125+ idej za tetoviranje potonike, ki jih morate upoštevati

Če iščete edinstven cvetlični dizajn tetovaže, bi bila tetovaža potonike odlična izbira.

Potonika je tradicionalna roža Kitajske in Indiane. Vse večja priljubljenost te rože je z razlogom. To je, njegove zanimive barve in teksture. Tudi cvet predstavlja pozitivne entitete, kot so ljubezen, novi začetki, upanje, moč, večna lepota in še veliko več. V nekaterih državah se potonika dojema kot sreča za uspešen zakon in dolgo življenje.

Oblikovanje tetovaže potonike je enostavno združiti s katerim koli simbolom in še vedno prikazuje najmočnejši pomen vseh. Struktura in možnosti postavitve naredijo tetovažo potonike zaželeno in zelo veliko. Tetovaža ima trendovsko in estetsko naravo. Redko jih je najti in pridobiti.

Kdo ne bi želel razmisliti o tetoviranju cvetja, ki ima s seboj povezane tako pozitivne vibracije?

Medtem ko ljudje menijo, da so cvetlični vzorci bolj primerni za ženske, si lahko tetovirate potonike, tudi če ste moški. Umetnika lahko vedno zaprosite, da postane manj dekliški z uporabo enobarvnega črnila ali drugih različic cvetličnega dizajna. Naključno iskanje na spletu vam bo pokazalo, da ima veliko moških tetovaže potonike in jih dobro pokažejo.

Če ste že prepričani, da si naredite tetovažo potonike, vendar ste zmedeni glede ustreznega dizajna, potem vse prepustite nam. Našteli smo kup idej za tetoviranje potonike, ki jih morate upoštevati.

tetovaže potonike

125+ idej za tetoviranje potonike

Ogromna tetovaža potonike na hrbtu

Tetovaža potonike na hrbtu izgleda fenomenalno. Tetovažo je enostavno skriti, plus točka za tiste, ki jo želijo združiti s skrivnostnim simbolom ali besedo. Struktura je preprosta, saj je tetovaža narejena iz enojnih tankih črt s svetlimi barvami in minimalnim senčenjem. Na splošno takšno oblikovanje tetovaže oddaja drzne in manipulativne vibracije. To je lahko popolna tetovaža za tiste, ki so radi pogosto na plaži. Nekaj ​​glav se bo zagotovo obrnilo, takoj ko slečete srajco na plaži.

Simbolični pomen: Tetovaža potonike na hrbtu predstavlja ljubezen in sočutje. Prav tako sta bila za potrpežljivost in vztrajnost potrebna za dolgoročno reševanje zadev.

Tetovaža potonike in maline

Iščete nekaj cvetličnega in sadnega?

Tetovaža potonike, združena z malinami, bi bila prava izbira. Tetovaža bi bila videti čudovito, kjer koli je postavljena. Možnosti postavitve so ogromne, na primer zapestje, ramena, roke, prst, stopalo, hrbet, vrat in ključna kost. Struktura, ki pritegne pritožbo, bi bila domišljijska. Ena z debelimi barvitimi črtami, temnimi odtenki in pikčastim polnilom.

Simbolični pomen:Tetovaža potonike in maline predstavlja prijaznost. Tetovaža pomirja srce s svojimi umirjenimi vibracijami. Zato bi bilo prav reči, da ta tetovaža poveča vašo vzdržljivost za bolečino, jezo in vse vrste negativnosti.

Elegantna tetovaža potonike v vodni barvi

Tetovaža vodne barve potonike izgleda navdušujoče. Možnosti namestitve je malo, na primer zapestje, podlaket, zadnji del vratu in ramena. Tanka podložena struktura ustreza takemu dizajnu. Vodne barve prispevajo k splošni privlačnosti in sijo kožo. Vibracija je rahlo vintage, a hkrati trendovska.

