125 idej za tetovaže levov, ki vas bodo razveselile

Če razmišljate o tem, da bi si privoščili ostro telesno umetnost, ne razmišljajte več, saj so te ostre lev leve popoln način, da razkrijete ostrino v svoji osebnosti. Levove tetovaže so se v zadnjih nekaj letih močno povečale, saj so ljudje spoznali več o različnih vrstah levjih tetovaž in pomembnih pomenih, ki jih ima.

V svetu s toliko negotovosti in kaosa vam včasih pomaga body art skozi to in ena najboljših tetovaž, ki bodo ustrezale tej situaciji, so levjeve tetovaže. Lev tetovaže vas bodo spodbudile, da postanete močnejši, in vas vedno spominjale na hudo plat v vas, ki jo morate včasih prebuditi.

V pomoč vam je spodaj omenjenih nekaj levovih tetovaž, ki vam bodo olajšale odločitev glede tetovaže, in spoznali boste različne pomene za vsako tetovažo. Zato se pripravite, da se boste počutili kot kralj svoje generacije s temi levovimi tetovažami.

Pomen tetovaže leva

Pomen levovih tetovaž

Levi spadajo pod družino Cat, znano kot najhujša in divja žival v džungli. Lev tetovaže povezujejo z nekaterimi najmočnejšimi lastnostmi, saj predstavljajo moč, kraljevsko last, vitalnost, pogum, moškost in moč. Včasih ljudje potrebujemo opomnik na take lastnosti, saj ga ponavadi zakopljemo nekje v svoji osebnosti.

Za osebo, ki išče takšne lastnosti, je tetovaža leva kot nalašč zanje. Lev tetovaže se prav tako počutijo vrhunske in vredne, še posebej, če se vam zdi, da vas nihče ne ceni toliko, kot bi moral.

Ljudem, za katere se zdi, da v svojem življenju izgubijo nadzor, vam levove tetovaže pomagajo, da si povrnete ta nadzor, predstavljate pa se tudi kot spoštljivo osebo in da je vaša pravica, da prejmete spoštovanje od vsake osebe na tem svetu. The starodavni Kitajci so verjeli da je lev pomembna vez med naravo in življenjem in da pomagajo vzpostaviti ravnovesje.

Obstajajo različne stvari, kot so rože in obrazi ljudi, ki se pojavljajo v levji tetovaži. Ti imajo lahko različne pomene, odvisno od razloga, zakaj ste dobili posebno tetovažo Lion. Ne glede na to, kakšno tetovažo leva boste imeli zaposlenega, vas bo vedno predstavljal kot oster in močan značaj. Spodaj navedene ideje tetovaže leva vam bodo pomagale pri izbiri tetovaže, ki bi se lahko nanašala na vašo zgodbo in značilnosti, zato ne zamudite kul idej za tetovaže leva.

Umestitev za tetovaže lev

Lev tetovaže so različnih velikosti in modelov. Če si prizadevate za tetovažo leva, ki vključuje veliko podrobnosti in senčenja, bi bila najboljša mesta za to na hrbtu, prsih, rami ali roki. Te umestitve omogočajo vašemu umetniku, da prevzame popoln nadzor in naredi čudeže z iglo za tetoviranje. Večina običajnih levovih tetovaž je velikih; lahko pa se odločite za manjšo tetovažo, če želite nekaj subtilnega in minimalističnega.

Tetovaže majhnih levov se dobro ujemajo z roko, nogo, v bližini kolka, roke ali ključne kosti. Ne glede na to, kje se odločite za tetoviranje leva, si izberite tetovažo, ki spoštljivo predstavlja dejanski konec tetovaže leva in velja za vašo vrsto osebe in ozadje, iz katerega prihajate..

Lion tetovaže za ženske

Vrste tetovaže leva

Spodaj so omenjene različne vrste ali kategorije levjih tetovaž, ki so zelo priljubljene:

  • Tetovaže verskega leva
  • Lion Rose Tattoo
  • Ženska tetovaža levinja lev
  • Levlje oči
  • Tetovaža levjega prsta
  • Tetovaža levjega prsnega koša
  • Tetovaža levje mandale
  • Geometrijska tetovaža leva
  • Tetovaža leva v akvarelu

To je le nekaj vidnih tetovaž leva; boste med pomikanjem navzdol naleteli na številne. Vsaka od teh levovih tetovaž ima močan pomen in čudovit dizajn, ki ga ne bi radi zamudili.

