125 fantastičnih idej za tetoviranje reber (s pomeni)

Tetovaže z rebri so eden najbolj spremljanih trendov v svetu tetovaž. Možnosti oblikovanja so ogromne in hitro lahko ugotovite, ali jih želite prikazati ali ne. Tetovaža z rebri je odličen način, da pokažete svojo strast spremembe telesa brez grožnje izgube zaposlitvene možnosti.

Čeprav se je podoba tetovaž skozi leta spreminjala, je okoli te oblike samoizražanja še vedno veliko stigmatizacije. Lahko popolnoma nadzirate, kdaj in kje želite svoje tetovaže z rebri deliti z ljudmi okoli vas.

Izberete lahko majhen dizajn, citate, verze ali celotno tetovažo na območju rebra. Večina tetovaž z rebri je narekovajev ali del večje tetovaže na hrbtu. Znane osebnosti in pop zvezde so precej v trendu razmetavanja tetovaž na rebrih; lahko izbirate med enim od njihovih modelov ali greste po edinstveni poti.

Preden tetovirate kateri koli del telesa, se prepričajte, da veste vse o tem. Od pomena oblikovanja do tega, kako se anatomija odziva na tetoviranje. Bolečina in čas celjenja, pravzaprav, kako dolgo bo trajalo dokončanje tetovaže, je odvisno tudi od zasnove.

tetovaža z rebri

Poleg tega, če nameravate dobiti geometrijske vzorce ali plemenske tetovaže, boste morda morali najti trgovino, specializirano za to vrsto umetnosti. Če nameravate dobiti izdelano zasnovo, ki bo povzročila večjo rano po telesu in bo verjetno draga, prihranite.

Nekoč so bile tetovaže spodbuda za izbiro trenutka, danes pa je skoraj 75% tetovaž informirana izbira. Zato lahko datum tetovaže odložite in jo naredite na znanem mestu, namesto da bi to naredili po nižji ceni.

Tetovaže niso začasna izbira in nujno je vlagati v nekaj, kar boste nosili s seboj do konca svojega življenja. Tetovaže z rebri so izjemno oseben posel; ljudje ponavadi dobijo modele, ki jim nekaj pomenijo.

Umetniki tetovaže razkrivajo, da so ljudje, ki si naredijo tetovažo na rebrih, prvič, njihova tetovaža na rebrih pa bo verjetno ostala skrivnost. Seveda se lahko odločite, da ga pokažete v osupljivih kopalkah, vendar morate natančno vedeti, kaj želite nositi na koži do konca svojega življenja..

Naredite svoje raziskave, poiščite kraje in salone za tetoviranje, ki imajo dober ugled, in ponudite posvetovanja pred dejanskim imenovanjem tetovaže. Posvetovanje je nujno, če prvič dobivate določeno mesto.

Morate razumeti, kako deluje oblikovanje, kako dolgo bo trajala seja in kaj lahko pričakujete glede bolečine. Če ste navdušenec nad tetoviranjem in želite na svoja rebra vtisniti pristno japonsko ali kitajsko tetovažo, boste morda morali na čakalni seznam potrpežljivo čakati dve leti.

Poskrbite, da bo oblikovanje, ki ga izberete, naredil nekdo, ki ve, kaj počne. Ne želite, da bi na koncu imeli čudovito sliko svojega otroka, vtisnjeno v vaše telo, ki prikazuje grozno bitje. To se zgodi, če ne izberete pravega tetovatorja. Če nekdo ni specializiran za portrete- tetovaže si ne priskrbite, ker je to priročno.

tetovaže z rebri   

Kako se morate obleči, ko greste na sestanek?

Priporočljivo je, da nosite ohlapna oblačila, ki jih je mogoče enostavno potegniti navzgor, da ustvarite tetovažo. Zlasti dame bi se morale obleči v oblačila, ki omogočajo tetovatorju, da na območju rebra vtisne želeni dizajn.

tetovaža z rebri

Kako boleča je tetovaža z rebri?

