125+ idej za tetovaže dvojčkov, da se izrazite

Ljudje, rojeni med 21. in 21. junijem, imajo tretje zodiakalno znamenje – Dvojčke. V astrologiji velja za zračni znak. Tudi planet Merkur je vladar dvojčkov, zato so moški in ženske dvojčki pogosto energični.

Različna astrološka ozadja povezujejo rimskega boga glasnika s tem sončnim znakom. In po splošnem prepričanju ta vidik naredi ljudi, rojene pod tem znakom, živahne in duhovite.

Po naravi so radovedni in genialni. Če naletite na nekoga, ki brez oklevanja komunicira in deli informacije, obstaja velika verjetnost, da je to dvojček.

Kljub temu jih lahko nekatere okoliščine naredijo nestabilne in nemirne. Z gotovostjo lahko rečemo, da so te zanimive lastnosti glavni razlog, da postajajo znani modeli tetovaž Gemini.

gemini-tetovaže

Oblikovanje in pomen tetovaže Gemini

Ideje za tetovaže, ki jih navdihujejo Dvojčki, so elegantne in nosijo raznoliko vzdušje. Ti modeli nakazujejo veliko stvari.

Na primer, simbol zodiaka Dvojček pomeni plodnost za ženske. Ženske bodo morda želele, da bi katera od njih prejela blagoslov in veliko sreče ali če bi želela zanositi. Najdete lahko številne modele in barve, ki jim dajejo ženstven pridih.

Tudi različni horoskopski znaki dvojčkov pomenijo moč za ženske in moške. Kljub temu lahko še vedno dobite veliko simboličnih idej, zasnovanih posebej za moške.

Tradicionalni horoskopski znak dvojčkov, ki se pojavlja tudi kot Rimska številka 2 prikazuje dvojnost. Znano je, da označuje dvojčka. Zato se zdi ta ideja idealna za par dvojčkov, ki bi pozdravil dojenčke dvojčke. Dvojčki se lahko odločijo tudi za tradicionalno obliko, s katero pokažejo svojo močno vez.

Če imate raje tetovaže z minimalnimi podrobnostmi, bi vam najbolj ustrezalo ozvezdje Gemini. Spada v kategorijo preprostih in izraznih oblik.

Mnogi od vas bi radi pokazali svojo tetovažo. V tem primeru lahko tetoviranje dodatnih dveh vozlov v zasnovi opravi delo namesto vas. Če želite izraziti svojo okusno umetniško plat, se odločite za Gemini, tetovirano v kaligrafski pisavi.

Postavitev tetovaže Gemini

Postavitev zodiakalnega znaka Dvojčka je različna. Tetovažo lahko naredite kjer koli na telesu, da izboljšate svoj videz. Vendar pa imajo različni ljudje raje spodnji del hrbta, hrbet, prsni koš ali celo gleženj.

Omeniti velja, da vas tetoviranje rame z modelom, ki ga navdihujejo Dvojčki, opisuje kot odhajajočo in družabno osebo.

Kraj tetovaže ima v tem kontekstu tudi ključno vlogo. Poskusite nekaj časa razmišljati, kje bi ga dobili, in ne spreglejte dejavnika v celoti.

Torej, če iščete čudovite ideje za tetovaže, izberite eno s spodnjega seznama in pokažite svojo ostro osebnost Dvojčkov.

gemini-tetovaže

Preprost simbol dvojčka z namigom iskrice

Tradicionalni modeli so lahko videti tudi vznemirljivi. Večina tetovatorjev si prizadeva za izvajanje tradicionalnega dizajna, ki izstopa. Enostavni tetovaži lahko vedno dodate iskrico, da jo izboljšate. Prav tako je hiter način, da svojo tetovažo Gemini naredite žensko, ne da bi se odločili za drastične spremembe.

Oblikovanje tetovaž delfinov

Ljudje, ki imajo raje majhne in občutljive ideje, se lahko odločijo za tetoviranje delfinov. Ta ideja vsebuje tudi kanček harmonije. Je kombinacija simbola Dvojčkov in vsakogar najljubšega delfina iz morskega bitja, ki prikazuje povezavo med sočutjem človeka in naravo. Poleg tega, delfini so priljubljeni zaradi prijaznosti, svobodna in genialna narava. Zato ne bi bilo napačno trditi, da bo ta tetovaža vašemu telesu dodala milost in pomen.

Pojdi na vozle

Vozli v tej zamisli se nanašajo na obljubo. Če se izogibate velikim in drznim modelom, bi morali iti na to. Poleg tega lahko ideja, ki jo navdihujejo Dvojčki, ustreza tako moškim kot ženskam. Odtisnite ga na gleženj, da dobite izrazito vibracijo.

Ideja o soncu in luni

Luna in sonce pomenita številne stvari. Najpogosteje tetoviranje lune in sonca prikazuje ljubezen in mir. Kaže, da cenite sočutje nad nasiljem. Brez dvoma ta zamisel spodbuja k razmišljanju. In dobro deluje, če iščete nekaj srednje do velikega.

