125+ domoljubnih idej za tetovaže, ki vzbujajo občutek ponosa

Medtem ko je nošenje tetovaže eden najboljših načinov, da izrazite svojo osebnost, je veliko Američanov okrasilo to neverjetno body art. Tetovaže so v nekaj desetletjih postale zelo priljubljene. Danes boste našli veliko različnih modelov, izdelanih v različnih stilih.

Vendar izbira oznake, ki vam popolnoma ustreza, nikoli ni enostavna. Seveda je široka paleta tetovaž, ki prikazujejo smiselno simboliko, ljubiteljem tetovaž precej otežila izbiro najbolj.

Vse, kar morate vedeti o domoljubnih tetovažah

Na splošno je večina ameriških tetovaž v starem šolskem slogu. No, omenjeni slog tetovaže sega v prvotne vrste tetovažnih umetnosti, ki vsebujejo osnovno barvno paleto in drzne črte. Vse ameriške tetovaže vključujejo modele, ki prikazujejo simbolike, povezane s patriotizmom. Vključujejo tudi etos Združenih držav, na primer ameriško zastavo in orla.

Kar zadeva domoljubne tetovaže, so oznake ameriške zastave popoln način, da pokažete, kako modre, rdeče in bele ste. Seveda je okrasitev takšne tetovaže najboljši način, da se identificirate kot svojo domovino. Presenečeni boste, ko boste izvedeli, da si je ameriška zastava sčasoma prislužila različna imena. Med katerimi je ‘stara slava«Američani zelo občudujejo.

Poleg tega ni dvoma, da je ameriška zastava postala ena najbolj priznanih po vsem svetu. Sestavljen je iz belih in rdečih črt, ki se izmenjujejo vodoravno, in modrega pravokotnega dela, ki vključuje petinpetdeset zvezd, estetika ameriške zastave je neverjetno lepa in očarljiva. Ameriška zastava, ki označuje svobodo, svobodo in enotnost, je najboljša možnost za domoljubne ljudi.

domoljubne tetovaže

Zakaj bi izbrali domoljubne tetovaže?

Patriotske tetovaže so ena tistih oznak, s katerimi ste lahko ustvarjalni. Zdaj bi se spraševali, za kakšen dizajn bi se morali odločiti. V večini primerov, če ste enkrat izbrali dizajn, pride do naslednjih težav, ko morate izbrati mesto, ki ga bo krasilo.

V tem primeru vam ni treba več skrbeti. Tu boste dobili popolne podrobnosti o določeni vrsti tetovaž. Delimo seznam neverjetnih idej za body art, ki bodo vašo tetovažo popestrile! Ne glede na to, kaj izberete, bodo vsi modeli popolnoma izgovorili vašo naklonjenost državi.

Pridobite preprosto, a krepko tetovažo z zastavo

Lahko popolnoma sprejmete tetovažo ameriškega domoljuba, tako da preprosto ponazorite ameriško zastavo na svoji koži. Lahko pa dodate besedilo po lastni izbiri, da povečate njegovo simboliko. V vaš dizajn bo prinesel bolj očarljiv pridih. Za to tetovažo uporabite prave barve, da bo vaša tetovaža izstopala v množici.

domoljubne tetovaže

Simbolika tetovaže ameriške zastave

Preprosta tetovaža zastave, ki je sestavljena iz živahnih barv, prikazuje ljubezen uporabnika do svoje države. Poleg tega kaže, da si človek zagotovi zvestobo svoji državi, ne glede na situacijo, s katero se bo morda moral soočiti. Daje sporočilo, da smo ponosni na Ameriko.

Možnosti umestitve

 • Roke
 • Pod vratom
 • Biceps

Nosite neverjetno tetovažo lobanje in zastave

No, če želite pokazati svojo domoljubje svoji ljubljeni državi in ​​razmišljate, da jo okrasite s tetovažo, potem sta lobanja in oznaka zastave eden najlepših modelov, ki jih lahko izberete. Pobarvajte ga z živahnimi barvami ameriške zastave in ga obrišite s krepkim črnim črnilom, da bo bolj viden.

Pomeni tetovaža lobanje in zastave

Običajno lobanja predstavlja preprost pomen smrti in smrtnosti. Vendar te oznake ne pomenijo morbidnih pomenov, ampak optimistične ideje. Ti vključujejo zaščito dragocenosti in premagovanje ovir. Tetovaža lobanje in zastave v spremstvu ameriške zastave prikazuje navdušenje domoljubne osebe za zaščito svoje države.

Ideje za umestitev

 • Rame
 • Podlaket
 • Prsni koš
 • Nazaj

Izberite the Ameriška zastava z Eagle Tattoo

Številni domoljubni modeli tetovaž prikazujejo močan simbol kulturnih vrednot in domoljubja, ki so v veliki meri zaščiteni v ZDA. Vendar pa ameriška zastava z letečo tetovažo nosi globoke pomene, povezane z zgodovinskimi dogodki, ki odmevajo pri Američanih.