125+ idej za tetovaže levov

Če ste se odločili za izbiro pravega dizajna za svojo tetovažo leva, ne skrbite, saj vas bodo te čudovite ideje o tetoviranju leva razjezile in naredile vaš postopek izbire veliko bolj udoben. Prepričajte se, da ste izbrali obliko, ki vam bolj govori s pomenom, namesto da se popolnoma osredotočite na oblikovanje, čeprav so včasih pomembni.

Roar!

tetovaža levji rjovec

Ta ostra tetovaža levovih ust je ena najbolj briljantnih tetovaž leva, na katero boste kdaj naleteli. Ta tetovaža vključuje realistična levja usta z rjavim, črnim, belim in sivim črnilom. Funkcija odprtih ust je videti še posebej resnično, še posebej, ko umetnik tetovaže doda roza črnilo v jezik. Ta tetovaža je kot nalašč za stegno ali celo roko.

Če lahko vaš tattoo umetnik izvleče realizem v tej tetovaži, boste lahko dosegli tisto ostro in mogočno osebnost, ki jo daje lev. Pridobite si to tetovažo tako, da se spomnite, kako vstati in se boriti v svetu, polnem kaosa in greha.

Levji kralj

tetovaža levji kralj

Če želite doseči nekaj licenčnine v svoji tetovaži leva, poskusite to tetovažo levjega kralja. Ta tetovaža vključuje črno-sivo levji obraz s hudim videzom in kraljevsko krono na glavi. Ta tetovaža simbolizira vso licenčnino na vaši osebnosti in se počuti kot zvesta in intenzivna oseba. To predstavlja tudi, kako želite, da se drugi v družbi ravnajo z vami, saj ta tetovaža leva prikazuje kraljevski videz. Naredite to edinstveno tetovažo na roki ali hrbtu in si ustvarite nekaj kraljevskih in ostrih podob telesa.

Oko tigra

tetovaža tigrovih oči

Če ciljate na minimalistično, a krepko tetovažo, je to oko tetovaže tigra popolna tetovaža leva za vaše telo. Ta tetovaža vključuje črno-bele levje oči, ki so v obliki traku. Senčenje in kontura v očeh prinašata pravi realizem v tej tetovaži. Pridobitev te tetovaže predstavlja vašo notranjo osebnost. Mnoge kulture verjamejo, da je levja vizija znak, da nekdo bdi nad vami, in jo imajo tudi za dušo vdove. To je ena najpomembnejših tetovaž, ki je zagotovo ne bi želeli zamuditi.

lev-tetovaže

Lion Wings

tetovaža levjega krila

Ta edinstvena tetovaža levjih kril je precej fantastična in vam pusti nekaj edinstvene body art. Slavni igralec lige NBA LeBron James ima to lepo tetovažo na prsih. Ta tetovaža vključuje črno -beli levji obraz z dvema kriloma. Ta tetovaža ima v sebi mitsko lastnost. Poleg tega se povezuje s krščanstvom iz nauka evangelija po Marku, saj sveti Marko simbolizira krilatega leva ter v njem prikazuje moč in identiteto.

Če se vam zdi, da želite dati o sebi močno vibracijo, vam bo to pomagalo, če si boste privoščili to tetovažo. To tetovažo lahko dobite na prsih ali hrbtu.

Geometrijski lev

geometrijska tetovaža leva

Geometrijski vzorci so precej trendovski v industriji tetovaž in pomagajo vašim tetovažam dobiti edinstven in živahen dotik. Lahko preizkusite to geometrijsko tetovažo leva in dosežete odlične posnetke telesa. Ta tetovaža vključuje geometrijski obraz levov s črnim črnilom iz različnih trikotnikov. Za dodatno funkcijo bo vaš umetnik tatujev zasenčil nekaj zapletov s črnim črnilom, da bo ustvaril učinek polne globine. Ta tetovaža bo videti odlično na prsih ali roki.