Simbolični pomen:Tetovaža vodne barve potonike predstavlja uporabnika kot ustvarjalnega in analitičnega. Podrobnosti in senčni kroji dokazujejo, da ima uporabnik zapleteno, a privlačno osebnost.

tetovaže potonike

Miniaturna tetovaža potonike

Miniaturna tetovaža potonike izgleda srčkano. Postavitev tetovaže je zaradi svoje velikosti zelo enostavna. Modne možnosti vključujejo zadnji del vratu, ključno kost, zapestje, kolena in stopalo. Črno -siva tanko obložena struktura najbolje izgleda, ko gre za oblikovanje miniaturne tetovaže potonike. Neverjetno je, kako je majhna tetovaža lahko odlična tako za moške kot za ženske. Za ženske miniaturna oblika oddaja vibracije ljubezni. Po drugi strani pa majhno obliko moški zlahka prikrijejo, če ne želijo ves čas razkazovati svoje tetovaže.

Barvna koda je odvisna od uporabnika. Po znanih ocenah sta največ glasov dobila barvna miniaturna tetovaža potonike in siva senčena miniaturna tetovaža potonike. Izbira je vaša. Sledite trendu ali ga zgradite sami.

Simbolični pomen: Miniaturna tetovaža potonike predstavlja, da je srečo mogoče najti tudi v majhnih stvareh.

Potonika in zvezdice Tattoo

Tetovaža potonike in zvezdice izgledata izjemno in sanjsko. Zvezda dodaja glamur tetoviranju potonike in oddaja domišljijske vibracije. Možnosti postavitve tetovaže so velike, na primer zapestje, ramena, prst, kolena, stopalo, zadnji del vratu, ključna kost, zadnji del ušesa in podlaket.

Za to tetovažo ni posebne strukture, odvisno je od velikosti zvezd. Če so zvezde ogromne, bi bila tanka podložena tetovaža videti v redu in obratno. Kako dobro vam ta oblika izgleda, je odvisno od spretnosti vašega tetovatorja. Ni eno najlažjih.

Simbolični pomen: Oblikovanje tetovaže potonike in zvezd predstavlja upanje in dobre misli. Uporabnika motivira, da ne obupa in čaka na srečen konec. Pomaga videti svetlejšo stran slike in se raje osredotočiti na dobro v vsaki situaciji.

Tetovaža potonike in kače

Tetovaža potonike in kače izgleda grozljivo. Večina uporabnikov ima divjo osebnost, vendar jih privlačijo cvetlične tetovaže. Za take posameznike je tetovaža potonike in kače smrtonosna kombinacija. Možnosti postavitve tetovaže vključujejo hrbet, podlaket, stegna, ramena in prsni koš. Najboljša struktura bi bila kača v debelo podloženi liniji in potonika, pobarvana s tankimi črtami. Vibracija je drzna in grozljiva.

Simbolični pomen:Tetovaža potonike in kače predstavlja ostro oko in fokus, ki ga ima uporabnik. Zato je tetovaža povezana s predanostjo in odločnostjo, ki jo nosi uporabnik na dolgi rok.

Tetovaža potonike kot prstan

Kdo ne mara nositi dodatkov?

Če iščete trajno obliko prstana, ki se prilega vsaki obleki, bi bila tetovaža potonike vredna izbira. Kot obroč ima potonika vse reze in strukturo, ki jih vsebuje dober prstan. Barvna koda ni nič posebnega. Tetovažo z obročem lahko dobite v črni in sivi barvi. Takšne so nevtralne barve, ki se odlično podajo k vsem in vsem.

Simbolični pomen:Tatoo z obročem predstavlja uporabnika kot minimalista. Prav tako. Kaže, da ima uporabnik trden nadzor pri odločanju in ukrepanju.

Nežna tetovaža potonike na zapestju

Tetovaža potonike na zapestju izgleda značilno. Takšno oblikovanje tetovaže je v trendu že zadnjih nekaj let. Nosilec se lahko igra z domišljijo, bodisi si naredi tetovažo ob strani ali pa jo ovije kot zapestnico. Struktura je odvisna od kup pritrjenih potonik. Več kot je potonikov, tanjša je črta. In obratno.

Simbolični pomen:Tetovaža potonike na zapestju predstavlja uporabnika kot mirnega, dobrega poslušalca in na splošno nedolžnega.

