125 idej za tetovaže Medusa, ki so tako skrivnostne kot doslej

Tetovaže imajo način prikazati ta osupljiv in veličasten videz vašega telesa, pred katerim ne morete pobegniti. Ker je na voljo toliko idej za tetovaže, je izbira prave lahko nekoliko težka, razen če veste, kakšno vrsto tetovaže poskušate doseči. Morda ste naleteli na številne ideje za tetovaže, vendar mora biti ta ena najbolj vznemirljivih tetovaž.

Medusa tetovaže so v mešanici že kar nekaj časa in vključujejo enega najbolj podrobnih in veličastnih modelov. Meduza izhaja iz grške mitologije; bila je ena najmočnejših pošastnih žensk, ki je lahko s kamenjem ubila moške. Meduzina zgodba je morda le mit, vendar se mnoge ženske do danes zgledujejo po njej, saj vidijo veliko ženskih nagonov v liku Meduze.

Ženske si meduza tetovirajo iz več razlogov, zdaj pa, ko je bil dizajn bolj spremenjen v različne barve in videz, je verjetnost, da bodo ljudje to tetovažo dobili. Ni veliko ljudi, ki bodo razumeli, zakaj bi šli s tetovažo Meduze. Toda to ne bi smelo biti pomembno, dokler se lahko povežete z njim.

Če nameravate dobiti edinstveno tetovažo, kot je tetovaža Medusa, se prepričajte, da se držite in prelistate različne ideje za tetovaže Medusa in njihove mitske in močne pomene.

medusa-tetovaže

Pomen tetovaže Medusa

Pomen tetovaže Medusa je povezan z zgodbo o tem pošastnem bitju, ki ima veliko zaščitnih nagonov. Mnogi ljudje si na tetovažo medu nataknejo meduzo, da si priskrbijo občutek zaščite pred vsemi negativnostmi, ki jih obdajajo, še posebej zato, da jih držijo stran od vseh sovražnikov. Tatoo medusa je med feministkami precej pogost. Njen lik prikazuje močan občutek opolnomočenja žensk, domnevno pa se je borila in pregnala številne moške.

Po grški mitologiji se je zaradi moči Meduze veliko moških počutilo ogroženo, predvsem zato, ker je bila ženska. To jih je spodbudilo, naj jo napadnejo; pa jim zaradi močnih nagonov Meduze ni uspelo. Ustvarjanje tetovaže Medusa ženske spomni, da njihovo telo pripada le njim in nihče drug. Meduzina tetovaža daje ženskam zaupanje, da so več kot njihovo telo, prav tako pa se počutijo zaščitene in zaščitene, zlasti v svetu, v katerem živimo zdaj, kjer so ženske vedno objektivizirane in ne hvalene za to, kar so..

Medusa je bila znana tudi po svoji lepoti; zato tetovaža Meduze simbolizira lepoto. Mnogi ljudje pogosto dobijo to tetovažo, da opomnijo sebe in druge, naj se ob njih počutijo lepo. Meduza je bila lahko zelo lepa, vendar so njene moči razkrile njeno nevarno plat. Naleteli boste na številne tetovaže Medusa, ki prikazujejo strašljive oči s kačami povsod. Te tetovaže simbolizirajo nevarne lastnosti osebe. Pridobivanje te tetovaže daje drugim ljudem občutek, da ste nevarni in da se nihče ne bi smel ukvarjati z vami, ne glede na to, kako sladki in nedolžni ste videti.

Mnogi ljudje dobijo tetovaže Medusa samo zaradi edinstvenega videza z vsemi dragulji in elegantnimi dodatki, prikazanimi v oblikovanju tetovaže. Opazili boste, da ima večina tetovaž Meduze na glavi kače. Te kače so glavna bitja, ki pomagajo prepoznati Meduzo kot močno bitje. Kače v tej tetovaži simbolizirajo cikel življenja, smrti in ponovnega rojstva. Ta pomen je pomemben za tiste ljudi, ki iščejo novo spremembo v življenju in želijo poudariti preobrazbo v svojem življenju.

