125 idej o čustvenih družinskih tetovažah, s katerimi lahko pokažete svojo ljubezen do njih

Ni lepšega kot pokazati in izraziti svojo ljubezen in podporo do nekoga na poseben način, kot je umetnost. Tetovaža je ena najboljših oblik umetnosti in idealna izbira za izražanje svojih čustev ali v tem primeru za izkazovanje ljubezni in podpore do nekoga. Družinske tetovaže so zelo priljubljene v tetovažni industriji in se pojavljajo kot trend zaradi neverjetnih modelov in lepih ilustracij. Tako kot druge tetovaže obstaja razlog, zakaj mnogi ljudje okrasijo svoje telo z družinsko tetovažo: za prikaz močne vezi in ljubezni, ki jo delijo s svojimi družinami.

Vendar pa vse družinske tetovaže ne kažejo ljubezni in naklonjenosti do družinskih članov, vendar nekateri to razumejo, da se spomnijo na težave, ki so jih preživeli z družinami. Mnogi, ki prihajajo iz pokvarjenih domov, jih tudi dobijo. Družinske tetovaže ne prikazujejo samo ljubezni do vaših krvnih sorodnikov, ampak tudi ljubitelji tetovaže dobijo te tetovaže, da pokažejo, kako so njihovi prijatelji tudi njihova družina.

Če želite narediti čustveno in srčno tetovažo, ni nič boljšega kot pobarvati svoje telo z družinsko tetovažo. Z ogromno zbirko družinskih idej za tetoviranje je lahko težka odločitev izbrati pravo. Ne skrbite, saj vas pokrivamo; da bi vam pomagali, smo spodaj uvrstili najboljše ideje o družinskih tetovažah z njihovimi duševnimi pomeni.

Pomeni družinskih tetovaž

Družinske tetovaže prikazujejo številne različne pomene, zaradi katerih je ta vrsta tetovaže tako edinstvena in močna. Splošni pomen družinske tetovaže je ljubezen in vez družine, vendar ima vsaka oseba svojo družinsko tetovažo drugačno zgodbo. Nekateri to razumejo, da jih opomnijo na njihovo bogato otroštvo, nekateri pa pridobijo moč, saj družinske tetovaže simbolizirajo moč in ljubezen.

Poleg tega obstaja veliko vrst družinskih tetovaž, s katerimi se lahko poklonite ljubljeni osebi, ki ste jo izgubili. Te tetovaže običajno vsebujejo pomembne datume in angelske aureole. Ta tetovaža vas spominja, da vas ljubljena oseba še vedno pazi na vas in da bo vedno v vašem srcu, tudi če ni fizično prisotna.

Družinske tetovaže ne kažejo le ljubezni do vaših krvnih sorodnikov, kot so vaši starši in sorojenci, ampak lahko prikažejo tudi ljubezen do vaših prijateljev. Ali pa posebno skupino, s katero ste odraščali in preživeli večino svojega časa, in je postala vaša družina. Obstaja veliko znakov in simbolov, ki jih lahko vključite v svoje družinske tetovaže, ki imajo različne pomene. Zaradi tega so družinske tetovaže za vas bolj smiselne in svete.

Pri družinskih tetovažah gre bolj za to, da cenite odnose, s katerimi vas je Bog blagoslovil, največji blagoslov pa je družina. Zato tudi družinske tetovaže pomenijo, da cenite Boga in kako hvaležni ste mu, da vas je blagoslovil s čistimi odnosi in ljudmi, s katerimi lahko preživite vse življenje. Številne družinske tetovaže simbolizirajo tudi borbe, zlasti za tiste ljudi, ki niso imeli idealnega družinskega življenja in so prišli iz razpadlih družin. To jih opozarja, naj ne ponavljajo napak svojih starejših, ko imajo svojo družino.

Najboljša stvar pri družinskih tetovažah je, da lahko zaznate vsak pomen in s svojo tetovažo pripovedujete svojo zgodbo. Vaša zgodba ni nujno smiselna za druge, dokler se lahko povežete z njo, in vas na nek način motivira. Ne glede na to, kakšno družinsko tetovažo si boste privoščili, bo imela vedno sveti pomen, saj je to tisto, za kar gre pri družinskih tetovažah.

Morda ste še vedno nekoliko zmedeni, če se prvič odločite za družinsko tetovažo. Privoščite si nekaj minut in nadaljujte z branjem, da poiščete nekaj ljubkih idej za družinske tetovaže. Pomagal vam bo bolje razumeti pomen družinskih tetovaž in vas prisiliti, da si ga takoj priskrbite.

