118 Idej za tetoviranje “This Too Shall Pass” za okrasitev vaše kože

Če imate radi tetovaže ali tetoviranje, bi vedeli za to običajno, a zelo globoko frazo: “To bo tudi šlo mimo.” Te štiri besede imajo v sebi veliko skritih pomenov. Ker ima vsak simbol ali risba sporočilo, ima tudi ta stavek preveč stvari za povedati. Nosilec bi vedel le dejanski in pravi razlog za tetovirano frazo. Ta stavek ne naredi le smiselne tetovaže na telesu, ampak izgleda tudi estetsko očarljivo, kar je super.

Kot je navedeno zgoraj, bi nosilec te fraze le poznal jasen in pravi pomen te fraze. Čeprav je za nekatere skupine ljudi ta tetovaža lahko enostavna in razumljiva, ima lahko nasproten pomen, ki ga vaša logika ne bi odobrila. Vendar ima tako kot vsi drugi totemi za tatoo tudi univerzalni pomen. Ima povezavo s trenutnimi razmerami v življenju uporabnika.

O tem obstajajo pozitivna in negativna stališča. Uporabnik ga lahko uporabi kot žarek upanja med bolečino in slabo situacijo, ki jo doživlja; bo minilo. Lahko pa ga uporabite kot opomnik, da je sreča tudi začasna. Nekega dne bodo tudi vaši srečni dnevi mimo. Samo v primeru, da se to zgodi, uživajte in živite vsak trenutek svojega življenja, kolikor lahko.

Pomen te tetovaže lahko tudi povečate tako, da dodate nekaj drugih totemov in oblikovanje tetovaže naredite po svoje. Tukaj vam bomo dali nekaj primerov nekaterih drugih idej, ki bi lahko izgledale odlično s frazo »Tudi to bo minilo.

ta-tudi-bo-mimo-tetovaže

Različne ideje, ki se dobro ujemajo s tetovažo “To bo preveč šlo”

To frazo lahko dobite v različnih velikostih in oblikah. S tem lahko ustvarite svojo edinstveno kompozicijo. Personalizacija je najboljše darilo s telesnim črnilom; tako naj vaša ustvarjalnost teče skozi vašo tetovažo. Spodaj je nekaj primerov, ki jih lahko upoštevate.

1. Leteče ptice okoli fraze

Ta dodatek bi lahko izgledal estetsko. Če ta stavek tetovirate z letečimi pticami, vas bo to opomnilo. Ptice poleg drugih simboličnih pomenov pomenijo tudi mir in ta stavek je s svojim pomenom povsem očiten.

Ko združite oboje, bi to lahko pomenilo, da je vsak trenutek v življenju minljiv in nekega dne boste morali oditi. Vse, kar morate storiti, je, da mirno sprejmete spremembo in nadaljujete. Preprostejša kot je, večjo globino bo imela.ta-tudi-bo-mimo-tetovaža

2. Kaligrafsko pisanje

Čeprav se nekateri radi ponašamo s tetovažami, obstaja veliko ljudi, ki želijo svoje razmere in občutke skriti pred svetom. Če ste eden izmed njih, bo pisanje fraze na kaligrafski način najboljša možnost.

Razlog za to vam je, da ga nihče ne bi mogel prebrati na prvi pogled. Ta skrivnostni način domišljijskega scenarija lahko razkrije vašo skrivnostno notranjo osebnost. Tudi stavek pravi: “Tudi to bo minilo”, lahko pomeni, da bodo vse vaše skrivne težave in bolečine izginile. Vaša osamljenost vas bo nekega dne zapustila in nekdo drug vas bo za vedno obdržal, pred katerim vam ne bo treba skrivati ​​skrivnosti.

Poleg tega, da bi vaši tetovaži dali skrivnosten pomen, bi bila tudi vaša tetovaža videti bolj umetniška in elegantna.

3. Tetoviranje parov

Pravljice so nas morda učile o srečnem življenju, toda nikoli nam niso pokazale, kaj se zgodi po srečnem času. Smo normalni ljudje in ne risani junaki. Vsak dan gremo skozi številne življenjske težave. Nekatere naše odločitve lahko sprožijo medsebojne spore, včasih pa smo lahko tako jezni na drugo polovico, da jih morda ne želimo več videti.

Vendar se odnosi nikoli ne zlomijo zlahka. Razhod med dvema osebama lahko vpliva na številna življenja. V času potrebe je treba nenehno opomniti, da je vse prehodno. Za ta stalni opomnik lahko par vtisne ta stavek drug drugemu na zapestja ali podlakti, da se spomni, da se nič ne more spremeniti ali pa bo spremenilo občutek ljubezni drug do drugega. Vse te težave bodo izginile in vse kar morate storiti je, da se držite skupaj med vsako čustveno nevihto.