Levja straža

tetovaža levje straže

Ta tetovaža stražarja leva je precej obsežna, saj ima pomemben pomen in nekaj lepih podrobnosti. Ta tetovaža je sestavljena iz rumeno levega obraza z lesom, pod njim pa levinja in dva mladiča. Umetnik uporablja zeleno črnilo za zalaganje trave in jo predstavlja v okolju, podobnem žonglerju. Podrobnosti in oblikovanje v levjem obrazu razkrivajo realizem. Ta tetovaža predstavlja zaščito med očetom in njegovimi otroki.

Očete prikazuje kot močne in določljive like. Prav tako prikazuje, kako ste pripravljeni za vsako ceno zaščititi svojo družino in koliko jo ljubite in skrbite zanjo. Zato, če želite prikazati skrb in ljubezen do svoje družine, je ta tetovaža kot nalašč za vas.

Pogumni lev

pogumna tetovaža leva

Če iščete tetovažo leva, ki bo videti odlično na prsih, ne iščite več, saj je ta pogumna tetovaža leva idealna tetovaža na prsih in vam pusti nekaj spektakularnih posnetkov telesa. Ta tetovaža vključuje črn in rjavkast levji obraz z vrtnico ob strani. Območje prsnega koša daje umetnikom tetovaže svobodo pri izvajanju obsežnih podrobnosti.

Ta tetovaža simbolizira pogum, predvsem kot tetovaža na levi strani prsi simbolizira pogum, ko ti leži nad srcem. Vrtnica običajno predstavlja lepoto, vendar s to tetovažo pomeni, da je nedotaknjena in da se ne glede na to, kako lepa in močna zgleda, se je ne smete dotakniti.

lev-tetovaže

Lev strele

Ta edinstvena tetovaža leva strele mora biti ena najboljših tetovaž leva, na katero boste naleteli. Če želite nekaj minimalističnega, a močnega, je ta tetovaža odlična izbira za vas. Ta tetovaža vključuje strelo s črno in sivo barvo, znotraj pa je levji obraz. Zgornji del vijaka zbledi na levo dlako.

Senčenje v tej tetovaži vam omogoča popoln prehod iz svetlega v temno, začenši s svetlejšim vrhom in temnejšim dnom. Ta tetovaža predstavlja vaše zmagoslavje in moč; lahko pa pokaže tudi slabo srečo, saj strele ustvarijo temo in pridejo skupaj z nevihto.

Lion Tribal Tattoo

tetovaža plemenskega leva

Mnoge plemenske kulture opredeljujejo leve kot vitalno žival in simbol, zlasti v afriških plemenih. Ta plemenski lev tetovaža vključuje črno leva obraz levov v različnih geometrijskih oblikah. Ta vrsta oblikovanja je bila pogosta v afriških plemenih, medtem ko so druga plemena ponavadi uporabila ukrivljene črte za ponazoritev tetovaže plemenskega leva. Ti modeli pritegnejo pozornost in vam pustijo nekaj čudovitih posnetkov telesa.

Če imate bogato dediščino plemena iz Afrike ali katerega drugega plemena, bi bila to popolna tetovaža za vas, na ta način lahko pokažete, kako umetniško ste ponosni na svojo dediščino. Mnogi ljudje te tetovaže dobijo samo zaradi fantastičnega dizajna in izgledajo odlično na prsih, rokah in hrbtu.

Levinja

Večina tetovaž levov ima zelo moški pridih; vendar je ta tetovaža levice popolna ženska tetovaža leva. Ta tetovaža vključuje leva s črnim in sivim črnilom, z dramatičnim ozadjem, ki prikazuje črne črne črte. Idealen kraj za prikaz te tetovaže bi bila na roki ali nogi. Ta tetovaža predstavlja, kako levinja lovi hrano za svoje otroke in se osredotoča na materinski vidik levinje.

Če želite pokazati svojo ljubezen in spoštovanje do ženske v svojem življenju, ki se je borila in ima značilnosti levinje, je ta tetovaža kot nalašč za vas. Prav tako prikazuje močno žensko osebnost v vas.

