125+ idej za tetoviranje Device, s katerimi se lahko pohvalite s svojim osupljivim horoskopskim znakom

Devica je 6. astrološko znamenje od 22. avgusta do 23. septembra. Simbol Device je podoben abecedi “M”, s koncem podaljšanim v zanko. Poleg tega je sončni znak, simbol pa izhaja iz grške mitologije.

Po grški metodologiji simbol predstavlja nedolžnost in čistost. Tudi ljudje z znakom Device so zelo analitični in pozorni pri svojih zadevah. Bližajo se utelešenju Popolnosti.

Če vas zanimajo preproste, a umetniške ideje za tetoviranje Device, smo vam olajšali raziskavo. Bodite pozorni na čudovite ideje za tetovaže Device, navedene spodaj.

deviške tetovažedeviške tetovaže

Ideje za tetoviranje Device

Simbol Device na zapestju

Simbol Device na zapestju izgleda elegantno. Barvna oznaka, ki ustreza takšni postavitvi tetovaže, je črna in siva. Razlog za to je, da temni odtenki prinašajo dodatke, ki jih nosite, in se odlično podajo k vsaki obleki. Struktura je tako preprosta kot simbol sam. Na primer debela črna črta ali barvno pikčasto črnilo. Tetovaža ima estetsko in graciozno vibracijo.

Simbolični pomen: Simbol Device na zapestju z lahkoto in prilagodljivostjo predstavlja čistost in nedolžnost. Prav tako daje simbol bolj drzne narave. Na primer, uporabnik se lahko zdi nedolžen, vendar se znajo postaviti zase.

Simbol skupaj z metulji

Deklica (simbol Device) z metulji je videti domišljijsko. Dobra domišljija, ki vas pritegne in očara. Struktura je raznolika; uporabnik se lahko odloči za debele ali tanko obrobljene, pikčaste ali cikcak. Večbarvni odtenek najbolje izgleda na tej zasnovi. Možnosti namestitve vključujejo hrbet, vrat, roke, podlakti, noge, stegna, zadnji del ušesa in prste.

Simbolični pomen: Metulji so lepa bitja. V kombinaciji s čistostjo predstavljajo prefinjenost in borbe, ki imajo vedno srečen konec. Tetovaža naj bi uporabniku dala upanje, da se bo še naprej gibal in ne obupal.

Tekoči simbol

Tekoči simbol- simbol M je narejen iz vodnih valov in barva je videti, kot da teče nazaj skozi hrbet. Tetovaža izgleda zelo zanimivo in edinstveno. Struktura je večinoma tanko obložena. Možnosti postavitve so ogromne, na primer zadnji del vratu, zapestje, ramena, hrbet, kolena in stopalo.

Simbolični pomen: Voda in Devica simbolizirata rojstvo in plodnost.

Konstelacija Device

Ozvezdje Device je drugo največje in najlepše od vseh. Tetovaža ozvezdja izgleda čudovito na določenih mestih, na primer na strani vratu, podlakti, ramenih in zadnjem delu stopala. Nekateri združujejo ozvezdje z besedami in izgleda super. Zvezde nadomestijo rože, ki dajejo osvežujočo vibracijo.

Simbolični pomen: Ozvezdje predstavlja čistost in eleganco. Prav tako motivira uporabnika, da je najsvetlejša zvezda, naredi več kot drugi, je boljši, a hvaležen.

Cvetlični simbol Device

Cvetlični simbol Device izgleda karizmatično. Možnosti umestitve so odlične; velikost se spreminja. Na primer, velika cvetlična tetovaža simbola Device bi izgledala dobro na hrbtu in ramenih. Medtem ko bi miniaturna cvetlična tetovaža simbola Device pristajala na zapestju, hrbtu vratu, kolenih in stopalih. Struktura je odvisna od izbire uporabnika. Masivna tetovaža bi najbolje izgledala v debelih črnih črtah in obratno.

Simbolični pomen: Tetovaža s cvetličnim simbolom Device predstavlja lepoto, nove začetke in odpuščanje iz vsega srca.

Simbol s peresom

Simbol Device v kombinaciji s peresom izgleda privlačen. Tetovaža ima različne možnosti postavitve. Na primer zapestje, prsni koš, hrbet, stopalo, kolena, podlaket, ramena in prsti. Struktura se spreminja glede na umestitev. Majhen prostor pomeni tanko ali pikčasto strukturo. V nasprotnem primeru privlačnost tetovaže prispeva debela podloga.

Simbolični pomen: Tetovaža predstavlja svobodo s sprejemljivimi mejami. Meje, ki uporabnika ne zadušijo, ampak svoboda, zaradi katere uporabnik ne obžaluje svojih dejanj – ravno prava mera vzvoda.

Simbol Device v kombinaciji z Luno

Devica v paru s polno ali polmeseco deluje pomirjujoče. Možnosti postavitve je malo, saj tetovaža zavzame veliko prostora, kar močno vpliva na uporabnika. Struktura je preprosta, a privlačna, na primer tanka črna črta, deluje popolnoma v redu. Barvna oznaka je črno -siva, obstajajo pa tudi izjeme, ki obarvajo simbol Device.

Simbolični pomen: Tetovaža predstavlja nove začetke in upa na prihajajoče priložnosti. Prav tako kaže, da so včasih tudi temni časi pomirjujoči, če se ustavite in za trenutek začutite trenutek.

