125+ idej za tetovaže metuljev za prikaz preobrazbe

Ideje za tetoviranje so neskončne. Od citatov do svetih simbolov se lahko odločite za vse, kar dopolnjuje vašo osebnost.

Različni ljudje se odločijo za drzne vzorce in celo s črnilom lobanjo na svojem telesu, medtem ko mnogi ljubitelji tetovaž raje dobijo stalnega metulja.

Zdi se kot ženska ideja. Najdete preproste ali metulje z več oblikami. Brez dvoma vsi pritegnejo to občutljivo žuželko in izgleda odlično kot tetovaža.

Pisano bitje prikazuje tudi človeško preobrazbo in zato velja za čudovito idejo za tetoviranje.

Tetoviranje ima postalo zelo razširjen trend med mladimi odraslimi in odraslimi. Morda ste videli številne najstnike z eno ali več tetovažami, ki prikazujejo tudi njihovo resničnost.

Tako kot drugi vzorci ali vzorci tudi metulji opisujejo vašo mehko in elegantno plat. To je eden glavnih razlogov, zakaj si večina žensk raje tetovira metulja. Prav tako lahko najdete veliko odličnih modelov tatoo metuljev. Pridobivanje je postalo trend zaradi vsestranskosti.

Predlagamo, da se najprej odločite za začasno tetovažo metulja, če želite biti del pasme. Tako boste dobili jasno sliko, ali govori o vaši osebnosti ali ne. Vse, kar potrebujete, je, da nekaj časa iščete, kakšno obliko, velikost in barvo bi želeli.

Poleg tega poskusiti nekaj novega s trajnim črnilom ne zveni pametno, saj se ga v primeru neželenega izida ne morete hitro znebiti.

tetovaže metuljev

Zakaj ženske raje tetovirajo metulje

Morda se strinjate z dejstvom, da večina modelov tetovaž z metulji brez težav izgleda dobro na določenih delih ženskega telesa, kot so vrat, gležnji in zapestja. Nežna tetovaža metulja na strani vratu ali gležnja poveča splošno lepoto in se zdi modna in elegantna.

Zato je tetoviranje metulja običajno pri ženskah vseh starosti. Omeniti velja; večina delovnih mest ne pozdravlja krepkih ali gotskih tetovaž. Torej se odločitev za ljubkega in barvitega metulja zdi varna stava tudi v tem kontekstu.

oblikovanje tetovaže metulja

Znani modeli tetovaže metuljev

Modeli tetovaže izgledajo privlačno, če so nameščeni na desnem delu telesa. Na primer, različni tetovatorji priporočajo, da si naredite majhno tetovažo metulja na rokah, zapestjih, gležnjih, stopalih in vratu.

Morali bi dobiti velike, kot so keltski in plemenski metulji, po možnosti na hrbtu. Prav tako lahko natisnete fantastičen pomikajoči se prizor metulja na rokah, straneh trupa ali nogah, saj takšni modeli dobro delujejo na bolj razširjenih delih telesa.

Tetovaže srednje velikosti se odlično pojavljajo na ramenih in nadlakti. Ne morete kar najbolje izkoristiti podrobnega dizajna tetovaže, vtisnjenega s temnimi odtenki na ramenih ali vratu.

Zato je bolje, da se vnaprej odločite, kakšna tetovaža bi se dobro podala na del telesa, ki ga nameravate tetovirati.

Glej tudi:

  • 125+ idej za tetovaže metuljev za prikaz preobrazbe
  • Okužene tetovaže: znaki, vzroki, kako zdraviti & Vse
  • 10+ stvari, ki jih morate vedeti o laserskem odstranjevanju tetovaže
  • 125 maorskih tetovaž: tradicija in trend (s pomenom)
  • 14 vrst ušesnih piercingov: koliko boli ?

tetovaža metulja

Tukaj je nekaj čudovitih idej za tetovaže metuljev

1. Ideja o metulju na lestenec

Metulj, ki sedi na lestencu, se zdi očarljiv. Ta ideja je primer ustvarjalnosti. Podrobnosti ustvarjajo izrazite črte na telesu. Ideja o metulju na lestenec vas bo navdušila, če iščete razumno idejo za tetoviranje metulja.