Tetovaža levje mandale

tetovaža leva mandala

Mandala tetovaže so zelo priljubljen trend tetoviranja in izgledajo osupljivo v tetovaži leva. Če želite nekaj ustvarjalnega in smiselnega, bi morali preizkusiti to tetovažo levove mandale. Ta tetovaža vključuje levji obraz s črnim in sivim črnilom, ki prikazuje samo eno stran z vzorci mandale. Umetnik uporablja belo črnilo za poudarjanje različnih značilnosti tetovaže. Levji izraz obraza daje drzno in krepilno vibracijo. Ta tetovaža predstavlja ponos in zaščito. Zato, če želite dati občutek ponosa, je ta tetovaža idealna za vas.

Minimalistična tetovaža levjega prsta

tetovaža levjega prsta

Če iščete majhno in edinstveno tetovažo leva, je ta tetovaža levljevih prstov prava za vas. Ta tetovaža vključuje črn in sivo levji obraz na prstu. Lahko ga naribaš na poljuben prst. Prostor med prsti odlično pohvali leve obraze in izgleda, kot da nosiš prstan. Ta tetovaža prikazuje vse pozitivne lastnosti, ki jih predstavlja lev, na primer moč, moč, pogum in še veliko več. Če se želite spomniti, da ste kot lev, vas bo ta tetovaža odlično opomnila in motivirala, da postanete močna oseba.

Judov lev

Judov lev je zelo priljubljena tetovaža leva in ima svojo pomembno zgodovino. Ta tetovaža vključuje rjovečega leva z rumenkastim črnilom s krono na glavi in ​​kraljevskim žezlom. Umetnik se eksotično ukvarja s to tetovažo, skupaj s senčenjem, kar prinaša realnost v tetovaži.

Ta tetovaža ima versko povezavo, saj mnogi kristjani verjamejo, da lev Juda simbolizira Jezusa Kristusa. Ta tetovaža izhaja tudi iz etiopske dediščine, saj lahko na tej tetovaži vidite etiopsko zastavo. Ta ion je bil pomemben za etiopsko kulturo, zato, če imate korenine, ki sledijo etiopskemu plemenu, bi si zagotovo morali privoščiti to močno tetovažo.

Pogosta vprašanja

Kako boleče mi je tetoviranje leva na prsih?

Lev tetovaže izgledajo neverjetno na prsih; vendar prinaša veliko bolečin, tako kot vsaka druga tetovaža. Tetovaže na prsih so precej boleče, saj imajo koščeno področje, sestavljeno iz prsne kosti in prsne kletke. Koža na prsih je razmeroma tanka; zato ni veliko zategovanja, ki bi preprečilo, da bi igla zbodla v kosti. Vsako koščeno območje, na katerem si nanesete tetovažo, bo bolelo. Če veste, da ne prenesete hude bolečine, se izogibajte tetoviranju na prsih; vendar so končni rezultati povsem vredni.

Koliko me bo stalo tetoviranje leva?

Če si privoščite tetovažo leva, boste morda imeli prazno denarnico, saj so v primerjavi z drugimi tetovažami precej dragi. Cena tetovaže je v veliki meri odvisna od oblike, velikosti in kraja, na katerem se tetovirate. Tetovaže z jasnimi podrobnostmi in tiste, ki se pojavijo na prsih ali hrbtu, so dražje od tetovaže leva s prstom ali roko.

Povprečni stroški tetovaže leva so 150 do 400 dolarjev. Nekateri tetovatorji zaračunavajo na uro, zato, če za obsežno tetovažo leva zaračunajo 100 dolarjev na uro, vas bo to stalo tono denarja. Ne glede na to, kako draga je ta tetovaža, se vam bo enkrat, ko jo dobite, res zdelo, da je vredna.

Zaključek

S pomočjo teh privlačnih in spektakularnih idej za tetovaže levov, ki so omenjene spodaj, lahko zdaj preprosto uvrstite nekaj najboljših za vašo naslednjo ali novo tetovažo leva. Preglejte opis vsake tetovaže, da boste imeli jasno predstavo o tem, kaj lahko pričakujete, in na ta način jo lahko bolje razložite tudi svojemu umetniku za tetovaže.

Zato ne zapravljajte več časa pri razpravljanju o tem, ali bi morali iti na tetovažo leva ali ne, saj časa primanjkuje! Poleg tega tega zagotovo ne bi želeli obžalovati. Zato pohitite, rezervirajte si termin za tetoviranje in si privoščite fantastično body art.