4. To bo tudi prešlo v drug jezik

Drug način, da postanete diskretni in brez beleženja zgodovine, je, da to tetovažo naredite v drugem jeziku. Morda bi bilo vaše kaligrafsko pisanje v angleščini razumljivo, vendar ljudje ne bodo mogli razbrati stavka iz drugega jezika, dokler nekdo, ki jezik pozna,.

Ljudje bi bili radovedni glede vaše tetovaže, mnoge pa bi tudi pritegnili. Napis tetovaže “tudi to bo minilo” v drugem jeziku lahko razkrije vašo radovednost, ki jo imate o tem svetu, o vsem, kar lahko vidite, slišite ali občutite.

Lahko pa predstavlja tudi vaše eno ali nekaj dejanj, ki jih delate, in ste razočarani nad temi, vendar nihče drug ne ve za vaša dejanja ali navade. “Tudi to bo minilo” znova opomnik, da bo ta življenjska faza, kjer morate početi stvari, ki jih sovražite, minila. In ko bo umrl, vam ne bo treba ostati v načinu brez beleženja zgodovine.ta-tudi-bo-mimo-tetovaža

5. Regrati v kombinaciji z majhnim opomnikom

Regrat je lep in privlačen način, da izrazite svoje sanje, ambicije in želje. Vsak ima sanje, ki jih želi doseči za vsako ceno. Nekatera vprašanja pa lahko predstavljajo zastoj za vaš uspeh.

Ne pozabite, da so te pomanjkljivosti le vaši preizkusi in končali se bodo, ko boste premagali vse svoje strahove. Ta stavek in regrat v kombinaciji kot tetovaža na zapestju, podlakti ali stegnu sta lahko stalni opomnik, da vaše težave in zastoji nikoli ne pridejo med vaše sanje, želje in ambicije, ker bodo vse te težave nekega dne izginile.

6. Krilata peščena ura in To bo šlo mimo

Peščena ura je vedno kazala globoko povezavo med časom in življenjem. V sporočilu, kot je »Tudi to bo minilo«, je povsem jasno. Krila so bila vedno povezana z upanjem in božansko pomočjo, ki bi jo morda potrebovali v času stiske.

Kombiniranje vseh treh močnih tetovaž v eno bo dobra kombinacija. Predstavitev tega kombiniranega agregata bi lahko bila, da je upanje vse; pozitivnost bo v vaše življenje prinesla veliko več veselja in vsak slab ali dober čas mora miniti. Čas se nikoli ne more ustaviti. To tetovažo lahko zibate na prsih ali hrbtu.

7. Sidraj s “This Too Shall Pass.”

Sidrne tetovaže obstajajo že stoletja. Ima zelo globok in zelo čustven simbolni pomen. Nanaša se na čase, ko imajo mornarji vgravirana sidra, ki opozarjajo, da so zasidrani na kraj, kamor spadajo, in se bodo zagotovo vrnili. Po drugi strani pa stavek “Tudi to bo minilo” pomeni, da je prehod del življenja in da boste šli naprej.

Če analiziramo, sta oba simbola ravno nasprotna, vendar je ena perspektiva enaka. Rečeno je, da sidro ne more ostati v vodah večnost, prav tako težave in stiske ne bodo nikoli ostale v vašem življenju za večnost. Ta tetovaža lahko zagotovo izgleda kul na zapestju, teletu ali ključni kosti.

8. Najboljše umestitve za tetovažo ‘This Too Shall Pass’

Edinstvenost in dobra stvar tetovaže s frazo je, da jo lahko vgravirate v kateri koli del telesa. Postavitev tetovaže pa vpliva tudi na pomen, zato ne pozabite, da je pravilna postavitev zelo pomembna.

Deli telesa, ki jih bo zrcalil kateri koli izraz, so ključna kost, za ušesom, boki, zapestji, stopali in spodnji del hrbta. Za tetoviranje so ljudje pogosto izbrali ključno kost, ker je manj boleča. Če dobiš ta stavek na boku, se lahko dobro izkaže, ali si moški ali ženska.

Zapestja in stopala običajno prilegajo le manjše tetovaže; zato, če želite imeti na črtah ali podlaktih malo črte, lahko to enostavno storimo. Če ste ljubitelj velikega motiva, bo zanj najboljši spodnji del hrbta.

Zaključek

Želim, da veste, da smo vam tukaj dali veliko ustvarjalnih idej in vam povedali tudi o enem izmed najbolj priljubljenih stavkov za tetoviranje “To bo tudi šlo mimo.” Upamo, da boste imeli naslednjič, ko boste naslednjič videli svojega tetovatorja, nekaj navdiha in idej.

Ta stavek vas ne samo opomni, da se bo slab čas končal, ampak vas tudi spomni, da morate biti ponižni, prijazni in prizemljeni, saj ne mine veliko časa, da mine sreča. Nekaj ​​pomembnega in globokega, kot je ta na vaši koži, vam bo pomagalo, da postanete boljša različica sebe. Samo zapomnite si, da ne glede na to, “TO JE PREVIDNO!”

About the author