125+ idej o tetovažah Ocean Ocean, ki so Uber-Cool

Oceanske tetovaže so nenavadne od vseh različnih vrst tetovaž, ki jih ljudje dobijo. Med različnimi memi, morskimi psi, lobanjami, škorpijoni in filmskimi citati, ki jih ljudje dobijo kot tetovaže, ljudje pogosto spregledajo oceanske tetovaže, kar je zelo nepošteno, če vidimo ogromen potencial teh tetovaž.

Poleg tega, če ste nekdo, ki je spregledal oceanske tetovaže v prid kakšni drugi priljubljeni tetovaži, je tukaj seznam kul idej za oceanske tetovaže, ki si bodo zagotovo premislili.

oceanske tetovaže

Ideje za oceanske tetovaže

Oceanske tetovaže so zelo mračno črnilo, ki na telesu nosi mir samega oceana. Poleg tega imajo oceanske tetovaže za razliko od večine tetovaž, ki imajo simbolni pomen ali neko obliko čustvene navezanosti na osebo, dodatno terapevtsko vlogo. Zato, če vas zanima, tukaj je nekaj idej za oceanske tetovaže, ki vas bodo zagotovo pustile v strahu.

 1. Minimalistična oceanska tetovaža

Kdo pravi, da morajo biti oceanske tetovaže ogromne tako po velikosti kot po podrobnostih? Minimalistične tetovaže z vsemi preprostimi linijami in pomanjkanjem podrobnosti imajo enako terapevtsko vrednost kot katera koli druga oceanska tetovaža. Ljudje, ki imajo minimalistične oceanske tetovaže, pogosto dobijo valove ali naraščajoče plimovanje na telesu.

Tetovaže valov in plimovanja so neverjetno pomirjujoče in lahko izgledajo zelo srčkano s pravo velikostjo in obliko. Te minimalistične tetovaže vedno nosijo temno barvo, kot sta črna ali modra, ki izgleda preprosto osupljivo. Kar se tiče postavitve minimalistične tetovaže, bo zagotovo videti odlično na podlakti, zapestjih, ramenih ali vratu.

 1. Ocean Tattoo rokavi

Medtem ko minimalistična tetovaža resnično ujame videz in občutek oceana v majhnem dizajnu, minimalistična tetovaža ne drži sveč na rokavih oceanske tetovaže za bolj zavzete od vas. Ti rokavi uporabljajo celotne roke ali noge za ustvarjanje čudovitega portreta morja.

Rokavi, kot so ti, so pogosto premajhni, da bi imeli portrete stvari, kot so ladje in kaj ne, vendar so dovolj velike, da pokažejo spodnji del oceana in različne živali, ki plavajo v njem. Rokav lahko naredite zelo živahen in barvit, za živali pa uporabite realističen ali bolj risani slog.

 1. Linework Wave

Linework je zelo redek slog tetoviranja, ki ga lahko zelo malo umetnikov uspešno izvede. Mrežni valovi prikazujejo več valov, ki se zrušijo drug v drugega v zelo zadovoljivi tetovaži. Čeprav tetovaža ves čas uporablja samo linijsko mrežo, je več kot dovolj, da valovom predstavi podrobnosti.

Ker je sama po sebi nekoliko minimalistična tetovaža, uporablja le eno barvo. Uporabite lahko barve, kot sta črna in temno modra, da to tetovažo resnično ločite od večine drugih tetovaž.

 1. Ladja na vodi

Ladje so brez dvoma nekatere najbolj kul tetovaže, ki jih lahko dobite na svoji koži. Medtem ko si ladijske tetovaže zagotovo zaslužijo seznam tatujev, je ta še posebej v svoji ligi. Tatoo prikazuje ladjo, ki pluje po morju in daje tetovaži zelo pomirjujoč in mračen videz.

Barve te tetovaže so lahko svetle in živahne, vendar morda nimajo enake pomirjujoče vizualizacije kot pri enobarvni tetovaži.

 1. Dotwork Waves

Če ste mislili, da so redne tetovaže redke, so tetovaže s pikami precej redkejše in veliko bolj nejasne. Ne dovolite pa, da vas zatemni ta skrivnost v slogu tetovaže, saj lahko resnično naredi odlične tetovaže, kot je ta na dotwork. Tetovaža prikazuje čudovite valove, vse zapleteno narisane z drobnimi pikami črnila, ki tetovaži resnično daje edinstven videz skupaj s pomirjujočo estetiko.

Dotwork, podobno kot linework, uporablja eno barvo v celotni tetovaži, v večini primerov pa je ta barva črna. Če menite, da vas barva ne predstavlja pravilno, se lahko odločite za katero koli drugo temno barvo, saj svetle barve običajno niso žive na koži.

 1. Svetlobna hiša Kupi ocean

Svetilniki so edinstvena ideja za tetoviranje, ki je ne vidite pogosto, vendar je tatoo, ki ima veliko simbolično vrednost. Tetovaža svetilnika predstavlja vodstvo, upanje in varnost, zaradi česar je morda ena najboljših oceanskih tetovaž. Čeprav svetilnik skupaj z oceanom ne predstavlja nič posebnega, svetilnik stran od oceana naredi tetovažo neverjetno pomirjujočo.