Medusa tetovaže imajo tudi krila, ki Meduzo prikazujejo kot leteče bitje. Ni dokazov, da bi Medusa lahko letela, toda krila na tej tetovaži predstavljajo svobodo, ki prikazuje vaš brezskrben odnos in kako delate na tem svetu, da bi živeli svoje življenje v največji možni meri. Iz te tetovaže lahko zaznate veliko drugih pomenov. Nekateri drugi pogosti pomeni, ki izhajajo iz te tetovaže, so magija, zlo, preobrazba, osebnost, ženska moč, življenjski cikel, smrt, ljubosumje, zavist in svoboda.

medusa-tetovaže

Idealno mesto za tetovaže Medusa

Lahko se odločite za tetoviranje Meduze, kjer koli želite; vendar bi bilo nekaj umestitev najbolj primernih za to vrsto tetovaže. Nekaj ​​najpogostejših mest za tetovaže Medusa so stegno, noga, hrbet in roka. Če se želite potruditi in doseči popolnoma opisno tetovažo Medusa, razmislite o tem, da si to na celem telesu zaženete od prsi.

Večina tetovaž Medusa je velikih ali srednje velikih. Zato boste morali izbrati kraj, ki bo umetnikom tetovaž dal svobodo, da svobodno ustvarijo dobro predstavitev tetovaže Medusa, ki jo želite. Običajno boste na stegnu našli ženske s tetovažo Medusa. Ta postavitev je precej skrivnostna in idealna za ljudi, ki ne želijo pokazati svojih tetovaž drugim, zlasti v delovnem okolju.

Izbira umestitve je lahko včasih eden najtežjih korakov v procesu tetoviranja, potem ko ste izbrali dizajn. Najboljši način, da vedno izberete prave umestitve, je, da najprej ugotovite, kakšno obliko tetovaže Medusa želite kot naslednjo oznako. Tako izbira najboljše umestitve ne bo velika težava.

Pri izbiri umestitve morate le poskrbeti, da se boste z umestitvijo počutili udobno. Upoštevajte tudi, če želite, da je vaša tetovaža vidna ali ne, da se ne boste počutili zavestno, ko jo boste dobili.

Ideje za tetovaže Medusa

Zla boginja

Zla boginja

Medusa je bila bolj podobna pošastnemu bitju kot boginji; vendar jo ta smrtonosna tetovaža prikazuje kot zlobno boginjo. Če želite v svoji tetovaži prikazati temno in zlo stran Meduze, morate preizkusiti to tetovažo Zle boginje. Sestavljen je iz obraza Meduze, označenega s črnim črnilom. Vključuje tudi odlično oblikovanje in senčenje, ki pomaga poudariti njene obrazne poteze v tetovaži.

Njene oči v tej tetovaži so čisto napolnjene z belim črnilom, ki prikazuje zloben pogled. Okrog njene glave so znane kače, črne in sive, ki jo identificirajo kot Meduzo. Ta tetovaža daje zelo močno energijo in kaže lastnosti prevladujoče v vaši osebnosti. Ta tetovaža vam pomaga prikazati tudi osebo, ki je na poti in je vedno korak pred drugimi.

Portretna tetovaža Medusa

Portretna tetovaža Medusa

Če želite narediti tetovažo, napolnjeno z realnimi podrobnostmi, morate preizkusiti to portretno tetovažo Medusa. Najprej boste morali poiskati tetovatorja z dobrim talentom in izkušnjami pri izdelavi portretnih tetovaž za to tetovažo. Ta tetovaža vključuje pravi portret Meduze, črne in sive barve. Kača, ovita okoli njene glave, je prav tako videti resnična, zahvaljujoč neverjetnim barvnim sposobnostim umetnikov tetovaž.

Da bi ta tetovaža postala bolj dramatična, je umetnik tetovaže nanesel del kačje kože na čelo Meduze in poskušal vzpostaviti dobro povezavo s kačo. Z neverjetnimi veščinami senčenja in oblikovanja lahko zagotovo dosežete isto vrsto tetovaže in jo pokažete na podlakti. Ta tetovaža prikazuje izgubljen občutek v očeh Meduze in pomeni, kako se trenutno počuti vaša duša. Ta tetovaža je kot nalašč za moške in ženske in bi po videzu izgledala neverjetno osupljivo.