2. Tribal Design Tattoo

Kdo ne ceni preprostega, a elegantnega oblikovanja tetovaže? Ideja o oblikovanju plemenskega metulja se zdi precej specifična, če je narejena iz draguljev. Tatoo z dragulji zveni kot ustvarjalen način, da nanj pritegne veliko pozornosti. Poleg tega bo dopolnil tudi vašo žensko plat.

3. Barvita oblika metulja

Odločitev za prave odtenke za ustvarjanje ustvarjalne tetovaže metulja je umetnost. Svojemu življenjskemu slogu lahko dodate glamur, tako da si na vratu naredite pisano tetovažo metulja. Svetle barve se bodo dobro združile s katerim koli tonom kože. Vendar pa bodo izstopali ob bledi koži in blond laseh.

4. Tetovaža z rokavi metulja

Tetovaže z rokavi izgledajo trendovsko in elegantno. Poleg tega je pridobivanje metulja s cvetličnimi detajli nenavadna ideja. Lahko se odločite za tradicionalnega metulja in rože v rokavih, da dobite nekaj novega in vznemirljivega. Vključitev odtenkov po vaši izbiri mu bo dodatno dodala svežino.

5. Tetovaža senčnega metulja

To se zdi zabavna ideja, če nameravate s prijatelji dobiti ustrezne tetovaže. Tatoo metulja v senci zveni ljubek način, da pokažete enotnost in vez, ki jo delite s prijatelji. Poleg tega bi morali dobiti silhuete metuljev namesto običajnih modelov. Tako bi vaša tetovaža bolj izstopala. Če imate tri ali več senc metuljev – vsaka večja od prejšnjega metulja – boste zagotovo dobili veliko komplimentov.

6. Metulji v ideji Mandala

Metulji v Mandali se zdijo simbolična oblika. Če iščete čudovite podrobnosti, razmislite o nakupu takega. Morda ste videli različne vzorce tetovaže. Metulji v Mandali bodo zagotovo zadovoljili vaše potrebe po opredelitvi. Ta ideja kaže, da ste lahko ustvarjalni s tetovažo metulja.

7. Dizajn belega metulja

Ni vam treba poudarjati barv tetovaže. Pogosto je dobiti črnega metulja ali mešanico različnih odtenkov. Lahko ostanete edinstveni, če si naredite popolnoma belo tetovažo. V vaš celoten videz bo vključil prefinjenost. Poleg tega bodo nežna krila, narisana z belo, prikazala njeno krhkost. To je nekaj, česar ne morete dobiti, če je metulj obarvan s črno barvo. Če imate temno polt in jo objemite, poskusite z belo tetovažo.

8. Ideja za sodobno tetovažo metuljev

Metulj z živahno barvno shemo in raztrganimi krili ni le eleganten, ampak je tudi edinstvena ideja. Poleg tega boste po tem, ko ste se odločili za to drzno umetnino, prejeli veliko komplimentov za ustvarjalnost in odločitev za drzno barvno shemo.

9. Ravno naprej tetovaža metulja

Brez dvoma se zdi, da je tetovaža metulja ženska ideja. Kljub temu lahko najdete ideje, ki moškemu dobro delujejo. Ideja, ki jo navdihuje molj, ni stereotipno žensko oblikovanje. Prijetno boste presenečeni, ko boste izvedeli, da enostavna zasnova vključuje minimalne podrobnosti in izgleda dobro v vseh velikostih. Velika tetovaža metulja na prsih se zdi zabaven način prikaza vaše osebnosti.

10. Simetrično oblikovanje tetovaže na nogah

Z idejo o simetrični tetovaži ne morete zgrešiti. Izgleda lepo in igrivo hkrati. Prav tako lahko kršite pravila simetrije, če imate raje različne metulje na vsaki nogi. Preostanek oblikovanja naj bo dekliški, da kar najbolje izkoristite to idejo. Mnogi nasveti tatoo umetnikov za simetrične oblike na nogah. Če pa jih naredite pravilno, lahko izgledajo čudovito tudi na drugih delih telesa.

11. Realistična ideja o tetovažah

Pri tetoviranju metulja se lahko odločite za pragmatičen pristop. Podrobnosti, velikost in barvna shema metuljev z odtisom vrtnic z živahnimi odtenki rdeče bodo izstopali. Ideja se zdi tradicionalna, vendar kombinacija vrtnic in metulja nikoli ne izgubi čar. Zato ne oklevajte in svojemu videzu dodajte nekaj barve.