Družinske tetovaže

Idealno mesto za družinske tetovaže

Izbira umestitve za družinske tetovaže ni tako težka, saj boste naleteli na številne modele družinskih tetovaž, ki so primerni za vsako področje. Če imate radi minimalne modele in se odločite za majhno družinsko tetovažo, ki vsebuje le datum ali majhen simbol, lahko razmislite o tem, da to naredite na prstih, zapestju, roki, vratu, za ušesom, obrazom in komolcem. Za večje družinske tetovaže, ki vključujejo družinska drevesa ali portrete, bi bilo najboljše mesto hrbet, stegno, trebuh, prsni koš, roke in noge.

Morda boste želeli več kot eno družinsko tetovažo, če ste tatoo čudak, še posebej, če je toliko družinskih tetovaž, ki ustrezajo vsaki postavitvi na vašem telesu. Če želite, da bi bila vaša družinska tetovaža bolj smiselna, bi bilo idealno mesto, da jo narišete, prsi, še posebej, če gre za družinsko tetovažo poklon. To bo pokazalo, da je oseba vedno v vašem srcu. Ko ste izbrali popolno družinsko obliko tetovaže od spodaj, lahko preprosto najdete pravo postavitev zanjo.

Ideje za družinske tetovaže

Družinska tetovaža Baby Steps

Družinska tetovaža Baby Steps

Ta družinska tetovaža za otroške korake je ena najbolj srčnih tetovaž, ki jih lahko dobijo starši. Ta tetovaža vključuje štiri odtise s črnim črnilom, od katerih ima vsak svoje ime, uglašeno v ukrivljeni pisavi. Vsak odtis predstavlja vsakega otroka v vaši družini. Če imate več otrok, lahko vedno dodate več odtisov. Če želite to tetovažo narediti še bolj posebno, lahko dobite natančen odtis prvih korakov vašega otroka.

Noben od staršev ne more zamuditi, da bi si naredil to tetovažo, saj izraža ljubezen in veselje, ki ga čutiš zaradi svoje prisotnosti, in lepe spremembe, ki so jih prinesli v tvoje življenje. Ta tetovaža predstavlja tudi vaše prve korake k starševstvu, ki označuje neverjetno potovanje kot starš na tej zemlji.

Ustvarjalna družinska tetovaža Adams

Ustvarjalna družinska tetovaža Adams

Če želite svoji tetovaži dodati animirani in domišljijski pridih, se morate odločiti za to tetovažo družine Adams. Ta tetovaža je kot nalašč za vas, če ste odrasli ob gledanju te neverjetne risanke in nekoliko vidite njihove lastnosti v svoji družini.

Vključuje črno -beli portret družine Adams z nekaj črnimi detajli in črnimi vranami v ozadju, ki posnemajo temo te risanke v tetovaži. Ta tetovaža predstavlja vašo ljubezen do te predstave in prikazuje, da ne glede na to, kako čudna ali nora je vaša družina, jih boste vedno imeli radi.

Družinska tetovaža z znakom neskončnosti

Družinska tetovaža z znakom neskončnosti

Če želite narediti popolno subtilno družinsko tetovažo, ki bo pomagala pokazati globoko ljubezen do vaše družine in ni prevelike velikosti, se morate odločiti za to družinska tetovaža z znakom neskončnosti. Vključuje črno označen znak neskončnosti, ki se konča z besedo “družina.” Da bi bila ta tetovaža bolj predstavljiva, lahko v dizajn vnesete rožnato črnilo ali katero koli drugo barvo, ki bi ustrezala tej neskončni družinski tetovaži..

To je ena najbolj simboličnih družinskih tetovaž, saj prikazuje, kako se družina večno drži z vami, tako v dobrih kot v slabih časih. Prav tako je dober opomnik, da bo tudi če v življenju nimate nikogar, vaša družina vedno ob strani do konca.

Družinsko drevo Družinska tetovaža

Družinsko drevo Družinska tetovaža

Iščete obliko, ki bi lahko prikazala vso vašo družino v eni tetovaži? Ali pa ne želite zamuditi nobenega družinskega člana? Ta tetovaža družinskega drevesa je idealna izbira za vas. Vključuje drevo s sivim in rdečim črnilom s številnimi vejami, vsaka veja pa je sestavljena iz imena družinskega člana, črnega črnila.

Deblo drevesa bo vključevalo imena vaših starih staršev ali pa samo priimek. Večje družinsko drevo lahko dobite, če imate veliko družino, ni pa nujno, da vključite samo svojo družino.

