125 edinstvenih tetovaž s puščicami s pomeni

Puščice imajo že dolgo zelo pomembno mesto v skoraj vseh kulturah v zgodovini. Pojavile so se v številnih Indijanske kulture, so bili uporabljeni v zgodovini, vojskovanju, lovu, vizijah, sanjah in številnih drugih znamenjih. Puščica se je pojavila tudi v starodavni, sodobni in novejši zgodovini.

Ideje, ki jih lahko ustvarite s tetovažami s puščicami, so neomejene. Lahko naredite tetovažo s puščico, ki združuje veliko kulturnih in zgodovinskih pomenov. Lahko tudi ustvarite ali skicirate svojo idejo o tetovaži in počakate na pravi trenutek, da jo položite na kožo. Te ideje o tetovažah bi lahko bile napolnjene z veliko okraski, ki umetnikom in vam omogočajo, da jim zagotovite svoj osebni pridih.

puščice-tetovaže

Vrste tetovaž s puščicami

Enojna puščica

Ena najpogostejših vrst modelov tetovaž s puščicami. Ko gre za simboliko, lahko eno puščico usmerimo v določeno smer. V resničnem življenju lahko puščice služijo kot zaščita pred zli in negativnimi elementi. Puščica lahko spremeni svoj pomen, odvisno od drugih simbolov, ki jo spremljajo. Ena sama zlomljena puščica bi lahko pomenila mir in konec dolgega spora.

Dve puščici

Dve križajoči se puščici lahko simbolizirata tesno prijateljstvo z nekom ali s skupino prijateljev. To vrsto tetovaže bi lahko dobili kot ujemajočo se tetovažo z dobrim prijateljem. Toda dve puščici, ki gledata drug od drugega, prav tako označujeta vojno, zato bodite natančni pri pridobivanju te vrste tetovaže.

Več puščic

Tetovaža, ki vključuje skupino puščic skupaj, predstavlja moč, pripravljenost na vojno in enotnost. Ta vrsta tetovaže obstaja že dolgo, prvič opažena v večini indijanskih skupin. V svoji dobi se na več tetovaž s puščicami gleda kot na vrsto zveze med različnimi indijanskimi plemeni v času vojne ali družinami, ki se združujejo, da bi lovile hrano. V Mongoliji tetovaža z več puščicami simbolizira Džingis -kanov nauk o pomenu družine in enotnosti za njegove otroke.

Zlomljene puščice

Še ena priljubljena oblika preproste tetovaže s puščico je zlomljena puščica. Tiste, ki si zlomijo tetovaže s puščicami, pogosto pridobijo tisti, ki jim je pred kratkim zlomljeno srce. Nekateri bi morda mislili, da je koncept te vrste tetovaže lepljiv, vendar se motijo ​​- odvisno od umestitve, tetovaže z lomljenimi puščicami vedno izgledajo neverjetno, še posebej, če jih postavite skupaj z nekaj drugimi spektakularnimi simboli, ki zagotovo posredovati sporočilo osebe tistim, ki ga vidijo. Poleg srčnega utripa bi ta tetovaža lahko simbolizirala mir in tudi znak, da konflikt ni odgovor na nič.

Tetovažo s puščico lahko postavite skupaj z diamanti, srčki, zvezdami, narekovaji, perjem, cvetjem in lovilci sanj. Tetovaže s puščicami pravzaprav izgledajo dobro skupaj s citatom, saj oblika puščice omogoča, da citat postavite pred njega, to pa je lahko kul videz tetovaže puščice. Še ena priljubljena oblika je mešanje s kompasi in puščicami ter navtično zvezdo.

puščice-tetovaže

Pomen Arrow Tattoos

Ljudje, ki želijo s svojim življenjem poiskati dober pogled na življenje, si lahko naredijo tetovažo s puščico. To je zato, ker predstavlja prehod skozi smiselno smer ali iskanje in končno odkrivanje pravilne poti do lastnega življenja. Tetovaže s puščicami lastniku vedno posredujejo sporočilo, naj se še naprej premika in sprejema vse, kar jim prinaša prihodnost. Tetovaže s puščicami s puščico, ki se izvleče iz premca, bi lahko bile povezane z nekom, ki želi v življenju doseči toliko stvari, vendar tega ne more storiti iz različnih razlogov. Ko je puščica spuščena iz premca, to v veliki meri simbolizira prehod na stopnjo v njihovem življenju, ki je vznemirljiva, pozitivna in predvsem povsem nova.

Tetovaža s puščico se pogosto obravnava kot znak moškosti. To je najverjetneje eden od razlogov, zakaj je veliko tistih, ki si tetovirajo, moški, bolj kot ženske. Vendar to ne pomeni nujno, da puščica ni le oblikovanje tetovaže, omejeno samo na fante – tudi ženske si lahko privoščijo takšno tetovažo, nekatere pa celo vključijo podteme, da bodo primerne po svojem okusu.

