125 idej o glasbenih tetovažah, ki bodo pretresle vaše telo

Glasbena industrija je ena najbolj uspešnih in raznolikih panog na svetu, ki ima velik vpliv na življenje ljudi, tako psihično kot fizično. Težko se je upreti nečemu, kot so glasbene tetovaže, saj ne glede na to, kako daleč ste od poslušanja glasbe in tudi če vam ni všeč, je zagotovo na vas tako ali drugače vplivalo. Mnogi ljudje si tetovirajo glasbo iz različnih razlogov.

Za ljudi, ki delajo v glasbeni industriji, so glasbene tetovaže precej pomembne, saj glasbena tetovaža pomeni njihovo strast in predanost tej uspešni industriji. Ljudje, ki radi poslušajo glasbo, jo tudi razumejo, še posebej, če je nanje vplivala posebna besedila. Nekateri radi dobijo glasbo na inštrumente, še posebej, če nanjo igrajo, ali pa ima morda celo večjo zgodbo. Ni nobenega posebnega razloga, zakaj bi si nekdo želel in si moral narediti glasbeno tetovažo.

Na internetu lahko naletite na različne ideje za glasbene tetovaže, ki se lahko nekoliko odločijo, ko se odločite za eno. Zato smo vam pomagali zbrati nekaj najboljših idej za glasbene tetovaže, ki bi jih morali razmisliti, skupaj z njihovimi pomeni.

Glasbene tetovaže

Pomen glasbenih tetovaž

Vsakdo, ki je videl glasbeno tetovažo, pokaže, da je definitivno ljubitelj glasbe. Resnični pomen tetovaže pa se lahko razlikuje glede na marsikaj, na primer simbole in vrsto glasbene tetovaže. Kot smo že omenili, obstaja ogromno različnih glasbenih tetovaž. Morate se prepričati, da izberete tistega, ki klikne z vami, in simbolika, ki mu je pripisana, vam lahko da kakšen pomen.

Ena najpogostejših glasbenih tetovaž so tetovaže glasbenih not. To so znani glasbeni simboli, ki prikazujejo glasbenike ali njihovo splošno ljubezen do glasbe. Pomen te tetovaže je bolj povezan z zgodbo o uporabniku in kako in kdaj jih je zadela glasba. Poleg tega je pomen te posebne tetovaže precej poseben in je nekaj, s čimer se lahko povežejo številni glasbeniki in ljubitelji glasbe.

Nekatere glasbene tetovaže simbolizirajo obdobje, v katerem ste se rodili, ali vrsto glasbene zvrsti, ki vam je všeč. Nekaterim bi na primer na telo nalepili kasete, ki simbolizirajo obdobje glasbe, ki ji pripadajo, in so z veseljem odraščali. Te tetovaže dajejo zelo starinski pridih in pomen. Drugi simbolični glasbeni pomeni tetovaže so v vrsti instrumenta, ki ga dobiš. Poseben instrument bi lahko imel poseben pomen. Morda vas bo spomnilo, kako ste na tem instrumentu igrali z nekom, ki ste ga izgubili, ali kako ste začeli svojo glasbeno pot ali kariero s tem posebnim instrumentom.

Če se odločite za edinstveno glasbeno tetovažo, na primer tetovažo z gumbom za predvajanje, boste dosegli nekaj simboličnega. Tetovaže z gumbi za predvajanje simbolizirajo vašo ljubezen do sodobne glasbe, kot sta elektronska in pop glasba. Ima tudi veliko globlji pomen od tega, saj simbolizira, kako bi morali nehati izgubljati čas in se raje odpraviti ven igrati. Pomen te tetovaže je zelo spodbuden in motivacijski za ljudi, ki želijo začeti s svojo glasbeno kariero, a se tega preveč bojijo.

Kot lahko opazite, so pomeni glasbenih tetovaž odvisni od zasnove tetovaže. Glasbene tetovaže pomagajo ustvariti vašo osebnost, te tetovaže pa vam pomagajo tudi pri povezovanju z ljudmi, ki imajo enako ljubezen do glasbe. Ne glede na to, za kakšno glasbeno tetovažo se odločite, bo vedno imela globok pomen. Tako močan je pomen glasbenih tetovaž. Da ne omenjam, glasba pomaga združevati ljudi, tudi če je v obliki tetovaže.Glasbene tetovaže

Idealne umestitve za glasbene tetovaže

Ko gre za izbiro idealne umestitve za glasbene tetovaže, je ni tako težko izbrati. Glasbene tetovaže so ena najbolj vsestranskih tetovaž, saj obstaja toliko modelov, ki ustrezajo vsakemu delu vašega telesa. Izbira prave umestitve je odvisna predvsem od vrste tetovaže, ki jo želite, in njene velikosti.