Pomeni ameriške zastave leteči orel

Leteči orel z ameriško zastavo preprosto kaže to čast in pogum, ki ga nosijo ameriški duhovi.

Ideje za umestitev

 • Prsni koš
 • Klešče
 • Biceps
 • Nazaj

Pridobite si presenetljivo tetovažo vojaške zastave

V zadnjem desetletju so številni navdušenci nad tetovažami prišli do briljantnih domoljubnih modelov za tetovaže. Ta oznaka vojaške zastave pa ponazarja top z vojaško kapo z ozadjem ameriške zastave. Da ne omenjam, to je eden najbolj nastajajočih modelov domoljubnih tetovaž. Popolnoma ustreza vojaškim moškim, ta model lahko nosite tudi, če vas vojaki vaše države močno navdihujejo in jim želite pokloniti.

Pomeni tetovaže vojaške zastave

Z vojaškimi emblemi ta tetovaža vojaške zastave predstavlja vašo ljubezen in spoštovanje do vaših oboroženih sil. Ne glede na to, ali želite občudovati njihova prizadevanja ali ceniti njihove žrtve, je ta oznaka lahko pravi odraz vaših občutkov. Zato vam ta oznaka govori iz srca.

Ideje za umestitev

 • Biceps

Ameriška zastava s tetovažo križanih pušk

Čeprav je sama ameriška zastava videti neverjetno, bo čudovito, če jo kombinirate s prekrižanimi puškami. Vendar je ta tetovaža bolj primerna za moške in prikazuje močne pomene. Kar zadeva ustvarjalnost, puške ne puščajte v barvah.

Pomeni ameriške zastave s tetovažo s prekrižanimi puškami

Ameriška zastava simbolizira čistost, hrabrost in vztrajnost. Po drugi strani puške kažejo pogum in močno voljo Američanov.

Ideje za umestitev

 • Prsni koš
 • Rokav

domoljubne tetovaže

Okrasite privlačno tetovažo svobode

Če iščete nekaj edinstvenega in želite s svojo tetovažo izstopati, potem bi ta tetovaža svobode popolnoma ustrezala vašim željam. Ilustracija prikazuje zastavo z napisom “Svoboda”. Da ne rečem, da ima to besedilo pomembno izjavo v celotni oznaki.

Poleg tega praznuje eno največjih časti, da je Američan. Čeprav bi bil kateri koli slog videti izjemen, bo ta oznaka videti čudovito z akvarelnim ozadjem. Uporabite različne odtenke modre, bele in rdeče, da dodate umetniški pridih.

Pomeni Freedom Tattoo

Ne glede na to, ali želite pokazati svoj patriotizem za svojo domovino ali proslaviti življenje, polno svobode, bo ta tetovaža odražala vašo hvaležnost za državo. Poleg tega prikazuje, da niste pozabili na žrtve svojih rojakov v preteklih letih, da bi jo zaščitili pred sovražniki.

Ideje za umestitev

 • Klešče
 • Prsni koš
 • Vrat
 • Nazaj

Pridobite si kip svobode

Kot spominek lahko nosite tetovažo kipa svobode. Morda mislite, da ne bi bilo videti dobro. Temu ni tako; za to tetovažo boste morali biti le malo ustvarjalni. Čeprav bo oblikovanje že vsebovalo zapletene podrobnosti, bo najbolje, da tetovažo opišemo s tanko, tanko črto. Prav tako naj bodo prostori neobarvani.

Pomeni kipa svobode

Tako kot ime bo tudi kip svobode govoril o vaši liberalni naravi skupaj z naklonjenostjo vaši državi.

Ideje za umestitev

 • Roka
 • Roka
 • Prsni koš
 • Nazaj

Pridobite ameriško zastavo skupaj z javorjevim listom

V ogromni zbirki domoljubnih tetovaž je izbira najboljšega za vas lahko zastrašujoča. Če pa želite nekaj, kar kaže vašo ljubezen do dveh držav, Amerike in Kanade, potem je to najboljša oznaka za vas. Na kožo narišite ameriško zastavo z javorjevim listom. No, koncept je, da bo to pokazalo vašo naklonjenost do obeh narodov.

Ne glede na to, ali jo napolnite z dejanskimi barvami ali pustite, kot je, bo ta tetovaža z zastavo in javorjevim listom videti neverjetno lepa. Pazite, da ga ne nosite na skritih predelih kože; povej ljudem, da ljubiš obe državi.

Pomeni ameriške zastave skupaj z javorjevim listom

Preprosto bo upodobil vaš patriotizem za Ameriko in vašo močno povezavo s Kanado.

