125 briljantnih idej za tetoviranje hrbtenice, za katere bi morali umreti

Tetovaže na hrbtenici so ena edinstvenih in osupljivih tetovaž, ki jih lahko dobite. Ta tetovaža ni tako priljubljena; zaradi različnih modelov tetovaž na hrbtenici pa si jih boste želeli dobiti takoj. Tetoviranje hrbtenice je drzna naloga, saj je to področje hrbtenica vašega telesa.

Prav tako je precej boleč, saj vključuje zelo tanko plast kože; vendar se to razlikuje od osebe do osebe, odvisno od njihove tolerance na bolečino. Če nameravate narediti tetovažo hrbtenice, preverite te neverjetne spodaj omenjene ideje za tetoviranje hrbtenice in pri izbiri oblikovanja tetovaže dosežite čudovit navdih.

Pomen tetovaže hrbtenice

Tetovaže s hrbtenico

Pomen tetovaže hrbtenice je odvisen od izbranega dizajna. Vsaka oblika ima drugačen pomen, večina pa je odvisna od uporabnika in od tega, kaj ga navdihuje, da ta poseben dizajn na hrbtenici.

Tetovaže na hrbtenici simbolizirajo moč osebe, saj je hrbtenica eno najtežjih in najbolj bolečih področij za tetoviranje. To prikazuje, da je človek pripravljen iti skozi vse, kar ga bo naredilo močnejšega posameznika, tako fizično kot psihično.

Tetovaže na hrbtenici imajo v mnogih kulturah velik pomen, kot je Hatha joga. Verjamejo, da ima hrbtenica duhovno povezavo s področji Zemlje in nebes. Mnogi ljubitelji joge verjamejo, da je križnica, ki se pojavi na dnu hrbtenice, težišče in okvir našega odnosa s telesom. Zato si mnogi ljubitelji joge ponavadi naredijo tetovažo na hrbtenici.

Nekateri ljudje tetovirajo hrbtenico ne zato, da bi prikazali kakršen koli pomen, ampak zaradi svojega edinstvenega videza in oblikovanja. Ne glede na to, ali to dosežete z ali brez pomena, še vedno kaže, da ste močna oseba, ki se drži svojega cilja ali tistega, kar si želi, ne glede na to, koliko bolečine ali truda morajo prestati. Ne glede na to, kakšno tetovažo na hrbtenici dobite, bo videti kot vedno in bo vašemu telesu dala neverjeten umetniški pridih.

Ideje za tetoviranje hrbtenice

Tetovaža hrbtenice sončnega sistema

Tetovaža hrbtenice sončnega sistema

Ste kdaj dobili navdih za sončni sistem in razmišljali o njegovem edinstvenem videzu? No, če imate, lahko celoten sončni sistem navpično nataknete na hrbtenico, tako da preizkusite to tetovažo hrbtenice sončnega sistema. Ta tetovaža vključuje navpično raztrgano tetovažo barvnega črnila sončnega sistema, ki se pojavi tik na sredini hrbtenice.

Dizajn tetovaže se popolnoma prilega hrbtenici in vam pomaga doseči enega najbolj kul videzov tetovaže. Ta tetovaža predstavlja vaše mesto v tem vesolju in vašo individualnost. Predstavlja tudi, kako velik je svet, in še toliko je treba raziskati.

Anatomska tetovaža hrbtenice

Anatomska tetovaža hrbtenice

Če ste obsedeni s telesno anatomijo in želite postati nekaj edinstvenega in ustvarjalnega s tetovažo hrbtenice, morate narediti to anatomsko tetovažo hrbtenice. Ta tetovaža vključuje natančno notranjo strukturo hrbtenice, obrobljeno s črnim in sivim črnilom. Najboljša stvar pri tem dizajnu je, da ima 3D dotik in izgleda resnično kot vedno. Če nameravate dobiti to tetovažo, jo zagotovite od nekoga, ki ima izkušnje z realističnimi tetovažami in 3D umetnostjo.

Cvetlična tetovaža hrbtenice

Cvetlična tetovaža hrbtenice

To cvetlično tetovažo hrbtenice lahko preizkusite za bolj ženstven pridih. Ta tetovaža vključuje sled eksotičnega cvetja, natisnjenega v različnih barvah, kot sta roza in vijolična. Dodate lahko vse vrste cvetja, kot so lilije, sončnice, vrtnice ali celo češnjevi cvetovi, da bo pot bolj zanimiva in edinstvena. Cvetlični vzorci izgledajo neverjetno sredi hrbtenice, lahko pa vključite tudi dolgo pot, ki vodi vse do konca. Ta zasnova tetovaže vam pomaga doseči svež videz in jo lahko pokažete na plaži v svojem najlepšem in seksi bikiniju.