Geometrijska tetovaža Medusa

Geometrijska tetovaža Medusa

Če iščete edinstven način prikaza svoje tetovaže Medusa, ni nič bolj edinstvenega od te geometrijske tetovaže meduze. Ta tetovaža vključuje obraz Meduze, označen s črnim črnilom, tokrat pa lahko vidite njen vrat, strgan v obliki diamanta. Umetnik tetovaže je spodaj dodal nekaj pomanjšanih črt skupaj z nekaj mini krogi, ki vključujejo senčenje za poudarjanje geometrijskega sloga.

Ta tetovaža prikazuje bolj skicirano različico Meduze s črno -belimi kačami, ki hodijo nad njeno glavo. Desno na vrhu je črno obarvan krog, ki prav tako prispeva k geometrijski značilnosti. Ta tetovaža se veliko dogaja in je odlična izbira za vas, če iščete nekaj edinstvenega v njej.

Meduzina tetovaža zlomljenega srca

Iščete način, kako v tetovaži pokazati nekaj čustev? Če je odgovor pritrdilen, potem je najboljši način, da to preizkusite s tetovažo Meduzinega zlomljenega srca. Ta tetovaža prikazuje obraz Meduze, črne barve, s čistimi belimi očmi in črnimi solzami, ki ji padajo iz oči, da pokažejo nekaj čustev. Kače na njeni glavi so prav tako črne in s sivo barvo. Umetnik tetovaže je z dobrimi veščinami oblikovanja in senčenja zelo dobro upodobil obrazne poteze.

Zaradi podrobnih lastnosti obraza je ta tetovaža videti kot prava podoba. Ta tetovaža simbolizira, da ne glede na to, kako močna ali močna je ženska, vedno skrivajo svoje žalosti ali zlomljeno srce za svojim nasmehom, jih pogosto ne prikažejo. Enako velja tudi za moške, zaradi česar običajno dobijo to obliko tetovaže.

Krilata tetovaža Medusa

Lahko uporabite tudi to krilato tetovažo Medusa, če želite v svoji tetovaži doseči pravi pomen. Ta tetovaža vključuje črno -siv portret Meduze, ki stoji bočno, z lasmi, zavezanimi v lep napihnjen čop in iz njenih las prihajajo majhne kače. Glavna značilnost te tetovaže so črno -bela krila, ki kažejo moč letenja povsod.

Ta tetovaža je zelo pomembna, saj krila v tej tetovaži simbolizirajo svobodo. Prikazuje, kako nosilec živi brezskrbno življenje in je namenjen polnemu življenju. Ta tetovaža je tudi dober opomnik za druge, da se morajo naučiti, kako najti zaupanje v življenje in imeti svobodo, da delajo kar hočejo, ker si to vsak zasluži.

Plesna tetovaža Medusa

Ta plesna tetovaža Medusa je ena najbolj zabavnih in edinstvenih tetovaž, na katere boste naleteli. To je najboljša tetovaža, ki vam omogoča predstavitev različnih oblik čustev. Tetovaža vključuje črno -sivo tetovažo Meduze v dolgi črni obleki s kačo, ovito okoli obleke, in črno -sivimi kačami, ki prihajajo iz njene glave. Na tem tetovažu Medusa širi roke, ki prikazuje, da pleše.

Umetnica tetovaže je naredila nekaj neverjetnega senčenja na obrazu in rokah, da bi poudarila njene telesne lastnosti. Ta tetovaža simbolizira veliko čustev, vendar je to prikazala na zelo drugačen način z mešanjem s plesom. Res je, da se ob kombinaciji plesa in čustev počutite močne; zato je ta tetovaža videti tudi močna.

Cvetlična tetovaža Medusa

Lahko bi se odločili tudi za to cvetlično tetovažo Medusa in dosegli kul videz tetovaže. Ta tetovaža ima veliko dogajanja in je dober način za prikaz čustev in moči. Na tej tetovaži je obraz Meduze videti črno obarvan, z veliko senčenjem, ki poudarja obrazne poteze. Umetnica tetovaže je pod očmi naredila nekaj temnega senčenja, da bi upodobila strašljiv videz. Okrog njenega obraza iz vseh strani prihajajo štiri roke, obdane z različnimi črnimi in sivimi cvetovi z eno veliko kačo, ki se spiralno vije.

