125+ idej za tetovaže za okrasitev komolcev

Tetovaže so eden najboljših načinov za edinstveno spremembo celotnega videza, zaradi česar boste videti elegantno in privlačno. Popoln način, da to edinstvenost prinesete, je preizkusiti tetovaže na komolcih. Tetovaže na komolcih niso tako pogoste, vendar je zaradi edinstvene lokacije tetovaže trend tetoviranja komolcev začel naraščati. Tako kot ima vsaka tetovaža globok pomen, tako imajo tetovaže komolci.

In če iščete način, kako nekaj izraziti na edinstven način, vsekakor poskusite to narediti tako, da si naredite tetovažo na komolcu. V pomoč vam je spodaj navedenih nekaj idej za tetoviranje, ki krasijo komolce.tetovaže na komolcih

Oko previdnosti

Če naletite na tetovaže komolcev, boste opazili, da je Oko Previdnosti je precej znana tetovaža komolca, saj se odlično prilega komolcu. Če nameravate na komolcu očesiti oko providnosti, vsekakor preizkusite to tetovažo.

tetovaža komolca

Ta tetovaža vključuje oko providnosti, ki je na vrhu komolca, okoli očesa pa so strukturirane črte, ki pomagajo ustvariti 3D učinek. Strukturirana linija daje globino očesu in se odlično poda. Ta tetovaža vključuje sivo črnilo, zaradi česar je bolj dramatično in drzno.

Žival odprtih ust

Tetovaže živali z odprtimi usti so popolne tetovaže za komolec. To je zabaven dodatek k komolcu in dejstvo, da je vsakič, ko premaknete komolec, videti, kot da žival odpre usta, precej kul. Ta kul tetovaža vključuje medveda z odprtimi usti.

Učinek odprtih ust se pojavi na konici komolca, preostali detajli živali pa obkrožajo usta. Ta tetovaža vključuje veliko podrobnosti in spretnosti. Ta tetovaža prikazuje tudi, da ste hudi in se ničesar ne bojite. Zato s pomočjo te tetovaže izrazite svojo ostrino.

tetovaže na komolcih

Sončnična moč

Če iščete ustvarjalen način, da zakrijete temo na komolcu ali pa mu na splošno želite dati estetski pridih, lahko to storite tako, da preizkusite to tetovažo komolca z močjo sončnice. Ta tetovaža vključuje precej veliko sončnico, kjer konica komolca deluje kot središče rože in obdaja rumene liste sončnice.

Na konici je nekaj podrobnosti, da postane središče bolj vidno. Zato si priskrbite to osupljivo tetovažo in dosežite popolno tetovažo prikrivanja komolca.

Dramatična tetovaža pajkovega spleta

Tetovaže s pajkovim spletom so klasična tetovaža komolcev, ki je najbolj priljubljena med člani velikih tolp in zaporniki. Mnogi ljudje ne poznajo globokega pomena tetovaže pajkove mreže, ki je moč in moč.

Ta tetovaža ni samo za člane tolpe ali zapornike, ampak tudi vi jo lahko odstranite, še posebej, če iščete nekaj dramatičnega, kar vam daje pogum, da dan začnete z močjo in pozitivnostjo.

Ta tetovaža vključuje velik pajek, ki obdaja konico komolca s črnim črnilom. Za bolj dramatično vzdušje lahko v splet dodate pajke ali različne štirinožne žuželke.

Geometrijski cvet

Cvetlični modeli so eden najbolj ustvarjalnih načinov za popolno tetovažo komolcev. Če iščete nekaj, kar vključuje različne modele in veliko podrobnosti, se vsekakor odločite za to geometrijsko tetovažo cvetličnega komolca.

Konica komolca deluje kot glavno središče rože, okoli nje pa sestavljajo različne geometrijske oblike. Za edinstven videz lahko v cvet dodate nekaj akvarelov, obris pa vsebuje navadno črno črnilo. Ta čudovit dizajn bo pritegnil pozornost vseh na vaš komolec in vam prislužil veliko pohval.