Ideja o astroloških simbolih dvojčkov

Tetovaže dvojčkov pogosto vsebujejo osnovni pomen. Tako kot ta astrološka ideja ustvarja ravnovesje med pravim in napačnim. Ta tetovaža z merilno lestvico je precej velika in se dobro poda na hrbet. Ljudem, ki imajo radi podrobne tetovaže, bo ideja zagotovo všeč.

Umetnost plesnega tetoviranja

Ta vrsta tetovaže zodiakalnega oblikovanja Gemini bo všeč vsem, ki cenijo plesno umetnost. Prikazuje dekle, obrnjeno na glavo, ki prikazuje drzno plat vaše osebnosti. Ta vsestranska tetovaža je srednje oblike. In brez dvoma bo na vašem vratu videti osupljivo. Poleg tega naj bo popolnoma črna, da kar najbolje izkoristite dizajn.

Vzemite navdih iz ognja, zemlje in vode

Ustvarjalnost nima meja. Navdih lahko črpate iz skupnih, a trdnih elementov okoli sebe. Na primer, tetovaže dvojčkov, ki vsebujejo tri trikotnike, pogosto opisujejo kot ogenj, zemljo in vodo. Ta ideja vključuje ravno črto z majhnimi trikotniki, ki zvenijo kot nalašč za ljudi, ki ne želijo izdelanih tatoo modelov.

Gemini Half Moon Tattoo

Luna, polna ali polna, izgleda čudovito na temnem nebu. Tatoo Gemini, ki ga navdihuje keltska luna, se zdi občutljivo in lepo. Ženske bi se morale odločiti za nego svoje ženske strani. Postala bo privlačna vitrina za vaše telo.

Tetovaža ozvezdja dvojčkov

Nobena ideja o tetovaži se ne zdi tako popolna kot ozvezdje Dvojčkov. Razmislite o tem, da na svoje roke vtisnete zvezde, da dobite nekaj nenavadnega. Takšne ideje vedno pridejo prav, če se zdijo tradicionalni simboli neprivlačni.

Ideja za tetovaže plodnosti

Idejo lahko razumete samo z imenom, ki je namenjeno ženskam. Ustvarjanje tetovaže plodnosti na katerem koli delu telesa ne kaže le možnosti rojstva v prihodnosti, ampak se nanaša tudi na svetlo prihodnost in veliko sreče.

Ideja o simbolih dvojčkov

Tetoviranje roke, vratu ali ramena s tradicionalnim simbolom Dvojčkov lahko pritegne veliko pozornosti, če vanj vnesete rože. Izberite odtenke po svoji izbiri in bodite pripravljeni na komplimente o svoji ustvarjalnosti.

Gemini jabolčni cvet tetovaža

Jabolčni cvet predstavlja nove začetke. Lahko je karkoli, od nove kariere do hiše. Poleg tega se zdi povezava med simbolom Dvojčka in cvetom jabolka fantastična. Ta zasnova zahteva podrobnosti, da se lepo zaključi. Ideja jabolčnega cveta izgleda najbolje na hrbtni strani rame.

Ideja za tetovaže Life Lines

Te vrstice, ki pokrivajo vaš prst, se lahko zdijo nenavadne, vendar vsebujejo trden pomen. Neprekinjena linija prikazuje optimizem, ki ga ima dvojček. Tudi rešilne poti pomenijo življenje, ki teče v tebi. Razmislite o tetoviranju reševalnih vrvi na prstih, da cenite življenje in vsak dejavnik, povezan z njim.

Simbol dvojčkov in luna

Nikoli ne morete zgrešiti s simbolom Dvojčka in idejo tetovaže lune, ki prinaša otroško plat vaše osebnosti. Ker oblikovanje potrebuje prostor za risanje, predlagamo, da ga postavite na prsni koš.

Ozvezdje dvojčkov z zvezdami

Rahlo izdelano ozvezdje Dvojčkov z zvezdami okoli se zdi zabavna ideja. S tem dizajnom tetovaže lahko ohranite eleganco ozvezdja in hkrati poskrbite za svojo preprosto osebnost. Zasnova se lahko razlikuje. Torej bi moralo izgledati dobro na roki, hrbtu in stegnih.

Ideja za tetoviranje cvetja marjetice

Cvet marjetice se lahko na različne načine poveže z horoskopskimi znaki dvojčkov. Ta cvet je priljubljen zaradi svoje svežine, ki vam takoj polepša dan – lastnosti, ki jih zlahka najdete pri dvojčkih. Barvna shema naj bo mehka in subtilna, oblika pa srednja. Lahko ga postavite kamor koli na telesu, da vsak dan širite pozitivo in veselje.