Modeli tetovaž s puščicami so povezani tudi z določenim horoskopskim znakom – Strelcem, ki je na splošno predstavljen z lokom in puščico. Pogosto se s puščicami predstavlja ljubezen, moč, moč ali dober občutek za smer. To pomeni, da se samo premikate v katero koli smer, v katero se odpravljate, in se ne ozirate nazaj na tisto, kar ste pustili za seboj. Drug pomen tega je, da ste pripravljeni zapustiti svoje prejšnje življenje, pozabiti na svoje zamere ali napake do nekoga in poiskati drugo priložnost za življenje. Tetovaža s puščico mora biti povezana s pozitivnimi občutki, zato se lahko vsakič, ko imate priložnost videti svojo tetovažo, spomnite na svojo osebno moč in na to, kako lahko presežete vse, da izpolnite svoje cilje v življenju.

Glej tudi:

  • 125 najboljših azteških tetovaž za moške
  • 125 najboljših tetovaž oči za leto
  • 125 tetovaž hobotnice za leto 2017
  • 125 modelov tetovaže sonca in lune za moške & Ženske
  • Zakaj bi morali (ali ne bi morali) tetovirati z akvarelom

Idealna umestitev tetovaž s puščicami

Na gležnje, zapestja, prst in ušesa lahko pritrdite majhen dizajn tetovaže s puščico. Tetovaže večje ali srednje velikosti se vedno nanesejo na nogo, ramo, prsni koš, stegno, roke, stranice in hrbet.

Postavitev tetovaže s puščico na nogo pomeni tudi prehod na novo življenje – Ta vrsta tetovaže simbolizira odhod v eno smer, ne da bi se spominjali preteklosti.

Določeni ljudje imajo tudi tetovaže s puščicami na hrbtenici, vendar je ta proces zelo boleč. Hrbtenica je eno zadnjih mest, kjer bi si morali ljudje tetovirati-Ker človekovo hrbtenico sestavlja šestindvajset kosti, štiriindvajset jih gre od zadnjega dela vratu do medenice.

Če je vaša stvar narediti seksi tetovažo, potem so najboljša mesta, kjer jih naredite, spodnji del hrbtenice, želodec, hrbet, rebra in stegno.

Nasveti za pripravo tetovaž s puščicami

Preden se odločite za tetoviranje, morate tetovatorju povedati, če imate kakšne alergije ali kožne bolezni ali druge vrste bolezni, kot so hemofilija, krvavitve, alergije na kovine, jod ali kreme, sladkorna bolezen, nosečnost ali visoka/ nizek krvni tlak. Če se odločite za tetovažo med nosečnostjo, pojdite k zdravniku, preden nadaljujete. Oseba ne sme čutiti utrujenosti ali lakote, ko stopi v salon za tetoviranje.

Po opravljeni tetovaži ne smete drgniti kemičnih pilingov, losjonov ali mazil po celem telesu. Prav tako ne smete obiskati solarija, se odpraviti na ponarejeno porjavelost ali se po telesu urezati ali odrgniti, zlasti na območju, kjer boste tetovažo postavili..

Tatoo s puščico za stopalo lahko traja dolgo, da se ozdravi, zato morate najprej dobro premisliti, preden se odločite, ali si ga res želite. Tri dni pred vadbo ne nosite zaprtih čevljev ali nogavic – če si torej tetovirate stopalo v zimski sezoni, bodite pripravljeni ostati doma do tri tedne. Nog ne namakajte v vodi, saj lahko to uniči pigmentacijo črnila. Ne pozabite, da sveže tetovaže in voda niso dobra kombinacija.

Povprečni stroški storitev & Standardna cena za tetovaže s puščicami

Obstaja na ducate ljudi, ki želijo dobiti prvo obliko tetovaže s puščico. Enostavnost tetovaže pomeni tudi, da je poceni in zanjo vam ne bo treba preveč prihraniti. Umetnikom tetovaž vam tudi ne bo treba zaračunati toliko, saj puščice niso preveč zapletena oblika in ne bodo imele preveč težav pri graviranju. Če povzamemo vse, je puščica zelo priporočljiva kot dobra prva tetovaža.

Povprečna trgovina s tetovažami se običajno zaračuna na uro. Večina izkušenih umetnikov tetoviranja bo vsako uro zaračunala najmanj 250 USD, najvišje in najmanj 100 USD. Tudi tetovaže, ki imajo najpreprostejšo zasnovo in traja le trideset minut, bodo drage.

Nasveti za vzdrževanje po tetoviranju puščice

Skrb za tetovažo bo odvisna od nasveta umetnika. Upoštevajte nekatere previdnostne ukrepe, še posebej, ko greste spat. Prvo noč po tetoviranju lahko izteče čista plazma z vmešanim črnilom. Ne skrbite – to je le način, kako telo prepreči nekatere vrste okužbe. Vendar pa je to lahko tudi odličen način za uničenje vaše posteljnine ali oblačil. Pred spanjem nosite raztrgano ali staro pižamo ali srajco – če ne, se lahko zbudite tako, da na oblačilih in rjuhah nastanejo madeži črnila in plazemske madeže. Uporabljajte neabrazivna oblačila in rjuhe in se ne dotikajte tetovaže, medtem ko se zdravi.

About the author