši od Herkula, ker je obdržal zemljo in deloval kot vodja med vojno Titanov.

Zaključek

Grške tetovaže z božanskim atlasom so obdajale številne mite in eden glavnih razlogov za to je bil, da so odražale veliko moč, enotnost, modrost in silo. Pravzaprav so tetovaže Atlas zelo znane v svetu tetovaž.

Atlas je bog astronomije in vzdržljivosti po grški mitologiji, ki je upodobljen s svetom na rami. Nekateri bi radi prikazali zemljevide držav, krajev na zapestjih; gležnje itd., Drugi pa bi raje ponazorili Atlas, ki drži globus na hrbtu.

Podobno fantje radi prikažejo atlasove tetovaže na hrbtu, prsih, ramenih, bicepsih in na drugih področjih, ki so jim všeč. Vendar pa bo vsaka tetovaža na bicepsih videti super, še posebej, če so majhne podrobnosti tetovaže v celoti.

Poleg tega lahko tetovaže predstavljajo vzorec razmišljanja. Zato bi bilo najbolje, če bi šli skozi premišljen postopek, preden končno izberete tetovažo po svoji izbiri.