Če razmišljate o majhni glasbeni tetovaži, jo lahko naredite na zapestju, rokah, vratu, prstih, gležnju ali v bližini ključne kosti. Majhne glasbene tetovaže, kot so glasbene note ali majhni inštrumenti, ustrezajo tem področjem. Glasbene note na prstu so zelo pogosta glasbena tetovaža in izgledajo neverjetno edinstveno in zadovoljivo, če jih dobite.

Če se odločite za večjo glasbeno tetovažo, ki bo morda zahtevala več prostora, se lahko odločite, da jo nanesete na hrbet, prsni koš, trebuh, rokav ali stegna. Če želite iti ven, lahko na sprednjem delu telesa naredite celotno glasbeno tetovažo, ki bi vključevala različne simbole in veliko podrobnosti. Majhne glasbene tetovaže so veliko pogostejše in izgledajo veliko bolje. Vendar je vaša izbira, odvisno od vrste tetovaže, ki jo želite doseči.

Včasih s tako veliko možnostmi oblikovanja lahko postane težko določiti popolno postavitev vaše tetovaže. Zato si vzemite čas, da ugotovite umestitev in se z njo počutite udobno. To je odvisno tudi od tega, ali želite, da je vaša glasbena tetovaža vidna. Najboljši način za izbiro prave umestitve je, da najprej izberete oblikovanje glasbene tetovaže od spodaj, nato pa se lahko preprosto odločite za umestitev tetovaže, ki ste jo izbrali.

Glasbene tetovaže

Ideje za glasbene tetovaže

Razpršene tetovaže glasbenih zapiskov

Razpršene tetovaže glasbenih zapiskov

Iščete preveč subtilen in edinstven dizajn za vašo glasbeno tetovažo? To raztreseno glasbeno noto morate preizkusiti. Ta tetovaža se pojavi na enega od edinstvenih načinov, zaradi česar je tetovaža privlačnejša za pogled.

Ta tetovaža je sestavljena iz črnih pisanih glasbenih not, ki tečejo v eno smer. Obstajajo različne vrste glasbenih not; vedno lahko dobite, kolikor želite, odvisno od tega, koliko prostora želite zapolniti.

To je ena najbolj prilagodljivih tetovaž, na katero boste naleteli, in odlično simbolizira vašo ljubezen do glasbe. Pomaga tudi pokazati, da živite življenje s tokom glasbe in da je to edino, kar vam lahko pomaga preživeti težke čase.

Rose kitara tetovaža

Rose kitara tetovaža

Če iščete glasbeno tetovažo, ki je precej izrazita, a subtilna, se odločite za to tetovažo na kitari z vrtnico. Ta tetovaža ima kitaro s črnim črnilom in nekaj neverjetnih podrobnosti, ki jo lahko prikažejo kot staro kitaro.

Okoli kitare se ovije dolga vrtnica z mehko zelenimi lističi. Podrobnosti te tetovaže so osupljive, saj pomagajo prinesti vintage pridih. Ta tetovaža bi lahko pomenila veliko stvari, vendar je bolj podobna tetovaži tribunala.

To tetovažo lahko dobite v spomin na nekoga, ki je igral kitaro, ali na slavnega podeželskega pevca, ki vam je bil všeč. Ta tetovaža lahko pokaže tudi vašo ljubezen do igranja tega inštrumenta, če je ne prikažete kot razsodišče.

Vintage tetovaža mikrofona z glasbenimi opombami

Vintage tetovaža mikrofona z glasbenimi opombami

Lahko se odločite tudi za to vintage tetovažo mikrofona z glasbenimi notami in dosežete eno najbolj kul glasbenih tetovaž. Ta tetovaža je sestavljena iz črno -sivega mikrofona, ki je zaradi velikega senčenja videti skoraj resničen.

Okrog mikrofona je nekaj črno -rjavih pisanih glasbenih not, ki so precej vidne, in nekaj zvezd, označenih s črno, ki dajejo videz pop zvezdnika.

To je ena najpogostejših tetovaž, na katero boste naleteli, vendar se nikoli ne stara, zlasti med zvezdniki in znanimi pevci. Mnogi ljudje dobijo to tetovažo na zapestju, saj se bolj poveže s to tetovažo mikrofona in ji doda več pomena.

Tetovaže slušalk visoke ločljivosti

Tetovaže slušalk visoke ločljivosti

Če ste glasbeni čudak, ki ne more preživeti dneva, ne da bi poslušal vaše vsakodnevne marmelade, imamo za vas pravo tetovažo. Lahko se odločite za to tetovažo slušalk visoke ločljivosti in dosežete eno najboljših glasbenih tetovaž, ki ustrezajo vašemu glasbenemu življenjskemu slogu.