Kar se tiče barv te tetovaže, ima enobarvno barvno shemo, zaradi česar je tetovaža veliko bolj atmosferska.

 1. Palme na plaži

Nič ni tako sproščujoče kot lep, miren dan na plaži. Poleg tega, če ste kdaj imeli srečo, da uživate v lepem in mirnem dnevu na plaži, natančno veste, kako pomirjujoča je lahko izkušnja. Spomnite se tega občutka v vsakem trenutku s to neverjetno tetovažo na plaži, napolnjeno s palmami, oceanom in lepo peščeno plažo.

Ta tetovaža ima veliko več barv kot prejšnje tetovaže in to povečanje barve je pravzaprav veliko bolj pomirjujoče in pomirjujoče, kot če tetovaža sploh ne bi imela barve.

 1. Oblikovanje koralnih grebenov

Ste naveličani gledanja običajnih valov in plimovanja, ki jih ljudje uporabljajo pri oblikovanju oceanov? No, potem je ta zasnova koralnih grebenov morda le sveža sprememba tempa, ki ste jo morda iskali. Koralni greben pod oceanom je neverjetna izbira za tetovažo preprosto zaradi barv, ki jih ima večina koralnih grebenov, in kako dobro se prevedejo v tetovaže.

Za to tetovažo boste potrebovali veliko prostora, zato je najbolje, če to naredite, teleta, hrbet in prsni koš, predvsem zaradi pozornosti do detajlov.

 1. Ocean Life Tattoo

Druga odlična ideja za tetovažo je tetovaža ocean ocean, ki je ogromen portret rib pod morjem. Tetovaža je neverjetno bogate barve in vsebuje veliko zapletenih podrobnosti. Vendar pa je zaradi ogromne velikosti tetovaže najboljše mesto za to hrbet in to samo za najbolj predane in potrpežljive od vas.

 1. Morski pes v oceanu

Poklonite se enemu od največji trilerji doslej (čeljusti), s to neverjetno tetovažo morskega psa. Tetovaža morskega psa je prav tako velika, vendar ne tako velika kot ogromen podvodni portret. Ta tetovaža lahko naredi odličen rokav na roki ali nogi ali pa se dobro poda na tele, prsi in hrbet. Tetovaža je neverjetno barvita in izgleda preprosto lepo.

 1. Tetovaža sirene

Morske deklice so bile v preteklosti zelo pogoste med mornarji, a sčasoma se je ta tetovaža zaradi neverjetnega dizajna in lepe umetnosti vse pogosteje pojavljala pri ženskah. Morske deklice so morske deklice, njihova lepota pa je tukaj na ogled po zaslugi realističnega umetniškega sloga. Barve te tetovaže so odvisne od vas in bodo videti odlično v črni ali beli barvi ali v svetlih živahnih barvah.

Pomeni

Oceanske tetovaže se zelo razlikujejo od večine drugih tetovaž, ne samo zaradi drugačnega estetskega ali umetniškega sloga, ampak tudi zaradi osnovnega pomena. Oceanske tetovaže, zlasti tiste z valovi in ​​plimovanjem, so zelo pomirjujoče in zelo pomirjujoče. Ljudje pogosto dobijo te tetovaže iz terapevtskih razlogov, očitno pa je, da izgledajo dobro in da imajo osnovni pomen. Zato, preden se odločite za svojo tetovažo, morate najprej razumeti osnovni pomen tetovaže in se nato odločiti.

Postavitev tetovaže

Tudi postavitev tetovaže je zelo pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri tetovaže. Tetovaže so z leti postale tako priznana umetniška oblika, da tam, kjer si tetovirate, lahko veliko pove tudi o vas kot osebi. Dober primer tega je, ko se tetovirate na vidnih delih telesa, na primer na podlakti, rokah, vratu, obrazu, ste nekdo, ki je zelo samozavesten pri izbiri in radi živite pod svojimi pogoji. Medtem ko so tetovaže na delih telesa, ki so običajno skriti, zelo intimne in kažejo, da ste nekdo, ki želi slediti standardni karieri, vendar se ne boji pokazati svoje ustvarjalnosti.

Pogosta vprašanja

Ali me bodo tetovaže na hrbtu zelo prizadele?

Hrbet je veliko bolj občutljiv del telesa in tudi potem, ko se bo anestetik med tetovažo stisnil.

Kaj je tetovažni bonton?

Tetovažni bonton je sklop pravil, ki so jih oblikovali tatoo umetniki, da strankam ne bi postavljali vprašanj; nekaj priročnika. Etiketa tetovaže vključuje stvari, kaj obleči, kako sedeti, kako se pogovarjati z umetnikom in splošna pravila.

Ali moram dati nasvet svojemu umetniku za tetovaže?

Mnogi menijo, da je dajanje tatujevcev obvezno, vendar se lahko odločite, da tega ne storite, če umetnik ni izpolnil vaših pričakovanj. Če pa dobro opravijo svoje delo, je morda nespodobno oditi brez napitnine.

Zaključek

Oceanske tetovaže so samostojna oblika terapije, zaradi česar so le te ena največjih tetovaž. Poleg tega imate na voljo različne možnosti velikosti, ko gre za oceanske tetovaže, zato jih lahko zagotovo najdete glede na to, kaj iščete.

About the author