12. Metulji na vejah

Ne smete spregledati dejstva, da je včasih manj več. Lahko se odločite za minimalne barve, velikost in obliko tetovaže in še vedno se lahko zdi čudovita. Metulji na vejah bi bili, če bi bili pravilno natisnjeni, videti kot slika, ki visi v umetniški galeriji. Pokazal bo vašo strast in spoštovanje do umetnosti.

13. Glam up Wrist

Očitno je, da niso vsi ljubitelji velikih in dramatičnih modelov tetovaž. V tem primeru razmislite o nakupu majhnega. Omeniti velja, da še vedno lahko dobite podrobnosti v majhnih tetovažah metuljev. Svojega tattoo umetnika lahko prosite, naj skupaj z lahkimi potezami opiše stranice vsakega metulja, da v majhnem metulju dobi pravo količino podrobnosti. Prav tako lahko vsak metulj ostane enak ali poseben po velikosti. Poleg tega, če si na zapestje nadenete vrsto majhnih metuljev v kombinaciji s svežo manikuro, ne samo, da izgleda osupljivo, ampak prinaša elegantno in elegantno plat vsake ženske.

14. Metulj z modrim odtenkom in čipkastimi krili

Res je, da ustvarjalnost nima meja. V današnjih časih lahko dodate toliko definicij, kot želite, da bo vaša tetovaža izstopala. Poskusite se odločiti za metulja z modrimi odtenki in čipkastimi krili. Izgledalo bi kot pravi metulj. Poleg tega lahko na krilih dobite rahlo krivuljo, da lepo zaključite oblikovanje. Ta čudovita ideja gre tudi na vaš hrbet.

15. Ideja o okvirju metulja

Asimetrične tetovaže na nogah so odlična možnost, da pokažete svojo skrivnostno osebnost. Lahko se odločite za metulja skupaj s pokrajino v okvirju, da dosežete zunaj okvirja tetovaže. Izgleda lepo. Lahko ga položite na nogo ali roko, da pokažete svojo tetovažo.

16. Velikanska tetovaža metulja

Velikost tetovaže je do neke mere pomembna. Velik metulj bo sčasoma pritegnil več pozornosti in prejeli boste pohvale. Nekateri veliki modeli vam omogočajo, da vključite podrobnosti, da jih kar najbolje izkoristite. Predlagamo, da si z živahnimi barvami, ki zadovoljijo vašo drzno osebnost, priskrbite velikana – dva ali več metuljev. Poleg tega je njihov odtis na straneh telesa idealen kraj za nanašanje tetovaže.

17. Ideja o geometrijskem metulju

Sodobno tetoviranje je doseglo drugo raven. Zdaj lahko povprašate in v kratkem dobite skoraj vsako obliko. Tako kot drugi se mi je v preteklosti zdelo, da je pridobivanje geometrijske zasnove kot sanje. Vendar se je v današnjih časih precej enostavno odločiti za edinstvene ideje. Tako vam ni treba skrbeti pri izbiri dizajna, ki ga navdihuje geometrija. Lahko ga kombinirate z različnimi vzorci na ozadju, da vključite podrobnosti. Poleg tega čista geometrijska zasnova velja za neverjetno umetniško delo. Ko ga dobite, se vam morda tradicionalne ideje o tetovažah metuljev ne bodo več dotaknile.tetovaže metuljev

18. Sodobno slikanje z rokavi

Tetovaže za slikanje z rokavi zahtevajo veliko časa in natančnih naporov za dokončanje. Ko je delo opravljeno, se mi zdi toplo. V tem kontekstu bi se morali odločiti za sodoben pristop. Možnost, kot je tetovaža rokavov v slogu slikanja, izgleda impresivno in praznično. V ideji lahko združite metulje in pava, da dobite živo barvno shemo. Brez dvoma, nekatere modele tetovaž je težko razumeti. Poleg tega pridobivanje metulja in pava do neke mere pokaže vašo ljubezen do vaše narave.