Ta tetovaža vključuje slušalke v 3D, črne barve z nekaj rdečimi detajli. Umetnik je sredi slušalk upodobil utrip srca z rdečo barvo. Predstavlja glasnost in vaš srčni utrip, ki teče v ritmu glasbe.

V sredini je tudi nekaj črnih pisanih glasbenih not. V tej tetovaži je veliko senčenja, ki daje 3D učinek, zaradi česar je ta tetovaža tako edinstvena in jo je težko zamuditi. Ta tetovaža je precej simbolična, saj predstavlja vašo obsedenost pri vsakodnevnem poslušanju glasbe.

Prav tako kaže, da ste oseba, ki z glasbo preprečuje vse negativne misli in resničnost, s katerimi se niso pripravljene soočiti. Obžalovali boste, da ste zamudili tetovažo s tako globokim pomenom in umetniškim videzom.

Glasbena tetovaža v akvarelu

Glasbena tetovaža v akvarelu

Če želite svoji glasbeni tetovaži dodati nekaj barve, morate preizkusiti to tetovažo z akvarelno glasbo. Ta tetovaža je sestavljena iz glasbene note in črte glavne knjige, črne barve. Umetnik tetovaže je po črtah razpršil nekaj akvarelov, kot so modra, roza in oranžna, da mu da barvit pridih. Tehnika tetoviranja z akvarelom je ena najbolj kul tehnik, ki jih umetniki tetoviranja radi uporabljajo, in izgledajo neverjetno dobro na preprostih tetovažah, kot je ta. Še enkrat, ta tetovaža prikazuje vašo ljubezen do glasbe in ljudem namiguje, da imate dober posluh za glasbo.

Lirična glasbena tetovaža

Lirična glasbena tetovaža

Besedila, uporabljena v različnih pesmih, so velika atrakcija za preveč ljudi, predvsem pa so besedila tista, zaradi katerih se ljudje zaljubijo v koncept ustvarjanja glasbe. Vsak od nas ima najljubšo besedilo iz vsakodnevnih marmelad. Če želite popolno glasbeno tetovažo, lahko izrazite svojo ljubezen do svojih najljubših besedil, tako da jo naribate v tej lirični glasbeni tetovaži. Ta tetovaža vključuje črno črno knjigo z glasbenimi notami, črno -belimi.

Čez vrstice bodo vaša najljubša besedila izbrane pesmi prikazana s črnim črnilom. Ta besedila so lahko karkoli, vendar se morate odločiti za tisto, o čemer lahko razmislite, ali za nekaj, kar vas lahko v življenju spodbudi, da se počutite dobro in delate dobre stvari. To je precej pomembna tetovaža in nekaj, kar ljubitelji glasbe ne smejo zamuditi.

glasbene tetovaže

glasbene tetovaže

oblikovanje glasbenih tetovaž

Pogosta vprašanja

Koliko bo stalo glasbeno tetoviranje?

Glasbene tetovaže niso tako drage in običajno stanejo tisto, kar stane večina tetovaž. Stroški pa bodo odvisni od velikosti in dizajna tetovaže. Če se odločite za majhno glasbeno tetovažo na prstu, boste morda morali plačati okoli 60 do 100 USD. Če pa se odločite za veliko glasbeno tetovažo, ki bi vam lahko vzela celo telo, boste morali biti pripravljeni plačati okoli 200 do 500 dolarjev. Stroški so odvisni tudi od kraja, kjer si tetovirate, saj nekateri umetniki tetovaž zaračunavajo na uro, kar bi lahko močno vplivalo na ceno.

Ali je v redu, če na svojo svežo tetovažo nanesem vazelin?

Ko si naredite glasbeno tetovažo, lahko nanjo nanesete vazelin, vendar le, če se je vaša tetovaža popolnoma zacelila. Najbolje je, da z nanašanjem vazelina ne hitite, razen če se koža okoli tetovaže močno začne sušiti. V nasprotnem primeru vazelin ni potreben.

Zaključek

Zdaj, ko ste naleteli na najboljše glasbene tetovažne ideje in imate predstavo o pomenu teh tetovaž, ne smete oklevati, da jih dobite. Te tetovaže so idealna izbira za vas, če ste glasbeni navdušenec in če se lahko povežete z njo, je vedno dobro, da si naredite tetovažo, ki jo lahko tudi povežete.

Ker je na voljo toliko različnih možnosti, izbira prave oblike ne bi smela biti problem. Ne pozabite si vzeti časa pri izbiri pravega, ki vam morda ne bo všeč. Zato pohitite, stopite v ritem in izberite najboljšo glasbeno tetovažo s temi fantastičnimi idejami za glasbene tetovaže.

About the author