Ideje za umestitev

 • Prsni koš
 • Klešče
 • Roke

Izberite ameriško zastavo v plemenskem slogu

Čeprav obstajajo različni slogi za tetoviranje, bo najbolje videti ameriška zastava v plemenskem slogu. Ne bo le pritegnil pozornosti ljudi okoli vas, ampak bo tudi dodal globok pomen vaši oznaki. Vaša tetovaža bo videti presenetljivo, če jo pobarvate z osnovnimi odtenki palete in obarvate s krepko črno barvo.

Pomeni ameriške zastave v plemenskem slogu

Vzeli vas bodo stotine let nazaj, ko so se tetovaže pojavile prvič. Vendar bo ta oznaka odražala zgodovinske dogodke v zgodovini Amerike. Poleg tega, ko boste nosili tetovažo ameriške zastave v plemenskem slogu, bo to pokazalo vaš ponos, ker ste Američan.

Ideje za umestitev

 • Prsni koš
 • Nazaj
 • Roke

Nosite the Ameriška zastava in Orel v 3D slog

Kako se vam zdi tetovaža ameriške zastave, narejena v 3D slogu? Ali se ne sliši neverjetno? No, z veseljem boste vedeli, da bo ta oznaka videti neverjetno. Zato, če iščete nekaj drugačnega, je ta lahko dobra izbira. Čeprav se zdijo nekatere tetovaže dobre s preprostimi podrobnostmi, bodo to zahtevale zapletene, zlasti glede barv in odtenkov.

Izpolnite nekaj dobrih barv. Za senčenje oznake izberite svetlo sivkasto in črno, da dobite 3D učinke. Vendar je tukaj pomembno omeniti, da se boste za to obliko morali obrniti na profesionalnega umetnika tetovaže. To je verjetno zato, ker slog 3D zahteva visoko znanje in strokovnost za ustvarjanje čistega in popolnega končnega umetniškega dela.

Pomeni ameriške zastave v 3D slogu

Ta tetovaža bo predstavljala dostojanstvo, spoštovanje in čast, ki jo imate za ZDA. Poleg tega bo nošenje tetovaže ameriške zastave v 3D slogu pomenilo občutek svobode in svobode. Poleg tega bo upodobil znak čistosti.

Ideje za umestitev

 • Zadnji del vratu
 • Klešče
 • Biceps
 • Prsni koš

Spomenik ljubljeni tetovaži

Tetoviranje imena je eden najbolj ganljivih načinov, da se poklonimo tistemu, ki je žrtvoval svoje življenje zaradi države. Ideja je, da bi v ozadju dobili ameriško zastavo, na kateri bi bilo napisano ime katerega koli znanega vojaškega moža. Če pa imate nekoga iz svoje družine, ki je služil državi in ​​žrtvoval življenje, lahko svoje ime dodate na svojo domoljubno tetovažo.

Pomeni spomina na tetovažo ljubljene osebe

Pokazal bo vašo ljubezen do osebe, ki je žrtvovala svoje življenje, medtem ko je služila državi.

Ideje za umestitev

 • Prsni koš
 • Nazaj
 • Roke

domoljubne tetovaže

Pogosta vprašanja

Tukaj je nekaj pogostih vprašanj o domoljubnih tetovažah, ki bi jih morali poznati:

Koliko stanejo ameriške tetovaže

Običajno srednja oznaka stane 80 do 200 dolarjev, velika tetovaža od 300 do 1200 dolarjev, tetovaže s polnimi rokavi pa več kot 1500 dolarjev. Vendar so to splošne ocene. Vsak dizajn tetovaže bo imel različne stroške, ki jih bo plačal vaš umetnik.

Kateri je najboljši čas za domoljubno tetovažo?

No, ni posebnega časa za ameriško tetovažo. Čeprav mnogi Američani danes označujejo svojo kožo s takšnimi oznakami, lahko okrasite enega od zgoraj omenjenih modelov, da z njimi proslavite svojo naklonjenost državi.

Glavni odhod

Z veliko povpraševanjem po domoljubnih tetovažah se zdi, da takšne oznake naraščajo. Čeprav lahko na internetu najdete veliko idej, smo vam ponudili najboljše. Poleg tega so zgoraj omenjene tetovaže podrobno opisane s svojim pomenom in možnostmi postavitve, tako da ne pustite zmede.

Ne glede na to, ali imate neskončno naklonjenost Ameriki ali želite praznovati privilegij svoje domovine, vam bo skupni seznam idej zagotovo pomagal izbrati najboljšo oznako za vas! Vendar se prepričajte, da ste izbrali najboljšega tetovatorja v svojem mestu za lepo in lepo tetovažo. Nenazadnje, ko si naredite tetovažo, dobro poskrbite za oznako, dokler se rana popolnoma ne zaceli.

About the author

Adblock
detector