Rože pomagajo tej tetovaži dodati dodaten videz in jo narediti bolj občudovanja vredno. Ta tetovaža znova kaže veliko čustev na način, kako so bile meduzine lastnosti in izrazi prikazani v tej tetovaži.

Tetovaža zob kače Medusa

Tetovaža zob kače Medusa

Nenazadnje imamo to tetovažo kačjega zoba Medusa, ki vam bo pomagala doseči osupljiv viskozen videz. Ta tetovaža je sestavljena iz obraza Meduze z lepimi detajli na obrazu. Umetnik tetovaže je z rdečo in črno barvo črnila poudaril oči in druge lastnosti obraza ter mu dodal več globine. Vrhunec te tetovaže je beli zobni strupeni zob s črnilom.

Okoli Meduzine glave se sprehaja tudi nekaj kač z breskvami. Na splošno ima tetovaža edinstven videz Meduze v primerjavi z drugimi standardnimi. Ta tetovaža prikazuje zelo temno podobo Meduze in jo identificira kot pošast, ki je pripravljena zboditi ljudi, ki jih ne prenese. Ta tetovaža bi lahko veljala tudi za vas, če želite prikazati temno in strašljivo podobo sebe, da se znebite vseh sovražnikov.

Pogosta vprašanja

Ali lahko moški naredijo tetovaže Medusa?

Da, moški lahko dobijo tetovaže Medusa. Medusa bi lahko imela bolj žensko plat, vendar se pomeni, povezani s to tetovažo, nanašajo na moške in ženske. Pomeni, kot so svoboda, zlo, preobrazba in upanje, veljajo za oba spola. Meduzine tetovaže so bile sprva pogoste pri ženskah, zdaj pa so enako priljubljene tudi pri moških.

Na katera mesta se je treba izogibati, če obstaja verjetnost zanositve?

Če nameravate ustanoviti družino, se morate izogibati tetoviranju na določenih mestih na telesu, saj bi to motilo celoten dizajn, vaše telo pa se bo začelo raztezati. Izogibajte se tetoviranju na prsnem košu, trebuhu, medeničnem predelu ali na območjih, za katera najverjetneje pričakujete, da se bodo raztegnila.

Ali bo moja tetovaža Medusa z belim črnilom čez čas zbledela?

Tetovaže z belim črnilom najverjetneje sčasoma spremenijo barvo, vendar je to odvisno od osebe do osebe, kako dobro skrbijo zanje. Vaša tetovaža z belim črnilom bo najverjetneje zbledela v rahlo roza odtenek, vendar se barva ne bo popolnoma spremenila. Najbolje je, da si privoščite popolnoma bele tetovaže in jih uporabite le za poudarjanje določenih lastnosti tetovaže.

Kako jasna mora biti moja koža pred tetoviranjem?

Poskrbite, da bo območje, na katerem želite tetovirati, brez zit in brazgotin. Odvisno je od tega, kako globoka je brazgotina, saj bi se proces zdravljenja brazgotin poslabšal. Ne bi si želeli tetovirati na mestu, kjer vas ovirajo težave s kožo, kot so mozolji in zice. Zato je najbolje, da počakate, da se vaša koža očisti, ali razmislite, da bi jo dobili kje drugje na koži.

medusa-tetovaže

Zaključne besede

Zdaj, ko ste naleteli na nekaj najboljših idej za tetoviranje Medusa, se nikakor ne morete upreti, da bi dobili vsaj eno od teh tetovaž. Razen veličastnega in edinstvenega dizajna te tetovaže so tetovaže Medusa precej pomembne, značilnosti in zgodba tega posebnega grškega lika pa naredijo tetovažo še močnejšo. Ta tetovaža je najboljša možnost za vas, če iščete umetniški način, da pokažete čustva, ki se dogajajo v notranjosti. Zato porabite manj časa za razmišljanje in več časa za lov, da poiščete popolnega tetovatorja, ki vam lahko ponudi najboljšo tetovažo Medusa.

About the author