Geometrijska tetovaža hrbtenice

Geometrijska tetovaža hrbtenice

Za nekoga, ki išče edinstvenost v svoji tetovaži, je ta geometrijska tetovaža hrbtenice idealna izbira. Ima različne geometrijske oblike, vključno s trikotniki in krogi, pritrjenimi v črni barvi. Če želite narediti tatoo bolj zanimivo, lahko dodate tehniko akvarelov, tako da izberete kontrast modre in vijolične ali katere koli druge barve, da bodo oblike v vašem tetovažu pop.

Akvarel daje zelo mističen pridih in se počutiš edinstven kot vedno. Ta tetovaža ne zavzame celotne hrbtenice, kot se pojavi na sredini; lahko pa dodate več oblik, da podaljšate tetovažo.

Besede Tetovaža na hrbtenici

Besedne tetovaže na hrbtenici

Razmislite o tem, da si te tetovaže z besedami na hrbtenici zagotovite za veliko bolj smiselno tetovažo hrbtenice. Ta tetovaža vključuje vaš najljubši izrek ali stavek, ki je navpično na hrbtenici. Večina besednih tetovaž vključuje črno črnilo in lahko izberete želeno vrsto pisave. Najboljša vrsta pisave za tetovažo hrbtenice bi bila pisava pisalnega stroja ali ukrivljena pisava.

Besede lahko prevedete v drug jezik in si jih nataknete na hrbtenico za edinstven dotik. Tako bi bila vaša tetovaža videti bolj skrivnostna in bi se ljudje spraševali, kaj poskušate povedati. Poskrbite, da boste izbrali nekaj smiselnega, kar bo ustrezalo konceptu in pomenu tetovaž na hrbtenici.

Tatoo hrbtenice

Tatoo hrbtenice

Če ste ljubitelj hišnih ljubljenčkov in imate malega kosmatega moža, je ta tetovaža hrbtenice dobra izbira za vas. Ta tetovaža vključuje odtise majhnih tačk vašega psa, mačke ali katerega koli kosmatega hišnega ljubljenčka, ki vam je po hrbtu natrgan na hrbtenico. Zgornji del oblikovanja se začne z majhnim srčkom z rdečimi črnili, nato pa sledijo drobni odtisi tačk.

Ta tetovaža prikazuje ljubezen do vašega ljubljenčka in da bo vedno z vami, kamor koli greste. Mnogi ljudje dobijo to tetovažo, da se poklonijo svojim hišnim ljubljenčkom, ki so morda umrli ali zbežali. Tega dizajna tetovaže je težko zgrešiti, saj ima močan pomen, ki mu prinaša najbolj simpatičen dizajn.

Tetovaža hrbtenice Lotus Mandala

Tetovaža hrbtenice Lotus Mandala

Tetovaža lotus mandala je ena najpogostejših tetovaž na hrbtenici z edinstvenim videzom in strukturo. Ta tetovaža vključuje različne modele lotosa, predstavljene v mandali, s črnilom. Ta tetovaža se pojavi sredi hrbtenice in izgleda kot vedno brezhibna. Ta tetovaža predstavlja lepoto in čistost človeške duše.

Pomaga vam tudi, da se znebite zlih misli in prinaša pozitivnost s čiščenjem vaših misli. Če se torej borite z negativnostjo in depresijo, je ta tetovaža najboljši način, da jo premagate in drugim predstavite svojo lepo, očiščeno dušo.

Črna dotwork tetovaža hrbtenice

Črna dotwork tetovaža hrbtenice

Ta črna Dotwork tetovaža hrbtenice je še ena geometrijska oblika tetovaže, ki vam pomaga doseči enega najbolj kul videzov tetovaže hrbtenice. Ta tetovaža vključuje različne velikosti črnih pik, ki sestavljajo abstraktni vzorec, natisnjen s krepkim črnim črnilom.

Pike na hrbtenici lahko predstavite na različne načine. Ta tetovaža vam pomaga doseči pravo body art in je kot nalašč za vas, če se želite odločiti za nekaj preprostega, a hkrati elegantnega.

Plemenska tetovaža hrbtenice

Plemenska tetovaža hrbtenice

V tetovažo hrbtenice lahko vključite plemenski dizajn za smiselno in edinstveno videz hrbtenice. Plemenske tetovaže so danes ena najpogostejših tetovaž in imajo veliko pomena.

Ta tetovaža vključuje abstraktno plemensko obliko iz polinezijskega plemena in vključuje nekaj različnih in kompleksnih oblik, ki sestavljajo celotno tetovažo. Narejen je iz črnega črnila in izgleda kot anatomska tetovaža hrbtenice.

Za tetovažo hrbtenice lahko izberete kateri koli plemenski dizajn, še posebej tisti, s katerim ste morda povezani. Ta tetovaža vam pomaga prepoznati vaše pleme in prenesti njegovo ime in izvor skozi to neverjetno umetnost telesa.