19. Kombinacija glasbe in metulja

Če ste glasbeni odvisnik, se bo vtis tetovaže metulja v kombinaciji z glasbo zagotovo dobro zlil z vašo osebnostjo. Poleg tega metulji na hrbtni strani ustvarjajo učinek brezskrbne melodije. Ta pravilna izvedba tetovaže bi bila videti kot umetnina.

20. Ideja o sodobnih vrtnicah in metuljih

Če niste ljubitelj tradicionalne tetovaže vrtnic in metuljev, si lahko priskrbite sodobno. To bo osvežilna ideja o stari in očarljivi tetovaži. Nov pridih lahko dodate tako, da na sprednjo stran postavite globoke metulje, na ozadju pa zamegljene. Poleg tega bo odločitev za zbledele vrtnice povzročila celotno obliko tetovaže. Torej, ne oklevajte in si priskrbite tradicionalno obliko tetovaže samo zato, ker se vrtnice in metulji ne ujemajo dobro s sodobnimi trendi tetoviranja. Vedno lahko najdete možnosti, s katerimi bo vaša tetovaža izstopala v javnosti.

21. Ideja za tetoviranje svetlih in temnih metuljev

Dramatične tetovaže metuljev se zdijo tudi trendovske. Odvisno od načina izdelave. Tatoo z metulji v zlobnem vrtincu skupaj s puščajočimi in temnimi se zdi drzna ideja. Lahko se odločite za svetlo in temno tetovažo, če hrepenite po nečem drznem in dramatičnem.

22. Metulj na rami

Tradicionalni modeli metuljev se zdijo elegantni, če so postavljeni na desni del telesa. Zamisel o tetoviranju srednje velikega metulja na rami se zdi preprosta in hkrati prefinjena. Naučiti se je treba, da je za to kar najbolje izkoristiti tetovažo na pravem mestu. Vrhunska ideja tetovaže na napačnem delu telesa ne bo uničila le njene lepote, ampak tudi denar in čas.

23. Ogromna tetovaža metulja na hrbtu

Podrobnosti in zaključek naredijo tetovažo izstopajočo. Z velikanskim metuljem na hrbtu se lahko razmetavate in prejmete veliko komplimentov. Izgleda okusno in razkriva dekliško plat vaše osebnosti. Tudi tetovaža na hrbtu se dobro ujema z oblekami z V-hrbtom. Ogromen metulj na hrbtu izgleda trendovsko in elegantno. Poleg tega lahko vedno uporabite živahno barvno paleto, da izboljšate svojo tetovažo metulja ali pa jo obdržite črno, da svoji osebnosti dodate milost.

24. Pojdi na naslikane metulje

Nič vam ne polepša razpoloženja kot pravilno narejena nova tetovaža. Zato morate preizkusiti različne sloge in ideje, da raziščete, kaj vam najbolj ustreza. Sveža in brezskrbna slika metuljev z živahno barvno paleto zveni lepa ideja. Ta ideja nakazuje, da vam ni treba slediti trendu in se odločiti za odtenke, ki vas osrečujejo.

25. Ideja o metulju iz metuljev

Naredite si tetovažo metulja z drobnimi metulji, da dosežete nove višine ustvarjalnosti. Če želite poudariti podrobnosti oblikovanja, se odločite za črno črnilo. Običajno je tetovaža majhna do srednje velikosti. Po izbiri ga lahko postavite na noge, ramena, roke ali stranice telesa. Ta ideja je zabaven način, da postanete del trendov tetoviranja, hkrati pa ohranite svojo elegantno osebnost.

Zakaj bi morali iti na tetovaže metuljev

Med vsemi idejami je tetovaža metulja v kratkem času postala priljubljena. Da ne omenjam, veliko žensk naj bi si zaradi različnih razlogov, med drugim:

  • Primarni cilj je sam metulj. Njegova nežnost in lepota na koncu postaneta navdih za tetovaže.
  • Tetovaža metulja simbolizira spoštovanje umetnosti in narave. Poleg tega so ga različni ljudje imeli za predstavnika svobode, vere in preobrazbe.
  • V mnogih tradicijah in kulturi se zdi, da je metulj povezan z naklonjenostjo in ženskostjo.

Torej, naslednjič, ko pomislite, ali bi morali iti na enega ali ne, se spomnite teh dejavnikov in si naredite vrhunsko tetovažo metulja.