Cvet lobanjetetovaža komolca lobanje

Tetovaže lobanje so bile v svetu tetovaž precej pogoste, vendar je ta tetovaža rože lobanje edinstvena in ima veliko pomena. Ta tetovaža vključuje cvet in lobanjo v odprtini rože. V tej tetovaži je veliko barv, zaradi česar je tako opisna in zanimiva. Lahko ugotovite, da ima ta tetovaža globok pomen že po videzu.

Lobanje pomenijo temno in strašljivo plat, medtem ko cvet pomeni zelo graciozno in lepo vibracijo. Če torej človek v svojem življenju preživi strašno obdobje ali če ima temno osebnost, se vedno skriva lepa stran. Tudi ko se zdi, da je vse temno in mračno, je žarek upanja. Če iščete smiselno tetovažo, je to popolna tetovaža za vas.

Zvezda školjk

Če iščete tetovažo, ki je na vrhu in se popolnoma prilega vašemu komolcu, ne iščite več, saj je ta tetovaža z komolcem v obliki školjke prava za vas. Zdaj se morda mislite, zakaj zvezda morske školjke? No, školjke imajo veliko pomena. Školjka deluje kot zaščitnik ljubezni, ta tetovaža vas bo opomnila na ljubezen brez strahu, zvezda pa ima tudi odlično kakovost.

Tetovaža vključuje veliko zvezdo školjke na komolcu. Konica komolca deluje kot središče školjke. Za boljši videz lahko tetovaži dodate katero koli pisano črnilo. Torej, če ste ljubitelj plaže, ki vas zanima samo ljubezen, morate vsekakor poskusiti to tetovažo.

Bow Heartpriklonjeno srce

Če iščete nekaj preprostega in srčkanega, bi vsekakor morali preizkusiti to tetovažo komolca s srčnim lokom. Ta tetovaža vključuje črno obrobljeno rožnato srce, ki se konča v lep roza lok. Srce se pojavi okrog konice komolca, v premcu in srcu pa je narejeno nekaj senčenja črnega črnila, ki daje tetovaži nekaj globine in značilnosti. Ta tetovaža je subtilna in je popolna tetovaža komolca. Zato preizkusite to ljubko tetovažo komolca in se pripravite, da jo pokažete.

Tetovaža komolca Shamrock

Če ste kolega patricij ali iščete nekaj, kar vam bo prineslo nekaj sreče, morate vsekakor preizkusiti to tetovažo komolca iz deteline. Shamrock je štiriperesna deteljica, ki simbolizira srečo in vero. Tetovaža vključuje list deteljice iz zelenega črnila.

Sredina lista se pojavi na vrhu komolca. Ta tetovaža ima veliko pomena, saj je popolna tetovaža za srečo.

Krožne tetovaže labirinta

Če ste v enem od teh resnih in temnih trenutkov v življenju in se vam zdi, da je čas, da postanete realni glede vsega in nadaljujete, mora biti ta krožna tetovaža komolca v labirintu prava za vas. To je trendovska tetovaža, ki so jo ljudje raztrgali na različnih delih telesa. Toda zaradi svoje oblike in videza je primerno mesto za to tetovažo komolec.

Kot že ime pove, ima tetovaža krožni labirint z majhnim krogom v sredini okoli komolca. Ta tetovaža ima globok pomen, pomeni in vas opozarja, da če greste skozi veliko spremembo v življenju, ki ni vse v mavricah in metuljih, in iz nje nikakor ne morete izstopiti, ne smete izgubiti poguma. Motivira vas, da sprejmete spremembe in se jih lotite.

Krožni vrtinec

Krožna vrtinčna tetovaža je ena najpogostejših tetovaž, ki jih ljubitelji tetovaž radi krasijo po vsem svetu. Ta tetovaža je lahko videti zelo preprosta, vendar simbolizira različne globoke pomene. Najboljši pomen, na katerega se morate osredotočiti, je popolnost. Ta tetovaža je sama po sebi popolna zaradi natančnosti vrtinčenja, vendar vas tudi spomni, da se povežete sami s seboj.