Tetovaža potonike in sončnice

Tetoviranje potonike in sončnice se zdi zelo očarljivo. Obstaja veliko možnosti postavitve, na primer zapestje, hrbet, ključna kost, podlaket, ramena, kolena in stopalo. Tudi struktura je precej preprosta. Ker tetovaža potonike in sončnice izgleda odlično v rumeni in rožnati barvni oznaki, je tudi struktura črnih črt videti boljša. Tetovaža oddaja vesele vibracije.

Simbolični pomen:Tetovaža potonike in sončnice predstavlja upanje, dolgoživost, zvestobo in čaščenje. Tetovaža prikazuje tudi uporabnika kot nekoga z zdravilno avro. Takšen atribut je redek. Zato uporabnik izstopa in prevzame vso pozornost, kamor koli gre.

Tetovaža potonike in metulji

Tetovaža potonike in metulja izgleda čarobno. Vibracija je estetska, tudi malo vintage. Metulji naredijo osebnost uporabnika iskrivo in drzno hkrati. Možnosti namestitve so odlične, na primer zapestje, prst, hrbet, ključnica in prsni koš, zadnji del vratu, stegna, ramena in stopalo. Debela podložena struktura ustreza dizajnu tetovaže. A

Simbolični pomen:Oblikovanje tetovaže potonike in metulja predstavlja spremembo, upanje, vzdržljivost, vstajenje, moč, krepitev in življenje.

Japonska tetovaža potonike

Japonski dizajn tetovaže potonike je zanimiv koncept. Oblikovanje tetovaže je nastalo v 90. letih, presenetljivo pa je še vedno v trendu med Azijci. Za tetovažo japonske potonike so na voljo številne možnosti, na primer zapestje, ključna kost, zadnji del vratu, podlaket, ramena, kolena in stopalo.

Debela struktura s črno podlogo najbolje izgleda pri oblikovanju tetovaže japonske potonike. Barvna oznaka, ki najbolj ustreza, je rumena, svetlo in temno zelena, temno modra in oranžna.

Simbolični pomen:Japonska tetovaža potonike predstavlja čast, pogum, srečo in nove začetke.

Pogosta vprašanja

Ali mora biti tetovaža potonike majhna?

Sploh ne! Vaša tetovaža potonike je lahko tako velika, kot bi si želeli. Pravzaprav imajo nekatere ženske tetovažo potonike, ki pokriva celotno hrbtenico. Če vam je všeč majhen, ga lahko nosite na rami.

Koliko različnih vrst potonik obstaja?

To je tisto, kar vam bo všeč pri potonikah in tetovažah potonike. Dobite jih v različnih barvah in oblikah, ker imajo veliko sort. Doslej je več kot 30 vrst potonik. Iz tega razloga se tetovaže potonike lahko med seboj zelo razlikujejo.

Je potonika samo cvet?

Medtem ko ljudje mislijo na cvet, ko izgovorijo besedo potonika, je terminologija za celotno rastlino. Presenečeni boste, ko veste, da lahko potonike rastejo tako v obliki grmovja kot rastlin. V obliki rastlin se ne bodo dvignile več kot tri metre nad tlemi, vendar lahko grmičevje doseže 10 čevljev ali več.

Kakšna barva bo najbolj ustrezala tetoviranju potonike?

To se odločite vi. Dober del je, da si lahko tetovirate potonike v skoraj vseh barvah, ki si jih lahko zamislite. Roza, vijolična, breskev, oranžna itd. So običajni odtenki, ki se uporabljajo za te tetovaže. Vendar pa tudi velike enobarvne oblike izgledajo osupljivo lepo.

Spodnja črta

Tetovaža potonike se zdi edinstvena. Pomen, ki ga simbolizira, je zelo pomemben. Tudi potonika ima pozitiven vpliv, ne glede na to, kako nasproten je od osebnosti, ki jo ima nosilec, bi izkoreninil vse negativne misli.

Tetoviranje je drzno. Ne pozabite posneti tako zastrašujočega, a dragocenega trenutka. S seboj vzemite prijatelja, da bo lahko fotografiral in video posnetke postopka s črnilom. Prav tako se lahko počutite zelo nervozni, preden pridete na vrsto. Zato je pomembno, da vzamete nekoga, ki vas pomiri pred in med barvanjem. Najpomembneje je, da vsak trenutek šteje.

Vesela tetovaža potonike!

About the author