Preden se odločite za tetoviranje rebra, vam svetujemo, da razumete tabelo bolečin in kako se vsaka postavitev odzove na dotik igle. To je odvisno tudi od vaše tolerance do bolečine in od tega, kako dobro prenesete občutek. Na nekaterih delih telesa je bolečino mogoče opredeliti bolj kot pekoč občutek in ne kot dejansko bolečino. Toda za področje reber poskrbite, da ste dovolj predani, da prenesete bolečino.

Območje reber velja za eno najbolj bolečih umestitev. To je mogoče pripisati dejstvu, da je rebrasto območje sestavljeno predvsem iz kosti in skoraj ni kožnega tkiva ali mišice, ki bi ublažila vbod igle.

Podobno kot poškodba bolj boli na kostnih delih, enako velja tudi za tetovaže. Druga pomembna podrobnost, ki si jo morate zapomniti, je dejstvo, da bolj ko bo vaša izbrana zasnova bolj boleča, bo bolj boleča. Čas, ko je potrebno tetovažo natisniti, je odvisen od podrobnosti o oblikovanju in strokovnosti tatujevca. Nekateri umetniki menijo, da so njihova dela edinstvene stvaritve in si radi vzamejo čas za izpopolnjevanje mojstrovine. Nekatera znana imena v svetu tetovaž bodo celo pripravila celoletni načrt za dokončanje tetovaže.

Zato se je potrebno predhodno posvetovati s svojim tatoo umetnikom. Lahko zelo dobro pojasnijo tabelo bolečin in se z vami pogovorijo o vaših možnostih.

Vibracije iz igle se lahko celo počutijo kot valovi, ki gredo skozi vaš želodec in kosti v prsnem košu. Za nekoga z nizko toleranco bolečine to ni kraj za začetek.

Za prvo tetovažo

Če razmišljate o območju rebra za svojo prvo tetovažo, je najbolje, da si premislite. Večina nasvetov strokovnjakov za tetovaže, da ne bi dobili prve tetovaže na območju prsnega koša. To pogosto vodi v neznosne bolečine, saj oseba, ki si tetovira, ne pozna dotika igle. V večini primerov ljudje proces ustavijo, saj postane neznosno. Najbolje je, da začnete na bolj bučnem mestu.

Izkušnja tetovaže z rebri

Stroj za tetoviranje je zasnovan za vbrizgavanje črnila v dermis z uporabo igle, ki prebije povrhnjico. To ni prijeten občutek, za nekatere se zdi, kot da jim nekaj ostrega strga po koži, za druge bolečina doseže neznosno raven.

Tetovaža z rebri je grozljiva izkušnja tudi za nekoga, ki se redno tetovira. Izdelan dizajn ali citat bo bolj boleč kot tetovaža z eno kapjo.

rebraste tetovaže

Kako dobro se zdravi tetovaža z rebri

Postopek zdravljenja vsake namestitve je odvisen od tega, kako dobro zanjo skrbite. Pooperativna oskrba lahko pospeši ali upočasni postopek. Nekaj ​​stvari lahko storite, da pospešite postopek in zagotovite, da se tetovaža z rebri dobro zaceli.

  1. Koža bo po prvi seji zelo razdražena in občutljiva; večina tetovažnih površin pokriva območje s tanko prozorno prevleko, da se prepreči trenje.
  2. Poskusite nositi ohlapna oblačila, ki se ne dotikajo rane, ali vrhove pridelka, ki omogočajo izpostavljenost rebra. Tudi po štirih do šestih tednih poskušamo čim bolj zmanjšati trenje.
  3. Ne spite na strani, kjer je vtisnjena tetovaža z rebri, kar lahko zelo razdraži kožo in jo zelo boli.
  4. Ko se rana zaceli, boste začutili željo po srbenju; to je strogo prepovedano, namesto da bi poskušali ublažiti srbenje z uporabo losjonov, kot je naravno kakavovo maslo itd..
  5. Sledite navodilom za nego po T; ne želite pretiranega celjenja na področju reber.
  6. Po nekaj tednih si lahko območje na splošno sperete, pred tem pa očistite le, kot svetuje umetnik za tetovaže.

Več informacij

Preden vstopite v salon za tetoviranje, morate vedeti “vse” o postavitvi tetovaže. Moški se morajo izogibati nošnji oblačil do štirih tednov, saj se ženske odločijo za oblačila, ki se ne spuščajo na jedkano območje, in nosijo lažje tkanine. Če je mogoče, izberite notranjo obleko, ki ima možnost lepljenja, namesto tradicionalne.