Vključite lahko tudi imena svojih najboljših prijateljev ali sotekmovalcev, s katerimi ste odrasli. To družinsko drevo izgleda realno kot kdaj koli prej zaradi odličnih senčil in barvnih dodatkov v tej tetovaži.

Družinska tetovaža

Družinska tetovaža

Ni lepšega kot starš, ki si s to čudovito družinsko tetovažo izrazi ljubezen do svojih otrok. Ta tetovaža vsebuje črne pisane figure, ki vključujejo dve deklici in očeta, ki drži srce z rdečo barvo. Da bi tej tetovaži dal animirani videz, je umetnik dodal majhne elemente, kot so baloni in trava, da bi uporabniku pomagal povedati zgodbo.

Ta tetovaža ni namenjena samo staršem; ga lahko dobi vsak. Če se želite spomniti svojega čudovitega otroštva in se spomniti, kako drugim dati ljubezen, tako kot so vas imeli radi vaši starši in bratje in sestre, je to tatoo, ki ga potrebujete. V to tetovažo lahko vedno dodate več znakov palic, da bo bolj zabavno in razburljivo.

Družinska tetovaža Ohana

Družinska tetovaža Ohana

Če se želite odločiti za nekaj edinstvenega in srčkanega, se lahko odločite za to družinsko tetovažo Ohana. Ta posebna beseda izhaja iz znane Disneyjeve risanke Lilo in Stitch. Če ste odrasli ob gledanju te risanke in je vaša družina podobna njihovi, se morate vsekakor odločiti za to. Ta tetovaža je sestavljena iz besede Ohana, črne barve in narezane s pisavo pisave.

Ta tetovaža je zelo pomembna, saj predstavlja vašo ljubezen in vez za prijatelje in družino. Ohana na havajskem pomeni dobrodošla. Ta tetovaža prikazuje, kako prijetno se počutite v družini. V tem primeru je lahko vaša družina kdorkoli, tudi vaša domovina, kjer ste se rodili.

Tribute Family Tattoo

Tribute Family Tattoo

Iščete čustveno družinsko tetovažo, s katero bi se poklonili družinskemu članu? Prišli ste do prave možnosti. Ta poklon družinska tetovaža vključuje portrete obrazov dveh otrok v črno -sivi barvi z rdečo vrtnico na sredini. Poleg tega beli in sivi oblaki v ozadju predstavljajo nebesa. Nad portreti je tudi transparent, ki vsebuje datum in ime osebe. Od vas je odvisno, koliko portretov želite dodati glede na to, komu dajete poklon.

Ta tetovaža je lep način, da se spomnite svojega družinskega člana, ki ni več z vami, in vas opomni, da bodo vedno v vašem srcu. Ta tetovaža zavzame veliko prostora; zato bi ga morali razmisliti o uporabi na področjih, kot so prsi ali hrbet.

družinske tetovaže

družinske tetovaže

družinske tetovaže

modeli družinskih tetovaž

Pogosta vprašanja

Koliko stanejo družinske tetovaže?

Družinske tetovaže stanejo skoraj enako ceno kot katera koli tetovaža. Vendar pa je cena odvisna od velikosti in dizajna vaše tetovaže. Če se odločite za majhno družinsko tetovažo, na primer neskončno družinsko tetovažo, boste morali porabiti okoli 100 do 150 dolarjev. Če pa ste ljubitelj ekstravagantnih, velikih družinskih tetovaž, kot so tetovaže družinskega drevesa, vas bo to stalo veliko več, skoraj 200 do 350 dolarjev. Te cene se razlikujejo od enega do drugega salona za tetoviranje, saj nekateri saloni zaračunavajo urno. To pomeni, da vas lahko tetovaža stane več ali pa jo celo dobite za nizko ceno.

Ali tetovaže pomagajo izgubiti težo?

Po tetoviranju lahko izgubite nekaj kilogramov. Med procesom tetoviranja se vaš metabolizem poveča zaradi stopnje nervoze; zato vaše telo začne porabljati kalorije. To je odličen pokazatelj, da med procesom ostanete hidrirani in napolnjeni z energijo. Da ne omenjam, nikoli ne pojdite na tetovažo na tešče.

Zaključne besede

Zdaj, ko ste naleteli na nekaj najboljših družinskih tetovaž skupaj z njihovim pomenom, lahko izberete popolno zase. Če pogledate modele in pomene, lahko ugotovite, kako prestrašene so družinske tetovaže. In če ste že ljubitelj tetovaž, bi bil zločin, če si ne bi privoščili vsaj ene družinske tetovaže. Zato dobro izkoristite te družinske ideje za tetoviranje in si čimprej zagotovite svoje!

About the author