Tetovaža dvojčkov, navdihnjena z vodo

Navdih iz skupnega elementa, kot je voda, se zdi nenavadna ideja. Je eden od simbolov Dvojčkov, ki prikazuje sladko in igrivo plat vaše osebnosti. Umetnika tetovaže lahko prosite, naj na hrbtu ali vratu nariše srednje velike valove. Ta preprosta ideja bo v vas prinesla pravega Dvojčka.

gemini-tetovaže

Dodajte maske svoji tetovaži Gemini

Res je, da maske nimajo nič skupnega z znakom Dvojčka. Vendar pa bo dodajanje tetovaže v hipu izboljšalo vaš videz. Napišite Gemini na hrbet s kaligrafsko pisavo skupaj z maskami na ozadju in voila – pripravljeni ste razmetati svojo edinstveno tetovažo.

Ideja za tetovaže z združenimi glavami

Pri dvojčkih gre za sočutje in harmonijo. Ta ideja bo zagotovo všeč feministkam, ki radi opolnomočijo druge ženske. Dve skupni glavi žensk v tetovaži izkazujeta svojo enotnost za isti cilj. Močno sporočilo lahko razširite tako, da se zanj odločite. Poleg tega bo majhen dizajn tetovaže videti lepo na rokah, ramenih ali hrbtu.

Tatoo dvojčkov z dvema cvetjema

Ta ideja vam omogoča, da izberete svoje najljubše rože. Kombinacija dvojčkov in cvetja je zelo smiselna zaradi pozitivnih lastnosti, povezanih z ljudmi, rojenimi pod tem sončnim znakom. Vključite lahko vrtnice s pridihom rdečih odtenkov, da osvetlite strastno naravo, ki jo imate. Poleg tega je odvisno od vas, ali ga položite na vrat ali gleženj, da izboljšate celoten videz.

gemini-tetovaže

Vrteči se simbol dvojčka

Ne bi bilo narobe trditi, da se stari šolski dvojčki ne bi motili, če bi se za navdih za tetovaže odločili za tradicionalne simbole dvojčkov. Pravzaprav je precej presenetljivo, da lahko tipična oblika tetovaže Gemini izgleda nenavadno z dotikom vrtinčenja. Poleg tega je to zabaven način za spopadanje s svojo obsedenostjo s tradicionalnimi znaki. V oblikovanje vključite nekaj barve in pustite, da pritegne veliko pozornosti.

Simbol drobnega dvojčka na prstu

Ste vi tisti, ki se izogibate krepkim tetovažam in se trudite najti dostojno? Ta majhen simbol simbola Dvojčkov je bil ustvarjen za vas. Samo na prst in dajte svetu vedeti, da ste pravi Dvojčki. Poleg tega bi morali s to idejo malce zasenčiti, da bi postala nekoliko bolj domiselna. Takšna tetovaža je edinstven način, da svoji osebnosti dodate milost.

Pojdi na Gemini Butterfly

Nič se ne zdi tako srčkano kot vtiskanje metulja, ki ga navdihuje znak zodiaka Dvojčka. Pokazal bo, kako ste lahko ustvarjalni z obliko in barvno paleto. Velikost modela se razlikuje od majhnega do srednjega. Predlagamo, da nabavite srednje velikega metulja, ki bo pokazal vašo okusno naravo.

Dvojčki in ključna ideja

Če iščete nekaj, kar navdihuje vintage, pojdite na tetovažo Gemini s ključem. Izgleda tako lepo, da vam ni treba dodati nobene barve. Dolžino ključa lahko ohranite dolgo ali srednjo, odvisno od vaših želja. Vendar upoštevajte, da so dolgi ključi navdihnili tetovaže, ki zahtevajo prostor za risanje dizajna brez težav. Pametno bi bilo, če si na hrbet vtisnete tetovažo ključa Gemini.

Majhna in sladka ideja

Večini ljudi se zdijo majhne stvari privlačne. Tako je varno trditi, da bo ta majhen simbol Dvojčkov všeč tako moškim kot ženskam. Velikost je precej majhna. Postavite ga na roko, prsni koš ali kamor koli, da je viden. Poleg tega bi bila velikost te tetovaže odlična, če iščete dodatno majhno tetovažo na telesu. To je sladek in preprost način, da ugotovite, da ste Dvojčki.

Listi in simbol dvojčka

Popolnoma lahko rečete ideji tetovaže dva v enem. Zasnova vključuje liste, ki kažejo vašo ljubezen do narave. Torej, če ga pridobite, boste lahko izrazili ljubezen do narave in zodiakalnega znaka. Obdržati morate velikost oblikovanja z malo podrobnostmi, da ohranite njeno lepoto. Pretiravanje z listi lahko spremeni pomen tetovaže.

gemini-tetovaže

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Spodnja črta

Zodiakalni simbol dvojčkov pomeni številne vidike, povezane z življenjem. Če delite isti sončni znak, izberite idejo za tetoviranje in bodite pripravljeni na številne komplimente.

About the author