Kaj pa trakovi za torbe?

Ne samo pri oblačilih, ampak tudi pri dodatkih morate biti zelo previdni. Nič in mislimo “nič” se ne sme drgniti ob tetovažo, zlasti v prvih dveh tednih.

Kakšen je normalen čas zdravljenja?

Tetovaža z rebri se bo pozdravila v štirih tednih. Toda to je odvisno tudi od velikosti tetovaže in odziva vašega telesa na rane.

Ali bo hrana pomagala?

Če med zdravljenjem uživate hrano, ki krepi imuniteto, poskusite v svojo prehrano dodati vitamin C in vitamin K, da pospešite proces in preprečite okužbo.

Tetovaže z rebri in nosečnost

To je subjektivno za telo uporabnika. Pri nekaterih se tetovaža z rebri trajno razteza in spreminja, pri drugih pa se vse rodi po rojstvu otroka. Izboljša elastičnost vaše kože in poskuša dodati kolagen vaši prehrani skupaj z omega 3 maščobnimi kislinami..

Tetoviranje povečanja/izgube in rebra

Če se odločite za kirurške možnosti, je verjetno, da boste spremenili tetovažo rebra. Vendar pa bo pri počasnejših in naravnih oblikah povečanja/izgube teže sprememba zanemarljiva

Kakšne so nekatere oblikovalske ideje za tetovažo z rebri?

1. Pesmi

Pesmi so eden najpogostejših trendov v tetovažah z rebri. Lahko se odpravite tudi na pesmi v drugih jezikih. Megan Fox ima pesmi, vtisnjeno na področju prsnega koša; nekaj navdiha lahko zberete iz njene tetovaže.

2. Besede ali posamezne besedne zveze

To je tudi odlična tetovaža za področje reber, saj ni zelo izdelana in ne bo bolela tako močno, kot bi jo imela velika oblika. Če pa ima ena beseda za vas pomen, se držite tega.

3. Narava

Preizkusite nekaj barvnih tetovaž, ki jih navdihuje narava. Tu lahko dobite tudi silhuete živali ali jedkano cvetje. Lahko si tudi naredite tetovažo, ki jo navdihujejo vaša potovanja in živali, ki so doma v tej deželi. To je odličen način za spomin na vaša potovanja.

4. Pisma

Lahko si tudi naredite tetovažo abecede, ki vam nekaj pomeni. To lahko storite tudi v katerem koli drugem jeziku, na primer v francoščini ali arabščini itd.

5. Srčni utrip

Lahko dobite EKG graf vaše boljše polovice, vklesan v bližini rebra blizu srca. To je romantična gesta.

6. Valovanje

To je enojna tetovaža, ki odtisne krivuljo vala na območju rebra. To je zelo minimalna tetovaža, ki ne potrebuje veliko časa za ustvarjanje ali zdravljenje.

7. Vaša srečna številka

Če verjamete v take stvari, si lahko tukaj posnamete svojo srečno številko, saj vam je ni treba deliti z nikomer in jo vedno nositi s seboj, ne da bi z nikomer razlagali podrobnosti svojega prepričanja.

8. Poseben datum

Tetovaža z rebri je idealen kraj za vtis na zmenek, ki vam veliko pomeni. To je lahko dan, ko ste se poročili, imeli prvega otroka ali dosegli tisto, o čemer ste sanjali.

9. Vodna barva Art

Umetnost akvarela pridobiva veliko priznanja v svetu telesnih sprememb. Večina teh modelov je edinstvenih in izdelanih mojstrovin, ki se začnejo pri rami in segajo vse do kolka. To pokriva tudi območje prsnega koša. Če želite, lahko dobite tudi manjši dizajn in ga poleti razkažite v svoji najljubši poletni obleki.

10. Prilagojeni modeli

Z umetnikom za tetovaže se lahko pogovorite o svojem lastnem dizajnu in ga opravite na področjih rebra. Obstaja toliko možnosti, med katerimi lahko izbirate. Zmajeva tetovaža z modrimi plameni, ki prihaja iz ust, je fantastična oblika tetovaže z rebri.

About the author