125 idej za tetovaže s tiskom šape, ki so tako srčkane!

Tetovaže so vznemirljiv način, da v svoje življenje dodate nekaj pozitivnosti ali edinstvenosti. Z milijonom različnih tetovaž po vsem svetu so bile tetovaže tac precej pogoste, zato jih ljudje običajno izrazijo ljubezen do svojih hišnih ljubljenčkov. Hišni ljubljenček je eden največjih prijateljev v življenju in starši hišnih ljubljenčkov, ki pokažejo svojo ljubezen do svojih krznenih prijateljev, si običajno tetovirajo tace. Vsaka tetovaža tace ima svoj individualni pomen, glavni pomeni se gibljejo naprej v življenju, še posebej, če zasnova šape predstavlja gibljivo žival. Druga je naklonjenost do živali. Spodaj je omenjenih nekaj najlepših in edinstvenih modelov tetovaž na tacah, ki jih morate upoštevati pri pridobivanju tetovaže.

Črnjena šapa

Tetovaža s črnilom

Tatu s šapami s črnilom je obvezna tetovaža, če imate igrivega in neurejenega psa. Ta tetovaža vključuje črno črnilo, ki pomaga prikazati neurejen učinek. Tačka se zdi, kot da je pravkar prišla iz blata. Ta tetovaža prikazuje, kako zelo se vaš pes rad igra zunaj v umazaniji in njegovo srečo, ko pride nazaj k vam, da se očisti. Najboljše mesto za to tetovažo je vaša roka; na ta način lahko vsi vidijo vašo ljubezen in naklonjenost, ki stoji nad vašim hišnim ljubljenčkom, in vas bo spomnila na vez, ki jo imate s svojim ljubkim hišnim ljubljenčkom.

Srce obrisane tace

Srce obrisane tace

Te tetovaže šape, označene s srcem, so ene najlepših in edinstvenih tetovaž šape, ki bi jih zagotovo morali dobiti. Ta tetovaža vključuje dve tački v obliki srca. Ta tetovaža je običajno majhna; vedno pa ga lahko po želji nekoliko povečate. Če se odločite za nekaj preprostega, je to ravno prava tetovaža za vas. Najboljše mesto za to tetovažo je gleženj ali zapestje.

Bela črna šapa

Bela črna šapa

Če je vaš hišni ljubljenec bel in kosmat, bi si zagotovo morali privoščiti tetoviranje šape z belo barvo. Ta tetovaža je čudovita in vključuje majhen obris srca znotraj tačke. To tetovažo lahko postavite kjerkoli na telesu, vendar je idealno mesto, kjer jo lahko naribate, zapestje. Odločite se lahko za eno ali dve šapi. Prepričajte se, da uporabljeno belo črnilo ni preveč svetlo in se dobro ujema z odtenkom vaše kože.

Akvarelna brizgalna šapa

Akvarelna brizgalna šapa

Akvarelne tace so ena izmed edinstvenih tetovaž šape in pomeni barvit odnos, ki ga imate s svojim hišnim ljubljenčkom. Akvarel vsebuje zelo svetlo in veselo vzdušje in vam pomaga prikazati zabaven in igriv odnos, ki ga imate s svojim hišnim ljubljenčkom. Ta zasnova vključuje štiri mini črne črne šape, nataknjene ena za drugo, da pokažejo, da hišni ljubljenček hodi, okoli tac pa je brizganje akvarela. To tudi dokazuje, da je vsak korak vašega ljubljenčka do vas čaroben in barvit. Nanesite to tetovažo na roko ali hrbet in pokažite čudovit odnos, ki ga imate s svojim hišnim ljubljenčkom.

Taw Print z imenom

Taw Print z imenom

Lahko preizkusite to tetovažo z odtisom šape z imenom vašega hišnega ljubljenčka, ki je tik ob tački. Ta tetovaža vključuje zbledeli odtis srednje velike šape. Lahko se odločite, da bo ime vašega hišnega ljubljenčka urezano v šapi ali zraven nje. Ime hišnih ljubljenčkov je zelo pomembno in pomembno za vsakega lastnika. Torej, če ste predani ljubitelj hišnih ljubljenčkov, zagotovo preizkusite to tetovažo na roki ali hrbtu.