Kako ohraniti svojo tetovažo metulja hrustljavo in svetlo

Pridobivanje svežega dela body arta se zdi zadovoljno. Žalostno je, da sčasoma zbledi. Običajno se to zgodi, ko svojo tetovažo redno izpostavljate soncu. Poleg tega različne tetovaže v nekaj tednih ali mesecih izgubijo živahne barve. Videti svojo najljubšo tetovažo v tem stanju je vznemirjajoče. Lahko pa s temi koraki ustavite drastično izginotje tetovaže.

Sledite navodilom

Umetniki tetovaže vedno ponujajo nasvete in zvijače po negi. Morate jih versko upoštevati. Prav tako ne poskušajte preiti na losjon za kožo ali kremo samo zato, ker je cenovno ugoden. Umetniki tetovaže so predpisali posebne izdelke, saj že vedo, na kakšne posledice bi lahko naleteli.

Uporabite antibakterijsko milo

Vaša majhna malomarnost lahko povzroči žalosten izid. Da bi se izognili takšnim okoliščinam, morate v predvidenem času odstraniti povoj. Ne odstranjujte ga pred ali po določenem času. Še več, po odstranitvi nežno umijte tetovirano območje z antibakterijskim milom. Uporabite tudi izdelke za nego po naročilu, ki jih je predpisal vaš tetovator.tetovaže metuljev

Naj bo čista in navlažena

To je kritičen korak, saj mora vaša tetovaža ostati navlažena, vendar ne smete pretiravati. Vaša tetovirana koža mora med zdravljenjem dihati. Prekomerna uporaba mazila za kožo lahko povzroči neprijeten izid. Poleg tega prispeva k izločanju barve vaše tetovaže.

Tetovažo si umijte dvakrat na dan z antibakterijskim milom, da ostane čista in brez kalčkov. Na ta način lahko odstranite nastanek starih izdelkov za kožo. Ko se vaša tetovaža zaceli, nanesite vlažilni losjon, da ohrani barve. Uporabljate ga lahko vsak dan ali ko je vaša koža suha in luskasta.

Ne praskajte tetovaže

Praskanje se zdi mamljivo; vendar vam razstavi tetovažo. Po pojavu novih tetovaž se pojavijo kraste. Kljub temu se morate vzdržati, če je majhen ali pomemben. Umetniki tetovaže predlagajo, da se te kraste zdravijo s tetovažo. Posvetovanje z zdravnikom v primeru veliko krast je nujno, saj je to lahko znak okužbe s tetovažo. Tudi barve tetovaže ostanejo dlje časa, če se pravočasno zdravite zaradi kraste.

Bodite pozorni na oblačila

Nosite ohlapna oblačila, dokler se vaša tetovaža popolnoma ne zaceli. Tesna oblačila se bodo vtisala na vašo novo tetovažo in vam dražila in strgala kožo. Poleg tega nenehno draženje prispeva k odstranjevanju krast in kosmičev. In to stanje vpliva tudi na živahne barve vaše tetovaže.tetovaže metuljev

Izogibajte se odvečni vodi

Ne samo, da morate prenehati s plavanjem, ampak tudi skrajšajte čas tuširanja. Različni tetovatorji priporočajo, da se vsaj 15 dni držite stran od vode. Dajte svoji novi tetovaži nekaj časa, da se zaceli. Poleg tega se izogibajte plavanju v jezerih in javnih bazenih, ko je vaša tetovaža nova, saj je voda tam polna mikroorganizmov, ki lahko povzročijo okužbo kože.

Izogibajte se postopkom porjavitve

Losjoni za porjavitev vsebujejo veliko ostrih kemikalij, ki bi lahko prispevale k okužbi kože, zlasti ko je vaša tetovaža stara le nekaj dni. Izogibajte se solariju, saj lahko povzroči dodatno škodo. Prav tako ne izpostavljajte tetovirane kože soncu in se poskušajte skriti pred ultravijoličnimi žarki sonca.

Spodnja črta

Ustvarjanje tetovaže metulja se zdi zabavna in vznemirljiva ideja. Lahko se igrate z barvami in pokažete žensko plat vaše osebnosti. Torej, vzemite si eno in bodite pripravljeni pozdraviti prijetno spremembo.

About the author