Ne glede na to, koliko vrtinčkov naredi krog, je vedno povezan s svojim jedrom, takole morate ostati povezani sami s seboj. Krožite še naprej v pravo smer in vedno boste povezani. Ta tetovaža vključuje črno črnilo. Vrtinci se začnejo od konice komolca in segajo vse do konca.

Tetovaža kompasov komolec

Tetovaža kompasa bi se vam lahko zdela nenavadna glede tega, zakaj se splača priti na komolec. No, tetovaža kompasa ima velik pomen. Kot morda veste, je kompas jadralcem v dobro uporabo, saj jih to vodi v pravo smer, ko so na morju.

Tako kot kompas vas opomni, da morate v življenju iti v pravo smer, še posebej, če ste obtičali v težki situaciji. Tetovaža kompasa vključuje črno črnilo in se pojavi tik na sredini komolca. Ta tetovaža vključuje veliko podrobnosti in ima vse štiri smeri, to je sever, jug, vzhod in zahod.

Tetovaža snežinke

Če iščete tetovažo, ki je dovolj spodobna za vaš komolec in ima preprost, a globok pomen, no, ne iščite več, saj je ta tetovaža snežinke prava tetovaža za vaš komolec. Če ste v resničnem življenju kdaj videli snežinke, ste morda opazili ali slutili občutek svežine in novosti.

Snežinka simbolizira ponovno rojstvo in vas opozarja, da je v redu začeti novo in sveže, saj je bistveno, da gremo naprej v življenju. Ta tetovaža vključuje modro črnilo in nekaj temnih barv za dodajanje globine. Snežinka se pojavi tik na sredini komolca.

Pogosta vprašanja

Kako boleče so tetovaže komolcev?

Da, tetovaže na komolcih so precej boleče v primerjavi s tetoviranjem na katerem koli drugem delu telesa. Tetovaže na komolcih so običajno boleče, ker na tem področju ni veliko mesa. Morda se vam bo zdelo, da bo vaša komolčna kost počila zaradi vseh vibracij, ki jih povzroča tetovažni stroj.

Začetek je precej boleč in morda se boste prav v tem trenutku želeli ustaviti, vendar se morate potisniti, saj več ko si med tetoviranjem vzamete več odmorov, dlje bo trajalo do konca in bolj boleče je.

Nič ne bo zmanjšalo bolečine, niti odmerek ibuprofena. Samo spomniti se morate, koliko si želite te tetovaže, in se potisniti skozi njo.

Ali tetovaže na komolcih hitro izginejo?

Da, tetovaže na komolcih običajno začnejo hitro izginjati, še posebej, če za to ne skrbite ustrezno. Ker je komolec v stalnem gibanju in zadene marsikje, kmalu zbledi. Če opazite kožo na tetovaži, je res mehka; zato ohlapnost kože povzroči tudi, da se tetovaža odlepi ali hitro zbledi.

Zakaj bi si tetoviral komolec?

Tetovaže na komolcih so dandanes zelo priljubljene in ljudje se po njih zmešajo, obstaja pa veliko razlogov, ki bi vas spodbudili, da si komolca očistite. Prvič, tetovaže na komolcih imajo velik pomen, zato bodo ljudje, ki niso izrazni z besedami, lahko povedali nekaj o vas, če bodo pogledali vaše tetovaže.

Torej je tetovaža komolca bolj podobna vaši identiteti kot le običajna tetovaža. Te tetovaže pomagajo tudi nadgraditi vaš fizični videz. Komolec je v takem položaju, da bo, če ga napišete, takoj pritegnil pozornost vseh na vas.

Zaključne besede

S pomočjo teh vznemirljivih idej za tetoviranje komolcev lahko zdaj dosežete popolno tetovažo, ki ne bo le primerna za vaš komolec, ampak tudi za vašo osebnost. Tetovaže vam pomagajo, da se identificirate kot oseba, ki v resnici ste, prav tako pa vam pomagajo v različnih situacijah. Te tetovaže so lahko zelo boleče, vendar so končni rezultati popolnoma vredni. Zato ne izgubljajte časa in si takoj rezervirajte termin za tetovažo.

About the author