Povezava za hišne ljubljenčke

Povezava za hišne ljubljenčke

Ta ljubka tetovaža vključuje srce s pikčasto črto, ki se poveže z dvema črnima tačkama. Popolno mesto za to tetovažo je vaša ključna kost ali roka. Bolj je viden na ključni kosti in je le idealno ujemanje. Ta tetovaža pomeni, kako zelo ljubiš svojega hišnega ljubljenčka, in ta tetovaža te bo opomnila na to vsak dan.

Obrazna šapa

Obrazna šapa

Če iščete tetovažo šape, ki je več kot edinstvena in vključuje veliko podrobnosti, potem se odločite za to tetovažo z obrazom. Ta tetovaža vsebuje obraz vašega ljubljenčka v tacah. Če želite, da je obraz vašega psa na tački, bosta zgornja dva odtisa vključevala oči vašega psa, odtis navzdol pa bo sestavljen iz nosu. Ta tetovaža vključuje veliko podrobnosti in spretnosti. Najboljši del je, da izgleda tako realno. Ta tetovaža prikazuje, kako močan in globok je vaš odnos s psom. Najboljše mesto za to tetovažo bi bilo v bližini rame ali na roki.

Geometrijska šapa

Geometrijska šapa

Če iščete zelo ilustrativno tetovažo šape, ne iščite več, saj ni nič bolj ilustrativnega od te geometrijske tetovaže šape. Ta tetovaža vključuje en odtis šape, narejen iz geometrijskih vzorcev. Če pogledate šapo, ko je pripravljena, je videti, da je ta sestavljena iz draguljev. Tako ženske kot moški hranijo dragulje, starši njihovih hišnih ljubljenčkov pa so enaki dragocenim draguljem. Ta tetovaža prikazuje, kako dragocen je vaš hišni ljubljenček. To tetovažo lahko narišete kjer koli na telesu. Ne glede na to, kje ga dobite, bo videti kot vedno.

Palmova šapa

Palmova šapa

Ta tetovaža dlani je najboljši način, da označite in predstavljate neizmerno ljubezen do svojega ljubljenčka. Ta tetovaža vključuje odtis dlani, v notranjosti pa odtis šape. Ta tetovaža kaže, da bo vaš hišni ljubljenček, tudi ko vas zapustijo za sabo, držal za roko. Ta tetovaža ima močan čustveni pomen l za tiste ljudi, ki so izgubili hišne ljubljenčke, in je lep način, da cenite čase, ki ste jih preživeli s svojim krznenim dojenčkom. Spomnil vas bo, da so vaši hišni ljubljenčki še vedno z vami, tudi če so zbežali ali odpeljali v raj. Ta tetovaža je precej velika, zato bi bilo najbolje, da jo dobite na hrbtu.

Taw za tiskanje čevljev

Ta tetovaža šape z odtisom čevljev je popoln prikaz vaše ljubezni do vašega hišnega ljubljenčka. Ta tetovaža vključuje odtis čevlja, v notranjosti pa odtis šape vašega ljubljenčka. Ta luštna tetovaža vključuje črno črnilo in izgleda neverjetno dobro, ko je končana. To tetovažo lahko naribate na zadnji strani noge ali stegna ali celo na roki. Ta čudovita tetovaža prikazuje močno vez, ki jo imate s svojim hišnim ljubljenčkom, in tudi kaže, da bo vaš hišni ljubljenček sledil vsakemu vašemu koraku, zato bo vedno ob vas, tudi ko ni nikogar.

Tačka srčnega utripa

Tačka srčnega utripa

Tatoo srčnega utripa je precej pogost in znan v svetu tetovaž. Če ne želite preproste tetovaže srčnega utripa, lahko dobite to tetovažo srčne utripe. Ta tetovaža vključuje tetovažo majhnega srca, linije srčnega utripa pa se povežejo s tetovažo šape. Ta tetovaža prikazuje vašo močno ljubezen do vašega ljubljenčka in kako se vsak srčni utrip poveže z vašim hišnim ljubljenčkom. Najboljše mesto za to tetovažo bi bilo na roki ali roki. Za večjo definicijo lahko dodate nekaj rdečega črnila v srce in črno znotraj tace.

Šapa neskončnosti

Šapa neskončnosti

Ta tetovaža neskončne šape mora biti najlepša tetovaža šape, kar ste jih kdaj videli. Ta tetovaža pomaga predstavljati globoko ljubezen do svojega ljubljenčka. Ta tetovaža vključuje črni znak neskončnosti, ki gre skozi dve črni tački in obris srca. Ta tetovaža pomeni, da srce lastnika hišnega ljubljenčka bije s svojim ljubljenčkom in obratno. To tetovažo lahko naribate na roki ali v bližini ključne kosti.