Tetovaža s simbolom vodne barve

Tetovaža simbola vodne barve izgleda fenomenalno. To je nekakšen abstraktni koncept. Možnosti postavitve vključujejo zapestje, hrbet, stopalo, kolena, ramena in prste. Struktura je preprosta s tankimi sivimi črtami. Barvna koda je večinoma svetlejših odtenkov, zaradi česar je tetovaža videti umetniška in moderna hkrati.

Simbolični pomen: Tetovaža predstavlja potrpežljivost in vztrajnost.

Tetovaža Manda Devica

Tetovaža Mandala Device izgleda lepo in edinstveno. Možnosti namestitve so majhne, ​​ker prostor, ki ga ta tetovaža potrebuje, na primer hrbet, prsni koš in ramena. Struktura, ki najbolje izgleda na mandali, je debela črna črta ali tiste s pikami. Barvna koda je preprosto črna. Tetovaža ima vintage vibracijo.

Simbolični pomen: Mandala predstavlja krog življenja, ki je čist in zelo pregleden. Tatu kaže, da obstaja posmrtno življenje, ki je odvisno od tega, kako živimo danes.

Tatoo Device za ušesom

Za ušesom je tetovaža miniaturna, a zelo srčkana. Še posebej, če je simbol Device natisnjen na zadnji strani ušesa, je videti drzno in elegantno hkrati. Debela struktura s črno podlogo najbolje izgleda na takšnih postavitvah. Barvna oznaka ni preveč osredotočena na črno, sivo in rdečo bi odlično delovala.

Simbolični pomen: predstavlja uporabnika kot dobrega poslušalca s čistimi nameni.

Pikčasta tetovaža Device

Tačkasta tetovaža Device izgleda ustvarjalno in zelo očarljivo. Struktura je vnaprej nastavljena, lahko pa je izbira uporabnika izbira. Na primer zapestje, podlaket, ramena, prst, zadnji del vratu in zadnji del stopala. Barvna koda je odvisna od osebnosti uporabnika. Čipava naravna oseba bi imela rada barvno tetovažo, trezna in navadna osebnost pa črno ali sivo tetovažo.

Simbolični pomen: Črtkana struktura predstavlja, da “dobre stvari vzamejo čas” in vsaka unča šteje.

deviške tetovaže

Pogosta vprašanja

Kaj naj naredim pred tetovažo?

Obstaja dolg seznam stvari, ki jih morate storiti, preden greste na sestanek s tetovažo. Kot naprimer:

 • Namočite v topli vodi dobrih 20 minut.
 • Spite zgodaj, noč pred sestankom, saj bi morali biti dobro spočiti. Potrebno je največ 8 ur spanja.
 • Pijte veliko vode. Vsaj osem kozarcev na dan. Ohranjanje hidriranosti bi zmanjšalo bolečino.
 • Jej manj. Priporočljivo je napol prazen želodec.
 • Polnite vse elektronske naprave, ki jih nameravate vzeti s seboj na sestanek.

Kaj storiti po tetovaži?

Karkoli naredite, se ne dotikajte tetovaže. Drugič, po dveh tednih uporabite vlažilno kremo po tetoviranem delu. Po oskrbi je potrebna. Vzemite čistilo in vanjo navlažite vato. Bombažno kroglico premažite s tetovažo vsaj trikrat na dan, do treh tednov celjenja. Nosite ohlapna oblačila. Poskusite prikriti tetovažo tudi pod sončno svetlobo. UV -žarki lahko poškodujejo črnilo in povzročijo kožno reakcijo.

Kdaj naj se ne tetoviram?

Številna zdravstvena stanja prepovedujejo kakršen koli dodatek na kožo, zato bi bilo tudi v takih primerih prepovedano nanašanje tetovaže. Na primer:

 • Nosečnost
 • Ko uživate droge
 • Pred operacijo
 • Po operaciji
 • Ko varčujete za deževne dni
 • Ko imate na koži ponarejeno porjavelost
 • Ko niste prepričani o oblikovanju tetovaže
 • Ko ste doma pozabili osebno izkaznico
 • Če ste pred kratkim imeli kožno reakcijo
 • Če ste na sestanek pripeljali svoje otroke.

Ali tetoviranje boli?

Na lestvici od 1 do 10 je to 4.

Kakšen je skupni čas zdravljenja?

Če se ne soočite s kožno reakcijo in poškodbo, se bo tetovaža zacelila manj kot tri tedne. V nasprotnem primeru lahko traja do 4 tedne in več.

Ali moram dati nasvet svojemu umetniku za tetovaže?

Če je to vaš prvi tetovažni sestanek ali če je tatoo umetnik nov, mu dajte dvakrat več od običajnega napitnine. V nasprotnem primeru je standardni nasvet potreben, če ne želite biti neetični in nevedni.

Ali se lahko porjavim pred ali po tetoviranju?

Pred tetoviranjem je porjavitev dovoljena le, če je vaša porjavelost na koži. Po tetoviranju je porjavitev dovoljena, če se je vaša tetovaža posušila in trajno nanesla na kožo.

Spodnja črta

Modeli tetovaže Device izgledajo privlačno in odlično, samo zaradi svojega preprostega, a privlačnega simbola. Če ste izbrali, kateri dizajn želite, je priporočljivo, da se obrnete na strokovnjaka za tetovažo. Pogovorite se o vseh zdravstvenih težavah, ki bi lahko ovirale čas celjenja tetovaže. Poleg tega prosite nekoga, naj vam posname črnilo. Uživajte v procesu.

Vesela tetovaža Device!

About the author