Tetovaža hrbtenice z mesečevim ciklom

Tetovaža hrbtenice z mesečevim ciklom

Če želite ustvariti svoj dizajn tetovaže, morate preizkusiti to edinstveno tetovažo hrbtenice v mesečevem ciklu. Ta tetovaža prikazuje različne cikle/faze, skozi katere luna prehaja, zadaj z drobnimi podrobnostmi v vsakem ciklu lune. Ta tetovaža se pojavi na sredini hrbtenice in je nekoliko majhna. Vendar pa ga lahko povečate tako, da svojega umetnika prosite, naj začne z vrha hrbtenice in gre vse do konca.

Ta tetovaža je precej simbolična, saj predstavlja življenjski cikel človeka in prikazuje, kako mora vsak skozi življenje in smrt. Predstavlja tudi nove začetke in nov začetek, tetovaža pa prikazuje, kako luna v vsakem ciklu gre skozi različne stopnje in začne novo življenje.

Kitajske tetovaže s hrbtenico

Kitajske tetovaže s hrbtenico

To fascinantno kitajsko tetovažo hrbtenice lahko preizkusite, če vas navdihujejo kitajski spisi in sveti spisi. Kitajske tetovaže so ena najpogostejših vrst tetovaž na hrbtenici, saj se kitajski spisi pojavljajo navpično, kar ustreza postavitvi hrbtenice.

Ta tetovaža vključuje kitajske črke, črne barve, ki predstavlja rek. Lahko dobite katere koli od vaših najljubših citatov ali verzov, prevedenih v kitajščino, in si jih naribajte na hrbet. Ta tetovaža se pojavi tik na sredini vašega hrbta in ker so kitajski simboli izredno tanki, se ti odlično pojavijo na hrbtenici.

Arrow Spine Tattoo

Arrow Spine Tattoo

Lahko tudi preizkusite to preprosto, a elegantno tetovažo s puščico in dosežete kul videz tetovaže hrbtenice. Ta tetovaža vključuje edinstveno črno puščico s črnilom, ki vsebuje različne podrobnosti in se pojavi tik na sredini hrbtenice obrnjene navzdol.

Ta tetovaža predstavlja zaščito in občutek dosežka. Prav tako vas spodbuja, da se premikate v eno smer in lovite svoje sanje in cilje. Puščice predstavljajo tudi moč, prijateljstvo, ljubezen in moč.

hrbtenica-tetovaže

hrbtenica-tetovaže

hrbtenica-tetovaže

hrbtenica-tetovaže

Pogosta vprašanja

Koliko stane tetovaža hrbtenice?

Najnižji znesek za tetovažo hrbtenice je 100 USD, vendar so stroški odvisni od različnih dejavnikov, kot so oblika, velikost in postavitev. Če si na sredini prikažete tetovažo hrbtenice z manj podrobnostmi, vas bo to stalo okoli 100 do 300 USD. Večja tetovaža hrbtenice, ki se začne od vrha z edinstvenimi detajli in konturami in sega do konca, bo stala nekoliko več, okoli 300 do 500 USD. Nekateri tetovatorji zaračunavajo na uro, kar je 150 USD na uro; zato to vpliva tudi na stroške.

Kako boleče so tetovaže na hrbtenici?

Hrbtenica je eno najbolj bolečih mest za tetoviranje, zaradi česar se je mnogi izogibajo, še posebej, če imajo nizko toleranco za bolečino. To območje bolj boli, saj vključuje več kosti in žil ter le tanko plast kože. Med postopkom tetoviranja se igla nagiba k prebadanju kosti, kar povzroča več bolečine, vendar je bolečina vredna, saj so zadnji rezultati resnično neverjetni.

Koliko časa traja, da si naredite tetovažo hrbtenice?

Tetovaže na hrbtenici pogosto zahtevajo veliko časa za dokončanje, saj so precej boleče; zato si lahko sredi postopka tetoviranja vzamete veliko odmorov. Če se odločite za srednje veliko tetovažo hrbtenice z minimalnimi podrobnostmi, bo trajalo približno 3 ure. Če se odločite za večjo tetovažo hrbtenice s pretiranimi podrobnostmi, bo trajalo veliko dlje in boste zaradi bolečine morda morali vzeti več kot eno sejo. Toda to je odvisno tudi od praga bolečine osebe in od tega, kako odličen je tetovator pri svojem delu.

Zaključne besede

S toliko neverjetnimi modeli tetovaž na hrbtenici jih bo težko zamuditi. Zaradi bolečine se je naravno upreti, toda tisto, kar naredi tetovažo bolj posebno in neverjetno na videz, so podrobnosti, zato morate bolečino prenašati. Prav tako vas okrepi in dokaže, da lahko greste skozi vse. Zato ne zamudite priložnosti, da s tetovažami na hrbtenici dosežete nekaj eksotičnega body arta.

About the author