Mojstrovina šape

Mojstrovina šape

Ta tetovaža šape je prava mojstrovina in vključuje odlično uporabo akvarelov. To je precej barvita tetovaža šape in predstavlja barvo, ki jo vaš hišni ljubljenček doda vašemu življenju in jo naredi lepšo in popolnejšo. V tej tetovaži boste našli veliko akvarelov, kot so odtenki vijolične, morsko modre, roza, rumene in še več. Na sredini tačke je tudi majhen obris srca. Če imate radi pisane tetovaže, bi morali kupiti to. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na roki ali hrbtu.

Tetovaža gručastih tačk

Tetovaža gručastih tačk

Če je vaš hišni ljubljenček znan po tem, da skače naokoli in vas nenehno spremlja, potem razmislite o tem, da bi si te tetovaže z gručami naredili tetovažo. Ta tetovaža vključuje okoli osem odtisov majhnih tačk iz črnega črnila. Tace se razprostirajo po vsem, da prikažejo, kako vaš hišni ljubljenček teče po hiši in vas. Popolno mesto za to tetovažo je vaš hrbet, saj bo odlično posnemal, kako se vaš hišni ljubljenček premika in skače čez hrbet.

Srce šape

Srce šape

Če iščete vrhunsko tetovažo šape, ki je velike velikosti, potem morate vsekakor razmisliti o tej tetovaži s srcem šape. Ta tetovaža vključuje veliko srce iz majhnih odtisov tačk, v notranjosti srca pa je velik odtis šape vašega ljubljenčka. Za edinstven dotik lahko namesto, da v en del vključite samo odtise šape, ki naredi srce, lahko ime svojega ljubljenčka raztrgate skupaj s srcem. Ta tetovaža prikazuje, da se vaša sreča in ljubezen vrtita le okoli vašega ljubljenčka in njegove sreče. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na roki, roki ali hrbtu.

Pogosta vprašanja

Katero je najboljše mesto za natis tetovaže šape?

Tetovažo šape lahko natisnete kjer koli na telesu, ki vam je všeč in vam je ljubše; najpogostejša mesta, kjer so tetovaže tac najbolj videti, so roka, stopalo, vrat, prsni koš, hrbet, stegna in prsti. Umestitev je v veliki meri odvisna od vrste tetovaže, ki jo dobite. Če je tetovaža velika, jo nataknite na hrbet ali prsni koš, če pa so majhne ali dolge, bi bila vaša roka in stegna idealno mesto. Velikost tetovaže lahko prilagodite po svojih željah.

Kako lahko dobim natančen odtis šape svojega ljubljenčka?

Ponavadi je lepo, da natančno taco svojega ljubljenčka narišete na svoje telo. Če sledite tem preprostim korakom, lahko preprosto dobite odtis šape svojega ljubljenčka. Najprej nežno vzemite šapo vašega ljubljenčka in jo pritisnite na črnilno blazinico, nato pa na čist list papirja. Pazite, da tačka ostane na papirju, ker če jo premaknete, ne boste dobili natančnega odtisa in bi tudi razmazala odtis. Nežno dvignite taco s papirja in se prepričajte, da ste to naredili dobro v prvem poskusu, saj bi tisti, ki imajo hišne ljubljenčke, vedeli, kako težko je odtis šape vašega ljubljenčka brez gibanja.

Ali lahko na tetovažo šape varno uporabim akrilno barvo?

Akrilna barva, ki je brez strupenih snovi, ni škodljiva, vendar uporabite pralne akrilne barve. Otroci običajno uporabljajo akrilne barve, zato jih lahko, če imate otroka, popestrite s tetovažo šape.

Paw_Pew_Print_Tattoos

Zaključek

Hišni ljubljenčki igrajo bistveno vlogo v vašem življenju in če ste močan ljubitelj hišnih ljubljenčkov, bi vedeli, da je vez z vašim hišnim ljubljenčkom le drugačna in je nikoli ne morete primerjati z vezjo z drugim človekom. S pomočjo teh tetovaž šape lahko razglasite in pokažete odnos, ki ga imate s svojim hišnim ljubljenčkom. Tudi če vaš hišni ljubljenček ni nenehno z vami, lahko vedno imate kos s seboj s tetovažo šape. Zato pohitite in si priskrbite eno od teh ljubkih tetovaž na tacah.

About the author